CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne csak 1-2 tesztet nézz!
Nagyobb felbontáson (1280) a kevés VRAM miatt, még néha swappel is a kártya.
Sok játéknál pedig nem engedik berakni a jobb beállításokat a kevés vram miatt.
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Egyébként Kb a 8800 GTS 640 megás kártya teljesítménye környékén van, nem a 320 megáshoz közelít
és nálunk akkor per pillanat 100e környékén volt a HD2900XT....ami leallázza a 320-as GTS-t (azé durva az a tõbõl kifejezés) egy kicsit..
mert mondták is hogy Crysis-hoz a HD2900Xt-t ajánlják...
Csakhogy már ez is sok pénz volt nekem..
És az össz szereplésben meg a 88GTS a jobb..
Én más játékokkal szeretnék inkább jobban játszani...és én az Nvidia híve vagyok...
Röviden ez a döntésem oka...
Miért nálatok mennyiért dobálják a HD2900XT-t?
OFF
Amúgy nekem a Gears Of War menjen majd azt akkor már boldog leszek...
ON
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Egyébként 80 ezerért vetted a VGA-t? 😄
Azért már HD2900XT-t lehet kapni, ami tõbõl lealázza!
Nem a DX10-et utáltam ezelõtt..
És most pedig nem a DX10-et szeretem..
DX10-es állítólagos...full max grafikai beállításokkal megálldott képekre mondtam azt, hogy ezért a minõségért nem éri meg felrakni DX10-et...
És most meg a Shader M.-rõl van szó..
egyenlõre még nem tisztázott, hogy az Dx10-es...
Úgyhogy maradjunk a tényeknél...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De tény, hogy eddig a Crysis-on kívül minden más 60-70-fps környékén képes menni full max-on...
Úgyhogy én eddig még nem látom értelmét lecserélni a procit...
Jah és még annyit, hogy nem a VGA-nak kell a proci, hanem a JÁTÉKNAK!
Ez szerintem nagy tévhit...
Én a dobozán nem láttam semmilyen szöveget, ami arra utal, hogy ennek a vga-nak kellene a tudásához 2magos...
Nézd meg a Timeshift-et pl...ami rendessen megdolgoztatja a VGA-t...vagy a Lost Planet-et....
És mind a 2 megy 50fps környékén...
A Crysis meg proci igényes..
Ennyire egyszerû.
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
Ha ez hivatalos, akkor tutira a recommened lesz majd, mivel oda is van írva, amit én már gyanítottam és örülök neki, hogy végre egy SM4.0-ás játék...
Így már nem olyan elképzelhetetlen az az ingame videó minõség....
Én személyszerint örülök neki....
Nálam a proci nem olyan erõs, de már nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen SM4.0-ában egy játék!
És én egy cseppet sem tudok ezen meglepõdni...
Hisz a készítõk valamelyik hírben még nyilatkozták is, hogy ezt egy erõssen nextgen játéknak tervezték, és szándékossan csinálták ezt, hogy nagy gépeken legyen a full grafika...
Hogy gondolom mindent ki tudjanak hozni a Cry2Engine-bõl....
Én nem tartom nagy problémának..
Ha valakinek nincs erõs gépre lóvéja, akkor az sem panaszkodhat majd a látványra..
Viszont ha valaki kiad pénzt egy erõs configra, akkor az ha nem is mondja ki nyíltan, de mindenki saját magában ugye joggal gondolhatja, hogy ha már kifizette azt a sok lóvét, akkor nehogymár azt a teljesítményt kapja, mint aki feleannyi lóvét invesztál a gépébe..
És ez szerintem jogos!
Ha énnekem 80e-es karim van, akkor azon a látvány is legyen sokkal jobb, mint egy 30e vga-n..
Én így gondolom...
*CPU: Core 2 Duo E6600 2.60GHz or Athlon 64 X2 5400+ egy picit durva
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Töltsük le az internetet!
Meghúztam egy kicsit a cuccot, és máris minden high-on megy egy X1950PRO-val.
Mi lesz itt, ha kijön a végleges, meg az optimalizált ATI driver.. 😊
Optimalizálni nagyon már úgysem tudnak rajta semmit.
De én azért kiváncsi leszek azokra a sárga textúrákra a Demóban is ,amit a Bétában láttam.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Látom te is új vagy itt a Crysis Topikban. Eddig mivel játszottál, focissal? Látom focis az avatarod.
A Crysishoz még eltellik pár év, amig mindenkinek lesz olyan gépe, amin normálisan elfut. Én addig el leszek a Far Cry multival.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Forrás: Cry-Alex Community Manager
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
AMD Athlon (tm) 64x2 Dual Core Processor 6000 + 2,00GB RAM Geforce 8600GT Windows Vista és XP is : )
AMD Athlon (tm) 64x2 Dual Core Processor 6000 + 2,00GB RAM Geforce 8600GT Windows Vista és XP is : )
AMD A10 7850K; 16 GB Kingston HyperX DDR3 1866; GA-F2A88XM-DS2
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
elolvastam a faq-t de azéárt megkérdezném légyszi ne szörnyûlködjetek hogy ilyen hülye vagyok de az alábbi konfigon elmegy ezekszerint? mert a faq-ban a vga meg a ram a kevesebb
engem az érdekelne hogy: Celeron(R) CPU 2,40 ghz
1,5 gb ram ; Nvidia Geforce 7300 Gt-s
konfigon érdemes egyáltalán felrakni??
elöre is köszi ^^
😄
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
talán?
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...