CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Banano
Oh erre még nem is gondoltam...talán azért nem hiszi el mert olyan profi munkát végeztem oO<#nevetes2>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Banano
Há mive az enyimé 😄 😊

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

DarkSector
De a névhez sem tudom hogy miképpen írjam be....

Vezeték és keresztnév
vagy keresztnév és vezetéknév?

Jah és hogy ékezettel vagy annélkül írjam be....?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

AntiHero
Mivan kötekedõs kedvedbe vagy? Nagyon idegesítesz.

Igen ezek az õ videói. Nem hazudik!

VADER NAGYÚR!<#worship><#mf1>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Jaffa 2843
címet irj oda..
de sztem teljesen mindegy mijen adatokat adsz meg, csak a számlaszám legyen jo meg az e-mail cím...

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

BaLeeX
Azt ugye te sem gondolod komolyan, hogy a crytek nem kapott azért szép összeget, hogy pont a fileplanet fizetõs részén osszák a kódokat a bétájukhoz?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

DarkSector
Billing Street Address:
Mit írjak ide?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Törölt felhasználó
Én is attól félek, hogy ebbõl majd csak jövõre lesz valami 😞
"FELTÖLTÖTTEM A VIDEÓMAT EGY OLDALRA AKI ESETLEG NEM TUDTA LESZEDNI RAPIDRÓL.
Link: Crysis ingame"

Milyen TE videodat bakker!!!!!!! Mi a fasznak hülyed itt a népet????????

gduck
Meg kell nézni a "gyárban" 😄 Speciel nem láttam, de lehet hogy másik fülön van 😉 Bár nem valószínû mert egyet se láttam a levegõben 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

DarkSector
Parancsolj:

Név:
Buta Kaszi46

Cím:
Hónomalja Sivatag u.2

Kártyaszám:
911911911911911

Banano
Hááát nem is tom...a settingsben van olyan hogy hogyan kell helicoptert vezetni xD..viszont én még nem láttam helot a levegõben.
😄
Egyébként megy fel a 2.videóm ahol van akció is.

Banano
Haha azért õ sem hülye lol...😊

Kaszi46
add meg a bankkártya, és a személyes adataidat, megcsinálom neked<#ravasz1><#beka3>

*Posse*T.W.D*

komoly pirates 4ever! 😄
Helikoptert lehet vezetni ha jól láttam ugye? de repülQ gépet is?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

kovecses
Meglestem, kösz!

Igaz kicsit csalódtam, mert akció filmre számítottam, de csak dokumentum film!

😄

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

DarkSector
Hallod én még fizetnék is ezé a gecié, de nem tudom kitölteni a reges dolgokat fileplanet-en....
Bakker milyen kurvajó...
Én még ugysem tudok kulcsot szerezni, hogy fizetek érte, mert nem tudom kitölteni azt a geci kérdõívet...basszameg!!!!!

DarkSector
Mi az a founder beta?

Jaja olyan mászkálósnak én is örülnék, így talán a gépigény is csökken valamelyest.
Jut eszembe a mp bétából nem lehet ilyen gépigényes következtetéseket levonni már csak azért sem, mert nincs benne az AI. (Már ha egyáltalán lesz benne XD). Az meg eszi a CPU-t. 😛

Peetboy
Persze a full tört játékkal sem lehet a neten játszani. Hacsak nem Hamachival. 😛 De a Beta verziót ha el lehetne inditani valami crackel, akkor lehetne benne mászkálni.
Mindenesetre én most töltöm a Crysis FilePlanet Founder Beta-t torrentrõl.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

DarkSector
Háát ettõl félek én is, hogy a késés az nem jelenti a biztos javulást...
Vagyis valszeg feleslegessen halogatják...
De én csak azt nem vágom...
Ha egyszer kiadnák az a geci demo-t, akkor õk attól függetlenül még a fullal javítgathatnának...de hogy a demo-t ezért minek fogják vissza ezt nem vágom...

remélem a single demóban 1 szem hiba sem lesz, ha már ennyit kell rá várni 😊

DarkSector
Igen, de a full törésekkel sem lehet az EA szerverein játszani.....
Itt meg kifejezetten csak azt lehet...
és nincs single...

ZsZso
Fincsi, köszönjük szépen!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

gduck
Nem kötekedésnek szánom, de a béta fórumon sincs senkinek ilyen eredménye 😊 Attól függetelenül neked még lehet 😉 Xp-n vagy VISTA-n futtatod?

UI: Futtassál egy rivatunert a háttérben (logoljon) és játék után elemezzed ki a FPS görbét 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Banano
FELTÖLTÖTTEM A VIDEÓMAT EGY OLDALRA AKI ESETLEG NEM TUDTA LESZEDNI RAPIDRÓL.
Link: Crysis ingame

Vagy megnézni hogy fut. Ellenfelek nélkül. 😄

Peetboy
Amúgy én csak tegnap este olvastam, hogy csúszik a DEMO még 32 napot. Mert 3 napig nem olvastam ezt a topikot. Amúgy szerintem is ilyenkor már lehetne csinálni egy törést a BETA verzióhoz. Hiszen amikor megjelennek a teljes játékok, akkor utána 1-2 nap alatt már van törés hozzá.
Igaz a Beta verzióban multi nélkül nem lennének ellenfelek,de legalább lehetne benne mászkálni, és lõni az állatokat. <#wink>

Banano
Hát te is nagyon nagyon okos vagy ha nem tudod megkülönböztetni a laggot a szaggatástól LOOL...

Peetboy
Én mondtam: "De az is lehet, hogy 5 nap múlva meg bejelentik az újabb 1 hónapot és akkor jön a Demo.
Van még mit optmalizálni." - Na ugye,hogy eltaláltam szept. 20-án. <#mf2>

Killer2: "Ha ez bekövetkezne, akkor szerintem kitörne a világháború vagy mint egy forradalom xD "

Magiszter: "Szerintem akkor itt és máshol is sokan kapnának agyvérzéssel kevert szívgörcsöket amibe egy kevéske idegösszeroppanás is kerül. Csak nem cs*sznek ki a néppel... "

DarkSector
Segítsen legyenszíves valaki, hogy a regisztrációnál fileplaneten mit hová kell írni, mert nem értek angolul..
És a névhez meg ékezetet is írjak?

ZsZso
Valamit félreértettél ... a dolog nem arról szól, hogy ha ki akarod próbálni a bétát fizess, hanem arról, hogy a fileplanetnek létezik egy fizetõs részlege, mely elég sok szolgáltatást tesz elérhetõvé ... pl. a crysis bétát is.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

rekettyes
akkor írjál nekem konvertáló programot HPGL-rõl CADL-re

BaLeeX
Tök jó volt a parasztvakítás, hogy jön a demó aztán hopsz mégsem.

Szerintem a játék sem jön idén.
Ráadásul ahogy itt olvasom még a bétatesztért is fizetni kell? Lol. 😊

Nekem nem akar valaki bétatesztelni, nálam csak 500 csak még ki kell találnom mit. <#vigyor3>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Riddick21
Röhejes vagy. Kemény 1500 ft befizetni...

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Magnum PI
Sziasztok! Van már valami megoldás arra hogy kipróbálhassam a betát, fizetés nélkül? Ha bárki megosztaná velem pár órára a kulcsát akkor ellenszolgáltatásként, 3d animáció, flash, ill c,c++ programozási szolgáltatást tudok nyujtani érte. PME

Riddick21
Ha egy kicsit tájékozódnál, tudhatnád, hogy az nem a gépigény, hanem a laggoló szerverek kérdése.
Kibaszott okos vagy, úgyhogy nem is gyõzködlek tovább, de azért örülük, hogy jobban vágod, hogy kinek mi hogy megy a gépén... Pfff, barom.

Banano
megy az...menj be egy 32playeres szerverre robbangass kocsikat hajókat és lám 30fps :p dejó elhiszem.

Riddick21
Lazulj el. Quad Core-om van és 8800 GTX-em, ill. 4 GB ramom. És NEM megy 45 alá.

Stílusodból visszavehetsz.

Amúgy eddig CSAK sebességben lesz különbség a mostani DX10 technológiát is tartalmozó játékokban.
Majd egy olyan 2-3 év múlva valszeg jobban ki fogják használni a játékok a DX10-et.
De most egyelõre szinte semmit sem használnak belõle, ezt értsd meg. És egyelõre nem is gyorsabbak, hanem lassabbak. Sajnos. De ez változni fog.
Nem a DX10 ellen vagyok, hanem csak reálisan látom a helyzetet.
DarkSector
Köcce.
COOLer vagy!<#vigyor3>

Banano
NERD - Rock Star (Jason Nevins Remix)

Banano
Jah mid van Quad core 8800ultra?..mert gtx-en is lemegy 20 alá szóval nem kell a pofáskodás.

DarkSector
Légyszíves áruld el a zenének a címét!
Könyörgöm....<#worship>
És rosszul írtam, mert a 2.videóban megy az elejétõl ez a zene és a 3. videóban a végén....

Riddick21
Nem felejtõs. Nálam minden maxon van, 1280*1024-ben és nem megy 45 alá az fps.

Banano
A másik meg az hogy felejtõs az 50-60...mondjuk úgy 8800-asokon olyan 15-tõl 60-ig átlag 35..

PyRex
"nem mind1 hogy 50-60, vagy 60-70 FPS"

látszik, hogy nem szoktál online játszani 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Dante73
Viszont, egy 8800-ason úgysem veszed észre a sebességkülönbséget, hisz nem mind1 hogy 50-60, vagy 60-70 FPS? Viszont a látványbeli különbséget észreveszed...
8600 alatt viszont tényleg marhaság a dx10, remélhetõleg, egyenlõre!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

PyRex
de, van különbség, de látványra sokkal kevesebb, mint sebességre.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

L2Goku
Elhiszem! Csak 1-2 okosember multkor nekiát vitatkozni hogy dx9 és 10 között még nincs külömbség etc etc. Énis unom hogy nemtugya megérteni már bocsánat 1-2 sekélyes fasz , hogy igenis van külömbség.

UI. Kiváncsi leszek az intel vga k ra 😊

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.