CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
c2d6400@3400MHZ, ds3,wd160 sataII, Hd 4870 stb...
Haver gépe : p3 , 9800pro, 1gb ram és neki van olyan 14-es pingje...
Nekem meg : E4300 @ 2.9 2gb ram 8800GTS és :56-os ping nah ez mért nem fordítva van?...
Talán bekéne zárnod minden baromságot a háttérben és úgy felmenned/indítanod a szervert...
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Csak az a baj hogy hiába....
Tény az tény....
És Fear Combat-nál is ez volt és ott meg nem is én csináltam szervert....
Rámentem egy kedvenc szerverre...1G rammal, meg 7600GS-el... háát gázos volt
Majd mikor megvettem 7900GS-t 2Grammal akkor már a 32 fõs szerveren is 40-es pingem volt...
Elõtte meg minimum 70-80
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A szerver a gépemen van azé nem kell internetkapcsolat....
Csak a net azé kell, hogy a többiek rámálljanak....
De megnéztem úgy hogy net bevan lõve úgyis ezt mutatja.....
A netet azé lõttem ki, hogy lássam tisztán, hogy ha egyeltalán nincs net, hogy milyen, mert ugye ha nincs net, akkor nem is szólhat bele a ping-be....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Next PC upgrade: 2022
Ezesetben bocs...
Megpróbálok estig videót csinálni róla valahogy....
Teszteld le magadnál mielõtt beszólnál...
Sebaj.....
Direct megnéztem az elõbb....
Cod2 próba, net kapcsolat kilõve, szerver megcsinálva....:
Tesztgép....:
P4 3GHz proci
2GB DDR ram
GF 7900GS karival....
1.Teszt...:
Videóbeállítás...:
640x480
60Hz
És minden más a minimumon van....
Eredmény:
Szerverre lépve 1-4 ping (ritkábban felugrik 8-ra).....
2.Teszt...:
Videóbeállítás....:
1280x1024
85Hz
És minden más beállítás a maximumon van....
Eredmény:
Szerverre lépve fix 46 ping (ritkábban felugrik 48-ra)
Na ebbe kössön bele valaki....<#vigyor3>#vigyor3>
De ha a neteddel van gond, akkor már nem érvényes!
Ezt mondtam is!
http://thenamelessphoto.com/
Cod2-t multiban DX9ben szoktam tolni, láttam h a pingem 80-110, erre levettem DX7re a grafot, és mégis ugyanannyi volt a pingem.
A hiba a netemmel volt.
Ezzel én be is fejezem...
Bár nem mintha nem lenne 30-napom erre, de most mennem kell kezelésbevenni a haver gépét, mert neki 8-9 fps-el megy most éppen a játék....és 80-100 a ping...
Cserélek neki videókarit és visszajelzek azé nektek hogy mi az eredmény...
Amúgy COD2-vel játszunk...
Nekem is régebben az volt a meggyõzõdésem, hogy feltöltés legyen és akkor minden rendben, de amit már (MÉGEGYSZER KIHANGSÚLYOZNÁM, HOGY PRÓBÁLVA LETT!!!!!!!!!) számít KIS-KIS-NAGYON KIS mértékben a teljesítménye a gépnek!!!!!
És a LETÖLTÉS IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mert mikor szedtem netrõl pl egy filmet, akkor bizony megint csak 100-as volt a ping....
Tehát semmi le-fel töltés....nem mehet....
Ne idegesítsél már ember...
Mié gondolod hogy gyors 1percen bellül váltott a gyerek nagyobb netre a szolgáltatójánál...
Bazzeg fel akarsz húzni vagy mi?
Nyugodtan próbáld meg...
Menj el valakihez akinek gyengébb egy kicsit a gép és próbáld meg, hogy csinálsz egy szervert és tedd max grafikára és utána minimumra....
Meg megint nem figyeltél....
Én azt kérdeztem, hogy az fps-hez a 999-es ping hogy jön?
Idézem:
"mondjuk egy p3-ason akarja tolni a crysis maxon ahol 1-2 fps-e van az nem azt fogja jelenteni hogy rögtön 999-es a pingje"
Mivel én kihangsúlyoztam ha figyeltél esetleg, hogy gépteljesítmény végett a ping 100-150közé tud menni!!!
ÉS HA ANNÁL NAGYOBB AKKOR AZ EGYÉRTELMÛEN A NET KAPCSOLAT....
Magyarul az 1-2 fps-el nem fog 800-as pinged lenni, de 110-120 már lehet hogy felugrik és holott a netsebesség éppenséggel meg jó....
Remélem nem zavartalak össze még jobban ezzel...<#vigyor3>#vigyor3>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
ezt írtad...én ebbõl azt vontam le hogy a haverod felrakta a grafot maxra ekkor leesett az fps-szám mondjuk 40-re és ebbõl következik az hogy 80-90-es lett a pingje..és ez baromság.
Mert látom nem érted, hogy mirõl beszélek....
Úgyhogy úgy veszem mintha nem írtál volna semmit...
Az fps-t meg a 999-es pinget nagyon nem tudom, hogy miképpen hoztad össze, de ebbõl látszik, hogy nem érted amírõl beszéltem....
ugyebár arról van szó,hogy egy jól megírt netkód esetén a játék nem küld semmi egyebet a szerver felé,csak (szám)adatokat(helye,kattintás,"w" benyomva,stbstb)
ezeket az adatokat ugyebár a processzornak kell kinyernie a futó programból,és továbbítania a szerver felé.amennyiben ezt egy nagyon szar gépen kellene megtennie,nem marad elég kapacítása erre,ergo az adatok nem érkeznek megfelelõen a szerverhez,magas lesz a ping!a szerver nem tudja pl a helyzetét frissíteni valós idõben,ezért te azt fogod látni,hogy õ "teleportálgat" egyik helyrõl a másikra.és így bizony elég nehéz eltalálni valakit...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
filmeknél elég a 25 fps,mert ott egy képkockán vannak elmosódott dolgok,ugyebár a kamera elõtt elrepülõ madár elmosódik a képen.játékokban ezzel szemben minden egyes képkockán tisztán rajta van a mozgó tárgy(már amennyiben a blur-je 0),és így nem ugyan azt adja vissza mint a filmeken.viszont megnövelt fps mellett többször jeleníti meg ugyanazt a dolgot,így lesz igazán teljes a mozgás!
na ez a lényeg!én is sokat vitatkoztam régebben azon,hogy tök felesleges a sok fps(hiszen 24 felett folyamatos a kép),de most már tudom hogy a fentebb leírt dolog miatt ez nem így van,viszont 100 már tényleg felesleges,nem véletlenül lõtték be a tökéletes fps értéket 60-ra!az emberi szemnek az már tényleg tök mindegy hogy 80 vagy 180.amit pedig te írsz,már programozási hiba!attól hogy több az fps egy gépen,nem kéne hogy gyorsabban reagáljon a program(mármint egy bizonyos fps szám felett)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
És van egy gyanúm, hogy 30 nap múlva megint ezt a számot fogod látni...
Persze az 52-nél is...
Na erre mit lépsz?
De egyszerû!
Egyik haverom játszott, és észrevettem hogy 80-90-es pingje van és mondtam neki hogy legyenszíves és vegyen már vissza és ne full grafikával nyomjon....
És erre a microfonba megkérdezte meglepõdve, hogy honnan a picsából jöttem rá, hogy fullra tette a grafikát...
Háát na akkor mondtam, hogy a ping-bõl szûrtem le a dolgokat, mert az elején már leszögeztem, hogy MSN meg TORRENT meg ilyeneket ki kell kapcsolni, úgyhogy az már nem lehetett a probléma forrása!
És mondtam neki, hogy milyen beállításokkkal játszon ha multiban szeretne jobb pinget, de azért szép legyen és ezután mikor átállította a beállítást kb középszintre akkor láss csodát....
50-60-as pingje lett!!!!!!!
Úgyyhogy mindenkinek más a véleménye, de én ezt tapasztalatból mondom, és nem forúmokon meg cikkekben olvastam.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"