CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Kicsit más lett a Crysis a végére, mint ígérték.
Töltsük le az internetet!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
mert nekem valahogy nem ennyire szines (zold) minden pedig minden maxon van Vistan es megsem ilyen :S
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Próbálkozz, hátha sikerül valamit összehoznod. Nem hinném, hogy van itt olyan, aki jó lenne ebben. Ha megy az angol, akkor ajánlom a crymod.com-ot, ott biztosan tudnak segíteni.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
kellene hamachin nyomni, csak nem tudom, hogy hogyan?
1.2.1-es patchem van.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ez az én véleményem.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
#29495: Én is DX10-be futtatom, teljesen max grafikán, és kegyetlen szép a játék. De mintha itt még szebb lenne. Vagy csak játék közbe nem tûnik fel nálam, hogy milyen szép, mert már hozzászoktam. Youtube videókon, meg csak nézve, szebbnek tûnik. Nem tudom. 😊
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
A többi, elõzõ pályákkal semmi gond sem volt. Szerintem hatalmas játék lett. Sokan mondják, hogy unalmas, de én ezerszer jobban élvezem, mint a Far Cry 2-t pl. Itt jobban el tudom hinni, hgoy hõsök vagyunk, és képesek vagyunk több 100 embert megölni, a nanoruha miatt. Míg alegtöbb fps-ben "átlagos", ugyanolyan esélyekkel harcoló hõst alakítunk, mint az ellenfeleink.
A Warhead viszont rendesen feladta a leckét, mert az most például nem akarja betölteni az elmentéseimet. Nem tudom mit csináljak vele, mert nagyon érdekelne az is, ha már így megtetszett a Crysis. 😊
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
thx
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Az 1.2-es patch simán felmegy, aztán ez a 1.2.1-es hotfix meg ennyit csinál... A játék természetesen eredeti.
Köszi a segítséget!
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
"A CryEngine 3.0 új mérföldkõ lesz a teljesítmény terén"
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Az idei GDC-re március 23-27. között kerül sor.
Next PC upgrade: 2022
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
#29477: Nem hiszem, hogy a töketlenségem miatt nem nyílt ki az az ajtó, mert most visszatöltöttem egy korábbi mentést, megpróbáltam újra, és most meg már kinyílt az ajtó, pedig semmi extrát sem csináltam. Még ölni sem öltem meg mindenkit, csak egyszercsak belementem véletlenül az árba és nem a zárt ajtónak ütköztem, hanem vitt az ár a következõ pályára.
Szóval csak egy egyszerû bug volt és mégiscsak megállom a helyem, mert egyéb akadályokba nem ütköztem ezen a pályán. 😛
Am nem ismerted fel gondolom azt a részt amit képben linkeltem, másképp nem írtad volna le azokat, amiket már eddig mind megcsináltam, de azért köszi, hogy így hülyének néztél. 😛
Igen, nem a legjobb része egy ien játéknak, de szerintem érdekes, és aztis mintázza, egy USSF Delta katona mennyire megállja a helyét egy ennyire új és zord terepen. Hát igen, nem te...
Sok Szerencsét!
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
A Crytek újabb nevet védetett le, ami arra enged következtetni, hogy nem ülnek tétlenül a babérokon.
Az egyetlen biztos fogódzó a tény, hogy a Crytek február 25-én a US Patent and Trademark Office segítségével levédette a Warface kifejezést. Felhasználási területe videójátékokra, könyvekre, magazinokra, újságokra, szoftverekre és zenére korlátozódik.
Ahogy ilyenkor lenni szokott, azonnal megindult a találgatás, hogy vajon milyen fejlesztésrõl lehet szó, és ki készíti. A legtöbb szavazatot a Crytek Budapest bejelentés elõtt álló PSP-re fejlesztett címe, illetve a Crytek Kiev titkos projektje kapta. Ugyanakkor az egykori Black Sea Studios - ma Crytek Black Sea - is ügyködik valamin a Knights of Honor és a WorldShift után. Szintén nem feledkezhetünk meg a Free Radical Desing - ma már Crytek UK - és persze a frankfurti központ, a Crytek Frankfurt csapatairól.
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..