CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Még1x kösz.;-)
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Értem.. nos, mikor meglesz a "konfig újítás", akkor egyúttal megveszem a warheadet és tolom.😊
Amúgy szenzációs volt a simát kipörgetni.😊
Értelemszerûen a Warhed-hez járó Wars-al játszanak többen, ami kifejezetten multira készült.
Lenne 1 kérdésem! Online gémhez elég lenne-e..:
Alaplap: Msi 915P Combo 2
Videókari: Ati Radeon HD 3450
CPU: Intel Pentium IV 3,06Ghz 1mb cache @ 3.6Ghz
Ram: 2x1Gb 800Mhz Geil Ultra
Ha igen, akkor melyik "résszel" játszanak online többet..? Köszi.😊
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
"poupolnak a tárgyak, menetközben lowpoly textúrák, hinta a játszótéren, (nemsokat nyúztam boxon de én ezeket vettem észre)"
Ez nem a játék miatt volt hanem a dvd olvasó bizonyos szériákban nem volt megfelelõen gyors. Nálam pl a 2006-os régi gépen ilyen nem volt. Amúgy meg ha vkinél elõ jönne ez akkor vinyóra is lehet rakni. Akkor megszûnik.
Errõl ennyit.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Töltsük le az internetet!
Viszont ha felrakod a modot a zöld színek jóval fakóbbnak hatnak mintha nincs fenn a mod (én ezt tapasztaltam), valamint a naplemente is kimarad mert nincs átmenet a nappali pályából az alkonyatosba hanem már egybõl a sötét pályát tölti be amikor már éjszaka van.
Amikor kivettem a modot újra visszatért az alkonyatos pálya. Azért az is elég szép.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Crysis.exe -dx9 paranccsal
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Mitõl van az,hogy ha akár gyorsjátékban,akár játék keresése az interneten opcióban kipróbálnám a multit,bejelentkezéskor is és új nick létrehozásakor is kilép a játék?..próbáltam úgy is már,hogy a gamespy futott a háttérben...
64bit win 7,alapjáték,1.1,1.2,1.2.1 patch felrakva..
szeretnék multizni és kéne pár ember akivel tudnék gyakorolni esetleg hatalmi harcot vívni😊
ha valaki akar jönni akkor itt az msn-em: [email protected]
elõre is köszi😄
Banner
Warning
In order not to compromise your security, this page will not be accessed.
The requested URL has been identified as a potentially dangerous website.
In order not to compromise your security, the access to this page has been blocked.
For more information why this page has been blocked, please click here.
You can find a description how to bypass the blocking for this page here.
(only in German and English).
Requested URL: http://users.atw.hu/sgpoll/pages/altindex.php?atw_rnd=1134918010&gid=21&++http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1138035690
Category/categories:
Malware
Generated by AntiVir WebGuard 9.0.5.0
#30123:
hát azért kellett egy jó pár, Ati driver firssítés és 3 patch is a játékhoz, hogy ne tûnjön el a város alólam bizonyos utcákban. mostmár szinte kiváló, de azért még mindig van egy-két hely, ahol bevillan olyan tereptárgy ami nincs. (2.
de az tény, hogy mostmár kb csak annyira bug-os pc-n, mint mondjuk a Crysis (ahol idõnként még van olyan, hogy mentés visszatöltésekor valamelyik karakter elfelejti a dolgát én meg nem tudok továbbmenni emiatt, ilyenkor eggyel korábbi mentéstõl kell folytatni. -legutóbbi végigjátszásnál 2szer volt ilyen, szal nem akkora para)
box bugok:
poupolnak a tárgyak, menetközben lowpoly textúrák, hinta a játszótéren, (nemsokat nyúztam boxon de én ezeket vettem észre)
ezzelszemben nekem pc-n még 1x sem volt olyan hogy az orrom elõtt ugrott fel az oszlop vagy fa vagy akármi, a textúrák nem mennek át low poly-ba ha gyorsan megyek, a hinta ugyanúgy elrepít.
Az nem bug hogy sokan a hozzánemértés miatt nemtudnak játszani meg warez miatt (ha rosz cracket használsz nemtudsz küldetéseket megcsinálni, netezni, esetleg folyamat imbolyog a camera ha vezetsz)
ha tudsz még valami bug-ot amit kifelejtettem csak szólj!
kettõ biztos, az egyik legjobb vétel volt 1990,- ért és a PC-n vannak a legszebb játékok....márcsak a Warhead árának kéne lejjeb mennie.......
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
hát nemtuom...ezért tünik oan üresnek...?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
de hallottunk már csúnya szaggatásokról a bioshock esetében.
meg a pc-hez hasonlóan, textúrázatlan objectekrõl a gta esetében...
és ez csak pár példa.
de általába véve igaz, vannak kivételek ám, mint mindenhol.
u dont have to listen anybody else but me