CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a grafika a játékélény, a fizika...A rombolhatóság nagyon jó😄
Az egyik ellenséges bázist(ahol 4épület van + a móló)csutra szétütöttem ököllel
azzal a hiper strengel😊)(najó...néha segített egy egy hordó is amivel bedöntöttem a
ház falát😄)meg a fákat is kidöntöttem, a vízbe oljaoshordókat dobáltam amiket utánna
szétlõttem, egyszóval mindent szétzúztam😄 egyébkén én spec 15FPS el nyomom de nekem
igy is teljesen megfelel😊Egyszóval ez a game túltett az elvárásaimon😊😊mindenkinek ajánlom
akinek fut a gépén😄
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Mivel meg egy, optimalizalt demo nem hiszem hogy lesz, igy marad a warez vegleges teszt a patch-el, es ha az sem tud min 25-30 fps fole menni, akkor bukta😉
Mondhatni Nanosuitos Sam fisher voltam!
Next PC upgrade: 2022
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A demo alapjan a jatekmenet, hangulat eleg lapos, termeszetesen szerintem😄 Az embereknek egyelore a "hangulatot" foleg a nagy palya, a csucs grafika es a tores-zuzas jelenti😉
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Mivel Lowon jásztottam a Bétával ezért ott nem láttam fizikát. Most maxra tettem fizikát és láttam a levelek ott is mozognak ha lövöm õket ,vagy ha nekimegyek.
De rombolni abban nem lehet, azt már tudtam eddig is.
A Demóban a terepjáró szine élnékebb, sárgább, mint a Bétában. A házak épületek is szebbek Lowon is,mint a Bétában.
Az energia viszont hamarabb elfogy a Demóban,igaz hamarabb vissza is tölti. De nagyon kevés ideig elég.
A bétában elég sokáig el lehetett futni az volt benne a jó.
A rombolást azt nagoyn csípem ebben a demóban. Most ott tartok,ahol sokan ellenség van és ott elég sokszor meghaltam.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Vamos Argentina!
Amikor az ellent úgy szúrtam ki, hogy a kidöntött fa levelei zizegtek, mikor átment rajta és a levelek mozgására figyeltem fel, ahogy félretólta õket... Na ilyen még nem volt...
Ami nem tetszett az az, hogy amikor eldobtam a tyúkot, nem próbált meg elrepülni. Ez azért durva hiba. 😊
Az hogy az AI még nem figyel mindenre én ráfogom a DEMO-ra. 😉 Nem hiszem, hogy ezzel elkúrnák a végsõ játékot, ha már olyan dolgok vannak benne, mint komplett erdõirtás. 😉
Ne törd a fejed ujraidítottam a gépet és most jau ÉÉÉHHHH
Kösz a segitséget 😊 <#taps>#taps> <#vigyor2>#vigyor2> <#nyes>#nyes>
Ennek is lockolt már a bootloadere?
A Crysis nekem a NO1. Nem ismerek jobb játékot - így a demo nyüstölése után sem.
COD4 fasza játék lesz, Timeshift szintén, de ezeket max. 1x játszom végig, aztán mennek a „polcra”. A Crysis-t meg valószínüleg annyiszor, ahányszor a Far Cry-t
... persze vannak benne hibák ... kalap, aminek nincs vetett árnyéka, összedõlt épület felett lebegõ könyv, derékig beásott, halott koreai katona; nekem a legnagyobb bajom, hogy hiányzik belõle az a szabadság, amit a Far Cry-ban megszoktam. Nem mehetek arra, amerre szeretnék. Nagyritkán meglehet közelíteni egy ojjektumot több irányból is, de ez ritka - remélem a végleges verzióban változni fog a dolog.
AMD A10 7850K; 16 GB Kingston HyperX DDR3 1866; GA-F2A88XM-DS2
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
ez ellenség egyébként HA NEM LÁT, akkor semmit nem csinál, csak beáll a "félúton vagyok a wc-deszkára ülés közben"-pózba és néz ki a fejébõl, esetleg átfut egy másik helyre, de eszébe sem jut keresni a lövés forrását.
mintha az egész arra lett volna kitalálva, hogy mindenképpen közelharcot vívj mindig, és használd a nanosuit-ot, lopakodni nem kell (nem lehet), mert nincs is értelme, úgyis közelrõl lehet hatékonyan lövöldözni. kösz a tippet, egyébként, sose jöttem volna rá, hogy ilyen taktika is létezik, hogy lövök, mindenki arra néz vagy fut, és meg átfutok egy másik helyre és hátulról támadok... feltaláltátok a spanyolviaszt, b+.
én pont azt szerettem a farcry-ban is, hogy volt értelme lopakodni a dzsungelben, lehetett sznájpolni, és pont nem annak volt a legtöbb értelme, hogy berontottam egy az egybe a tábor közepébe.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ha realizmusra vágysz ajánlom a Red Orchestát.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
XP alatt DX9-ben indul, VISTA alatt DX10-ben! Ha csinálsz egy system.cfg nevû fájlt a demó mappájába és beleírod az
r_displayinfo = 1
sort, akkor látod ezeket az infókat a képernyõn játék közben!
Ha esetleg DX9-ben akarod futtani VISTA alatt, írjad bele szintén ebbe a fájlba az
r_driver = "DX9"
sort 😉
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Van valami infó arról, hogy mi kell ahhoz, hogy 1600-on very high mellett menjen mint kés a vajban? 8800UltraSLI?
2Gb Ram Minden Felbontás:1680x1050 No:AA (ilyen felbontáson már nem láttam értelmét)VERY HIGH kivéve shadow: High és igy az átlag 20-40-Fps, de ritkán megy le 20-ra!.Szval. sztem nem rossz!
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
elkezdi felrakni
de errort ir ki valami editort keres.
Mit kell felrakni?
<#conf>#conf><#szomoru1>#szomoru1>
Nem tünt fel hogy embereket dobálsz meg tizméter magasra ugrasz stb emellett szerintem eltörpül hogy valaki elsétál egypár lövedékel a fejében.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
aztán,ha felraktad,akkor asszem a bin mappában lesz a parancsikonja
a cod4 ehhez képes 10000x jobb
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Nekem miért nincs editor a telepített mappában?
Ha valaki átküldené azt nagyon megköszönném.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
amúgy a gémben szerintem akivel megyünk annak reálisabb a sebzése mint az ellenfeleké. ha nics bekapcsolva az exellent armor akkor elég gyorsan a földön találhatjuk magunkat...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5