CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz hogy valaki gyõzzön, ezt kell megszerezni...
Még képet is láttam itt a topic-ban, mikor egy vöröses atomrobbanáshoz hasonló van a képen...
Na ott aztán van pusztítás...
Meg iszonyatdurva a láctalp is, ami fesz felveszi a dimbes-dombos útvonal felületét...
Nem rossz az a videó...
Jah és csirke ruléz...meg kisteknõs is kúlos....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Legalábbis ha nem hazudtak akkor...még a tankkal is asszem döntögette a fákat....
Jah igen ez abban a 700 megásban van..
Mikor tankkal kirobbantja a fa alsó részét, kidõl és egy csirkét agyoncsap....<#smile>#smile>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De a fényforrás mozgatása nem nagy cucc, csak ugye van egy kis bibi a felhõkkel stb .... Itt elvileg az is 3D ( micsoda pazarlás😊) , aztán meg mindegy hogy oldják meg, lényag hogy hihatõ legyen.... Nem feltétlen kell ahoz a Paksi Erõmû ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Megint ugyanazt mondtam, és úgy válaszolsz, mintha 2 másik dologról lenne szó..
Én mondom szépen DX10-es effect azé mondotok, hogy only dx10 effect, mert dx9-ben is lehetne, csak naon lassú lenne...
Így magyarul mondom...
csirkével való ablak betörés rulz, az volt a legjobb rész 😄
u dont have to listen anybody else but me
És ebbõl van is egy 700megás izellítõ a neten....
Nem az a valami, hogy lehet töri a fákat, hanem hogy OTT törik ahol lövöd ! De ez hosszú.....
Dx9 és Dx10 között csak látványban lesz különbség, nem hinném hogy fizikában lenne, sztem ez hülyeség.
Az, hogy õk nem rakják be mindkét dx-be, mert lehet hogy van olyan, hogy sponzorálják egymást a Vista szervezettel.....
Vagy mert talán, ami számomra hihetetlen lenne, az az hogy az XP alatt lassabb lenne sokkal azzal az effectel...
2 lehetõség van...
Na én az 1-re tipplnék...
bunda az egész...
Vista->DX10->Nem mûködõ effectek dx9-ben...mind a pénzért van...
Máni-máni-máni...daszti fáni...
El vok bambulva.
Miaz, hogy mi mit nem tud megcsinálni, mikor már köztudott, hogy nincsenek külön DX10-es effectek, meg plusz animációk...
Hanem egyszerûen gyorsabb!!!!!!!
Ha ez a fa törés csak dx10-be menne, akkor én a Strangleholdba nem tudnák minden tárgyat dirib darab-ra lõni..
Meg ha csak dx10 alatt lenne napszakváltás, akkor a GTA-ban nem lenne éjszaka, meg nappal....
Ez ilyen egyszerû....
télleg. kiváncsi vagyok lesz egy olyan multis map ahol lehet majd helit is venni 😄
Battlelog: Purga5
sose ígérj olyat amit nem (biztos) hogy tudsz tartani.
ha kamuzol...
akkor a leggörényebb ember vagy hogy ilyenbõl csinálsz viccet-elõnyt sorolhatnám.
a fõ hogy én bízok benned hogy igaz 😉
u dont have to listen anybody else but me
Xp alatt nem lesz DX10.
Fák törése és napszakváltozás szerintem lesz dx9be singleplayerbe de már nem tudom pontosan mert volt valami kavarás!
Next PC upgrade: 2022
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Én segítenék neki, de sajnos nekem sincs <#szomoru1>#szomoru1>
De ha lenne, tuti neki adnám!!
Szerintem sincs semmi értelme amúgy ......Csak néha már nem bírom tovább a sok okosságot😊)))
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
nekem egy 3200+-al nagy terepen már akad elég rendesen, ha low ha high tök mind1 ugyanúgy megy, felbontás is mind1. Ez csak a procimnak tudható be, mert ugye ott a 8800GTS, meg a 2 Giga RAM. Másik tényezõ az OP. Vista sokat lezabál, most XP-n nyomatom sokkal jobb. Még szerencse h a játék megjelenése elött jön az X2 6000+. 😄
XP alatt lesz DX10, vagy csak Vistán, mert nem szívesen tenném fel újból, fél év után elég volt, -10-20 FPS minden game-nél.
Ja és a fák törnek DX9-ben, legalábbis Single-be, az kérdéses hogy a napszak váltakozik-e?
Az én szubjektív véleményem: nyugodtan folytathatod, ez is csak egy vélemény a sok közül, és ez nem egy zárt témakör, itt szerintem bárki elmondhatja, hogy ha valami nem tetszik, nem csak pozitív véleményekre van szükségünk. Az más kérdés, hogy mennyire lerágott csont...
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Azt meg nem értem, ez valami zárt forum ahol csak a közkedvelt témák mehetnek??? Nem szpemmelek, egy hsz-emre jut 200 pálmafa és 80 db kulcs.... 😉
Hogy itt lesz-e DX9 alatt azt nem tom... Szvsz nem .
Visszavettem a tempómból, nem szpemmelek, azok épp ti vagytok az 500 pálmafával, kulcs-kéregetéssel... Ha meg valaki hülyeséget ír (mint most te is a DX7-9 -rõl) , kötelességemnek érzem kijavítani 😊)))
Amúgy elég érdekes , hogy bármivel lehet itt szpemmelni, a kutya nem háborodik fel csak jót írjanak....😊))
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Battlelog: Purga5