CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Igen Béta Finish!!!!!
Ahhoz hogy valaki gyõzzön, ezt kell megszerezni...
Még képet is láttam itt a topic-ban, mikor egy vöröses atomrobbanáshoz hasonló van a képen...
Na ott aztán van pusztítás...

Meg iszonyatdurva a láctalp is, ami fesz felveszi a dimbes-dombos útvonal felületét...
Nem rossz az a videó...

Jah és csirke ruléz...meg kisteknõs is kúlos....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Banano
Kecsesebben dõl ki a fa vagy mi halál? xDD

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Rage47
hol van ez a 700 megás video?😊
HeadHunter86
Tuti hogy lesz fizika dx9-ben ez nem kétség. dx10 szebb lesz, ennyi.

DarkSector
Mondjuk eddig én is ezt hallottam, mert az egyik tesztelésnél, mikor XP-n futtatták a közönségelõtt, akkor érdekes módok az autókat, a kunyhókat, meg a fákat is szarrá lehetett lõni..
Legalábbis ha nem hazudtak akkor...még a tankkal is asszem döntögette a fákat....

Jah igen ez abban a 700 megásban van..
Mikor tankkal kirobbantja a fa alsó részét, kidõl és egy csirkét agyoncsap....<#smile>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lac coo
Ja ez magyar... 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

HeadHunter86
Jaja a csirkék nagyon kajakok.
De milyet "nézett" a tömeg mikor a végén lött a tankkal 😄

lac coo
Igen, soknál így oldották meg...

De a fényforrás mozgatása nem nagy cucc, csak ugye van egy kis bibi a felhõkkel stb .... Itt elvileg az is 3D ( micsoda pazarlás😊) , aztán meg mindegy hogy oldják meg, lényag hogy hihatõ legyen.... Nem feltétlen kell ahoz a Paksi Erõmû ....

DarkSector
Igen!
Megint ugyanazt mondtam, és úgy válaszolsz, mintha 2 másik dologról lenne szó..
Én mondom szépen DX10-es effect azé mondotok, hogy only dx10 effect, mert dx9-ben is lehetne, csak naon lassú lenne...
Így magyarul mondom...

bordy
én úgy tudom ez a fa törés csak multiban lesz szét szedve dx10 és dx9 szerverre. erre emlxem konkrétan, többi dologot már nem tudom. szerintem singlben lesz fa törés dx9 alatt is, sõt biztos, hiszen azon le prezentálva a játék itthon és ott tört.
csirkével való ablak betörés rulz, az volt a legjobb rész 😄

lac coo
..Vista szervezet... 😄DDDDDDDDD

VRSDM
gta-ban x számú égbolt textúra cserélgeti egymást elõtte egy mozgó holddal asszem... :$ de mind1, össze lehet azt mosni. akár egy korlátozott skálájú hue is megtenné.

u dont have to listen anybody else but me

DarkSector
Igen jármûvek+Fizika egy magyar cég pályázta meg, és készítette el.
És ebbõl van is egy 700megás izellítõ a neten....

lac coo
Hogyne lennének only DX10 efektek 😊)))) Részecske alapú felhõk ,füstök, részecske alapú fénysûrûség számítés, displace....És nem gyorsabb, legalábbis a már eddig használt shaderek maradnak olyanok amilenek már hosszú évek óta, hanem némely új efektnél sikerült olyan algoritmust írni, ami által eleve lehetséges olyan sebességet elérni , hogy megpróbálják alkalmazni õket.....

Nem az a valami, hogy lehet töri a fákat, hanem hogy OTT törik ahol lövöd ! De ez hosszú.....

HeadHunter86
Vannak DX10-es effektek, pl. a 3D Ocean az az. Azt nem tudom h DX9 alatt meg tudták volna írni, de így biztos egyszerûbb az algoritmusa és gyorsabb, annyira nem értek hozzá, de gondolom.
Dx9 és Dx10 között csak látványban lesz különbség, nem hinném hogy fizikában lenne, sztem ez hülyeség.

DarkSector
Jah de van különbség..bocsi..
Az, hogy õk nem rakják be mindkét dx-be, mert lehet hogy van olyan, hogy sponzorálják egymást a Vista szervezettel.....
Vagy mert talán, ami számomra hihetetlen lenne, az az hogy az XP alatt lassabb lenne sokkal azzal az effectel...
2 lehetõség van...
Na én az 1-re tipplnék...
bunda az egész...
Vista->DX10->Nem mûködõ effectek dx9-ben...mind a pénzért van...
Máni-máni-máni...daszti fáni...

HeadHunter86
Most látom de hülyeséget írtam, nem a játékot írták magyarok, hanem a jármûveket, sorry 😄
El vok bambulva.

DarkSector
Ebben teljessen egyetértek..!!!!
Miaz, hogy mi mit nem tud megcsinálni, mikor már köztudott, hogy nincsenek külön DX10-es effectek, meg plusz animációk...
Hanem egyszerûen gyorsabb!!!!!!!

Ha ez a fa törés csak dx10-be menne, akkor én a Strangleholdba nem tudnák minden tárgyat dirib darab-ra lõni..
Meg ha csak dx10 alatt lenne napszakváltás, akkor a GTA-ban nem lenne éjszaka, meg nappal....
Ez ilyen egyszerû....

bordy
õk is. és konkétabban a jármûveket (földi és légi).
télleg. kiváncsi vagyok lesz egy olyan multis map ahol lehet majd helit is venni 😄

Ott a pont!

Battlelog: Purga5

bordy
mondjuk a tengeralatjárónál télleg semmi extra nincs ami indokolná ezt az alacosny fps-t az erõs gépeken is, ott elég magas számmal kellen mennie. azért megnéznék egy wireframe-t róla... bár most visszanéztem, sok poly se lehet ott. boxok, csövek meg planek-bõl áll. dinamikus speculart tudok ott még elképzelni bent a csöveket elnézve.

HeadHunter86
Köszi a választ, remélem a 6000+ már jól hajta a game-t, volt az a magyar prezentáció (mert ugye magyarok csinálták a játékot) és ott a srác mondta hogy amit ott látunk az mind Dx9, na most a vízen kívül mivel lesz több a DX10, mert én vhogy nem sok változást látok, és azért nem teszek fel Vistát.

VRSDM
ha igaz...
sose ígérj olyat amit nem (biztos) hogy tudsz tartani.

ha kamuzol...
akkor a leggörényebb ember vagy hogy ilyenbõl csinálsz viccet-elõnyt sorolhatnám.

a fõ hogy én bízok benned hogy igaz 😉

u dont have to listen anybody else but me

grebber
A 3200+ nagyon de nagyon kevés a 8800GTS-hez.Egyértelmû 2 magossal gyorsabb lenne a game és ki is hajtani a kártyádat!
Xp alatt nem lesz DX10.
Fák törése és napszakváltozás szerintem lesz dx9be singleplayerbe de már nem tudom pontosan mert volt valami kavarás!

Next PC upgrade: 2022

HeadHunter86
Vki tud mondani vmit az elõzõ hsz-emre?

Megígértem neki,hogy kap egy keyt holnapra max tõlem,szóval nagyon örülnék hha kapnák egyet,adok helyette ami kell,de ez tényleg fontos

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Prince of Máté
😞(<#szomoru1>
Én segítenék neki, de sajnos nekem sincs <#szomoru1>
De ha lenne, tuti neki adnám!!

lac coo
Naprakészen válaszolok az adott hsz-re, igyekszem új információkkal szolgálni 😉

Szerintem sincs semmi értelme amúgy ......Csak néha már nem bírom tovább a sok okosságot😊)))

Legyen már szives valaki megdobni egy key-el please.....mert a fiótesómnak operálása volt.és sajnos nem tud lábraállni többé 😞 legalább lefoglalná magát a crysissel ...legyetek szivesek. Kérek valakiit

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

HeadHunter86
Azt vettem észre hogy lehet akármilyen géped, ha nincs dual core-d akkor ne próbálkozz.

nekem egy 3200+-al nagy terepen már akad elég rendesen, ha low ha high tök mind1 ugyanúgy megy, felbontás is mind1. Ez csak a procimnak tudható be, mert ugye ott a 8800GTS, meg a 2 Giga RAM. Másik tényezõ az OP. Vista sokat lezabál, most XP-n nyomatom sokkal jobb. Még szerencse h a játék megjelenése elött jön az X2 6000+. 😄

XP alatt lesz DX10, vagy csak Vistán, mert nem szívesen tenném fel újból, fél év után elég volt, -10-20 FPS minden game-nél.
Ja és a fák törnek DX9-ben, legalábbis Single-be, az kérdéses hogy a napszak váltakozik-e?

Ability
Engem nem zavar a véleményed, de azt ne várd, hogy igazságot tegyek. Valakit zavar, valakit nem. A vitának azért vetettem végett, mert sokan paranszkodtak, és tényleg meddõvé vált, semmi újat nem tudtatok volna mondani egymásnak, ráadásul a többség meg sem értette mit akarsz mondani. Kulcskérés jobban zavar, de egyesek meg fel vannak háborodva, hogy miért törlöm, közben meg csak a legfrissebb oldalon, ugyan attól az emberõl, van vagy 6 kuncsorgós komment. Beírnak óránként, én meg nyeljem le a sok szemetet? Ha valaki csak párszor, mondjuk napi egyszer beír, az még simán tûrhetõ. Mostanában ezért sem törlöm õket, csak ugye amikor kijött a béta, akkor minden második komment ilyen jellegû szpem volt. Igazából nem tudom mi lenne a legjobb. A BF2 topikból jött fórumozók szerint ez egy "rendõrállam", majd utána pár hozzászólással jött Grebber, és beírta, hogy a témának feleslegesen van házigazdája arra utalva, hogy sok szemét van. Na, most akkor találjam el, hogy kinek mi a jó. 😛

Az én szubjektív véleményem: nyugodtan folytathatod, ez is csak egy vélemény a sok közül, és ez nem egy zárt témakör, itt szerintem bárki elmondhatja, hogy ha valami nem tetszik, nem csak pozitív véleményekre van szükségünk. Az más kérdés, hogy mennyire lerágott csont...
Rage47
Haveromnak olyan gondja van, hogy fekete a képernyõ játék közben és a logoknál is. A menü bejön, de elõtte és utána minden sötét. Volt már ilyen valakinek, mi lehet a gond? 7600GT-je van, legújabb driver állítólag.
valaki meg tudta oldani xp alatt a "folytonkidobálajátékmindenfélehibazüenet" nélkül problméát?

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

lac coo
Hát nagyon nem kapkodok vele, csak élvezetbõl csinálok ilyeneket, és csak mikor kedvem van hozzá ... De naggggyon ott van a Sandbox, hihetetlen felhasználóbarát, szal élvezetes dolgozni vele, nem szívás .....

grebber
Hehe erre sokan kiváncsaiak lesznek bár mire elkészíted 😞

Next PC upgrade: 2022

lac coo
Bár titok , de neked elárulom készül egy single pályám, AI- nélkül csak prezentáció céljából... Még elhajló levél is van benne, igaz csak egy féle, mert lusta vagyok 50-et lemodellezni .... És átlátszóak a levelek a napfény felé .... Mert a Crysis is csak egy Far Cry mod 😉

Azt meg nem értem, ez valami zárt forum ahol csak a közkedvelt témák mehetnek??? Nem szpemmelek, egy hsz-emre jut 200 pálmafa és 80 db kulcs.... 😉

lac coo
A DX9 is megtudja csinálni .. .Gondold csak át: valszeg láttál már mozgó és animált ( pl.: valami sziréna ami változtatja a színét) lámpát játékban ? 😉 Persze nagyon nem használták , mert ehez dukál a real-time árnyék ,hogy az is mozogjon a fényviszonyok szerint, az meg durván eszi a vasat 😞

Hogy itt lesz-e DX9 alatt azt nem tom... Szvsz nem .

Ability
Gondolkozz már. Szerinted mitõl lesz jobb, ha Te beírsz egy ilyen értelmetlen kommentet? Nem fogja érdekelni, ha mondani akarja, akkor úgy is mondani fogja. Meg lett már mondva neki, hogy senkit sem érdekel, sokan jelezték is, mégis mondja. Egyébként sem értelek, miért ne vehetné meg a játékot? Miért ne játszhatna vele? Lehet, hogy szerinte indokolatlan a nagy gépigény, de attól még tetszhet neki a játék. Egyébként Lac-coo foglalkozik valamilyen szinten a témával, tudna írni egy FC modot, de a hozzád hasonlók kedvéért nem fog hozzálátni, mert ha kész lenne, akkor sem értékelnétek.
lac coo
Csupa igazat írok, általában nem is jön rá értelmes válasz 😊)))
Visszavettem a tempómból, nem szpemmelek, azok épp ti vagytok az 500 pálmafával, kulcs-kéregetéssel... Ha meg valaki hülyeséget ír (mint most te is a DX7-9 -rõl) , kötelességemnek érzem kijavítani 😊)))

Amúgy elég érdekes , hogy bármivel lehet itt szpemmelni, a kutya nem háborodik fel csak jót írjanak....😊))

gduck
Béta fórumban is ezt kérdezte egy srác, mert õ játszott egy ilyen szerveren és tök meglepõdött a dolgon 😊 Ez azt jelenti, hogy DX9 alatt is "tesztelik" 😄 Lehet hogy mégis elérhetõek lesznek DX9 MP módban is ezek a fícsörök? Vagy csak marketing miatt nem engedélyezik DX9 alatt?!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

REAKTOR
Te meg tanulj meg valami értelmesebb írási formát ha közölni szeretnél valamit egy fórumban <#banplz>

Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...

Banano
he-he-he nyüsz nyüsz nyüsz wau wau waúúúúúúú...

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

REAKTOR
Akkor meg ne fikázd más munkáját ,és más hozzá nem értését .Csak ennyi.

REAKTOR
Most öszintén , kit érdekel mitõl lesz szép ez a játék? Érdekel valakit ,hogy tavaly még csak DX7 es motorra írtak játékot, mert ez az igazság. A doom volt talán az elsõ aminek a motorját áttírták ,de annak is csak az efekt részet. Mivel a legtöbb játék még havokra épül. De ez szerintem messze nem érdekli az itteni fórumozókat. Csak pl: ne laggoljon ,szagasson, és legyen szép. Ha ekkora buksi laccoo akkor álljon össze pár hapsival vagy nõvel aztán mutassa milyen játékot tudnak csinálni. Vagy adjon ki modok farcry-hoz ... De ne ide írja már a baromságait.

lac coo
Ha lesz gépem alá megveszem.. Miért ne ..? Ennyivel tartozom az FC-nek is 😉

lac coo
Falba, dobozba nem lehet bebújni ? 😊))

Ability
Ezt talán majd akkor mondhatod, ha a Crysis-t mindössze egy ember fejleszti. Ilyen baromságot nem gondolhattok komolyan. Még Te voltál felháborodva, hogy leprimitíveztek, közben tényleg olyan vagy, mint egy rossz gyerek, aki nem bírja a kritikát. Lehet, hogy nem tetszik a véleménye, lehet, hogy nem tetszik az állandó kritikája, de legalább akkor Te legyél különb, és ne szpemmelj ilyen faszságokkal...
nincs-cd-kulcs-sajnos (a kötõjeleket nem kell beírni)

Battlelog: Purga5

Prince of Máté
áhh az ilyeneket ismerem 😄

lac coo
És amúgy ki mondta. hogy DX9 nem képes ilyenekre mint a napszakváltás???