CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
amúgy lowon nyomom és a fizikát felnymomtam highra és szinte úgyan úgy megy. mostmár megy a kerké kilõvése is. höh
mostanra jó sokat nyomtam, határozottan tetszik a game. csak lenne már január...
akinek meg ilyen feket-sárga gondja van, az azért van mert le casheli a dolgokat a játék gondolom azon a beállitásokon, szépen 1más után betöltögeti azokat. nálam is volt 1 meg talán a 2 inditásnál, mostara egyáltalán nincs. my games könyvtárban van a shader cash. csak hogy nem mondjátok hogy hülyesgét mondok.
fc az cryengine1 és a crysis cryengine 2. persze hogy nagy a hasonlóság. még a könyvtár is ugyan az. pak-okban vannak a cuccok, vannak cfg-k. úgyhogy ezt is ugyan úgy lehet majd buherálni.
cryengine 1 és 2 között nem annyi a lényeg hogy most huuu fel turbozzuk a kinézetett. telebazsták mindeféle dinamikus szarral amit folyamatosan számolni kell a gépnek minden szart a kamere nézetre, persze hogy izzadnak a kártyák. persze van más játékban is már, és sokkal jobban megy, csak azok nem ilyen nagy terepüek és nincs bennük ennyi féle õrület.
#9573 lévõ kép tréé, kb nálam ilyen most lowon mozgás közben 😄
Polybump™ 2
Polybump™ 2 can be used as either as a standalone utility, or fully integrated with other tools such as 3DS Max™. This tool creates a high quality surface description that allows quick extraction of surface features like normal maps (tangent-space or object-space), displacement maps, unoccluded area direction, accessibility and other properties. The extracted information can be used to render Low poly models with surface detail almost making them look like the high-poly models but it will render much faster. The data is stored in a intermediate file format so it can be exported in different ways without doing the computation again. Very high polygon counts (e.g. 10 million triangles) are processed quite quickly.
The engine supports all video and hardware currently on the market. New hardware support is constantly added as it becomes available.
Nézzétek meg az újjításokat
Nézzetek körül a crytek oldalán k*rv@ jól megcsinálták ezt a flash-es oldalt.
Crysis Power Struggle Basic Tutorial HD
Egyre inkább azt látom, hogy ez egy megfoltozott FC motor, néhány új DX10 efektel ..... Ugyan az a felépítés, ugyanazok a kiterjesztések stb .....Gyakorlatilag mintha "csak " ujramodelleztek volna egy pályát szebbre, újratexturázták volna szebbre, árnyékokat több helyen kapcsolták volna be megnövel shadow-mappal stb .....
Csak ez lehet kicsit sok már a Far Cry motorjának ...
Vagy ha valamihez hozzárakok egy-két új shadert, akkor az már új motornak számít ?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
VRSDM: Én megköszönném, ha tényleg megcsinálnál egy pályát. Élmény lenne újra játszani vele, fõleg, ha hasonló lenne, mint a képen. Ezt legalább egy 9600 is elbírja 1680x1050-ben. 😊
amugy ja, a farcry jol néz ki, de ha nem jáccottál a crysis beta multypreyyel akko ne hidd h igy néz ki...
high-on ugy néz ki, h bexarsz... én is +tettem :f
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
ezzel volt átlag 30 fps(25 körül ha vót nagyobb csata, 40körül, ha csak sétálgattam) a 7600GT-vel, de 1024x768 medium beállításnál. Semmi csicsa. 😊
Játszani akartam, nem képregényt.
Ha valóban javítanak még rajta és nagyobb harcoknál lesz 35 fps az alsóbb kategóriás kártyáknál, akkor nem lehet gáz.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
innen vágtam ki mert ez volt hasonló környezettel mint a fc-s képem. de tényleg hagyjuk, gondolom az elõzetes videókat is fos grafikán futatták... :C
u dont have to listen anybody else but me
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
CRYSIS
FARCRY
és grafikai különbség semmi
további jó játékot :] (tiszta szívbõl)
senki nem mondta közülünk hogy ez egy szar. szerintem is egy jó játék. de nézd meg a képeid amiket linkeltél, és merd azt mondani hogy szép, és erre számítottál... -_-
inkább játszok egy régebbi kimaxolt játékkal, mint egy újjal azért a pár újdonságért, amit faszán élvezhetnék a recés élek garmadájába, fos textúrákkal fos kinézettel, mert egy átlagos gép nem képes meghajtani a motort..
azt vegyétek már észre hogy arról beszélünk hogy a grafika alig ûberebb mint más játékban, de a gépigény orbitális... (grafika alatt ne a vízcseppekrõl beszéljünk)
ezért a pár fícsörért, mint csorgó vízcsepp, moddolható fegyver, elhajló növényzet stb. költsek a számítógépemre 300-400e-t hogy szépen is nézzen ki?! nem :]
azért értsük már az ár-minõség arányát :] és innetõl akkor befelyeztem, kimaxolom a FC pár pályáját teljesen, magasabb újabb textúrákkal, és megmutatom hogy SZEBB lesz mint a fossá hype-olt crysis, (ja és az én 2éves gépemen, több fps mellett) és most és mindig is csak a grafikáról beszéltem.
Ugyse érdekel senkit, hogy milyen gépem van, ergó nem írom le! 8)
Töltsük le az internetet!
a .... ?
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Sokan az írásodat látva azt mondják, hogy:
jaaaaaa, akkor már nem is érdekel, ekkora szart? :-)
Vagy csak azért mondogatjátok, mert divat különbözni? Nehogymá' nekem is bejöjjön ami a sok parasztnak...
Ki a fa***at érdekli, hogy mi volt az FC-ben és mi van ebben? A játék szép, ötletes, hangulatos.
Innentõl kezdve felõlem az aknakeresõ motorja, meg ptextúrái is lehetnek benne, leszarom...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
nanoruha egy jó 5let valóban ügyes és tetszik, de más játékoknál szintúgy ottvannak max, felszedhetõ buffokként, de itt összegezve ezt valóban tetszik nekem is.
hajlítható növényzet? hmm. elõször a hitman2-nél tetszett a prologue-ba mikor a pap gyónásánál lebeg a gyóntatófüle vászna. kb. az a színvonal (sõõt ezen még kevesebb töréspont is van) szóval az aztán nagyon 2008as speckós effekt. a textúrák tûélességét ne vitassuk, lac coo már kivesézte hogy a beta max textúrái azonos méretûek a FCéval. az megint más hogy a FC rajzos mesehatása most átment élethûbbe, mindössze a textúrák mintázata és a shaderek miatt...
fölösleges a szájbarágás, a crysis semmit- semmit !!! ismétlem SEMMI olyan újdonságot nem ad, amit nem láthattunk még elõtte (és ha valakinek a volumetric clouds, meg valóban hullámzó tenger hatalmas ujdonságnak számít nézzen vissza a játékoknál hogy mi számít újdonságnak... nade mind1.
az is biztos hogy meg kapja mindenhol majd a 90-en feletti értékelést, muszály ezt írniuk nincs mese. ekkora volumenû játékot húzna le egy magazin kb. ott lenne a nézetségének a vége -_-
beta nem beta a full sem lesz sokkal különbebb (szerintünk)
jaa de tényleg más lesz, ott nagyobb területet kell majd számolni (-FPS), AI-t kell számolni, ami állítólag nagyonokos, több útvonalat is tervez stb. (--FPS) állítólag bennelesznek a maxos textúrák (állítólag a beta-ba butítottak vannak) majd elválik... (---FPS) vagyis akik most megelégszenek azzal hogy van 30FPS-ük a full-ba annyi se lesz.
aztán ne így legyen.
"F"
kössz
Amúgy én is most vettem meg a gépet. (péntekre jön) Karácsonyra lehet még feljebb is mennek az árak de lejjebb nem nagyon.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
biost õk nyomatják bele pl meg a referencia hûtõt is lecserélik a drágább OC verziókon
V9ykn8_TZL0
A nagy "mindenszartmegveszekmerkarácsonyvan" áradatban minek az árát csökkentik?
Max a piros sapka. :-)
Viszont ma már 1 maggal nem sokat érsz.
Van 500-as 550-es......
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit