31662
CRYSIS
-
#13931 PLS segítstek!!! hogy kell elinditani az editort mert instal után van editor mappa de exe nincs benne! -
#13930 juuuj, durva:DDD -
#13929 Csak érdekességnek raktam be. Én is úgy hallottam több helyről, hogy magyar felirattal is meg fog jelenni a teljes verzió. -
#13928 new game után is? -
#13927 Lehet, annyira nem néztem csak kipróbáltam DX9-ben is. Első ránézésre nem volt különbség ;) -
#13926 Remélem multiban alapfegyverként kapják majd a játékosok. -
#13925 A backup mappából másoljad be az eredeti fájlokat -
#13924 képek róla
-
Nwis86 #13923 felraktam ezt a VeryHigh Patcht és ahogy betöltötte az elmentést, képet még be se adta és kidobott exe hibával, azóta már visszamásoltam az eredeti fájlokat és 3x újraindítottam a gépet de nem kapcsol be sehogy:( valaki segíthetne mert nem akarom újra letölteni:S -
#13922 Köszi, beleírtam! -
#13921 Köszi, sajnos ennél a játéknál jelenleg csak ilyen minőségben lehet a FRAPS-el felvételt készíteni. (nekem)
A DVD felvevőt meg lusta vagyok összekötni a géppel. :)
Ahogy Rage is írta, a zene: Daft Punk - Harder, Better, Faster, Stronger -
#13920 www.fraps.com -
Syntech #13919 -
#13918 Fraps nevű progival. -
#13917 De ;) -
#13916 amúgy a Crysis nem magyar felirattal fog megjelenni? -
JackSparrow #13915 Hogy lehet megnézni a játékoknál hogy mennyi FPS-el megy!:S? -
#13914 Sztem ez egy nagy zöldség (marketing). Még 2 szálat - ugye szinkronban - is k***va nehéz leprogramozni, 4 szálat meg pláne... Akinek van vmi programozási tapasztalata, gondoljon csak kicsit bele ;) Szal megeszem a kalapomat, ha ez kihasználja a 4 magos procit... Esetleg picit gyorsabb lesz vele, de nem sokkal... -
#13913 Én az egész ui-t lefordítottam még a beta idején, ha gondolod összedolgozhatnánk -
#13912 semmi extra: game/localized/video-on belül a trailer nevűeket kell kiiktatni. -
#13911 mikor leszel kész? :) -
#13910 na megnéztem ezt az editort és omg :D van a játékban egy tank ami atombombát lő, nézzétek meg nagyon komoly :D_A:S:__DA:_D:D_D.d-d -
#13909 Kis csemege:
-
keepernext #13908 Na most már kezd tecceni először nem volt jó de másodszorra már sokkal jobb.Szerintem a MI rohadt okos Normalon mentem hát bekerítettek rendesen.Na kezd visszatérni a kedvem. -
#13907 Reggelt!
Spam topikot kiszedtem, úgysem használja senki. Betettem helyette a Sandbox 2 Editor topikot, szóval a pályaszerkesztéssel kapcsolatos hozzászólásokat oda intézzétek.
FAQ-ba mindjárt beteszek pár dolgot, viszont lenne egy kérdésem: úgy tudom Bordy írta még régebben, hogy bizonyos file-okat kell törölni, vagy átnevezni ahhoz, hogy eltüntessük a sok animációt indításkor. Valaki legyen szíves írja le nekem, hogy pontosan hol kell ezt megtenni, hogy be tudjam tenni a FAQ-ba... -
#13906 AMD X2 4400+ @2660 MHZ 7800GTX
Mind két mag 80% környékén. De mivel a zalman hütés be se kapcsol, hideg a cpu, tehát a valós kihasználtság jóval kevesebb
Ennek a gémnek vga kell, pontosabban sok shader egység -
cserpak #13905 Na emberek, nekem is elindult :), menő gépem van 3800+amd, 1gigaram, ati9800pro, először textúrahibás volt minden. 7,10 driverrel már jól megy, minden low, 25-30 fps mindeeeeenhol. Tíz perce nem csinálok mást csak a megrendeléses küldetést teljesítem a főnöknek. Fél méteres tőkéket csinálok a fákból, mert tudjátok, a játék átmegy majd a jégkorszakba:) -
#13904 köszi tényleg jo a link jön mint az állat :D -
#13903 Hmmm... na de eszerint a 2. magot sem a C2DUO-nál... vesszek meg ha értem. -
GazCamp3r #13902 tuti nem használja.... :) nálam 1680x1050-ben játszható ugy, hogy minden very high, shader high.... ezért a játékért vettem ezt a qrva gépet, és igy sem tom teljesen maxon futtatni... -
#13901 Ennyire használja ki a 4 magot = vagyis sehogy
-
GazCamp3r #13900 Pc gurunál írt dx 10-es cucc megjött ma, vagy a csak kamu volt? -
#13899 Srácok!
Már több helyen olvasom, de akkor tényleg igaz... 4-ből 4 magot használ a Crysis? El sem akarom hinni.
Viszont ez nekem nagyon jó hír, mert kb. 15.000-et kell költenem csak a gépemre és kánaán lesz 4 maggal.
Egy 4 magos procival rendelkező emberke beírná ide, hogy maxon milyen eredményei születtek? Thx! -
#13898 Daft Punk - Harder Better Faster Stronger a zene:) -
#13897 bent van a mappába, ahová feltelepitetted a jétékot, editort külön fel kell rakni -
Syntech #13896 a sziget szerkesztos okossagot honnan tolthetem le?az hogy mukodik?
-
#13895 hát én nem is tudtam hogy ezek is tudnak cloakolni. kicsit parás lesz akkor 1-2 hely valszeg.
és csináltam egy vidcsit róla hogy mennyi ammi kell nekik sima fegyoval. kell 1 pár tár :D
idegenek és a fegyverek
-
#13894 editor install, editor elindit, pálya betölt (file open) majd jobb oldal keresgélj dolgokat.
Majd sava és export engine -
#13893 Tök jó lett a videód Fritz, nem is értem miért nem szóltak róla/nézték meg amit csináltál :-)) Qrrrva yó :-) Grat!
Mi amúgy a zene címe ami a vid alatt megy? -
#13892 ez tetszik:)