CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát lowon menni kéne 1 gigával, de az tény, hogy a highoz több kell.

Mellesleg én editorban benyomtam egy HIGH specet és vitte a gép 13 fps-sel. <#idiota> Nem rossz. Mondjuk ez éles játékban már nem lett volna ilyen jó.

Balumann
Annak se fut jobban Vistan akinek DX10 -es kártyája van. Olvass vissza egy kicsit 😛

Ja. Ize... Jol vettem eszre, hogy a fakat tuzifava, az epuleteket meg tuzeppe lehet szecskazni, de a lovesek nem mennek at a hullamlemezen!?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

fsgh
thx a gratokat😊

Tõlem mehet bannernak de szerintem a mostani szebb és profibb munka...de ahogy gondoljátok

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Dx9-ben Vistán jobban fut? Vagy csak akinek dx10 es vga-ja van?
-Felhúztam 2,2GHz-ra a CPU-t, és ugyanúgy akad, tök mindegy, hogy low vagy high a graf. Látom másnak is van hasonló cpu-ja, több RAM-ja, úgyh akkor a ramom lehet kevés.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

koschwarz
én nem felejtem el a farcry-t, mintahogy nem felejtem el a wolfensteint sem, nem vakultam meg még a grafikától, mint egyesek...fõleg hogy a farcry2 alapból szimpatikusabb, mint a crysis.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

szarjancsi
felfedeztem pár érdekes dolgot, a sapka a földön belelövök vérzik, megölöm az embert utána pislog és nncs szemgolyolya<#wow1><#vigyor4>

AMD Athlon (tm) 64x2 Dual Core Processor 6000 + 2,00GB RAM Geforce 8600GT Windows Vista és XP is : )

Evogordon
Mehet a banner csere csöppet unalmas már a régi banner kint van vagy más fél éve

k3nGu
jah lekéne erre cserélni😉<#eljen>

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

gduck
És persze a fegyveren nem árt kikapcsolni a világítást se, mert az nem lesz "láthatatlan" 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Bannerbe vele! <#hehe>

Zsoltika 007
<#eljen>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

gduck
Szép 😉

fsgh
most dobtam össze ezt a képet unalmamban😊 gondoltm megosztom veletek😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Eagle16
Na ez igaz, a Stalker evett nálam kb. 600Mb-ot, mikor még 1gb ramom volt, és akadt mint a fene...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

gduck
Nem eszik ott se többet 😉
A béta és a demó alapján akkor érzi jó magát a játék, ha (minimum):
XP - 1,5GB
VISTA - 2GB
memória van a gépben 😉

Zsoltika 007
Nem vagy elfogult, csak fingod nincs az egészrõl. A teljes cod4 demó kb a crysis mapjának 5-10%-át ha kiteszi, Tessék gondolkodni rajta! Itt teljes szabasdságod van, nem olyan zárt mint a cod4! Ráadásul még talán van olyan szép vagy szebb is. Ami elég gáz a cod4-re nézve. Olyan szûk kis mapon mint ami a cod4 demóban van minimum 10x részletesebbnek kellene lennie mindennek (beleszámítva már azt is hogy a demóban még nem lehet maximális részletességet beállítani). Úgyhogy aki a cod4-hez hasonlítgatja az elég buta! Ugyanis nem egy kategória!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Azt értem h régi, de nem csúnya. Ja a Crysis rátesz pár lapáttal (megfelelõ gépen, min. SM3-mal).

reaper4
😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

DarkSector
Nem értelek...
Cod4 az semmi ehhez képest, és még csak nem is kötõdik a crysishoz....
a másik fontos dolog!!!!
A Far Cry-t felejtse már el basszus mindenki!!!!
Már régi és csúnya, és 100x végigtóltam.

Crysis szebb 5x minimum, és jobb és még nem nyomtam végig!
Kit érdekel egy olyan gém, amit már ezerszer végigjátszottam...és ráadásul gyengébb is.
Ha téged érdekel, akkor rendben..
gondolom sem képeket nem láttál a játékról, sem a demo-t nem próbáltad, mert akkor ilyet nem mondtál volna!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Denes888
Aki very highba akr játszani dx9-ben xp-n annak EZT a fájlt kell bemásolni a megfelelõ helyre. Szerintem szebb lett. Mostantól a high beállítás számít a játékban very highnak. Nekem 4x-es aa mellett 3 dolog van high-on(medium) és a többi very high(high). 25-70fps körül mozog. Harc közben csúszik 25-re le. 1024x768-as felbontáson.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Az egy dolog, hogy 1200MB-ot eszik, de az XP memóriakezelése okán ez semmit se jelent. A Stalker ennek a harmadát ha vitte, még is kellett hozzá 2GB ram meg 2GB virtuális memória ...
Nekem konkrétan érezhetõen azért szaggat be néha médiumban, mert csak 1GB ramom van, és látom másoknak még gyengébb VGA-val se teszi, ha 2GB ram figyel mellette.

Nem, Driver Cleaner 3.3. Ez egy free program, honositomuhely-rõl szedtem le.
Na megnéztem én is ezt a very high varázslatot, de így is meg van a 20 frame, és csak néha
akad meg. Még éppen játszható.

"Vistán lehet csak very highra tenni a dolgokat mert az jelenti a dx10-et..."

Szerintem nézz körül picit, jól meg fogsz lepõdni. Tele van összes Crysis fórum DX9-es ÉS Very High screenshotokkal. Ráadásul ahogy írták +10FPS a Vista + Dx10-hez képest 😉

Eagle16
XP alatt 1200Mb, Vista alatt gondolom sokkal többet is megeszik...

Eagle16
Ha megáll (akadozik?) akkor tuti hogy a ram, de a Crysis még High grafikán is 1200Mb ramot foglal, szóval mediumhoz szûkösen elég az 1gb.

MazeZee
dehogynem lehet

Knox
inkább megáll! azért gondoltam, hogy ram is szerepet játszhat, de kétségtelenul ottvan bennem a kisordok, hogy azért weak a cuccom hozzá=)

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

tobias88
olyat nem is lehet, hogy dx 10es mód és médium pl?
Eagle16
Ha belassul, az nem a ram miatt van, hanem inkább proci vagy vga miatt.

Csero90
Vistán lehet csak very highra tenni a dolgokat mert az jelenti a dx10-et...

Knox
sziasztok!

A64 3800+ és 7900Gto ketyeg a gépemben. egész jol megy, mediumon és highon sem rossz 1280-ban (shadow low), de a harcoknál belassul. nos azt gondolom, hogy ez ram lenne, mert csak 1GB van.
a kérdésem az lenne, hogy dob rajta a +1Gb, mert ha igen, annyit még megér hogy beruházzak. plusz megizzaztom kicsit a kártyát még, hátha kipréselek belole némi +fpst.

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

GaBika6
Nem akarom leszolni, de nekem baromira nem tetszett a demo!Szep, de akkor inkabb farcry!Lehet elfogult vagyok a COD4 miatt de nalam az a favorit! 😊

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

koschwarz
szinte biztos hogy egy töredezettségmentesítés sem árt a telepítés után.<#nezze>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

szerintetek érdemes letölteni az új drivert?
8800GTS kártyám van, hozzá való rammal meg procival és a graf beállításnál nem kínálja fel a very high opciót csak a high-t.pedig megnézném fullon milyen...

ha tud valaki valamit, ossza meg a véleményét vagy a tapasztalatait, köszönöm!

skyli991
Melyik driver cleanert? Driver Cleaner Platinum?

A tiédhez hasonló gépem van, és sikerült megoldanom a problémát.
Csökkentett módban Driver Cleanert, utánna Ccleaner futattam.
Azután normál módban visszatettem a régi drivert, és most 1280x1024 minden high-on
30-45 fps, teljesen akadásmentes még harc közben is. A bétával 20 fps körül volt, és
össze-vissza akadozott.

Csero90
Téged esetleg xDDD jólvan nem személyeskedek...én ott tényleg nemláttam értelmét mert odaszaladtam az 5fõs csapat leghátsó emberéhez a többiek soroztak énpedig 1essével öklöztem õket...szóval ez nálam már a halhatatlan terminátor kategóriába tartozik...Delta Rlz!

skyli991
milyen géped van? te is very highon próbáltad?

Még nem, majd megpróbálom csökkentett módban eltávolítani, ahogy Rage írta.

most feltettem a legújabb ati drivert és csodát láttam hiszen futott a crysis demója 😄 igaz hogy negyed óra volt mire eljutottam odáig hogy végre lövöldözhetek meg mehetek és kipróbálhatom de megérte 😄 800x600-ban low-on futott, és elég sok helyen beakadt. de azért jó tudni hogy még mikre képes a gépem.

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

LackoMester
na sze mindenki,hát gondoltam,h.bruti lesz igy DX10 alatt-és az is lett ,talán a legszebb grafika amin valaha játszottam csak hát kicsit nagy az étvágya a VGA.Nem mintha 8800GTS szarul futna,de nemfut,úgy amire vártam-jó ez mék csak demo-majd meglátjuk.A játék egyábként elég baba,biztos megveszem :-)

élet a legjobb méreg

DarkSector
Hidd el nem kell félni a GF-októl..
Meglepõdnél, hogy ha tudnád, hogy mire képessek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Örülök, hogy olyan kritizál aki láthatólag nem játszott a gémmel. Remélem megengeded, hogy egy tanulatlan felvilágosítson:
1. Nem 100%-os a láthatatlanság a körvonalak elég keményen látszanak
2. Ez a játék nem egy sötét épületben játszódik, hanem egy napos szigeten, ahol sztem elég könnyû rájönni ha valaki az ember körül rohangál, pl. hangokból, másik, hogy ha nekimész egy növénynek az elhajlik, letörik, és ügye ezt a susnyásban elég nehéz elkerülni.
BaLeeX
Nekem az MP demo után ez a demo simán megy 30fps-el sõt még high-on is (bár nem tudom összehasonlítani milyen lenne egy DX10-es kártyán) elég jól, de ha errõl lenne szó amit írsz akkor szerintem nem futna ilyan jól.
Amúgy én pont a hasonló dolgok miatt tartom magam távol az Intel és az Nvidia termékeitõl. 😊

Bár biztos van pár olyan ember aki egy játék miatt venne pont intel configot vagy nvidia videókártyát...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

DarkSector
Jah télleg.<#vigyor5>

Kétszer írtad le a legjobban szót kétszer írtad le 😄

Battlelog: Purga5

DarkSector
Nekem a legjobban az átvezetõ animációk tetszenek a legjobban..
Kegyetlen kemények..
Kezdve a repülõn való kiosztástól, a kezdéstõl nem messze, mikor a társsal a hullákra találunk, meg mikor a végén elõjön az a ....!!!!
Olyan élethûek a társak, mintha valami animációs film lenne...
Nem is lenne rossz egy egészestés Crysis mozifilm....

Jóhogy intelem meg nvidiám van, mégha nem is a legerõsebb fajtából.<#crazya>

énis voltam oly bátor hogy leszedtem, miközben csak egy 9600-am van 😄 felraktam elindítottam aztán kb 1 másodpercre egy fekete képernyõ és ennyi 😄 mondjuk ennél többre számítottam mert a cod 4 demója simán ment, de mondjuk nem ugyan az a két játék.

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.