CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ez a Kö...ög EA megint át...ott minket!!!!!!
Lehet hogy nincs is semmilyen demo.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Csak linkeket kérünk semmi felesleges szót....<#vigyor5>#vigyor5>
PS3 ID: hdcsaba
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
"MA JELENIK MEG A DEMO!!444négy'" LOL
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Egyrészt ez egy Prescott G1-gyes steppinggel, simán bírja a 250-es FSB-t. Persze csak akkor, ha a memók is. És ez a korlát, nekem meg amúgy sem hû-de szuper ramjaim vannak. A trükk a DRAM:FSB arányban keresendõ. Visszavettem a RAM-okat 400-ról 320Mhz-re. Így kezdtem húzni 250-ig (3.75-ig). A memória így pont 400Mhz lett ismét. 😊 Szinkronban jobb lenne, de így is gyorsult vele a gép! Ja és jó hûtõ is kell, nekem van proci felett beömlõnyílás is a ház oldalán szûrõvel. 8)
Az én 2.8 amat 3100 nal nem megy többel. PLS HELP
PS3 ID: hdcsaba
hja, és szép szines a demo... zöld, kék, rohanós, ölõs 2 mapos😄 bye
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
" Ismét azt az infót kaptuk, most az EA-Downloaderre hivatkozva, hogy GMT szerint délután 1kor lesz elérhetõ publikus demó. Ez nálunk délután 2-õt jelent. " (CRYSIS-HUNGARY.COM)
Egy biztos: a demo elkészült!
Aki elõrendelték a Crysis-t EA-tól 24 órával elõbb tölthetik le a demót. De mivel az EA elbaszta az egészet, és helyi idõ szerint csak hajnali 1 órakor adta ki, így mi csak holnap 1 kor tölthetjük.
http://thenamelessphoto.com/
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830