CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...
Csak mert, nem akarom hogy kárbavesszem napi 4-5 órám. 😞
AMD Athlon (tm) 64x2 Dual Core Processor 6000 + 2,00GB RAM Geforce 8600GT Windows Vista és XP is : )
Next PC upgrade: 2022
http://www.youtube.com/watch?v=8IsB94epN6s
http://www.youtube.com/watch?v=lFBLXcl4AeU&mode=related&search= 😞
Battlelog: Purga5
AMD A10 7850K; 16 GB Kingston HyperX DDR3 1866; GA-F2A88XM-DS2
Hát mind1, ez is álom marad.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
AMD Athlon (tm) 64x2 Dual Core Processor 6000 + 2,00GB RAM Geforce 8600GT Windows Vista és XP is : )
Nem tudna valaki adni egyet?
Sajnos már nem tudok semmit cserébe adni, mert amim volt, azt már másnak adtam.
a fákat is majd csak a dx10-es szervereken lehet majd szétlõni.
Ilyen és kész én béta alapján azt kaptam amit vártam közepes gépemen is tök frankón fut.Meg is veszem eredetibe!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
1. Szerintem rajtad kivül senkit de tényleg senkit az ég világon nem érdekel miért ilyen lassú a game!
2.Azse érdekel senkit mitõl szép hány pixeles a textúra meg ilyenek.Õk a szemüknek hiszen hogy szép mert az.
A bump-mapping a DX9 egyik újitása, nem a DOOM motoré, minden játék ugyanazt használja (ha használja). Ha betölti a külsõ teret az valóban használja a mamoriát, de nem lassítja a játékot egy kis térben, mint ahogy akkor is gyorsabban fut ha pl. az ég felé nézel 😉
Csak a motor által használt bumpmapping teszi sokkal élethûbbé...
De az megint más..
Ja meg KIS TERÜLETEKET kell a gépnek betölteni a memóriába....
Mert hiába vagy zárt helyen, ha kimész akkor ugye azt szeretnéd töltés nélkül véghez vinni...😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[persze eggy pici tulzással, nem a crysis kedvéért vettem 😊
Trance&Friends nothing more..
No mindegy, úgysem akarjátok megérteni ...
OFF END .
Mi 5 évvel ezelõtti színvonal ebben....?
Tény, hogy a pisztoly, az tiszta fear-es kinézetû és a Crysis-ban minimumon szebb a pisztoly, mint a fear-ben max-on, pedig az nem 5 éves....
Valszeg nem lesz CG minõségû a crysis....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De nézd csak meg jobban mondjuk a fegyver receségét, vagy egy fix pontot figyelj...
1 katt a képre, és 6 rece van...még egy katt és full méretnél lehet hogy 6 rece lesz, de már alig fognak látszódni..
Tudom nem nagy valami, de azé nem mindegy...
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Na , mentem , nem kezdem megint 😊))
Ezt én inkább figyelemfelkeltésnek hívnám...
De ok, meggyõztetek: a tengeralattjáró is csodálatos: részletes texturák tucatja, bonyolult geometriák sokasága... Valóságos vizuális orgia 😊)))))
Na ezt vártam!!!!!!!!!
Iszonyat..elég nekem multiba 1024-es kép..
Singlebe meg amúgyis jobban fog futni, ott meg majd felljebb rakom..
Röviden 30-60fps
mégegyszer THX<#smile>#smile><#eljen>#eljen>
Ja meg nyomass kettõször a képre...
Katt balegér majd ha kinagyított, akkor megint..és meglátod, hogy élsimítás nélkül milyen...
Nem kell minden hozzászolásodban kitérni erre ilyen lassú és kész.Probáld már meg feldolgozni na.
1440*900:
1024*768
1440*900:
1024*768:
1440*900
1024*768:

Plussz hozzájön az Ai, fizika stb .... Hogy ez jó vagy rossz hír mindenki döntse el maga ! 😊
Dark mindjárt jönnek a képek.Elég sok különbség van fps-ben.Mindjárt meglátod.
Beta-ban a környezet fizikája ki van kapcsolva...
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888