CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
Hát sokkal szebb a PC-s kép, az nem kérdés. Csakhogy gondolom ez max grafon néz ki így, ahhoz meg elég erõs gép kell. Egy konzolt meg megvesz vki, és nincs az h nem indul el a játék rajta, mert nem elég a gép hozzá ..stb. Ha veszek bármilyen XBox 360-as játékot, az tuti biztos h faszán megy az XBoxomon, ez így van, nem? Én jelenleg biztos nem vennék külön játékkonzolt, de aki nagy gamer, a fene tudja... lehet h érdemes vennie. Ezt ki-ki döntse el.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Fejlesztõk is megmondták hogy a pc verzió szebb lesz mint a konzolos...

Crysis meg tuti hogy csúnyább lesz konzolon pc-s verziónak elég brutál igényei vannak nehogymár egy konzolon majd ugyan olyan szép lesz vagy még szebb pff

Bence94
iagzábol nem lenne semmi bajom a konzolokkal de direkt kiszúrnak a pc-vel. nem jelenik meg rá, teljesen rossz port,késõbb adják ki,dlc-t se nagyon dobnak rá...az viszont tény pc-n mindig szebb lesz a játék .
részemrõl vége.

OFF:van egy xboxos haverom fingja sincs a témához õszintén... van egy hdtv-je és kompozittal van össze kötve a tv az xboxal és mondja hogy hd-ben megy...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

VRSDM
mindegy. fölösleges offolni.
ha nem vagy hajlandó beismerni hogy a pc szebb az a te bajod
...
az hogy azzal jössz hogy "box után leülök a géphez és elhányom magam " azzal azt írod alá hogy a géped szarabb mint a boxod.
a mi gépünk jobb mint a boxod.
csókolom. vitának helye nincs.

olyan játékot nem tudsz mondani ami konzolon SZEBB!!! max, olyat aminél nem nagyon van hasonlóság.

mégvalami belekötnivaló?

u dont have to listen anybody else but me

kifli
szerintem csak a szemed rossz :/
az hogy egy kari nem hosszúéletû azmeg érdekes, mert lehet nem tudja majd az összes játékot maxon futtatni a jövõben, de ott ami medium az a mai játékban a max, és konzol sem fejlõdik magától, szal nem lesz annak sem szebb grafja, ha van egy kari amivel egyszer már szebb a game akk mindig szebb lesz.

ha neked a külömbség megtalálásához nagyító kell (állítólag) akkor vagy menny szemészetre vagy csak észnélkül véded a dobozodat, ahelyett hogy elfogadnád a tényt :/

(lécci ezt ne magyarázd meg)
DarkSector
hát én azért vettem mert valóban 42000ft-ért valóban pc-n csak egy középkategóriás karit kaptam volna, ami ugye nem hosszúéletû, és lehet egy átportolt játékot is akadozva tudna futtatni.

elvileg sokkal jobb lenne a pc mint háttérplatform, de miért van olyan érzésem monnyuk xbox-ozás után, odaülve pc elé, hogy majd elhányom magam, és max netre megyek multizni, mert ott nem fontos a látvány???

Akkor lehet velem van a gond...nemtudom.

meg azért nem azokkal a játékokkal kellene dobálózni, amiknél hozzányulnak az eredeti alapanyaghoz...bár még így is nagyító kell, hogy észrevegyél eltérést...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

VRSDM
ne kifogásokat keress.
a mai " nextgen " koznolok, már a megjelenésükkor kevesebbet tudtak mint a csúcskártyák
ebben nincs is semmi meglepõ, elvégre az egész masinát kaptad annyiért amennyiért a pc-sek hozzájutottak egy amolyan csúcskártyához.

nem kell ezt sértésnek venni, fõleg nem ellenszegülni ez tény!
rábasztál ha azért vettél konzolt mert szebb mint a pc.
ennyi.

DarkSector
legközelebb ha helikopterbe szállok be, akkor az a prototype-ban lesz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kifli
nézd meg akk a videót, pl mikor a helikopterrel a város fölé emelkedik, összehasonlítható teljesen, vagy úgy beszélsz hogy nemis nézted meg a forrást?
DarkSector
nem 2 összehasonlítható képrõl van szó. Hanem 2 eltérõ képrõl...ennyi.

kifli
ja meg gta4-be pc-n lehet állítani a színintenzitást is mert elg fakó alapból :/
kifli
biztos -.-"
látszik nemsokat játszottál, mert az egyik napos idõ a másik meg hideg borult idõ, de nem is a kékesség a lényeg, hanem hogy mennyire elmosódik a kép boxon már egész közel, és ezt pc-n ki lehet kapcsonli.
Lambo fan írta hogy õ nézte mindenen amin lehet a pc-t a ps-t meg a boxot is.

"kérlek ne erre keljen már felkelnem..."
hangosak voltunk?<#hehe><#idiota>
DarkSector
érdekes mert nálam nem ien kékes színü a kép.
lehet valamit elbasztak mikor fényképeték.<#fejvakaras>

VRSDM
ott van a kép felett, tudod mit jelent a " forrás ? " ... na pont onnan fényképeztem.

de látom megint elõbb járatod a szád mint hogy elolvasnád amire válaszolsz.

DarkSector
ezt honnan fényképezted mármint a jobboldali képet, mert nálam nem így néz ki a játék...<#fejvakaras>

Lambo fan
Az a nagy helyzet, hogy nálam van PC is, meg PS3, X360 is, de nincs olyan multiplatform játékom, ami szebb lenne konzolon (még azok sem, amik a PS3 és X360 megjelenésére datálhatóak).
PC-én lehet nyomni Extreme HD-ban is (2560x1600) a játékokat, meg ott van 16xAA, meg minden grafikai beállítást maxra lehet húzni, ehhez képest a konzolos verzióknak szemetszúróan csúnyább a grafikájuk egyazon monitoromon is, meg az 1080p HD TV-émen is, de hát mit lehet várni tõlük, amikor már a megjelenésük pillanatában is elavultnak számított a bennük lévõ videómegjelenítõ.

VRSDM
jó.
eddig vitáztatok a buzi pc vs. konzol vitáról
ráadásul még csak nem is normláisan. mert mindketten elbeszéltetek egymást mellett...

aztán most vitáztok az nvidia / atiról.

kérlek ne erre keljen már felkelnem...

de hogy nehogymár darkstektornak legyen igaza ajánlom nézd meg.

és a forrás.

ez csak egy példa. de akármelyik multiplatform játékot felhozhatnám.
tudod miért nincs crysis konzolra? mert nem bírták volna a pöttyett masináitok. bocs.

innentõl kezdve nincs mirõl vitatkozni hogy melyik erõsebb = szebb játékokat képes futtatni.

kifli
retek? hmmm microsoftak jó volt, és most neked is jó (legalábbis szerinted jó a box úgy vettem le)
ati jelenleg sokkal jobb mint nvidia
Hát a helyedben énsem <#wilting>

DarkSector
Retek ati kártyát soha nem vennék.<#vigyor3>

DarkSector
crysis-t énse boxon néztem, mivel nincs a gépen beépítve lcd sem plazma...mint ahhogy énis, inkább a HD-TV-re csatlakoztasd a pc-t, és akkor látni fogod.

Csak tudod mi a szégyen, hogy mint a GTA4 meg az összes többi amiket javitgatnak, mielõtt pc-re kiadnák, ahhoz képest nagyítóval kell nézegetni a képkockákat, hogy észrevedd a kis pixel különbségeket a játékban, holott Hardware szempontjából, meg 4x-6x erõssebb vas kell ahhogy a 2 pixel eltéréshez, hogy folyamatossan futhasson 😄
ez a durva. 😄

kifli
csodákat ne várj attol a hd2600-tól <#zavart1>
DarkSector
gta 4 meg a többi.
megnézem a légkondikat....<#eljen>

kifli
ja és akk far cry 2-t még nem is említettem...
crysist meg valamért nemtudtam még megnézni boxon...
kifli
voltmár nálam és akk monitoron toltam, elmentek nyaralni és mivel ittlakik a szomszédba áthozta, nemsokkal volt jobb, sõt régi tv-jén 1440x700-ban is csúnyább volt, csak egyszer nézd már meg a texturákat mirror edge-be és te is látni fogod (a tetõn vannak azok a kibaszottnagy légkondik pl), pc-t még nem teszteltem hd-tv-n szal az nemtom milyen lenne, de nemhiszem hogy sokkal rondább, sõt...

most ne ezen a kiadáson kezdj már el vitatkozni annak semmi köze a grafhoz így is kevesebb a bug mint a boxverzióban( gondolom gta4-re gondoltál)...
DarkSector
gta4 szebb ...
mirrors edge szebb...

vagy arra gondolsz, hogy honapokkal késõbb jön pc-re egy flejavított valami, ami ellenben bugokkal van tele???

HD-tv-n hiába hasonlítgatod.

Vagy nézd mindkettõt HD-TV-n vagy mindkettõt monitoron...
Hát csak annyit mondok, hogy meglepõdsz, hogy mennyit számít a kijelzõ....

Gondolom te is kipróbáltad már ugyanazon kijelzõn mind2-õt??? Hisz így lehet összehasonlítani...<#ravasz1>

Nekem HD-TV-m és egy 22"-os monitorom van. Xbox a monitormon sokkal szebben fest mint a tv-n...nem véletlenül...ugyahogy PC-n monnyuk Crysis-t rákötöttem HD-tv-re és hánytam 1-et.
HD-TV filmre jó, de játékra max ha 4-5 méterrõl nézed.

kifli
hátmár hogyne láttam volna, elég sokat boxozok havernál, fõleg a verekedõs játékok miatt egymás ellen, de eddig minden csúnyább volt a hd tv-jén, mirrors edge-be a texturák elég gusztustalanok, de gta4 sem olyan szép, grid is szebb, bia is. de ezen ne kezdjünk el vitatkozni :/
kifli
szerintem meg azért mert olcsóbb és ugyanolyan játékok jönnek ki rá mint ps3, és egyenlõre az hogy van benne blueray nemsokat számít :/
DarkSector
"konzolon minden mindig csúnyább, és én arra gondoltam, pc-n nyilván szebb lesz mint az elsõ rész"

tipikus kocka duma ...már megbocsásss.
ezekután nincs mirõl beszélnünk....

Te még nem láttál élõben konzolt szerintem. De majd meglátod...

Jim Morrison
Azért is veszik jobban a Xbox360 és a PS3 közül jobban az Xbox360-at mert arra lehet (vagy csak könnyebb) warezolni.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

KILLER2
Nem hinném, hogy a Cryengine2 szintje után jelentõs változás várható. Optimizálás és élesebb textúrák, szebb LODok (vagy mifene az, hogy távolról szarabb a modell). Effektekbõl már nem nagyon van mit hozzátenni, szerintem eleget tud ez így is. Most biztos vannak ilyen hiperszuper fényvuccok, meg árnyékszarok, de az már annyira felesleges, mert a legtöbb szabad szemmel nem vagy alig látható és pont leszarja minden nem megszállott ember. Viszont az AIra nagyon rágyúrhatnának, akárcsak a fizikára (sokat tud a CE2, de nagyon nem reális szerintem) és én örülnék, ha több tárgy lenne törhetõ és jobban is csinálnák azt. Pl betontorlaszokat szét lehessen lõni, a házak ne csak szétessenek, esetleg kicsit az aszfalt is sérülhetne. De majd õk kitalálják. Meg aztán attól függ, hogy teljesítményben mi fér bele, hogy el is induljon a gépeken. Most szerencsére szerintem nem nagyon lesz olyan, mint anno amikor a Crysis megjelent, hogy alig ment a gépeken, mert azért valamennyire csak visszatartja a fõ FPS zabáló funkciókat a konzolok ereje, mert azokon nem akadhat, viszont nem is lehet ronda.

Töltsük le az internetet!

kifli
"az uj rész konzolon sokkal szebb"
konzolon minden mindig csúnyább, és én arra gondoltam, pc-n nyilván szebb lesz mint az elsõ rész

amúgymeg lehet csak megcsinálták konzolkompatibilisre és rányomták a 3-as számot (kis túlzással)
Bokafix2
Ha nem szebb mint az 1, akkor mi értelme a Cryengine3-nak? Ha láttad a 3-as motor teljesítményérõl a vidit akkor abból le lehet szûrni hogy bizony szebb lesz a 2. rész.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

kifli
elõször is, konzolon kevesebb a warez, másdszor az az ujdonság hogy megjelenik konzolra

darksektor, miböl gondolod hogy szebb mint az 1? még nem is láttunk semmit a játékból (azt a kis videót nemveszem mérvadónak)
DarkSector
konzol miatt?
az uj rész konzolon sokkal szebb, mint az elsõ rész...

Bence94
gondolom,remélem(konzol miatt) pc-re nem lesz rondább sõt szebb lesz mint az 1.amúgy ennyire megutálták a pc-t? mert mindenhol utolsóként emlegetik a pc szot...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Zsoltika 007
Álmodj királylány!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

grebber
Azta 2010 tavasz na erre még álmomban sem gondoltam volna ez nagyon jó hír!!!!!!!!
Akkor remélem pc-re 5xxx szériás radeon untig elég lesz majd neki!

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
E3: Crysis 2 bejelentve, Crytech 3 engine-el
Megjelenés: 2010 tavaszán
Forrás: Gamespot E3 Live (ami ebben a pillanatban is megy élõben)

[merlinw.org]

Lacee86
Ilyen géppel nem very high-on játszol?! Ejnye<#ejnye1><#vigyor2>

Bírja de akkor kicsit lejjebb megy. <#idiota> Jobb ha gyorsabb. Olyan nagy különbséget nem látok a kettõ között amúgy se.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

grebber
Very highot már nem is bírja??

Next PC upgrade: 2022

core2 quad 9650
8 gb ram 1066 Mhz
Ati 4870X2 2 gb

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

kifli
és ez milyen gépel?
Minden high-on 1280x1024-ben 75 fps. <#eplus2><#eplus2>

bordy
ja amúgy én úgy tudom hogy a 3.0 csak konzolhoz van. pc vonalra 3.1 van. aztán lehet hogy ezt rosszul tudom.

DarkSector
nekem meg nem tünik ugyanannak.
nagyon is szebb...legalábbis az én monitoromon szebb....

bordy
netán valami probléma van ezzel a graffal? nem értem miért baj. olyan nagyon észrevehetõ forradalmi garf változásra még egy pár évig még ne nagyon számíts. legyen jó a story inkább. bár nekem az elsõvel sem volt különösebb gondom.

Lacee86
Mármint fps-ben, látványra elég sok. 😊

Lacee86
Hát én örülnék, ha 21 alá sosem esne... Nekem kb annyi az átlag minimumon, ill az árnyékot feltettem high-ra, mert észre se venni a különbséget aközött ha kikapcsolom vagy ha high.