CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
800x600, néhány dolog mediumon, többi lowon; kártyám húzva van, és így 25 FPS körül mozog eksön közben, tehát épp hogy játszható. Csak azért csodálkoztam, mert tudtommal a HD 3650 van egy szinten az én kártyámmal. De lehet h rosszul tudom akkor.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

dragon11
Neked hogy megy a gém, hogy ennyire elkeserítesz?😊 köszi amúgy.😊

Lacee86
Hát ami amúgy is gyenge, abból húzással se fogsz tudni sokkal többet kisajtolni, de sok sikert.

dragon11
A kártyát is húzni fogom.;-)

Lacee86
Hát azért az a HD3450 nem igazán Crysishez készült... De tudom, az én kártyám sem.

dragon11
Én is ugyan így vagyok a dologgal, de Nekem lowon volt, csak 1024ben.😊 de azzal a konfiggal tuti elég lesz ugyan ilyen beállításokkal.😊

Még1x kösz.;-)

fery02
Amúgy én a nagyobb gépigényû játékokat multiban mindig úgy tolom, hogy visszább veszem a grafikát, mivel multiban sokkal inkább a sebesség számít, mint a látvány (legalábbis nálam). Pl nekem inkább legyen a játék csúnyább, de legyek annyival is hatékonyabb.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

dragon11
UI.: köszi.;-)

dragon11
Hát, egy picikét szaggatott a gém, de ezzel a konfiggal, amit az elõbb írtam nem szaggatna tuti.
Értem.. nos, mikor meglesz a "konfig újítás", akkor egyúttal megveszem a warheadet és tolom.😊

Amúgy szenzációs volt a simát kipörgetni.😊

fery02
Ha simán, szaggatás nélkül tudtál játszani egyjátékos módban, akkor valószínûleg multiban is hasonlóan fog futni...talán még jobban is.
Értelemszerûen a Warhed-hez járó Wars-al játszanak többen, ami kifejezetten multira készült.

dragon11
Nah, kijátszottam a sima Crysist.. most kezdhetem a Warheadet.:-D

Lenne 1 kérdésem! Online gémhez elég lenne-e..:

Alaplap: Msi 915P Combo 2
Videókari: Ati Radeon HD 3450
CPU: Intel Pentium IV 3,06Ghz 1mb cache @ 3.6Ghz
Ram: 2x1Gb 800Mhz Geil Ultra

Ha igen, akkor melyik "résszel" játszanak online többet..? Köszi.😊

Zsoltika 007
Ja igen és akik anyáztak a pc-s verzióra mind eredetiben vették meg. -.-

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Zsoltika 007
Nem tudom mirõl beszélsz én egy buggal se találkoztam még.
"poupolnak a tárgyak, menetközben lowpoly textúrák, hinta a játszótéren, (nemsokat nyúztam boxon de én ezeket vettem észre)"
Ez nem a játék miatt volt hanem a dvd olvasó bizonyos szériákban nem volt megfelelõen gyors. Nálam pl a 2006-os régi gépen ilyen nem volt. Amúgy meg ha vkinél elõ jönne ez akkor vinyóra is lehet rakni. Akkor megszûnik.
Errõl ennyit.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

KILLER2
Az 😊 Amúgy játszanak bõven. Bár én fõleg TIA módban játszok, ott nincs annyi ember, de PS-ben már sokkal többen vannak.

Töltsük le az internetet!

Kaszi46
ja, lehet ez már beteges...😛

*Posse*T.W.D*

fery02
Ezért nem fogod megvenni? 😄

Kaszi46
😞(( érthetetlen... pedig meg akartam venni. sokan multiznak vele amúgy?

*Posse*T.W.D*

KILLER2
Nem, sajnos nincs.

Kaszi46
crysis wars-ban nincs kihajlás?

*Posse*T.W.D*

Bokafix2
Naturalban az a szép hogy természetesebben hatnak a fények, pl. a napsütés egész frankó, láthatóan egészen a földig leérnek a napsugarak jobban átszûrõdik a fák levelei közt is és ha szemben állsz a nappal ugyanúgy alig látsz valamit abból hogy mi történik a távolban, mintha csak tényleg kinn állnál a napsütésben.
Viszont ha felrakod a modot a zöld színek jóval fakóbbnak hatnak mintha nincs fenn a mod (én ezt tapasztaltam), valamint a naplemente is kimarad mert nincs átmenet a nappali pályából az alkonyatosba hanem már egybõl a sötét pályát tölti be amikor már éjszaka van.
Amikor kivettem a modot újra visszatért az alkonyatos pálya. Azért az is elég szép.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

kifli
hát legalábbis szebb 😊
a natural moddal télleg jobban megy a játék? mer én már végig toltam de lenne kedvem még1x
Sziasztok! A Crysis MWLL-modjárol tudtok valamit?
hehh...most jutottam kipróbáláshoz..nocd-exével elsõre felenged szerverre...remélem nem az exét nézik,hanem a serialt és nem kockáztatok ban-t miatta...
Jaffa 2843
alapbol dx10be inditja. próbáld meg dx9-ben futtatni
Crysis.exe -dx9 paranccsal

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

32bites exével,alapból azt linkeli ki a parancsikon,mint elérési utat...hogy dx9 vagy 10..hát ez jó kérdés,az OP meg a vga tudja..de ha a dx10re megint van külön exe a 64bites mappában..akkor tuti dx9ben indítom😊
Jaffa 2843
32 vagy 64bites exe-vel indítod? DX9-ben vagy DX10-ben?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Sziasztok!
Mitõl van az,hogy ha akár gyorsjátékban,akár játék keresése az interneten opcióban kipróbálnám a multit,bejelentkezéskor is és új nick létrehozásakor is kilép a játék?..próbáltam úgy is már,hogy a gamespy futott a háttérben...
64bit win 7,alapjáték,1.1,1.2,1.2.1 patch felrakva..
háj
szeretnék multizni és kéne pár ember akivel tudnék gyakorolni esetleg hatalmi harcot vívni😊
ha valaki akar jönni akkor itt az msn-em: [email protected]
elõre is köszi😄
KILLER2
Nyomd meg a J-t, akkor eldobja és gondolom csak az egyiket.

Daell Drow
Sziasztok, tolom a crysis single-t. Es erdekelne hogy tudnam meg csinalni hogy csak egy pisztolyom legyen, mert 2 pisztolyal nagyonszar, viszont tolteny meg kell.
Bokafix2
Én meg egy trójai krémessel.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

dragon11
😄😄😄

Ability
Vigyázz, megfertõzöm a géped egy 3th party sütivel. :o
dragon11
lol:

Banner
Warning
In order not to compromise your security, this page will not be accessed.

The requested URL has been identified as a potentially dangerous website.

In order not to compromise your security, the access to this page has been blocked.

For more information why this page has been blocked, please click here.

You can find a description how to bypass the blocking for this page here.
(only in German and English).
Requested URL: http://users.atw.hu/sgpoll/pages/altindex.php?atw_rnd=1134918010&gid=21&++http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1138035690
Category/categories:
Malware
Generated by AntiVir WebGuard 9.0.5.0

Lacee86
Ja jó, látom, csak nem olvastam annyira vissza. 😊

tnm
jah én is így voltam vele. pont tegnap érkezett meg warhead. 3000ért vettem meg, igaz használtan. új ára még mindig magas nekem.

#30123:
hát azért kellett egy jó pár, Ati driver firssítés és 3 patch is a játékhoz, hogy ne tûnjön el a város alólam bizonyos utcákban. mostmár szinte kiváló, de azért még mindig van egy-két hely, ahol bevillan olyan tereptárgy ami nincs. (2. szigeten egyik felüljáró alatt -északra bal oldalon- pl két tartó oszlop néha fel-fel tûnik, vagy a vámkapus csomópontnál néha nem tudja eldönteni a játék, hogy melyik változatát rajzolja ki az útnak, amikor már van út a 2. szigetre, vagy amikor még nincs.)

de az tény, hogy mostmár kb csak annyira bug-os pc-n, mint mondjuk a Crysis (ahol idõnként még van olyan, hogy mentés visszatöltésekor valamelyik karakter elfelejti a dolgát én meg nem tudok továbbmenni emiatt, ilyenkor eggyel korábbi mentéstõl kell folytatni. -legutóbbi végigjátszásnál 2szer volt ilyen, szal nem akkora para)

kifli
de arról de nézd meg mire válaszoltam
de én részemrõl befejeztem az off-ot 😊
Lacee86
Te, nem véletlen a GTA IV-rõl beszélsz inkább? <#idiota>

kifli
mert a pc-sk már megszokták hogy nemilyn bughalmazt kapnak...
box bugok:
poupolnak a tárgyak, menetközben lowpoly textúrák, hinta a játszótéren, (nemsokat nyúztam boxon de én ezeket vettem észre)
ezzelszemben nekem pc-n még 1x sem volt olyan hogy az orrom elõtt ugrott fel az oszlop vagy fa vagy akármi, a textúrák nem mennek át low poly-ba ha gyorsan megyek, a hinta ugyanúgy elrepít.
Az nem bug hogy sokan a hozzánemértés miatt nemtudnak játszani meg warez miatt (ha rosz cracket használsz nemtudsz küldetéseket megcsinálni, netezni, esetleg folyamat imbolyog a camera ha vezetsz)
ha tudsz még valami bug-ot amit kifelejtettem csak szólj!
Kopiati
Huhh, másodszorra ültem neki a végigjátszásának, és egyszerûen olyan brutálisan jó hangulat uralkodik a játékban, hogy az fps-ben szerintem ritka... és a változatosság így másodszorra jobban átjött, találtam alternatív útvonalat egy küldetés megoldásához... meg a nanoSuit-nak hála végre van értelme lopakodni...
kettõ biztos, az egyik legjobb vétel volt 1990,- ért és a PC-n vannak a legszebb játékok....márcsak a Warhead árának kéne lejjeb mennie.......

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Zsoltika 007
Hát én nem vettem még észre rajta. Ellenben mikor kiadták pc-re ömlött a fika mindenhonnan. Persze persze...

DarkSector
jah a grafika a crysis-nál.
hát nemtuom...ezért tünik oan üresnek...?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kifli
boxon is bugzik mint a szemét (talán jobban is mint gépen)
JaSoN HuNTeR
Amugy én a játékélményt sokkal nagyobbra tartom mint a Grafikát. Kivétel a Crysis mert annak tényleg a grafikája fogot nagyon meg😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Lehet okoskodni lányok. Itt persze mindenki jobban tudja a másiknál. Mint az Xbox 360, PS3, PC mind nagyon jó gépek és hasznosak is. Mindig változó hogy melyik platformmon jobb a kiadót játék. De vegyük figyelembe hogy a GTA IV Xboxon azért jobb a PC-s hibák miatt.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

kifli
jaja gta4-be havernál zavaró eléggé hogy elõttem jelenik meg az oszlop 2 méterrel, meg megyek és egyszercsak low poly-ba vált az út (elitje van szal vinyón van nem az a gond)
kifli
nem kell olyan config mint a srácé hogy így menjen, ha mindent a konzol beállításaira rakunk és kikapcsoljuk ezt a szar blurt akkor is szebb nincs az az elmosódás, havernál megy mediumon 1440x700-ba hd3850-el meg amd 4000+ x2 2,3ghz-vel, és még ígyis nagyobbra van állítva a forgalom mint konzolon, egy ilyen gépet meg nemolyan drága összeállítani (max 30e a proci+vga)
VRSDM
ez úgy általában véve igaz.
de hallottunk már csúnya szaggatásokról a bioshock esetében.
meg a pc-hez hasonlóan, textúrázatlan objectekrõl a gta esetében...

és ez csak pár példa.
de általába véve igaz, vannak kivételek ám, mint mindenhol.

u dont have to listen anybody else but me

kifli
ezt add be darksectornak 😊