CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bugokat én nem láttam benne.
valszeg a bugok azok driver okozta problémákból adódhat.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A Crysis 0 nap múlva jelenik meg.
addig meg megy a vidikarikról a vita...remélem a hibákat már javítják, mert van benne bõven...bár az EA-nek elnézem,mert nem adtak még ki olyan játékot ami ne lett volna tele buggal.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
8800GT - 112 darab 1500 MHz-es "számolóegység" ,core clock: 600, texture fillrate: 33,6 billion/sec
8800 GTX - 128 darab 1350 MHz-es "számolóegység",core clock: 575, texture fillrate: 36,8 billion/sec
8800 ULTRA - 128 darab 1500 MHz-es "számolóegység", ,core clock: 612, texture fillrate: 39,2 billion/sec
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
ajánlom, hogy ne csak a játékfórumokban garázdálkodj, hanem ha érdekel a téma, esetleg komolyabb pc-s, hardveres lapokat is nézegess, ott van mingyárt a prohardver.hu.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
a backup meg az eredeti fájlok nah jó van értem már😄
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
Vagyis a High lesz a Very High.
Nézd meg a videómat az így van felvéve, és a végén van egy rész, hogy milyennek kéne lenni a fényeffectnek.
Berakom mondjuk 2X-re, akkor tiszta lila, meg zöld lesz a kép, és a shadert felnyomja mediumról highra. 😄
Egyébként a demóban már van ez a dinamikus napszakváltás, éjjel érkezünk, és pár perc játszás után feljön a nap.
Ez fordítva is igaz?
Mármint, hogy a nap elmegy, és este lesz?
Ha a shader-t is max-ra rakod, akkor sem lesz más a többi opsönsz hatása, csak a shader-t fogod jobban látni, mert az szembetûnõbb..
Ennyi.
mér van az h bemásoltam a very high cuccost a cvargrups mappába a very high fájlait, de a menüben mégse tudom átváltani rá, meg a backup-ot is bekell vhova másolni?:S
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
Ha beállítod, akkor van.
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Ha lowra teszed, sehol sem lesz blur.
Mediumon csak célzáskor lesz homályos.
Highon, pedig már mozgásnál is, és ha a shader highon van, akkor az egész táj bluros lesz.
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
hellyel közzel érthetõ, én használom rendszeresen!
valaki eltudná nekem magyarázni mit kell tennem hogy megtudjam csinálni azt hogy minden fegyvert letudjak tenni a pályára ?
elöre is köszi
Láttam 1000+1000 diagrammot..
Én csak annak hiszek, ha kipróbálom.
A kovetkezo tesztben már az Ultránál is 30%-al gyorsabb lesz....<#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Here are all of the settings in the demo and my own thoughts on what they do:
TEXTURE QUALITY - Changes the resolution/quality of the textures. If you put this on low, for example, the ground will look much worse than if the setting were on High or Very High.
OBJECT QUALITY - Toggles the amount of detail in the game world and also affects the distance you must be from an object before its details (such as specific emblems, etc.) fade out of view. This applies to both models in the world as well as things as simple as the variation of textures on the ground.
SHADOWS QUALITY - Toggles the quality of all dynamic shadows within the game.
PHYSICS QUALITY - Toggles the amount of physics-enabled objects in the game world. If you turn this down to Low, not as many objects will react to explosions, power punches, etc. If you turn it up, more objects in the world will be interactive/have physics enabled.
SHADERS QUALITY - Toggles the quality of the shaders applied to objects in the game world. Shaders give each object a more realistic look that mimics its real-life properties. For example, plants look like plants, and a metal roof actually looks like it's made from metal.
VOLUMETRIC EFFECTS QUALITY - This is the one I'm not 100% sure about. I believe, however, that it toggles the quality of things such as dust from explosions, volumetric clouds, etc.
GAME EFFECTS QUALITY - This is another I'm not 100% sure about. I believe it toggles the quality of things such as explosions, muzzle flashes, and general effects such as those, but I'm still not entirely sure.
POSTPROCESSING QUALITY - This toggles features such as depth of field effects (objects that you aren't focusing in on are blurred), sunrays (rays of sunlight coming over objects that are blocking your view of the sun), and even motion blur and object motion blur (motion blur for objects in the world and not just your viewpoint.)
PARTICLES QUALITY - Toggles the quality of particle effects such as bullets hitting the sand, explosions sending debris in the air, etc.
WATER QUALITY - Toggles the quality of the water; turning it up adds waves (DX10 primarily) and at the highest level it reflects pretty much everything in the world.
SOUND QUALITY - Self explanatory.
egyébként tényleg olcsó...<#nemtudom>#nemtudom>
mellesleg tényleg az szívta meg aki egy-két hónapja vette a 8800gts-ét, köszönhetõen az nvidia kicsit gusztustalan üzletpolitikájának. én is majdnem nemrég vettem ilyen cuccot, aztán hallottam szeptemberben a hírt a gt-rõl, és akkor leállítottam a projektet átmenetileg.
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Akkor megéri megvenni.<#eljen>#eljen>
Amúgy árban mennyi?
és a gt mindkettõt egyaránt lenyomja.
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC