CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szebbre van rajzolva, élethûbbek a modellek -texturák nem olyan meseszerû mint FC-ben ...Új mûvészeti vezetõjük van , vagy csak felfigyeltek rá anno ezt sokat mondták FC-re, ki tudja....
szal technikailag semmivel sem több vagy jobb, nincsenek új dolgok benne ami indokolná , hogy egy atomerõmû kelljen alá ...
De gondolom ez elégg bonyolilt lehet, mert senki nem fogja fel 😊)))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Pláne ha figyelembe vesszülk azt hogy a 2 játék között hány év kölönbség van, nameg ennek mekkora a vasigénye.
Ráadásul ölég gyér képpel hasonlították össze a 2 gamet.
Ezeket anno még 6600GT-vel készítettem, ergo nem is volt tejesen kimaxolva a gfx:
Rendben van hogy szebb a crysis, de szerintem a körülményeket figyelmbe véve (hány év telt el azóta, mekkora a vasigénye) abszolút nem 1 nagy durr, sõõt.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
- kb 300MB-tal kevesebb memóriát zabál mit az elõzõ verzió (~1,2GB helyett ~900M😎
- pályát kicsit átrajzolták
- picit gyorsabb lett
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
szerver: általában K-PLAY #03 Beta3 16slotos, ha tele van akkor báhol lehetek ahol 16nál kevesebben vannak 😄
aki akar vegyen fel buddie-ba a chat izén 😄
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Next PC upgrade: 2022
Töltsük le az internetet!
1024*768 ban mediumon shadow q van lowon a többi mediumon úgy átlag fps,de azé néha megakad!
1280*1024 ben lowon minden átlag 8 tól 23 fps ig megy! Sajnos nem tudtam csatlakozni olyan szerverhez ahol kevesen vannak így általában 15 játékos felett találtam!
Gépem: Pentium Dual Core 925, 6600 gt ddr3,msi pm8m3-vh,hynix 1Gb ddr 400.
kép1
kép2
kép3
kép4
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
a R2 sokkala jobban ment, és nem woltak benne textura hibák !!!
amugy nekem is 20 fps körül ment a cucc...
wárni kell a rendes demot, az mayd jo lesz, amugy lehet h wmi xart akarnak kiprobálnia készitök, azé lett ez ilyen...
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
u dont have to listen anybody else but me
Igaz REAKTOR? Vagy nyugodtan mond meg ha tévedek :-)
Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...
Megette a fene ha ilyen cucc kell alá 😄DD LOL .
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
u dont have to listen anybody else but me
<#wilting>#wilting>
๏̯͡๏﴿
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Epsilon eSports™
AMD A10 7850K; 16 GB Kingston HyperX DDR3 1866; GA-F2A88XM-DS2
Nagyon fasza kis játék fog ebbõl kikerekedni.
Eddig azon a véleményen voltam, hogy jó lesz a warez is, de itt nincs az UT-bõl és a BF2-bõl ismert kenguruzás, ugri-bugri, így megveszem eredetiben<#vigyor4>#vigyor4>
A sebességével megbékéltem; (ahoz képest, hogy még csak béta) 19–65 fps (átlag 32) nem rossz. Igaz, hogy ezt 1280x768; med/high alatt mértem.
AMD A10 7850K; 16 GB Kingston HyperX DDR3 1866; GA-F2A88XM-DS2
hasonlo graph hibákra:
mindent low-ra, csak a shadert high-ra
restart game, azt ezütán kewés textura lesz ilyen hibás, mayd röw idön belül helyrejön, és onnantol kezdwe jo lesz, a graphot ezután nem nyomtam high-ra, me igy lowon is 20 fps 😞
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol