CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jahh 1024*768, Medium
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Improved compatibility for game titles: BioShock, Crysis, Enemy Territory: Quake Wars, Hellgate: London, Team Fortress 2, and World in Conflict.
<#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
Talán a giga ram kevéske....
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Legalábbis, én igy tudom, javitson ki valaki, ha tévedek....
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
-tRs-Raymond
Öcsém 7600GT-n tolja és nem nagyon megy neki 25 FPS alá...
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Viszont a 8800-hoz lószarra sem lenen elég a PIV-ed...
azt felejtik el, hogy annak idején a farcry is megfingatta a gépeket, ha max látványt akartak kifacsarni belõle. az akkori csúcskártyák sem voltak elegendõk a max grafikán futtatáshoz.
másrészt több évvel ezelõtti játékhoz hasonlítani egy mai csúcsjátékot grafikai szempontból...fasság.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
"gyilkosok": simán el szoktam szaladni 😊 Nemtom mi értelme van, mert lét nem kapnak érte
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Configomon gyenge grafikán szaggat mint egy állat...
1 embert sem tudtam lelõni benne 2 napja....
Mi a retkes rákomat csináljak?
Inkább 8800GTS-t vegyek, hogy jobb legyen, vagy a mostani 7900GS-emhez inkább 1 Core2-õt?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Aki szerint egyformák, annak gratulálok. Fel kellene fogni, hogy 1; egy bétát hasonlít össze, egy végleges játékkal, 2, meg kellene számolnia, hogy HÁNY dolgot mozgat egyszerre a két játék a képernyõn. Kb olyan az egész, mintha egy 1982-es ladát, és maseratit hasonlitana össze valaki, ár, és külsõ alapján. Lehet, hogy a lada fényezése jobb, mi több, 20-adába kerül, de a lényeg a motorházban van, ami alapból csukva van....
Nekem az olyan beszólások, hogy apukának van pénze, meg a Te gépeden 5csillió Fps-el kellene mennie, és mekkora szar már ez a dx10, stb, kicsit olyan savanyú a szölõ érzetet kelt....
Meglepõ, hogy eddig 1 ténylegesen dx10-es játék sincs a piaccon, egyesk mégis tudni vélik, micsoda szar! Nekik csak annyit mobndok, Várjunk egy kicsit a dologgal. Nincs kizárva, hogy igazuk van, de egyenlõre értelmetlen a vita, olyasmirõl, amit pár száz, fejlesztõn kívúl senki sem tud! (ezért érzem úgy, hogy savanyú a szölõ...)
Crysis;
Tényleg kellene csinálni egy SG-s szervert, mert rengeteg vérpistike van! Tegnap este játszogatok, odakeveredek a tankos-bázishoz, tüzharc. Beszálok, elfoglaljuk, mindenki happy. 2 srác vesz egy tankot, nekem nem volt elég zsém, bepattanok egy kocsiba, gyia. Elindulnak a saját bázisunk felé, én mögöttük. Tank tornya megfordul; bam- respawn a bázison. Kicsit sem voltam ideges... Mind1 20mp, otttvagyok a bázison, p-betü, kiválogatom a fegyverem, hallom robbanások a közelben. Kimegyek, a 2 srác a saját bázisunkon lövi a kocskat, ezerrel. Beszálok a legtávolabbiba, bam, lelõnek, kocsistul. Na ekkor kiléptem, másik szerver.
Usa. MAterializálõdok a tengeralattjárón, kimegyek, elvagyok pár percig, meghalok. Respawn, kivlogatom a fegyvereket, rakétavetõ, stb... Bum, fejbelõ valaki. Egy csomó pénznek annyi, rakétavetõnek annyi, Na itt hagytam abba...
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Tegnap kb 5-8 percet játszottam, de hát nem estem hanyat a látványtól.
1. A full jóval jobban optimalizált, bár aránylag így is nagy vasigényû lesz, a játék mindenhol 93% feletti értékelést fog kapni.
2. NEM fog megjelenni 44 nap múlva.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
[email protected]
dolgoztam tegnap és mire hazaértem kulcs már nemvolt 😞
Multi részérõl nem nyilatkozok mivel abba még nem tudtam belefolyni annyira.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Far Cry-ban nem találkoztam nano ruha képességekkel, állítható fegyverekkel, elhajló növényzettel, pengeéles textúrákkal, élettel teli vadvilággal, és élethû efektekkel. Jó játék volt de nem egy Crysis. Fõleg ez a múlti rész, hogy befoglalsz dolgokat hogy fejleszteni tudj. Ez tetszik a leginkább. Nem igazán találkoztam még ilyen multival (bár tény hogy nem is nagyon multizom). A Crysisban meg minden benne van ami egy hangulatos játékhoz kell. Ha a netkódon még csiszolnak és optimalizálnak, bugirtanak akkor jó lesz ez.
A grafikai, meg "nem megy" részhez:
Az én gépem nem egy high-end (7900gs 2giga ram, x2 3600+) mediumban szépen eldöcög néha ugyan laggol, meg swap-ol rendesen de mégis élvezhetõen játszható. High-ra rakva sokkal szebb is lesz, de sajnos legalább 10 fps minuszban vagyok ilyenkor és erõsebbek a swap-olások is, de még mindig játszható. És mivel ha 32-en vannak ezek a jelenségek erõsebbek mint mikor 5-en vagyunk ezért gondolom hogy ez a net fügvénye és nem a játéké. Kipróbálnám 0-ás szerveren is de az a nyílt béta miatt most nem nagyon van.
a multi béta nálam 7/10 a béta hibái miatt.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Hát mennyetek már kb 1000x szebb a crysis de nem csak szebb hanem minden részletre figyeltek mindent beletettek.. És akkor is vannak olyan emberek akik azt monmdják hogy csak egy kicsivel szebb a crysis <#mf1>#mf1>
Na meg hogy beraknak az emberekek olyan képeket ahol agyon van modolva a FC...
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
A gépem cor2 e6420 3,2 Ghz 2 giga ram asus en8800gts (320)
Igaz jelentkeztek már re de nem írt vissza, nekem meg sürgõs lenne.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun