CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ajánlom figyelmedbe. Nem biztos, hogy jó vétel volt ez a kari.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
"Manbeast" irasat egeszitenem ki Teljesen igaza van. Ez a jatek a ma kaphato csucs kartya-konfigon "szepen" muzsikal. Nem a 200.000 konfigokra gondoltam. Ez a progri majd a jovore megjeleno nvidia 9x serial kartyakkal biztosan jobban fog menni.
A 8600gt kartya. Hat igen Win xp-n Asus 8600GT Silent es egy Asus 7950Gt-n tesztelve majdnem dupla teljesitmeny kulonbseg van a 7950Gt javara. Azert mert nem Dx 10 meg van benne tartalek. (Dx9-en)
Csak ennyit szerettem volna haza tenni.
Udv mindenkinek
bfg mint gyártó? gondolom kevesen hallottak róla, pedig az egyik legjobb kártyákat gyártja. az inno3d persze mindenki ismeri...<#levele>#levele>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
de van egy kis bõkkenõ...bejön egy anim hogy egy repülõ repül egy sziget felé, majd elsötétedik a képernyõ és csak a rotorzúgást hallom...
mi lehet a gondja?:s
Senki ne várja, hogy, ha egy 15 ezer forintos alaplapot teletöm dzsunka tuning cuccokkal, mint az inno3d 8800GTS, meg a "kétgiga" Value memória, akkor ugyanazt a teljesítményt kapja, mint mondjuk egy asus M2N SLI deluxe, vagy premium lap esetében, egy asus 8800 GTS-el és 2 giga select rammal.
A másik nagy tévedés, hogy egy 8600-as videókártya jobb teljesítményt nyújt mint egy mondjuk egy 7900 GT.
A 8600 léptékekkel gyengébb, és a dx10 "fícsörök" tovább rontják a helyzetét, azokat bekapcsolva a bánya béka segge alá kúszik.
A játéknak egy mai felsõ középkategóriás gépen kell fullon elfogadhatóan futnia, a többi, csak kompromiszumokkal képes meghajtani.
Ezt el kell fogadni.
Ez a játék van annyira elõremutató, hogy megkövetelje a hardvert.
voltam pár napja egy informatikai kiállitáson INVEX-Csehország,ahol az AMD stadján a BioShock-al lehetett játszani-ami köztudottan NVidia-s játék,CrossFire -be volt kötvea VGA bitang erös AMD 6000+BE procival müxött és szarul is futott rajta-tehát a lényeg,h.a marha AMD a konkurencia kariára irott gamet reklámozott...
pedig ott van a HALF-LIFE Ep.2 ami tényleg ATI-s cucc...
élet a legjobb méreg
Ja én Vista x64 Ultimate alatt használom és a 64bit-es .exe-vel indítom a gammát.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
élet a legjobb méreg
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
néha 15-18-ra esik. (Vista 64bit) Én még indítás elõtt leszedtem a béta drivert. Most akkor ezzel a bétával roszabbul fut mint a normál driverrel?
Amúgy azt olvastam, hogy a demo csak egy magot használ ki, és a full verzió majd mind a 4-et ki fogja.
A 64 bites verzió sem múködik. Nem tudom hogy ez fog e még gyorsulást hozni.
Õszintén szólva én szkeptikus vagyok azzal szemben, hogy a végleges verzió gyorsabb lesz. Ha 14-én jelenik meg, akkor azt már rég lepréselték, és talán már csak a kiszállításra vár.
Szerintem ez a játék csak a következõ generációs DX10 kártyákon fog megfelelõ sebességgel futni max grafikával (ami számomra 50-60 frame).
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
ui: senkit sem érdekel, hogy Te már végigjátszottad a FarCry-t. Vannak emberek, akiknek így is tetszik a játék, és idõnként végignyomják.
És állatbarát vagyok.<#vigyor3>#vigyor3>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
csak azt néztem, hogy nem volt játszhatatlan, sõt rosszabbra számítottam, voltak akadozások is idõnként, de nem annyira, hogy ne lehessen játszani.
Nagyon ott van, bár ezt a ruha kapcsolgatást szokni kell.
Valaki kipróbálta már a csirke dobálást, vagy a rákgyûjtést, fadarabolást, stb?
A Modderek remélem hamar aktivizálódnak majd.
Itt viszont a fõ hangsúly a CPU-n van.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
élet a legjobb méreg
A Cryteck legütõsebb része szerintem a karakterek terén van.
A különbség ÉG és FÖLD..és más mostani játékkal összehasonlítva is!!!!!!!!!!
Far Cry-ban egy figura:
Crysis-ban:

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
de igaz. másrészt meg az agp-s 7600gt, athlon 64 3000+, 2 g ram -os konfigomon mediummal 1024-ben teljesen tûrhetõen és szépen futott, úgyhogy szét kéne nézni azokon a gépeken,a miben újgenerációs hardware-ek vannak, és mégsem fut a játék normálisan...spyware és vírusírtás, optimalizált oprendszer, töredezettségmentesítés, stb.
megvan?
Annak idején a FarCry is grafikailag a csúcs volt,most a Crysis a grafikai csúcs...bár nagyon jó game,de nekem -mondom nekem a COD4 jobban fekszik...,de jó,h.ennyi rohadt jó játék szakad a nyakunkba hirtelen pl.COD4,TimeShift,Jericho és persze Crysis ez a kánoán...
hmmm...jobbkéz billentyüzet balkéz meg az egér,és lehet tolni...
élet a legjobb méreg
Itt a grafikon!

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
az már szubjektív kérdés, hogy amikor a farcry-jal elkezdtem játszani annak idején, az rögtön megragadott, ahogy kiértem a barlanból. a crysis demóját már végig sem akartam vinni elõször. de mondom, ez egyéni dolog.
Nem mostani configokra lett tervezve.
EZT MEG KÉNE MÁR ÉRTENI, ÉS EGYSZER TUDOMÁSULVENNI....
SOKAN NYAVAJOGNAK, HOGY ÍGY NEM MEGY MEG ÚGY NEM MEGY.
CSAK AZ A GÁZ, HOGY MÁR 1000X EL LETT MONDVA, HOGY EZ NAGY TELJESÍTMÉNYT IGÉNYLÕ JÁTÉK..
NÉZD MEG A MAI JÁTÉKOKAT.LEHET HOGY JÓL OPTIMALIZÁLTAK, DE MEG IS LEHET NÉZNI A KÜLÖNBSÉGET!!!!!!!!!
A MINÕSÉGNEK MEGVAN AZ ÁRA!!!!
PROCIIGÉNYES A JÁTÉK ÉS NEM A VGA A FONTOS!!!!!
Gondolom értesz engem, hogy új játék kell, ami még nem vittem végig.
Crysis egy far cry csak minden szemszögbõl jobb..
Ennyi. EZ TÉNY.