CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LackoMester
ami mind Beta,hajrá

élet a legjobb méreg

kovecses
Még jobban a 7.10 Omega driverrel!

The Omega Drivers v3.8.421 are ready!
They are based on the Official ATI Catalyst 7.10 drivers, but unlike them, these will work with AGP cards just fine, plus added support for a lot of other cards that where not present in my drivers before (like the x1950 AGP, Mobility HD2600 and many more).
If the drivers never installed in your card before try them now, if they still don't install please email me and I will gladly add support for it in my next release.

Starting from Catalyst 6.6 and up, the following cards/chipsets (including Mobility) are no longer supported by the ATI or Omega Drivers:

7000 Series
7200 Series
7500 Series
8500 Series
9000 Series
9200 Series
9250 Series

>>> Letöltés <<<

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Feltettem az új drivert, illetve elõtte meg a 169.01-et és mindkettõvel egy kis idõre kilép a játékból fekete képernyõre majd vissza. Miután kiléptem a játékból látom hogy a vista kiirja hogy hiba történt a kártya illesztõprogmarjában és egy kis idõre leállt.
Miután feltettem a 169.02-öt eltávolítottam a a régi illesztõrpogramját, plussz még driver celanerre is letörtöltem a maradékot.
A régi 163.75-ös driverrel semmi baja nem volt, pedig az is "csak" béta driver volt.
Mi lehet a gond?
Köszi elõre is mindenkinek segítséget!
LackoMester
ahogy elnázem a teszteket jól mennek HD2900XT,ki gondolta volna?

élet a legjobb méreg

kovecses

kovecses
Tipp inkább játsz xp alatt az legalább +10 fps és ha használod azt a very high packot amit az elõbb belinkeltem a kollegáknak, akkor ugyan olyan grafikád lesz, sõt...
JA és mindenképpen a legújabb vga drivert tedd fel!

~~~~~Tipp vége~~~~~

elite
Tipp: Vista DX10 alatt a postprocessing-et és a shadows-t tedd highra, a shader-t pedig mediumra. A többi dolog maradhat very high. Jelentõsen gyorsabb lesz a játék! További butítás nem hoz látványos javulást...

Másik dolog: tegnap kipróbáltam XP alatt is a very high trükkel. Roszabbul ment mint Vista alatt. (Igaz XP-re nem tettem fel az új béta drivert, mert ott szoktam mást is játszani, és nem akarom szétbaxni a rendszert)

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

kovecses
Én kérek elnézést de lassan 2 napja errõl megy a szöveg itt ebben a fórumban is.

Ne haragudjatok hogy tudtam róla.

Szívesen!

kovecses

kill3r21
okok...énnemtudtam hogyvan ijen...én azthitem csak sima copy....megne egyél 😊
kovecses
Internet

Google

Crysis_Pack_High_to_VeryHigh__NoFrag_.zip

Nehéz lett volna valamit csinálni mi? Na itt van tessék! >>> Letöltés ! <<<

kovecses
Nem innen nem másolsz ki semmit, ide másold be a fájlokat.

Fogalam sincs ti mit akakrtok. Van valami higy beállításos vacak a neten. Abban fájlok vannak amivel olyan hatást lehet elérni dx9 alatt mintha dx10ben játszanál. Ha ezt akakrjátok akkor azokat a fájlokat amiket letöltöttetek azokat másoljátok oda amit irtam, felülirjátk az eredetit és inditjátok a játékot.

kill3r21
ezt értem...de honnann éesznek nekem very high cfg filejaim? 😄
kovecses
Tök mind1. A kapott higy beállítású fájlokat bemásolod oda amit irtam, felülirod az eredetiket és indítod a játékot. Mi ebben a nehéz?

MazeZee
kösz hogy segitesz de amit te irtál onnan kell másolni ki valahova...ezt tudom...azt nem tudom hogy hova kell másolni

kill3r21
én mondjuk nemhogy hova kell másolni hanem az egészet nem értem 😄
kovecses
Bocsesz enm jó

ez a jó:

C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis SP Demo\Game\Config\CVarGroups\

kovecses
C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis SP Demo\Game\Config\

Zsoltika 007
Hát nálam a Medal of Honor: Airborne 2x jobban ette a cpu-t. És az Ut3 demó is.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

MazeZee
én nem találom...bin mappában nincs több mappa....

a bin alatt valamelyik.most pontosan nem tudom, de megtalálod hidd el...😊
vagy használj keresõt!

MazeZee
valaki légyszives válaszoljon. hova kell átmásolni a CVarGoupsban lévõ fileokat...ugy értem meik mappába,..és hogy csak annyit kell csinálni hogy átmásoljuk?

NeoMaN
nincs

LackoMester
nemvolt még1 ilyen game ami ennyire megtornáztatta a CPU-t,erre jó a tuning hütö :-)

élet a legjobb méreg

MazeZee
valaki légysziver válaszoljon. hova kell átmásolni a CVarGoupsban lévõ fileokat...ugy értem meik mappába

koschwarz
nem telepítem a japán karakterkészletet....<#nezze>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

kill3r21
ezt a very hioghos dolgot nemértem....leiná valaki bövebben?
gduck
ITT találsz néhány beállítást és látom az FPS értékeket is 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gduck
CPU benchmark

Mindenki levonhatja a levonnivalót 😊

Ez tenyleg fantasztikus! 20% lassulas? A kovetkezo Windows verzioban gondolom kulon gepen kell majd futtatni az oprendszert es a programokat, hogy elfogadhato sebesseggel mukodjon. Ha egesz veletlenul nem csak a Vistaval lenne hasznalhato a DX10, akkor meg mindig csak Redmondban hasznalnak.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Eagle16
Ez az Objects Details miatt van, told fel higra, és akkor már nem a szemed elõtt rajzolódnak majd ki a tereptárgyak 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

spidey91
Milyen beállitással nyomjam a gémet? kis segiytség kéne valami opotimális szép dx10es beállitás kéne

Gépem ati X1900 4200

gduck
Igen, tudjuk 😉 Ezért is megy a találgatás hogy akkor most miért is a DX10 😄 (Bár mintha azért lenne pici különbség a DX9 "VERY HIGH" és a DX10 "VERY HIGH" között kinézetben...)

Nem is lenne semmi gondom, ha nem harangozták volna annyira a játék DX10-es voltát 😉 Mindenesetre nagyon szupi játék és egyáltalán nem bántam meg hogy megvettem 😄

urbijoe
idézet
hardwired.hu-rol
"DX10 effektek Windows XP-n:
A CVarGroups könyvtárban lévõ fájlokban a legmagasabb - 4-es - fokozat nem került ki a menübe. Másoljuk át az értékeket a "High" beállítás helyére. Így amíg a demó ugyan kiszürkítve - tehát nem kiválaszthatóan - jelzi a very high beállítást, a "high" bekezdésbe írt "very high" értékek miatt DirectX10 effektekkel fut a játék: leveleken átvágnak a kötegelt fénysugarak, észrevehetõen jobban néz ki a víz és természetesen a textúrák, plusz speciális effektek turbó módba kapcsolnak át. Az összes DX10-re beharangozott effekt mûködik az átírt konfig fájlokkal, hiába csak "high" beállítást mutat a demó.
Thx, TnS!"
meg itt

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

HeadHunter86
Nálatok is úgy van, hogy amikor mentek elõre akkor a tereptárgyakhoz érve, és minden máshoz, akkor folyamatosan "ugrál" a tárgy részletessége szebbre és szebbre.
Vegyünk példának egy lemezt, távolról simának tûník, közelebb érve látszik rajta a rece (hirtelen beugrik) majd még közelebb érve még szebb lesz. Tudom ez a dinamikus LOD miatt van, kevesebb poligon több erõforrást takarítunk meg, csak az érdekelne hogy nálatok is így van-e, vagy vmit feljebb kellene tolnom.
fele beállításom medium, többi high, meg néhány very high, a módosításnak köszönhetõen, csak ugye nem cseréltem ki minden file-t mert nekem nem kell pl. very high textura. Remélem érthetõ.

HeadHunter86
Az miért van hogy ha beteszem ezt a "DX10"-es módosítást, akkor van szépen minden effekt, viszont halvány függõleges csíkokat látok?

Ugyanezt mondtam pár napja... a bétánál is nagyot nézhet az ember, hogyha mmegnyitja a console-t... és kiderül, hogy juniusi release... azért ment ilyen fosul. egyébként én is ezen blahézom, ohgy anno azt mondták, hogy a dx 10 nem is igazán a szépségre megy rá, hanem a gyorsaságba, ehelyett nem néz ki jobban, viszont rohadt fosul megy vista alatt a game. :-/ most már gold a game, bõ két hét és választ kapunk minden kérdésre... én mindenesetre nem fogok még 100k-t kiadni a kártya párjára az tuti... -.-

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

lololol
bazdmeg tényleg miattuk tört ki az 1. világháború

egy oldalon vki wzt írja:
"van meg 1kis remenysugar,amit lehet innen onnan hallani. szal: az nvidia tudta, hogy amd-nek hirtelen nem lessz a semmibol drivere, meg kartyaja se, es megegyezett az ea-al, hogy csusszon a demo 1honapot. miert? mert nv azt talalta ki, hogy irjak at a mostani demot, egy regebbi optimalizalatlanabb cryengine2re. mert ha rosszul fut, tobben szaladnak a boltba erosebb kozep es felsokategorias kartyakat venni. akkor a kerdes, miert nem volt egyszerubb a drivert elbaxni? mert mar a regebbi driverek is elegge fel voltak keszitve, mivel nvidia regota egyut dolgozik a crytek-es fiukkal.
igen, ez megmagyarazna a regi kijelenteseket, hogy milyen jol fog futni, meg miken. meg a franko videokat, amiken akadasmentesen fut a jatek allitolag 1db 8800gtx el. aztan, mint kiderult, ugyan azt a grafikai beallitast el lehet erni xp-alatt is, szal nincs benne gramm dx10es effekt. sott, mar a betakban is kissebb atirogatassal, a mostani veryhigh kozelebe lehetett allitani a dolgot.
dehat az ea tul nagy kiado... ilyenre ra lehet veni oket? vagy csak a crytek-es fiuk voltak a buliban? november 16.an kiderul"

gduck
Most vetem észre, hogy az EA oldalon már 26.-án ezt írák:

"Crysis is Gold! The Demo is Coming Friday – 10.26.07"

😄 Szal közvetlenül a demó elõtt lett GOLD... Ergo DEMO=VÉGLEGES verzió 😉

Jaffa 2843
hova menti a game a benchmark eredményeket?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Jaffa 2843
én uninstallt szoktam alkalmazni+driver cleanert(mindezt csökkentett módban), utána restart+uj driver, restart, élvezi a sebességet 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

HeadHunter86
Vezérlõpult -> Programok Telepítése és törlése, kiválasztod az Nvidia Drivert és uninstall... Ki gondolta volna ugye? De egy két hsz-el elõrébb ott egy spéci takarító progi, mondjuk ahogy elnéztem már egy éves a progi szal nemtom jól takarít-e.

tud vki adni egy driver cleanert?

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Jaffa 2843
sztem lerí a videorol hogy nincs bekapcsolva az AA... olyan recés a lámpa hogy azzal is ki lehetne vágni a fákat...

xotyi
Megcsináltam amit leírtál,de azóta eggy tartalom nélküli hibaüzenet vár igép indítás után, gondolom a vid kártyámnak nem tetszik vmi.. :/

Trance&Friends nothing more..

DarkSector
Én is azt halottam, hogy a DX10.1 a következõ szériánál lesz majd...9900Ultra esetleg.....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

deh!Olvastam vhol xD de lehet hogy mégsem😄

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

chalezlopez
nem Dx10.1 😉

Vamos Argentina!

DarkSector
Remélem ez eléggé HD lesz.
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"