CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD A10 7850K; 16 GB Kingston HyperX DDR3 1866; GA-F2A88XM-DS2
Battlelog: Purga5
Csak, hogy õ tudja hogy jössz, te meg nemtudod, hogy ott van 😄
Hirtelen nemtudom Abi melyik videórol beszél, de én egy sniperes videót láttam, ott olyan aim volt, hogy beszartam. Ráállt a célkereszt az emberekre, csak arrakellett figyelni, hogy megnyomja az egeren a bal gombot, ja meg voltak az akárhányszoros zoom-ok, ellenség színezés és barátai.
Szerk.: eszembe jutott még egy "érdekes": az égbõl vonalak lógtak le, ami meghatározta minden ember helyzetét. Na ha ilyen lesz Crysis-ben, akkor a nagy terep miatt simán kikerülheted az ellenséget. :/
Next PC upgrade: 2022
Nagyon is tönkreteheti a játékot "1-2 ember"
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Én már elõre félek és számítok az ilyen emberekre, már ha csak a Far Cry-ból indulok ki akkor is. 😞
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Természetesen a kártyáddal menni fog a játék és valószínûleg egy új ATI driver is dob majd a sebességen 😉
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Te meg Mulder ügynökkel hajkurászod az idegeneket<#alien2>#alien2>, hétvégente meg összeesküvés-elméleteket gyártasz a fészerben egy elektromos írógépen<#smile>#smile><#gun>#gun><#zavart2>#zavart2>
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Az tûnt fel, hogy más a pálya képe.
Fasza lesz, gratula!
Nincs a dx9-es és a dx10-es verzió között szignifikáns különbség.
Szerintem nem szabad egy lapon említeni egy 7900gs-t és egy 8800gts-t.
Azért én ezzel vitába szálnék. Majdnem mindent fullra raktam a lost planetben 1024x768-on és akadás nélkül ment. Csak akkor akadt meg kicsit mikor 6 oldalrõl lõttek telibe rakétával és nem láttam a füsttõl. Nagyon jól teljesít a kártya, a korához képest. (2, vagy már 3 éves model?)
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Mellesleg Stalker magyarításUNK, mivel a csapatunk csinálta 😊
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Esetleg 640x480ba ?
LOL
Emléxem hl2vel kb 1 idöben jött ki a JUICED autos game és már az is rendesen framezabálo volt jobban ette a configommal mint a hl2 . Csak anyit még hogy ITT eleve 1 bétárol van szo és nem tudom hány bétához volt eddig szerencséd .... Ne feledjük el azt hogy ezt a gamet elvileg dx10re fejlesztették ezért a dx9es béta csak silány változata az eredeti gamenek .
Még mindig csak a Lost Planettel tudok jönni mert szerintem az az eddigi legjobban dx10re irt game (thx CAPCOM ) nemhiába a köcsög japán suzukisok megint elsök voltak 😄
Ez hogy átbasznak-e minket meg nem minden estben igaz utcso vga-m ezelött 1 7900gs volt és kurvára nekem sem tetszett hogy lofaszt teljesit pl 1 lostplanetnél , de ugye az dx10re van fejlesztve(mert ha nem akkor hülye vagyok LOL ) , vettem 1 8800gts-t felraktam a sokak számára szutyok vistát és lásd 1 intel D 3.4es procival 2giga ddr2vel rögtön fullon futott ,igaz 4xeres AA val de sztem ez 1elöre elhanyagolhato .....
Tehát ha kijön a crysis tuti jol fog futni minimum 1 8800as kártyán (mert sztem is a 8600 1 qurva nagy átbaszás nem értem minek adták ki ha nem az lenne 😄)
UI:
Sokkal jobban fut nálam vistával egy 8800gts-el a lost planet mint az ETquakewars ........LOL
és azért szerintem nem nyagyon kellene a kettöt össze hasonlitgatni ,kivéve a stroggok energia pajzsát a föbázis körül mert az frankon jol mutat .
Stalker magyarositasod is fent van es ajanlom mindig ismerosnek.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
De kepzeld el mennyire jo lenne C64-en tolni Crysis 3 -at (by Laccoo of course) !
Nem kellene soha kolteni uj gepre, csak az jatekokat kellene megvenni, sima ugy. <#action>#action>
A szöveget még ne nézzétek mert erõsen csak "tesztfogalmazás" de legalább már tisztába vagyok vele mennyire mûködnek az ékezetek, min kell még dolgozni.. stb... De így sztem egész jól fest a menü 😛
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
K***a nagy hirneved es g**i sok penzed lenne beloled , hidd el, es meg durvan buszkek is lennenk rad mint egy uj magyar (para)zsenire!
Amugy meg ha ezt az energiat amit a flame-elesbe itt belefektetsz, ebbe a csodajatekodba fektetned, mar lehet kis is tudtad volna adni a Crysis megjelenese elott kb.
Ne fecsereld itt a rendkivul ertekes idodet nap mint nap, kar belenk teljesen akik ilyen gagyi jatekokra pazaroljuk ertelmetlen es haszontalan kis eletunk.
Töltsük le az internetet!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Ez mié lehet?
Regisztráltam egy FTP-re 3 napot, én érdekes módon, most kb 1.5 hét után is be tudok lépni...<#smile>#smile>
???????
ON
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Vagy 39 napjuk van rá?<#ravasz1>#ravasz1>
De az biztos, hogy 700mega környéke volt így nem lesz nehéz megtalálni...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
u dont have to listen anybody else but me
nem 😊 azt kell megszerezni hogy gyõz 😛
mondta is a srác ott hogy ha valaki azt megszerz gyakorlatilag vége a játéknak 😊 aztán meg lõt egyet. mi meg a moziban, képzeld el egy mozivásznon...<#guluszem1>#guluszem1>