CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Csak az a gáz, hogy GTS-bõl van 640MB-os is, ami valszeg lenyomja a GT-t.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

elite
Mindez Crysis alatt:

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

elite
Hát a 8800GT mégis odabasz a GTS-nek. Már csak annak örülök, hogy nem GTX-et vettem, akkor még nagyobb lenne a bukta...

milyne kártyád van? én a 2600xt-re tettem fel a legújabb omegát, de még csak fel se ismeri a kártyát..

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

DarkSector
Asszem shader-t kell max-ra tenni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tiburon26
köszi a tippet az uj driver-rol!nálat +10-15fps(fõleg akcioban bámulatos a javulás)<#taps>

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

LackoMester
ügyes

élet a legjobb méreg

Raptor 2
Nah gyerekek, elkészült az alap oldal, ami ugyan még fejlesztés alatt áll, és tartalomban sincs túl kövér állapotban, de hamarosan felkerülnek a magyar Tutorial-ok, amiken dolgozunk, és egyéb finomságok, videók, képek 😊

Mi másról is lenne szó, mint a Sandbox 2-vel foglalkozó oldalunkról 😊

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

MAXON VAN, DE NEM CSINYÁJJJJA.MAJD ESTE LEHESSZELEM.

hi
mit kell csinálni, hogy ne legyen hibás a crysis? ma mindig ilyen. akármit csinálok.<#falbav><#falbav><#falbav>

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

DarkSector
Jah és ne egy agyontömörített videóból szedd le az élsimítást..eredetileg a videó 1.1 GB lett volna.

kovecses
MIért nem így van?

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

DarkSector
Menüben 16xQ-ra van állítva...

Arnoux
oké, megfogadom a tanácsodat😊

watto
ha shader maxon van nekem olyan volt...

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

watto
ja nekem ki kellett kapcsolnom a shadert😞😞😞😄
de majd az új vga-val vmikor😊😊😊
Arnoux: Ez a játék nem hogy szép, de nagyon hangulatos is😊
töcsd le a demot azt skubizd meg😊

elite
Szerintem a game effects lesz...

mint a far crynak,szép grafikával,moddolható fegyvörökkel,és nano suittal

Arnoux
Jó hangulata van a crysisnek vagy csak a grafikája brutál?

Ja én is amikor megláttam a Medium shaders eredményét, nem voltam belõle hajlandó engedni. Szerencsére ezen éppem elfut a game és játszható. A High is szép, de az már akad. 😞

Sephi
HAHAHAHAHAHHAAHAH!!!

Ezt a beszolast 😄DDDD

Kesz 😄

/rohog

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ezt az elmosódást célzáskor hol lehet beállítani?

watto
a shader szépiti ki a játékot sztem::😊

LackoMester
én is ezt próbálom kinyögni,h.nem az utosó,föleg Beta driver a legjobb...

élet a legjobb méreg

watto
jah meg a víz😊

watto
jupi😊 megvan a 15FPS😄3dolog highon,(Postprocessing, textura, Game effects meg a feizika) a többi lovon és akadásmentes😊

LackoMester
nincsenek jó tapasztalataim a Beta dolgokkal,tehát 1 picit várok és lesz rendes-ez az én véleményem

élet a legjobb méreg

kovecses
Szivesen ha megy akkor ne állítgass semmit a graf beállításoknál, mert akkor megint irhatod felül õket.
Jó játékot!

MazeZee
köszönöm a segítséget.megy

kovecses
egyetértek

elite
Amúgy gané dolognak tartom hogy a MájkrémFos a DX10-el zsarolja az embereket a Vista használatára.

De eddig egyik játéknál (BIoshock, Airbone, Jericho) sehol sem tapasztaltam olyat, hogy a vista miatt rosszabbul futna, sõt, illetve jó pár driver frissitést is megcsináltam.
Lehet, hogy visszateszem a 163.75-ös verziot.
kovecses
XP-n ha felteszed a very high packot akkor már majdnem olyan mint a dx10es...rohadt kicsi a különbség, viszont fps-ben 20 vagy akár annál több képkocka is...

kovecses
Minimális.

Inkább úgy fogalmaznék hogy nincs olyan többlet szépség mint amennyivel szarabb a vista és lassabb a játék vista alatt!!!!

kovecses
Értelek.

De amint látod mindenki csak szidja avistát.

Format c: XP install és örül!

Azért nem érdemes vistát feltenni hogy vehess több ramot nagobb cpu-t stb.

Nagy a gépigénye és ez a játékokra is rányomja a bélyegét.

És most már lassan kiderül hogy a vista zsákutca a microsoftnak mert nem sikerült jóra...

Talán majd az SP1 után adok neki eélyt.

Wanted

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Wanted
Azért van némi különbség:
http://webpages.charter.net/bliss/

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

kovecses
2-õt használ a crysis.

Úgy kezdtem az egészet, hogy direct x novemberi változatát is feltettem, de azért nagyon köszi!
elite
Na jó, este adok egy esélyt az XP-s béta drivernek...
(Off: Vista DX10 alatt amúgy a Company of Heroes is tetves szarul megy. Hiába 47fps az átlag, gyakorlatilag kalap trágya.)
Hol van a híres DX10 javítja a sebességet duma eredménye?
A 4 magos procival meg kitörölhetjük a s***ünket. Egyet használ csak.

A karim eVGA 8800 GTS 640 MB hehehhe és úgy csináltam ahogy írtad, de eddig még sogase volt semmi gondom.
kovecses

koschwarz
na ha valaki e cikk után megkérdezi hogy mit hova álltson, akkor egy <#lama>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

kovecses
Majd szerintem akkor jön ki a különbség ha 10.1 -es karival próbálkozunk, vagy majd a következõ dx10es játéknál.

Akkoriban a farcry is csak dx9b volt és az igazi dx9-es játékok ideje csak a dx9c-vel jött el!

kovecses
Abszolút semmi különbség nem jön le!!!

SM 4 vs. SM 3

Sehol semmi különbség

kovecses
Semmi

PhantomAss
vki foglalja öszze pls mi a különbség dx9 és dx10 között -( mivel xp alatt is elõ lehet csalni a very high beállításokat, én pedig nem láttam a vistás és xp-s very high képek között különbséget)
gondolok arra pl, hogy a dx 10 shader modell 4-et használ, a dx9 3-at, és nagy különbség van közöttük látványban, ez viszont a demóban nem jön le

GOOBY, pls

kovecses
Az ATI 7.10 én úgy tom nem béta...

kovecses
És? Soha semmi problémám nem volt a beta-val. Nvidiánál a beta nem azt jelenti hogy nem mûködik és szar. Hanem azt hogy kurva gyorsan fejlesztik a drivert és ha kijön egy játék rögtön optimalizálnak. Ennek örülni kéne nem pedig szidni. Mire kijön a végleges addigra az ati még semmit sem tesz a driverekkel.

Mindenki döntese el mit akakr.

Én leírtam hogyan a legszebb és leggyorsabb a játék tõlem mindenki azt csinál amit akakr

Wiin XP, Very High pack, legújabb vga driver...

kovecses
Uninstall driver, majd driver cleaner,restart, majd új driver install, restart, kész!

(Mindenkinek megy, ha nálad nem lehte inno karid van azok szoktak hülyeségeket csinálni)

Ha ezek után is ezt csinálja lehet nem ártana dx frissités novemberire vagy esetleg vista reinstall.

De neked is azt mondom hogy xp alatt játsz:

"Tipp inkább játsz xp alatt az legalább +10 fps és ha használod azt a very high packot amit az elõbb belinkeltem a kollegáknak, akkor ugyan olyan grafikád lesz, sõt...
JA és mindenképpen a legújabb vga drivert tedd fel!

~~~~~Tipp vége~~~~~"