CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Kipróbáltam a demót és nagyon kafa már az elején az ejtöernyözéssel belopta magát a szívembe 😄 plussz ez a ruha zseniális de sajna a használhatóságban nagyon kevés dologban merül ki. Tehát most van ez a Streght képesség most nagyon jó hogy messzebbre hajigálok dolgokat magasabbat ugrok meg nagyobbat ütök de azé valamit még lehetett volna belerakni ahol használnunk kell a Strenght képességet és nem csak az ugrásnál... Pl valami nehezet kellene elhúzni az útbol vagy betörni egy ajtót vagy valamit vele... esetleg ha bevan kapcsolva sokkal nagyobb dolgokat tudnánk felemelni vagy hasonlók.Bár lehetséges mivel hogy még demó ezért a teljesben lesznek ilyenek de a demó bol hiányzott. A többi az úgy a helyén van. Imádom a Speed-el basztatni a kis csóringer katonákat 😄 elfutok mellette és már nem is tuggya hol vagyok😄
A Lopakodás az nagyon ott van.. mikor lopakodva eldobtam valamit a kiskatona meg ilyedtében elkezdett ordibálni meg mindenfele lödözni 😄 és a társa odarohant mellé és azis elkezdett. Meg lopakodva elé állok és elsönek csak dereng neki hogy sz*rban van aztán rámemeli a fegyvert és csak aztán kezd löni azért ez elég jó.. Az AI-ra meg nem mondanám hogy hülye... mert volt egy érdekes dolog hogy ezek megpróbálnak körbe keríteni meg kilövik az autómnak a kerekét... pl volt olyan hogy kis ipse szikla mögött lassan elöcsoszog aztán mikor felélöttem és nem találtam el egyböl lábát nyakába kapva rohant vissza 😄 meg az hogy amikor bepánikolnak és elkezdenek menekülni akkor az eggyik nem is tom hogy de hasravágodott mint mikor elkapom a nyakát és eldobom... A kábító lövedék aranyos még 😄 vagy félórán keresztül elszórakozdtam vele
De azért vannak érdekes dolgok is...
Mikor megfogom az ipsét és simán armorban beledobom a vizbe ahol már nem tud felállni és elkezd vérezni aztán 2 másodperc után meghal.... nah ez érdekes mondom- nem tudnak úszni??? Mind1 megesnek apró dolgok amire nem figyelnek ez még belefér... De az milyen hogy szintén armorban megfogom a gyereket és nekidobom a társának és éppen hogy csak megüti tehát nagyon gyengén ér hozzá és mind2 ipsze meghal???? WTF???? persze ha neki dobom a sziklának akkor feláll...
ennél már csak az lett volna viccesebb ha a kalaptól (nem SISAK) is meghallt volna.. Akkor az AI még ott bibis hogy ha kilövöm az egyik emberkét akkor a másik ipse aki mellette áll az figyelembe se veszi hogy a társa fél métterre mellette dobta fel a pacskert... Emellet az ázsiai katonák angolul beszélnek 😄 (monnyuk ha a COD ban elviseltük az oroszok tört angolját akkor itt se zavar annyira)
Ezek a bugok lehet hogy csak a demó betegségei és a full ban már nem lessz benne söt peccsek biztos javítani fognak párat... meg lehet hogy a gyenge vidikaimnak is tudható be néhány furcsaság.
A grafikára nem mondok semmitse mert nincs lehetöségem elfogadható minöségben futtatni a programot de valszeg azzal nincs sok probléma
Szvsz a játék nagyon ott van vannak kis hibái de nekem nagyon bejön.. a ruha nagy ötlet.. az AI nem rossz és maga a történet meg a játék csak izgalmasabb lehet
(bajszot nem össszeakasztani velem én csak véleményt mondtam akinek nem teccik az sírja el magát rajta 😄)
NOVELLA RULZ!!!
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
sajnos elfutnak azok a majmok, ez nekem se tetszik. mondjuk én is elfutnék a helyükben
<#idiota>#idiota>, de nekik nem ez lenne a dolguk. az alienek meg nem mennek el azt már tudom. sztem jó lesz ez. 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Szerinted az életben látnád hogy ki lõd rád?
így is akkora elõnyöd van hogy az" nem igaz".
Ennek is lockolt már a bootloadere?
http://thenamelessphoto.com/
Next PC upgrade: 2022
Talan vegigjatszom a demot ha tudja valaki hogy lehet bekapcsolni a god modot 😊
64 bit-hez meg külön patch kellett FC alá is, abban voltak a nagyobb texturák .....
Én legalábbis kinõttem abból, hogy a grafikára élvezzek, és megcsináljak 500 db "lõj le 10 embert, majd USE-gomb" küldetést ......
Az AI meg még mindig hülye: FC-hez hasonlóan ha ráijesztek, majd visszavonulok jönnek felém mint a bírkák, csak le kell szedegetni õket. gondolom ez zárt térben , épületben a szokásos megvárom az ajtóban míg odajönnek egyesével dologként fog kinézni .....
Jó a játék, szép is de ez szvsz messze nem Nextgame 😄DDD
Egy sms-t viszont megér nekem ....
catalys7.10fent van directX9c fent van. Segitcsetek. Elöre is köszönöm.<#help>#help>
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Ami a legjobban zavar az XP verzióban az a távoli sziklás hegy textúrája. Egy függõlegesen széthúzott textúra. Hányásul néz ki összehasonlítva a Vistással, ahol szép kidolgozottan látszik.
Ezen felül a távolban sokkal több fa látszik Vistán.
Sajnos screenshotokat még nem tudtam csinálni (PrintScreen nem mûködik), de fogok.
Hogy ez a DX10 vagy a 64 bites oprendszer miatt van e abban nem vagyok biztos, de egyszer olvastam egy cikket, hogy 64bites oprendszeren pont az ilyesmin látszik meg a különbség. Ott a FarCry-jal demonstrálták a dolgot.
SZVSZ Vistán összeségében sokkal élethûbb a grafika mint XP-n. (A sebesség meg persze szarabb)
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
2. Megis mi tobbet hoztal volna ki egy katonai FPS jatekbol?
3. Miert faj neked az ha a napfeny szurodik a palmalevelek kozt es durvan van megcsinalva a grafika (is! - a jo jatekmenet mellett).
<#buck>#buck>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Next PC upgrade: 2022
Hány ehhez hasonló fps-t toltunk végig?
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
nem hiba jön majd az új gtx (9800 gtx)
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Csináljatok a játék könyvtárában egy autoexec.cfg fájlt, és abba írjátok bele a következõket:
con_restricted=0
r_displayinfo = 1
sys_spec_GameEffects = 3
sys_spec_ObjectDetail = 1
sys_spec_Particles = 1
sys_spec_Physics = 3
sys_spec_PostProcessing = 1
sys_spec_Quality = 1
sys_spec_Shading = 2
sys_spec_Shadows = 2
sys_spec_Texture = 2
sys_spec_VolumetricEffects = 1
sys_spec_Water = 2
sys_LowSpecPak = 0
ca_AttachmentCullingRation = 120
e_cbuffer_resolution = 128
e_cull_veg_activation = 50
e_decals_life_time_scale = 1
e_detail_materials_view_dist_xy = 4096
e_dissolve = 0
e_foliage_wind_activation_dist = 10
e_max_entity_lights = 5
e_obj_quality = 2
e_particles_lights = 0
e_particles_max_emitter_draw_screen = 16
e_particles_quality = 2
e_shadows_cast_view_dist_ratio = 0.4
e_terrain_occlusion_culling_max_dist = 120
e_vegetation_bending = 0
e_vegetation_min_size = 0.5
e_vegetation_sprites_distance_custom_ratio_min = 0.75
e_vegetation_sprites_distance_ratio = 1
e_view_dist_ratio_detail = 40
e_view_dist_ratio = 60
e_view_dist_ratio_vegetation = 21
e_water_ocean_fft = 1
e_water_tesselation_amount = 10
es_DebrisLifetimeScale = 0.6
g_battleDust_enable = 1
g_breakage_particles_limit = 250
g_ragdollDistance = 40
g_ragdollMinTime = 15
q_Renderer = 3
q_ShaderFX = 3
q_ShaderGeneral = 3
q_ShaderGlass = 3
q_ShaderHDR = 3
q_ShaderIce = 3
q_ShaderMetal = 2
q_ShaderPostProcess = 2
q_ShaderShadow = 1
q_ShaderSky = 0
q_ShaderTerrain = 0
q_ShaderVegetation = 0
q_ShaderWater = 2
r_BeamsDistFactor = 0.5
r_BeamsMaxSlices = 64
r_ColorGrading = 1
r_DepthOfField = 1
r_DetailDistance = 4
r_DetailNumLayers = 1
r_DynTexAtlasSpritesMaxSize = 32
r_HDRRendering = 0
r_MotionBlur = 0
r_ShadowJittering = 2.5
r_SSAO_quality = 2
r_SSAO_radius = 2
r_sunshafts = 1
r_TexAtlasSize = 2048
r_UseEdgeAA = 2
r_WaterReflectionsQuality = 3
r_WaterUpdateDistance = 0.2
Ha nem akarjátok játék közben látni az fpst, akkor a r_displayinfo = 1 parancsot hagyjátok ki.
A játék indítása után, ha minden jól ment, akkor a beállításoknál lo/medium/high helyett custom felirat lesz.
énisénisénis 😄
Így mennie kell nekem is, mert a proci 2700-ig van húzva, a videókártya meg 1950PRO. 😄
Köszi
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"