CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ability
Na ez a szöveg elég érdekesre sikerült, nem lett túl magyaros. 😄 Mindegy, késõ van, megyek aludni. Ti pedig próbáljatok átszokni a SPAM topikba, mert itt holnap, miután már meglesz pár embernek a játék, akkor az emberek többsége szívesebben osztaná meg a tapasztalatait, vagy olvasna véleményeket, beszámolókat, minthogy arra legyen gondja, hogy a topik 90% szemét, és ezt mind el kelljen olvasnia...
chalezlopez
5 perc múlva telepítem, megpróbálok Fraps-os képeket kirakni fps kijelzéssel majd...pár infóval.

Vamos Argentina!

AntiHero
sztem se lesz nagy pukk a játék. Nem is várom annyira sõtt... Ez egy reklám játék lesz rohadt nagy gépigénnyel. A végére monoton játék menettel.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

PyRex
de muxik, csak nem ártana http-t tenni elé ^^

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

bordy
Dark Sector ilyenkor nem kukorékol? hiányolom a hsz-eit<#crazya>

Smithwarden
Ha mediumon vagy lowon jatszol akkor is szep es rengeteg ujitas es kulonlegesseg van mas fps-ekhez kepest, egyszer megnezni es kiprobalni mindenkeppen erdemes, a mai PC-bol kihoztak sztem mindent ebben a jatekban es ez teny. (hiszem ha latom - de ezt most latom is)

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Smithwarden
nem muxik az url beszuras, mind1 :p

MadBence
Most mit van mindenki úgy oda, hogy "úúú, megjelenik a demo"? Baromira optimalizálatlan egy game lehet, ha a teljes olyan szabottnagy... Bukás lesz... vagy szolid siker az atomerõmû tulajok körében

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

Smithwarden

Smithwarden
Crysis.hu - itt a FORUMon rakott es rak ki most is par mukodo linket ftp-s haver, amit csak bir 2-3 szerver fullosan.

EZ nekem es par ismerosnek csont nelkul MUKODIK, intall es run, nincs EA-s elofizetesem.
(csak multi betam, de az nem szamit)

Ott a forumon talaltok infokat, ennyi.

Peetboy
Na végre Abi is észrevette a sok szemetet. 😄

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

bordy
jah, állítólag a .exe-és az jó lesz. ami ilyen kicsomozott az serialos. kiderûl...

skyli991
hú nekem ez az elõbb megállt és újra kezdtem 😞
nem letöltésvezérlõvel meg fog állni megint?

Tomsteel
elképzelhetõ

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

nah mégis jó
http://www.torolkozo.hu/crysis/Crysis_SP_Demo.exe
ezt szedem
bizti, hogy jó????

Ability
Felhívnám a figyelmet, hogy van SPAM topik! Oda kéne intézni a letöltéssel kapcsolatos ügyeket! Teljesen teleszemetelitek a topikot...
G.I.JOE
Sztem nem azért mert kódot kér, hanem mert sok lett volna a flame, meg minden és ezt megelõzendõ zárták le.

MazeZee
igen...

Ja nekem is feltünt de akkor miért nem törlik a torrentet és teszik fel a jó verzió! Egyébként a P***** is fennt van szintén torrent oldal de ott is kéri a serialt!!! 😞
Tomsteel
srác aki már felrakta és játszik vele adott egy kulcsot amit szerintem már le is tiltottak
a torrent hozzászólásait rejtélyes módon befagyaztották....kicsit fura

bordy
nekem most is fent a beta demo és kér a torrentrõl szedet.

WizArts
nekünk nem, passzolom 😞

Tomsteel
nekem annyira volt fent multi béta demo, hogy mikor indítani akartam magát a játékot, elakadt a kulcs ellenõrzésénél...tehát a gépemen fent volt kulcsostul mindenestõl, itt mégis kér kulcsot !

MazeZee
istenem ennyi kavarást.

nekem fenn volt és kér

Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,

WizArts
van rá esély, hogy akiknek nem volt fennt a multi demo, azoknak kér... nem tudjuk még.

Tomsteel
én E-betûs torrentrõl szedtem, és KÉR kulcsot, pedig hozzászólásokban írta a srác, hogy elõrendelte, szóval nem béta demó

vki pls kodot, mert kéri....

Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,

Smithwarden
Az elobbi direkt link tul lett terhelve, de mashova is fel lesz dobva, azert irtam a Crysis.hu forumot, ott lesznek tovabbi linkek.

grebber
Nemtudom 😞

Next PC upgrade: 2022

Carlos HUN
Mire vége az odaátnak leis jön

de legalább free...mármint a torrent
mondjuk én is megsz..tam
Smithwarden
Ez a verzio minden nelkul muxik, sima install es run.

skyli991
már volt a direkt link 😄

nem mûködik, vagy csak nekem szar?

WizArts
nem kér 😉

gduck
Az AA és a SHADER QUALITY nagyon sokat levesz a teljesítménybõl... Ha a SHADER QUALITY VERY HIGH helyett HIGH beállításon van, az kb. +10FPS...

A MP bátánál is születtek "csoda" konfig beállítások, sztem itt se kell izgulni lesznek olyan beállítások amik megdobják a játék sebességét (szerencsére nagyon jól paraméterezhetõ az CryEngine2)

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Akkor ne is szedjem?!!??!?! Vazze miért nem törölték?!
Peetboy
Na ezt én is olvastam a Crysis.hu oldalon. Cevat Yerli azt nyilatkozta úgy optimalizálták a játékot,hogy egy 3 éves gépen is elég jól fog elmenni. Hát ez egy nagy átbaszás. Ha pedig egy 3 évvel ezelõtti 50 ezres kártyával nem megy el,amilyen az enyém,akkor ez bizony átb*szás.
Vagy talán a 3 évvel ezelõtti 100 ezres videókártyára gondolt? Mert azon lehet,hogy elmegy. De a 3 évvel ezelõtti közép processzor az viszont ki sem hajtja.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

plsss ezt a torolkozõset ne reklámozzátok...jó jót akartok meg minden de ettõl mi lassulunk be akik innen töltik.-----szóval nem menjen ez a link már sehova xD

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Smithwarden
Crysis.hu forumon ismeros felrakja par ftp linkre.

Crysis demo linkek (regisztralni lehet kell forumhoz)

Carlos HUN
Már kiraktam ide csak nem figyeltél xDD

a csoda link az kér kodot????
skyli991
a játékmenet se lesz rossz majd 0 gravitációnl, ufókkal, stb 😄

LOL: Ehhez a torrenthez senki sem szólhat hozzá!
grebber
Ncore-os verzió serialos na szépen beszoptam 😞

Next PC upgrade: 2022

gduck
Ezt most találtam: LINK

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

WizArts
A crysis forumrol egy regisztracio segitsegevel leszedhetitek a demot.
a link itt

NeoMaN
nem kér semmiféle kódot...
vagy 2 verzió kering....

McW
Próbáltad dx9 alatt is a time demo-t? Állítólag jobban fut mint dx10-ben. Játék közben sikerült találnod egy optimális beállítást hogy jól fusson? Igaz nekem nincs gtx-em, de nem szeretnék low-mediumon jáccani, hisz ennek a a grafika a lényege elsõsorban (játékmenet nem lesz forradalmi szvsz...)

Mess with the best, and die like the rest...