31662
CRYSIS
  • fsgh
    PLS segítstek!!! hogy kell elinditani az editort mert instal után van editor mappa de exe nincs benne!
  • jakewyler
    juuuj, durva:DDD
  • ibrik
    Csak érdekességnek raktam be. Én is úgy hallottam több helyről, hogy magyar felirattal is meg fog jelenni a teljes verzió.
  • Imremagdi
    new game után is?
  • gduck
    Lehet, annyira nem néztem csak kipróbáltam DX9-ben is. Első ránézésre nem volt különbség ;)
  • 0Fritz0
    Remélem multiban alapfegyverként kapják majd a játékosok.
  • gduck
    A backup mappából másoljad be az eredeti fájlokat
  • BiG G
    képek róla

• Nwis86
    felraktam ezt a VeryHigh Patcht és ahogy betöltötte az elmentést, képet még be se adta és kidobott exe hibával, azóta már visszamásoltam az eredeti fájlokat és 3x újraindítottam a gépet de nem kapcsol be sehogy:( valaki segíthetne mert nem akarom újra letölteni:S
  • Ability
    Köszi, beleírtam!
  • 0Fritz0
    Köszi, sajnos ennél a játéknál jelenleg csak ilyen minőségben lehet a FRAPS-el felvételt készíteni. (nekem)
    A DVD felvevőt meg lusta vagyok összekötni a géppel. :)

Ahogy Rage is írta, a zene: Daft Punk - Harder, Better, Faster, Stronger
  • Imremagdi
    www.fraps.com
  • Syntech
  • Rage47
    Fraps nevű progival.
  • gduck
    De ;)
  • fsgh
    amúgy a Crysis nem magyar felirattal fog megjelenni?
  • JackSparrow
    Hogy lehet megnézni a játékoknál hogy mennyi FPS-el megy!:S?
  • gduck
    Sztem ez egy nagy zöldség (marketing). Még 2 szálat - ugye szinkronban - is k***va nehéz leprogramozni, 4 szálat meg pláne... Akinek van vmi programozási tapasztalata, gondoljon csak kicsit bele ;) Szal megeszem a kalapomat, ha ez kihasználja a 4 magos procit... Esetleg picit gyorsabb lesz vele, de nem sokkal...
  • Raptor 2
    Én az egész ui-t lefordítottam még a beta idején, ha gondolod összedolgozhatnánk
  • bordy
    semmi extra: game/localized/video-on belül a trailer nevűeket kell kiiktatni.
  • Imremagdi
    mikor leszel kész? :)
  • BiG G
    na megnéztem ezt az editort és omg :D van a játékban egy tank ami atombombát lő, nézzétek meg nagyon komoly :D_A:S:__DA:_D:D_D.d-d
  • ibrik
    Kis csemege:
  • keepernext
    Na most már kezd tecceni először nem volt jó de másodszorra már sokkal jobb.Szerintem a MI rohadt okos Normalon mentem hát bekerítettek rendesen.Na kezd visszatérni a kedvem.
  • Ability
    Reggelt!

Spam topikot kiszedtem, úgysem használja senki. Betettem helyette a Sandbox 2 Editor topikot, szóval a pályaszerkesztéssel kapcsolatos hozzászólásokat oda intézzétek.

FAQ-ba mindjárt beteszek pár dolgot, viszont lenne egy kérdésem: úgy tudom Bordy írta még régebben, hogy bizonyos file-okat kell törölni, vagy átnevezni ahhoz, hogy eltüntessük a sok animációt indításkor. Valaki legyen szíves írja le nekem, hogy pontosan hol kell ezt megtenni, hogy be tudjam tenni a FAQ-ba...
  • Imremagdi
    AMD X2 4400+ @2660 MHZ 7800GTX

Mind két mag 80% környékén. De mivel a zalman hütés be se kapcsol, hideg a cpu, tehát a valós kihasználtság jóval kevesebb

Ennek a gémnek vga kell, pontosabban sok shader egység
  • cserpak
    Na emberek, nekem is elindult :), menő gépem van 3800+amd, 1gigaram, ati9800pro, először textúrahibás volt minden. 7,10 driverrel már jól megy, minden low, 25-30 fps mindeeeeenhol. Tíz perce nem csinálok mást csak a megrendeléses küldetést teljesítem a főnöknek. Fél méteres tőkéket csinálok a fákból, mert tudjátok, a játék átmegy majd a jégkorszakba:)
  • repvez
    köszi tényleg jo a link jön mint az állat :D
  • Tinman #13903
    Hmmm... na de eszerint a 2. magot sem a C2DUO-nál... vesszek meg ha értem.
  • GazCamp3r
    tuti nem használja.... :) nálam 1680x1050-ben játszható ugy, hogy minden very high, shader high.... ezért a játékért vettem ezt a qrva gépet, és igy sem tom teljesen maxon futtatni...
  • Imremagdi
    Ennyire használja ki a 4 magot = vagyis sehogy

• GazCamp3r
    Pc gurunál írt dx 10-es cucc megjött ma, vagy a csak kamu volt?
  • Tinman #13899
    Srácok!

Már több helyen olvasom, de akkor tényleg igaz... 4-ből 4 magot használ a Crysis? El sem akarom hinni.

Viszont ez nekem nagyon jó hír, mert kb. 15.000-et kell költenem csak a gépemre és kánaán lesz 4 maggal.

Egy 4 magos procival rendelkező emberke beírná ide, hogy maxon milyen eredményei születtek? Thx!
  • Rage47
    Daft Punk - Harder Better Faster Stronger a zene:)
  • Imremagdi
    bent van a mappába, ahová feltelepitetted a jétékot, editort külön fel kell rakni
  • Syntech
    a sziget szerkesztos okossagot honnan tolthetem le?az hogy mukodik?
  • bordy
    hát én nem is tudtam hogy ezek is tudnak cloakolni. kicsit parás lesz akkor 1-2 hely valszeg.

és csináltam egy vidcsit róla hogy mennyi ammi kell nekik sima fegyoval. kell 1 pár tár :D
    idegenek és a fegyverek

• Imremagdi
    editor install, editor elindit, pálya betölt (file open) majd jobb oldal keresgélj dolgokat.
    Majd sava és export engine
  • Dj Xyberpunk
    Tök jó lett a videód Fritz, nem is értem miért nem szóltak róla/nézték meg amit csináltál :-)) Qrrrva yó :-) Grat!
    Mi amúgy a zene címe ami a vid alatt megy?
  • Rage47
    ez tetszik:)