CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaLeeX
Kulcs az nem emailben jött hanem az oldalon írta ki amikor rányomtál, hogy csatlakoznál a beta teszthez. De most már lezárták.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
Már nem.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

ha leszarod, akkor nemértem miért bétázgatsz, meg vársz kulcsra 😄

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

köszönjük a hozzászólást.

Ability
Valaki mondja már meg, hogy még nyitott-e a béta kulcs igénylés?! Mert ha nem, akkor kiveszem a topik nevébõl, meg a fejlécbõl...
köszöntem!

varga peti
de kell de azt a játékon belül is meg tood csinálni állitolag.

c2d6400@3400MHZ, ds3,wd160 sataII, Hd 4870 stb...

Prince of Máté
ÉN reggeltem a Fileplanetre, jött az e-mail, de kulcs az nem...
Vártam fél órát hogy tölteni tudjak, aztán 30-al jön xD
Na mind1 leszarom, majd ha lesz torrentet a demo letöltöm, amúgy is leszarom a crysist.

gduck
NEM! Feltelepíted! Telepítés elején és az aktiválásnál megadod a kapott KEY-t!

Játékban regisztrálsz a GameSPY szerverre, oszt kész!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

áááh, kössz. 30%-nál vagyok.. EA regisztráció akkor nem is kell?

bazdmeg, elinditod a telepitot megadod a cdkulcsot feltelepited a jatekot elinditod a jatekot megadod a cdkulcsot jatekon belul keszitesz egy ea accot es mesz fel a szerverre..

gduck
Rossz helyen keresgélsz!!!!
Oda jelszót kellen beírni, ha VIP lennél 😄

Szal le kell töltened a progit, feltelepíteni és ott kell megadni a kapott KEY-T 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

SötétBarom

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Please enter your beta password below.
Take care to enter it exactly as it appears
on your beta invitation.

most akkor pontosan mi kell ide? és hallottam hogy kell az EA-nél is létrehozni egy felhasználót, azt hol lehet?

"Enter your password here"
Nemértelek..

Ability
Na jó, fejezzétek be a flémelést. Nem kell kioktatni azokat, akik nem engedhetik meg maguknak a csúcsgépeket, egyszer még Te is kerülhetsz ilyen helyzetbe. A többieknek meg nem kell reagálni a "sérelmekre". Ha úgyis azt gondoljátok, hogy egy balfasz, akkor tudhatnátok, hogy nem jó vitapartner az ilyen. Mellesleg mindenki látja, hogy ki mit ír be, nem kell megvédeni az igazatokat...
REAKTOR
Na végre legalább megint feldobtam a topikot és nem a bétakulcsokért sirtok<#integet2>

Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...

Maxtreme
aham.. Lehet hogy öregecske, de akkor viszont az iq szintje van a béka picsája alatt 20m-el.

az gáz, ha kértem egy kulcsot, amit

http://www.fileplanet.com/betas/crysis_key_auth.aspx

ide bemásolva kiírja, hogy "You have entered an INVALID PASSWORD". pedig az általuk adott kódot adom meg.

olyan nincs hogy intelre meg nvidiara optimalizaltak.. az egy dolog hogy a ket cegnek a logoja jelenik meg..

REAKTOR
Ja<#vigyor1> de látod maxtreme nem érti ,hogy én vagyok apa nem apu vesz nekem gépet.

JAG1
Szerencsétlen gyerek b+. Add inkább örökbe, mert egy ekkora gyökérnél nem lesz ember belõle...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

PyRex
lehet, hogy te vagy az apuci,. de akkor szar lehet a családnak. az egód meg nemtom mi a búbánatra ekkora, mert emberileg kb. egy nulla vagy, az elmúlt 5 hozzászólásodból nem csak én gondolom így, ez látszik. szóval akár be is fejezheted ezt a stílust.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

bordy
jármûvekért egy magyar srác a felelõs. 😄

varga peti
Ne égesd már ezzel a szöveggel magad öreg nem mindenkinek apuci veszi a dolgokat öregecske van aki dolgozik:S

koschwarz
akkor most jöhet egy apa-fight!

<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Maxtreme
Nem mindenkinek tol apuci a picsája alá félmillás gépet kispajtás ^^
Vegyél vissza abból a nagy arcocskádból ha megkérhetlek.

ps: 7.10 RC4-es driverrel is szar 😊

XeeN
A véleményem az eddig tapasztaltak alapján:

Mivel mindenki erre kíváncsi a legjobban:
Grafika. Nekem nagyon tetszik, legalább akkorát üt mint annakidején az FC. Nálam minden maxon volt, ebbõl következik, hogy az FPS eléggé alacsony, de a játék játszható maradt. Mindez annak ismeretében nem is meglepõ, hogy mekkora a pálya. 32 fõs szerveren ritka ha 3-4 ember összefut.
Hangok: Nekem tetszenek, de semmi extra.
Irányítás: kezdetben szokatlan, de logikus.
Játékmenet: teljesen normális, mondhatnám pörgõs. Gyorsabb mint az FC volt. A jármûvek nagyon jól sikerültek.

REAKTOR
Persze hogy fontos apu pénztárcája, amikor én vagyok apuka te kis pöcs<#hawaii> Ati kártyások nem tudom mit várnak, meg az amdsek ,amikor nvidia meg intelre optimalizálják a játékot...

Valakinekinek nincs egy felesleges beta kulcsa?! 😞
PyRex
õõ, meglátjuk

varga peti
Nekem feltelepült a játék csak elbasztam az accountot ezért nem tudtam vele játszani de telepitésnél és hitelesitésnél is elfogadja .

tényleg a béta hogy mûködik? ittis van egy szerverlista, választassz egyet és felcsatlakozol? életemben nem volt béta játékom, azért kérdezek ilyen zöldet.

XeeN
Este tali? Valamelyik norméális szerveren?

A legelsõ beta klienshez jó a mostani ingyenes kulcs? Csakhogy ne kelljen letöltenem a 3. verziót!
JAG1
Neked apuka pénztárcáján kívül szimpatikus bármi is?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Nem értem miért fogytak el a keyek és miért zárták be a key osztást... 😞
PyRex
torrentrõl 460-nal csorog most, várjon a franc a fileplantere (kulcs má van :p )

XeeN
Nálam nem akad zavaróan a játék. Kb ua a jelenség, mint FC-ben volt amikor megjelent. (bár erõs gépem van.)

BaLeeX
Jó dolog, ha mindenki balfasznak tart hozzászólásaid alapján? Vagy mire hajtasz?

XeeN
Nekem maxon jött West Coastról (370k), 15 perc várakozás után (persze a 2. próbálkozásomra...)

REAKTOR
Majd demót kipróbálom. 486 osok elmondják mi a baj a bétában, így optimalizált lesz a játék comodorra is<#nevetes2>

bordy
pl valaki szerzet egy key-t reggel és délután szedi csak le a gamit?

PyRex
hmm, nem lenne sok ellenfél (mindenkinek akad a játék 😊))))))))))

XeeN
Hmm. Érdekesen gondolkodsz... Nekem elõbb a kulcsot adta meg és utána tölthettem csak...

XeeN
gyilkolsz, objektumot foglalsz, stb...

Mellesleg nekem nagyon tetszik a játék, nincs gondom az FPS-sel sem. Fel kellene támasztani a -et! <#eplus2>

talán valaki még nem szedte le?

REAKTOR
Csak mi a faxér lehet még mindig tölteni a bétát ha nics hozzá kulcs. Fileplanet is komoly egy társulat...

bordy
ki korán kell crysis beta reget lel.
jól meglódult a topic.

PyRex
ebben maradjunk.