31662
CRYSIS
-
#13643 1024*768 minden medium kivéve a Shadows és a post processing mert azok lowon vannak.
Frames:7078
Time (ms):291163
Min, Max, Avg
10, 67, 24.309
Így fut kb játszhatóan bár dzsungelbe még mindig 14 fps-re is lemegy.Amugy sok tárgy csuny benne nem is kicsit,de felrohato annak ha azok is ful jól néznének ki megse moccanna semmilyen gépen!
-
shootme99 #13642 Nah én is felraktam ezt a directxtízesítő fájlokat, hát így már nagyon okésan nézne ki, csak hát az a diavetítés... :( szegény 7600gt jó hogy fel nem gyulladt tőle :D -
strebacom #13641 Hát tényleg észrevehetöen lassabb Vista alatt....Xp alatt szépen fut...viszont nekem az alap géppityu átlátszó, és csak az semmi más, lehet hogy üvegböl készült. Néhol meg villognak a texturák, másnak is ilyen atival... -
#13640 Hú, ez az editor nem rossz! :) -
PENGEinno3d #13639 Akkor én kérek elnézést :D tényleg szebb lett, csak nem annyira jó átlag 17FPS-el játszani szóval marad a mid-high :P -
tibi83 #13638 Sziasztok..
Beálitottam Very High-re és akadás nélkül ment...Persze árnyék levéve Mediumra meg a viz is...Antianalizing off..
Szerintem ennyi böven elég mert igyis iszonyat szép!!
configom:
Amd x2 3,8 húzva 4,2-re 2x1 GB Kingtson ram. Asus 8800GTS/320 (Vista 64Bit....) -
#13637 ez jó volt, tárgytalan a kérdés :) -
#13636 ez végülis a high beállítást varázsolja észrevétlenül very high-á ? -
mikiking #13635 nem lehet átállitani, csak átalakitja,és igy a high lesz a very high,látni fogod,például menj egy fa alá és nézz a nap felé,leverődik a fény..cép -
mikiking #13634 Én is felraktam a dx 10 effectet........köszii Newfronter. Minden beállitás highen( + hozzámegy még a dx 10 effect) ,csak shadow van mediumon,és szépen fut...kurva jo ez a game...és teccik nagyon -
PENGEinno3d #13633 Bemásoltam a fájlokat a megadott mappába, de én nem tudom very high-ra állítani! Lehet a 256Mb-os VGA-knál nem mükszik :\ -
#13632 Kipróbáltam én is, valóban úgy néz ki mint a DX10 VERY HIGH :) A sebessége így viszont hajszál pontosan ugyanolyan volt mint DX10 alatt :D -
shootme99 #13631 Hali !
Nekem is pont ilyen a konfigom, de nekem inkább 20fps alatt marad mediumon 15-18fps. Minden driver, directx a legújabb (ma szedtem a legfrissebbeket) Hogy csináltad azt a 20-30fps-t? annak én is örülnék, habár mediumon erős túlzással mondható szépnek, pl sziklákhoz közel menve elég csúnya. Mondjuk 1024-ben felraktam mindent fullra (ultra high-ot nem engedi ahol van, gondolom azt dx10-ben csak), de high-on sem olyan szép minden textúra, és nekem játszhatatlan (6-8 fps) . Szal úgynézki hiába 2gig ram meg a 3700+ proci, a kari az édeskevés. -
Egész jó egy 7600GT-től
:-) -
#13629 Á köszi szépen Laccoo! Tényleg feltettem High-ra a fizikát és tényleg lehet fát darabolni. De már mediumon is leesnek a faágak ha lövöm. Keritésnél még nem próbáltam meg egyebeknél.
Kipróbálom az autót is hátha a ház is összetörik ha neki megyek. -
#13628 FarCry-t én is meguntam, de nekem ez nagyon bejött. Mindenkinek más tetszik. Bár azért ezt kicsit túlzás FChez hasonlítani, de mindegy. -
PunkZoli #13627 :DD -
#13626 de unalmas ez a játék, Far cry új pályával oszt azt is meguntam a felénél
Nem mintha mást vártam volna. -
#13625 na én is kiprobáltam és nagyon jó! csak meg kell szokni a ruha praktikus használatát.
AMD 3700+ Geforce 7600GT 2giga ram na nekem ezzel ment 1024*768-on Mediumon! Fps 20-30 körül volt de pont nem érdekelt mert gém közbe nem észleltem hogy szagatott volna szal jó!:) -
#13624 Vagy a te gepeddel van gond.Ez nem merult fel benned? -
JackSparrow #13623 Az FPS-t hogy lehet megnézni a jáccókba! -
#13622 Hát az biztos arra jó lesz hogy a jővőben érkező VGA-kat ezzel is lehet tesztelni.
Ahogy most végigolvastam 700 hozzászolást furcsán nézegettem emberkéket milyen gépekkel milyen faszán tolják mediumon.Most vagy sokan szeretnek hazudni vagy annyi játékkal játszottak ami akadozik hogy az már nekik a "jól fut " kategoria!
-
#13621 ez a dx9 very high is ékes példája a dx10 szükségtelenségének, és marketing jellegének -
#13620 Ultrakirály! AZ a baj Maxon szaggat! De highon miden király! Nagyon jó game! (csak kár hogy 20 perc) ! Majd a teljes! Nagyon vár!om -
#13619 Iszonyat durva játék :) Az editor se semmi ;) Grafika meg lélegzetelállító :D
Maradtam 1280x1024, VERY HIGH (kivéve SHADER QUALITY, ami HIGH) 2xAA, DX10. Néha lemegy 20FPS-re, de ettől tökéletesen játszható! Jöhet a FULL ;)
UI: Valamiért ott van a demóban egy multiplayer pálya is (az ami a bétában volt), azt is betölthetitek az editorba ;) -
#13618 Ez a Dx10 beállitás DX9 alá nagyon király !!
Ime az eredmény !!
És stabilan megy 20-25 FPS-sel !!
A kép jpeg tipusú !!
Jah és TÉK time !!
-
#13617 Na ez jól hangzik, hogy már van ilyen is. Le is töltöttem. Csak én ezt kipróbálni úgysem nagyon tudom,mert csiga a gépem hozzá. Esetleg ha állóképet akarok nézni, akkor arra jó. Legalább kijelenthetem, hogy igen meg lehet ezt a Very High-ot csinálni DX9-ben is -
#13616 Hehe... Az a nem tom mi a neve puska nagyon LOL, amelyik atomtöltetet lő ki, vagy mi a fenét, letarolja fél pályát :O/
A tank az kicsit nem sikerült, elakad mindenben .... -
Newfronter #13615 DX10 Very High beállítás DX9 alá!
Tessék! -
#13614 A fizikát nyugodtan feltolhatod max-ra, akkor minden rombolható .... -
Newfronter #13613 RAKJÁTOK BE a FAQ-ba ezt a jó kis trükköt!! Valszeg a fullban is használható lesz. :) -
#13612 Na kipróbáltam én is a demót. Hát jobban viszi a gépem ezt ,mint a netes Bétát. A Beta ment Full Lowon 1024x768-on 15 FPS-el. A Demó pedig 25 FPS-t megy.
Szép játék nem mondom. Igaz a Bétát már láttam, de ez akkor is új nekem. Ez még szebb mint a béta.
A textúrák szebbek én úgy látom még Lowon is is. A fák és növények ugyanolyanok, de a házak és tárgyak sokkal szebbek.
Na és az emberek nagyon jól megvannak rajzolva élethűen.
A Far Cry-ban ott az emberek tényleg meseszerüen néznek ki.
Ja és én is észrevettem van benne napszak változás. Kivilágosodott. Eddig csak a GTA játékokban láttam napszakváltozást.
Eddig nem úgy volt, hogy az csak a DX10-ben lesz? Vagy én már ezeket nem is vágom, hogy melyikben mi lesz.
Mindenesetre itt keritést törni azt nem tudok. Viszont hordókat dobálni azt tudok. Meg talán embereket is ,de azt még nem próbáltam. Fákat lőttem meg ,de nem törtek szét. Viszont terepjáró mikor elkezdett lőni engem, akkor kitört egy fa. -
#13611 jó, csak vigyázz jó fele álljon a sarka ;) -
#13610 ja és beforrasztom a az ich9 helyére :) -
#13609 Hát nem, szerencsére nem :)
Újra kezdtem a játékot, és végig vittem.
Csak akkor volt ilyen hiba, ha betölteni akartam.
Kár, pedig már a pálya végén voltam.
Egyébként a végén az a hajó havas?
Vagy mitől oylan fehér minden? -
mikiking #13608 Valaki nem tudná vmi más helyre feltenni ezt a dx 10 effectet xp alá??? mert e két oldal nagyon szar,várni kell sokat.......Amugy hogy fut ezzel a game ? -
#13607 vagy vegyél mégegyet :)
-
Newfronter #13606
TESSÉK! DX10 effektek az aláírásomban lévő kártyával. :D Ennyit arról hogy DX10 effekt.... -
#13605 le kéne cserélnem az e6750-et ? XD -
#13604 procilimit :))