CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scorpeeon
Jó a kérdés, mert ha Crisis-ként írnák, akkor az utóbbi lenne nyilván a nyerõ, viszont mivel y-al van, így talán mégis inkább az elsõ a befutó.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
Miért, ez jónak számít? PC játékoknál szvsz a 10k a normális, az alatt olcsó, az felett drága. 13k-nál még nem láttam drágábban PC-s játékot soha.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

w77d
én inkább az elsõre szavazok

c0llect0r
Van egy kérdésem!
Hogy kell kiejteni a game nevét?
krájzisz vagy (idióta haverom szerint) krízisz? <#hehe>

De optimisták... 😄
Demó 1 hónap, full pedig másfél. Jól haladunk.

Nem te vagy, hanem akik nem bírják abbahagyni.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Úgy legyen!

BattleTag: zydar#2910

Banano
már csak 3x10nap. xD 30darab nap.😄

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Mostani állás szerint a galaxisneten(cdgalaxis) elõrendelve 11900FT!!
Galaxisnet

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

BaLeeX
Ha normálisan fog futni és nem az lesz, hogy direkt lebutítják a DX9 részét, hogy vegyél DX10 kártyát és a multi is élvezhetõ lesz akkor talán. Már ha emberi áron (10k körül max).

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

arty
nem is irtam, h másnak akadozik. de a te képernyõdön akadozni fog, ha a géped az ellen 100 méteres futását 25 fázisban teszi ki, akkor te 4 méterenként látod 1x az ellen-t ...

Forza.

Ja már többször szerepel a hsz-ekben a PING szó, mint a CRYSIS. <#hehe>

Roger6
Látom itt a netes kérdésemmel szép kis "háborút" robbantottam ki!<#eplus2> Állat vagyok... <#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

saxicola
Kár, hogy nem jött ki a demó. Bár úgy tudom nagyon bugos a játék, így nem is meglepõ a halasztás.

www.gportal.hu/bioshock

KILLER2
Mialóf@sz? Most ugye nem a Crysisról beszélsz?<#merges2>

Töltsük le az internetet!

MaSzKa
megint késöbb jelenik meg:, sokat halasztanak-(

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

tonyr
pontositanék: lesz fear ujabb kieg, + a project origin

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Banano
Ezt eddig is tudtam csak nem jutott eszembe a pontos név ezért használtam a FEAR 2-t de végülis ugyanaz.=)

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Banano
Aha...akkor magyarázd meg légyszi hogy most az elõbb crysisban 56-os pingem volt max grafon pedig akkor leesik 30alá is az fps...aztán levettem minimumra a grafot ekkor 80-90 néha 100fölött és ugyanúgy 56-os maradt a pingem...és te meg érdekesen tudsz szervert csinálni "netkapcsolat nélkül" xD.

DarkSector
Miért a Cryteck is gecizik velünk, akkor így majd visszavágunk...
Miazhogy eltoljuk 2évig a demo-t?
Jóvanakkó...<#boxer>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Hiába ugysem érti meg....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lac coo
Lesz FEAR2 de már más néven .Project Origin .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

az nem a kettõ hanem valami kieg. nagyon offok vagyunk-e?

http://thenamelessphoto.com/

Banano
Itt vannak a feares eredményeim^^ ...de nemtudjátok véletlen hogy mikor jön a Fear 2.? Moviet láttam király lesz csak a megjelenési dátum kéne...annyi nem elég hogy "vmikor 2008-ban" 😄.

KILLER2
Nekem is kell hajtanom ám, ha multiban életben akarok maradni 10 mp-ig. Egyszer felmentem Doom 3al egy szerverre, 2en voltak, de csak nézõbe merészkedtem. Amikor láttam, hogy hogy lõnek azok, úgy gondoltam jobb, ha én inkább nyugton maradok és játszok valami mást xD
Amúgy FPS ügyben én különösen béna vagyok, mert az utóbbi pár évben alig toltam FPSt, leglalábbis olyan prögõset, ahol rendesen repked az ólom, olyat nem nagyon. Mondjuk most a MoH Aribone-t végigtoltam, most meg jön a FEAR és közben még Quake 4ezek. Na mindegy, ez is tisztára ide tartozik.

Banano
háá eléggéé...pár km-rõl eltalál egy mozgóellent úgy, hogy közben õ is 120-al repül a levegõben... xDDD...

lac coo
Hát UT is nehéz pálya...sok robot játszik ott is, azok nem emberek 😊))

Banano
Figy de vannak olyan játékok amik nekem nem fekszenek...és az egyik a csé.xD...fearben viszont eu elsõ vagyok és oda is kell célzás meg reflex...cséhez is kell csak ott éppen eu utolsó vok😄.És nem vagyok egy nagy taktikás játékos...jobban szeretem az 1v1-et mint pl az UT...szóval majd lehet hogy abba kéne belekezdenem mikor megjelenik^^.Viszont a crysis szentem FEAR + Bf2😄. Fear tetszik bf eeeelmegy..😊

Ti már jáccotok a Crysis vmilyével? 😄
lac coo
Mindenki nulláról kezd, de célozni már nem egyformán tudnak ... több éves CS multal bárki tarol itt még újoncként is ....De ha ilyen versenyre szeretnél kijutni nagyon jónak kell lenned...Ép ésszel felfoghatalanul jónak.. nézz meg valami elit CS videot és megtudod hol tartasz reflexben -célzásban 😉

csak az alap skill kell hozzá mint minden más multi fpshez, kurvajó reflex.

Banano
Há nagy terveim vannak😄D...Pedig EZ lenne az a játék ahol mindenki nulláról kezd...UT3 elõtt már volt egy pár rész...Quake wars elõtt is volt egy ...cs:s elõtt is volt..Bf elõtt is...és szinte esélytelenek az új gamerek...A crysist meg mindenki nulla azaz 0-ról kezdi😄.

lac coo
Ilyen nagy terveid vannak ? 😊) Far Cry közelébe nem tudott kerülni az ilyen versenyeknek ,az nem csalt aki nem akart, és fél méterenként volt egy jó kis bug😊)))
Szal eddig 1-bõl 1 csapnivaló multijátékuk volt, a Crysis felfogható egy FC2-nek ,ez sem nagyon hiszem , hogy különb lesz ...

Banano
Én nem tom hogy megvegyem e a multi nagyon jó...de kérdés hogy lesz e díjazott versenyen esetleg WCG-n?:S

MiQ
... van pár eredeti játékom, fõleg az online játszhatókból, de az utóbbi idõben úgy elharapódzott a neten a „kenguru stílus”, ami az UT-ben jól mutat, de az ilyen háborús játékokban (pl.: BF2) NEM, hogy elment a kedvem a neten játszástól. Offline-hoz meg jó lesz a warez is.

AMD A10 7850K; 16 GB Kingston HyperX DDR3 1866; GA-F2A88XM-DS2

énis megvenném ha volna rá keret és élvezhetõen futna a gépen(De úgyse fog szvsz). elõször warez,aztán ha beváltotta a hozzáfûzött reményeket akkor soppííííííííng ^^

KILLER2
Szeritem én is megveszem. Csak az a gond, hogy most a Halo 3ra is fáj a fogam. És asse occsó. Nem gond, terveztem egy X-TATIC 5.1 fejhallgatót, hát majd az várat magára.

skyli991
énse veszem meg 😄 annyira nem érdekel az online 😊)

varga peti
Fúj etz hogy gondoltad?!<#banplz>

c2d6400@3400MHZ, ds3,wd160 sataII, Hd 4870 stb...

lac coo
Én nem veszem meg, warez forever !!! 😊))))))))))))))

De ha normálisan fog futni, nem a "simli-szagot" érzem rajta akkor esetleg....

gduck
Nagyon jó gém 😄 Grafika gyönyörû, MP mód szupi! MEGVESZEM!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

varga peti
Én megveszem a multi miatt<#integet2>

Ability
Beraktam fentre, de majd Te is frissíts a másik topikban, mert a fejléc elavult. A régi FAQ link van benne, és a textareás script ott is jóljön... Nagyjából ez a kettõ lenne.
KILLER2
Ikább beszéljünk arról, hogy ki veszi emg a gémet xD

varga peti
Kedvenc szavam az "anya". Ha leveszel a végérõl egy betüt és kicserélsz hármat akkor kijön az, hogy sör.

Ez mindent elárul rólad és egyetértrnék valed ,ha szeretném a sört<#integet2> Ne bsztassuk egymást jo lesz ez a krájzisz ha megjelenik<#taps>

Magiszter
Azért az jó hogy a játék még sehol, de már lassan 10.000 Hsz született <#nyes>

vagy átlehet fáradni a spam topicba, senkit nem zavar ki mirõl vitázik. és most nem azért mondom mert én topicom csak engem is zavar ,h napok óta csak a dx10,gépkonfig,és laggról megy a vita.

Ability
Ezért is hagyom, hogy beszéljenek hardverrõl például... Mert tényleg nincs érdemi téma, viszont ez a ping kérdés annyira nevetséges. Kit érdekel? Majd csinálja mindenki ahogy jónak látja. Csak mindig az ilyenekbõl jutunk el a szidkozódásokig...
varga peti
Az a baj ,hogy itt a témáról csak egy hónap mulva lehet ténylegesen irni.Addig gyakorlatilag minden hozzászólást törölni lehet.

áhh, netuddmeg milyen szar mikor oldalakat kell törölni. emlékezz csak vissza mikor kandurexel csináltam a farcry bannert 😄