CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gduck
Vááá! Tényleg! Már húzom is lefelé 😊 Az írja, hogy 5 nap és 16 óra múlva játszható 😄

Crysis: 6GB
Crysis Bonus Music: 645,7MB
Crysis Special Edition Bonus Disc: 1.8GB

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

woy
kicsit megpiszkáltam én is a beállításokat,és már vannak árnyékok low shadernél is.gépem p4 3ghz,2gb ram / 800 ,7600gt.az átlag 25 fps megvan,jól lehet játszani,és sokkal szebb mintha teljes low-on lenne.pár kép :

bordy
áhh ea storosok már szedhetik a gépükre, persze még nemnyomhatják vele. grrr deakkor is 2 nappal elöbb mint a boltosok.

Én csak olvasgatni szoktam ezt a topikot, de engem is kezd idegesíteni az állandó negativitásod. Miért nem keresel valami mást és hagyod õket békén? Pl, ha unatkozol, megtanulhatnál faragni, vagy mehetnél futni.

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

XeeN
Szerintem át kellene keresztelni a topic címét "Lac coo Vs. Crysis"-ra...

Smithwarden
"Igaz, hogy senkinek lövése sincs sokszor mit beszél ? IGAZ!"

Ez a tipikus mindenki hulye csak en vagyok helikopter.

"...elmagyarázom mindenkinek, ha hülyeséget ír, aztán lépek ..."

Es ezt minek?
Ez miert jo.. csak hogy baszogasd az a topicot?
Ugy tunik, mert az egesz nem erdekel, de azert beirsz mindenfelet es nem erdekelnek a valaszok se, az emberek se akik visszairnak mindenfelet, csak a magad egoista szorakozasara beirod a sajat hulyesegeidet es lelepsz. (es visszajossz olvasgatni hogy de jo, megint szetakadtak 10en a hulyesegeimen, mehet a flame-dedo jatekom.)

Ezt megcsinalhatod otthon magadba is, egy notepadban, es akar el is mentheted es kiirhatod dvd-re hogy az utokornak megmaradjanak a felbecsulhetetlenul realis kritikaid.

De most tenyleg megkerdezem ujra, ha nem tetszik a jatek, es szetfikazod mar regen mindenki kis apro hibajat rendesen felnagyitva, akkor...

...MIERT JOSSZ IDE... ? ? ?

En ha egy jatek demoja, bemutatoja nem tetszik lepek onnan a fenebe es elfelejtem a jatekot, nem olok feleslegesen egy szamomra ertektelen dologba 1 budos percet sem, meghagyom azoknak akik elvezik, es jol erzik magukat a kis hibaival vagy oromeivel amit nyujt nekik.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Most olvastam,h mik voltak a pro dolgok a teszter szerint a Pc Gamer 98%-os tesztjében,és érdekes mód köztük szerepelt azis,h: well-paced storyline ...
Ezek szerint lehet h mégis sikerült vmi komolyabbat kihozni ebbõl az idegen lényes dologból? Én nagyon örülnék,mert hiába nyomják egyesek,h a Crysisban nem érdekel a sztori,ott a grafika,attól még szerintem igenis akkor lehetne igazán ütõs,ha egy jókis filmszerû,akciódús sztorijú dolgot kapnánk,amire ezekszerint van esély. Kíváncsian várom.
KILLER2
Eddig ennek a játéknak van a legszebb grafikája. Ez sem elég? Mondjuk a sziklák szégyenteljesen néznek ki, azt meg kell hagyni.

Töltsük le az internetet!

MaskimXul
Szóval jobb lett volna, ha nem butítanak a grafikán és még egy GTX kártyán sem menne el sehogy? Azok a videók a játék engine képességét mutatták be. Nem õk hazudtak, mi nem bírjuk vassal.
bordy
na már fel is jött a topic a top 10-be <#nyes>

Peetboy
Na én is bekapcsolódtam megint havonta mûsorszámra tûzött vitába.<#nyes>.
Én inkább ahhoz szólnék hozzá,amit valaki mondott,hogy a bemutató videókon szebb volt a játék,mint a Demóban.

Hát ez nagy átverés lenne ha igaz lesz, mivel én is úgy láttam a videókon szebben néz ki a játék.
Butittani nem szabadott volna a grafikán, mivel igy is úgy is lassan megy el egy GTX kártyán is Very High-on. Ezért maradhatott volna az eredeti grafika. Aztán majd egy következõ generációs kártya talán elviszi maxon.

Meg az a verzió is jó lenne, ha majd késõbb egy Patch-el fel lehetne javítani még szebbre a textúrákat. Amit aztán egy erõsebb kártya kihajtana.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

bordy
ezt spec mondta. elfutnak meg forognak a fedezékbe menekülés helyett. 😊 és még igaz is.

KILLER2
Az kell. Felõlem írhatsz nyugodtan hibát is a játékban, én is fogok még az biztos, de elég azt csak 1x leírni és ha pl ilyen szar az AI meg ilyesmiket írsz, szeritnem valami indoklás is jól jönne mellé. Ha ez így lesz a jövõben, szerintem a végén még megférsz madj a fórumozókkal itt xD

lac coo
De ok, abbahagyom, ezentúl szigórúan tárgyilagosan, elmagyarázom mindenkinek, ha hülyeséget ír, aztán lépek ...

Akkor aztán mindenki elégedett lehet, nem flémelek majd 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

KILLER2
Az a gond, hogy nem bírod ezt abbahagyni. Rájöhettél már, hogy nem bírják ezt itt az emberek. Simán elengedhetnéd a füled mellett, be sem kéne nézned ide, de te hajthatatlanul mindent kifejtesz itt és egyszerûen nem tudod megérteni, hogy ezt abba kéne hagyni. Éassanként neked kéne leszállni a földre.

lac coo
Igaz, hogy sokadjára írják le milyen jó a játk, a graf, a fák a mittudom mi ? IGAZ!
Igaz, hogy senkinek lövése sincs sokszor mit beszél ? IGAZ!
Igaz hogy mindig, mindig igyekszem oda írni a "mertet" is? IGAZ!

Kicsit le kéne szálln ia földre 😊))
É persze nem kell engem megvédeni, arra itt vagyok én !

és persze a legjobb az lenne, hogy ha senki sem szpemmelne. Nekik is kár reagálni, akár igazuk van, akár nem...."

Csak azok a mások ha flémelnek, ha hülyeséget beszélnek ha nem, mindig õk a jó fiúk én meg arossz ! 😊)))

Ez a lényeg : de az egyik Te vagy, és bármikor véget vethetnél bármilyen vitának, amihet közöd van.

Gondolom ebbõl az a lényeg ami nagybetûs, hogy én én vagyok nem egy elvakult Fun ?!

De tényleg mérges vagyok, hogy bele megyek ezekbe a filozofiai vitákba, az hülyeség ....

Viszont ha leírják ötszázszor, hogy megy a játék full DX10-ben XP alatt, vagy mert jó a motor, jó gyors mert csak, úõgyis odaírom, hogy nem megy mert, nem gyosr mert, mégha teljesen biztosan tudom, hogy erre nem válasz jön, hanem flém, aminek én vagyok az okozója !😊)))

Ability
"#16195: Igen, vannak olyanok is, akik hülyeségeket beszélnek. Szerintem is gyerekes duma, a csinálj jobbat. Továbbá: egyik félnek sem kellene belemenni ilyen vitákba, megjegyzésekbe."

"#16182: ... és persze a legjobb az lenne, hogy ha senki sem szpemmelne. Nekik is kár reagálni, akár igazuk van, akár nem...."

Csak a mostani vitánál.... mégis hogy írjam, hogy Te is megértsd? Örülnék, hogy ha elgondolkoznál azon is, hogy mennyi ideig védtelek, és kitartottam melletted. Vagy az már nem ér? Mindig védenem kellene? Tudod van egy határ, ami nekem is sok. Most már én is azt mondom, hogy kár itt belemenned a vitákba. Volt idõ, amikor csak bizonyítani akartál, és komolyan érveltél, de most már nem maradt semmi, csak a flém. Amihez persze kettõ ember kell, de az egyik Te vagy, és bármikor véget vethetnél bármilyen vitának, amihet közöd van.

Az említett komment pedig megállja a helyét. Igaz, hogy állandó nemtetszésedet fejezed ki? IGEN! Igaz, hogy sok dolgot már sokadjára említesz? IGEN! Az meg már a magánvéleménye, hogy szerinte ezért kár idejönnöd.

Az utolsó mondat pedig nem helyes (a Te kommentedben), ugyanis pont az a baj, hogy nem tudod abbahagyni ezt a fajta kritikát. Megint leírom, hogy "védjem magam": ez az általános vélemény, nem az enyém!

Na, remélem tényleg az utcsó vót...

#16201: ez a lényeg. Lac-coo pedig meg is adja nekik amire várnak, mert tényleg szinte mindig kritikával él....
k3nGu
változásokat kéne eszközölni😮

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

KILLER2
Az emberek megszokták itt, hogy mindig szidni jössz a játékot és midenig vita lesz, így amikor megjelensz, már ösztönösen elküldenek. Gyere inkább sandbox 2 topicba. De nyithatok neked külön Crysis topicot is xD

lac coo
Nem izgat hányszor írjátok le, hajrá 😊
Bár amíg ment a videokari korszak nem igen bográsztam át a hsz-eket...

De a jó az AI mert jó vs szar az AI mert pl ezért szar vita valahogy nekem fura...
Fõképp ha a mert hsz-re elküdenek a pi..ába 😊))

lac coo
Vitához hány ember kell ? 😊)))

De szerintem is mindig a másik fél (felek) a hibás !😊)

Mikor írod le egyszer másról, hogy a játékról vitázzon ne az én" társadalmi hozzáállásomról" ???😊)))
Ha értelmes ember módjára olvasnál rájönnél, hogy ki és miért és hogyan kezdte megint a vitát :#16163

Egészen eddig sõt még jó darabig ezután is el lehet olvasni miket írtam !!! 😊))

Csak hát ha nem fogom be a pofám akkor szar vagyok 😊)))

KILLER2
Rendben, de ezentúl számolom. Legközelebb a 16693-as hozzászólást írhatod, valakmint még 3at, aztán megint 500 hsz múlva írhatsz, szóval a heyledbe jól beosztanám xD
Komolyra fordítva a szót, lehet, hogy mi többet írunk, de szerintem tégef is idegesítene, ha valaki egydolgot, amit szeretsz ha csak ennyiszer is, de mindig leszarozná ugyanazokkal a hibákkal. Lehet, hogy igazad van, én is sok dolgod szarnak találok a játékban, de amúgy tetszik mind a játékmenet, mind a grafika. Amúgy meg miért izgat téged az, ohgy mi 500x leírjuk? Kérlek, hagyd abba. Vedd észre, hogy ez senkinek se jó.

Ability
Jajjmár, érccsedmámitmondok! Unom már, hogy nem akarod felfogni az, amit mondani akarok, úgyhogy ez lesz az utolsó üzi tõlem ezzel a témával kapcsolatban. Mert Te -- mint mindig -- vinnéd tovább a vitát.

Röhöghetsz nagyot, de valahogy mégis te irritálsz itt másokat. Nem gondolod, hogy van egy elfogadott norma, ami szerint élnek és viselkednek az emberek? Ha valaki annyira különc, akkor természetes, hogy megszólják. Itt nem azzal van a baj, hogy elmondtad 1-2 alkalommal a véleményed, hanem az a baj, hogy folyamatosan ezt kell hallgatnunk. Mintha elvárnád, hogy más is ezen a véleményen legyen, illetve mintha rá akarnád erõszakolni másra. Igenis fenttartom magamnak, hogy itt a rajongók fórumoznak, és érthetõ, hogy ami nekik komolyan tetszik, arról nem akarnak folyamatosan rosszat hallani. Itt amúgy is csak neked van bajod a játékkal.

Igen, vannak olyanok is, akik hülyeségeket beszélnek. Szerintem is gyerekes duma, a csinálj jobbat. Továbbá: egyik félnek sem kellene belemenni ilyen vitákba, megjegyzésekbe.

#16188: Az a baj, hogy folyton belemész a vitákba. Akár tetszik, akár nem: miattad vannak az ilyen viták. Sokszor pedig nem indokolsz, csak jössz a dumáddal, hogy téged nem érdekel, hogy ki mit gondol, és hogy neked amúgy is jogod van kinyilvánítani a véleményed. Most is ez megy. Szerinted szól itt a vita a játékról?

Egyébként nézd vissza, hogy hogyan kezdõdött most is. Te kijelentettél egy orbitális hülyeséget ( flame-mel kapcsolatban), erre én meg írtam, hogy miért gondolom máshogy. Plussz: elébementem a szokásos mondókádnak. De látod, valahogy mégsem tudtad magadba tartani az igazságérzeted, valahogy mégis elkezdtél személyeskedni, és belelohaltál egy vitába. Na és? Megint csak ott tartok, hogy hol van itt szó a játékról? Elmondod, hogy Te csak reagálsz ( a játékkal kapcsolatban), de rohadt módon nem azt csinálod. Mindig ilyen vitában találod magad, ahol csak flémelsz pár emberrel...
k3nGu
abbahagyhatnád h minden mondat után raksz 😄DD vagy 😊))) jelet...kezd idegesítõvé válni...

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

lac coo
De kb sázszor többször hangzott el, hogy milyen jó ez vagy az, 5000 db pálmafa képpel ....
Nem értem: ez darabra megy? Akik sokan vannak azok írhatnak ezerszer is már ezerszer leírt dolgot, én nem ? 😊)))

Nem, nem bosszú arra, hogy mit össze nem flémeltek 😊)))
Csak ha 100 embernek megengedett és elfogadott, had írjak minden 500. ismétélésre hszt 4 😊))

Vagy nem érzed a dolog felemásságát? 😄DD

KILLER2
Akkor azt, hogy 500x leírod, hogy milyen szar, azt vehetjük bosszúnak azért, mert mi is 500x leírtuk, hogy milyen jó? xD

lac coo
Én is elhsizem, hogy nektek tetszik, de nem kell ötszázszor leírni, hogy milyen csodálatos, mert pl kilõ egy Ai (véletlenül) egy ablakon 😊)))

De most nincs kedvem semmiféle filozófiai vitára, ha valamire lesz mondandóm, ha rossz ha jó, ezután is leírom, fõként ha , meg is tudom magyarázni 😊

Ha szeret a sok kis avatar ha nem, és ha tetszik nekik ha nem ....

KILLER2
Eddig leírtad talán 2x-3x, hogy szar az AI, 20x, hogy csak a graf a jó, 40x, hogy optimizálatlan szar, 30x, hogy neked már nem elég az, hogy ha szép a graf, mert nincs ebben semmi ötlet és párszor talán azt is, hogy bughalmaz. Szerintem már minden hibáját elmodtad a játéknak, szóval szeritnem elég is lesz. Mi is tudjuk, hogy mi jó benne és mi nem. Meg nekünk nincsenek ilyen magas elvárásaink AI téren. De ha újabb hibát találsz, azt meghallgatjuk, de az elég lesz csak 1x.

KILLER2
Most már nekem is hozzá kell szólnom. Teljesen rndben van az amit csinálsz egy pontig. De ez már jóval túlment azon a ponton. Az egy, hogy negatív véleménnyel vagy a játékról, ami szerintem sokszor indokolatlan, de azt ez rád tarzoik, nincs vele semmi baj. De az, hogy huszadszorra is bejöttél és elmodtad ugyanazt, mintha el akarnád velünk hitetni, hogy egy szar, amit szeretünk, az már meglehetõsen idegesítõ, mert nem 1x, de nem is 2x beszéltük már meg ezt az egészet és neked is sokszor elmagyarázták már, hogy miért nem kéne ezt. Szóval most már tényelg nagyon idegesítõ. Lehet véleményed és el is fogadjuk, de ez már nem vélemény. Te egyszerûen leírod ide, hogy ez egy szar, mintha ez valami törvény vagy igazolt tény lenne és egyszerûen nem vagy hajlandó elfogadni, hogy nekünk tetszik az, ami nem. Amúgy is, ez is csak egy játék a sok közül, ez sem lehet tökéletes, de mi így is szeretjük. Nekem meg pl a STALKER nem teszett, ami úgy veszem észre, hogy neked igen, mégsem mentem be egyszer sem a topicjába és írtam le néha 20x 2 oldalon kereszül, hogy milyen szar. Szólva elhisszük, hogy neked nem tetszik, ne félj, nem ofgjuk elfelejteni, nem kell még 40x elmondanod nekünk.

lac coo
#16185: akkor ne zavarjon az sem, hogy ha más kifejezi a nemtetszését. Ne foglalkozz vele, ne reagálj rá. Ez is egy megoldás lenne.

Nem érzem sértve magam, ha valaki nem ért egyet velem 😊Nem az a reagálásom tárgya , hogy neki nem tetszik, hogy itt vagyok, hanem arra szeretnék mondnai valamit amit írt ...És ezt meg is teszem !

Hatalmas bûnöm van, hogy leírom pl. azt, hogy gagyi az AI, válaszolva arra, hogy valaki isteníti ....

lac coo
Áltam én már több emberrel is vitában 😊)))

Van az úgy, hogy az ember csúnyákat mond, higgadt nem vagyok az tuti 😊))

Ezt a mindenki szereti itt a játékot, és nem illik ITT rosszat mondani róla dumán meg most is jót röhögök, mint mindig .....

De valszeg az az én bajom, hogy nem hagyom magam, és nem legyintek a ha tudom, hogy igazam van......
Érdekesk az emberek .... Rögtön jönnek a csinálj jobbat vagy a takarodj innen hsz-ek, olyanoktól akik szentül elhiszik, hogy a DX10 megy DX9 alatt is 😄DDDD

De tény sokszor könnyebb lenne az életem, ha legyintenék ezekre a helyzetekre .

Ability
Ócsárlás = folyamatos negatív hangvételben való szidkozódás, sérelmezés stb...

"Meghallgatnám azt, ha valaki rosszat mondana arról ami számomra kedves, sõt gondolkodnék rajta ....."

Mint ahogy az elején itt sem szóltak érte. De könyörgök, már annyiszor elmondtad ugyan azt... és téged is zavarna, ha folyamatosan olyat mondana valaki, ami neked nem tetszik. Ezzel pedig még lájtosan fejeztem ki magam. Sõt, tudod mit? Én nem szoktam foglalkozni az ilyenekkel, de most azért elmondom: én már láttam egyszer, hogy a FarCry topikban milyen vitában álltál pár emberrel. Egészen szélsõséges gondolkozással mindent rájukmondtál. Számomra nem túl hihetõ a te híres higgadtságod, józanságod, komolyságod, és gondolkozásmódod.

#16185: akkor ne zavarjon az sem, hogy ha más kifejezi a nemtetszését. Ne foglalkozz vele, ne reagálj rá. Ez is egy megoldás lenne.
lac coo
Nem akarok szívesen látott forumozó lenni, nem arról szól számomra egy fórum, hogy megfelejjek a tömegek igényeinek !😊

Ha valaki leír valamit és én arra valamit reagálni kívánok, azt meg is teszem, percig nem gondolkodom sem a jogaimon, sem azon, hogy vajon elég populáris lesz-e a véleményem !

Ez ilyen egyszerû nálam .

lac coo
Ovis duma, nem méltó értelmes, gondolkodó emberhez !
És, de: néha teszem !!! Akkor is valamire reagálva, ha ez nektek nem tetszik , a ti dolgotok !!! 😊
Amúgy a szótáradban mit jelent az hogy ócsárlás ?

Meghallgatnám azt, ha valaki rosszat mondana arról ami számomra kedves, sõt gondolkodnék rajta .....
De semmiképpen nem sértene, ha igaz okosabb lennék, ha nem akkor is !

Soha nem sztárolnék semmit elvakultan ! Mint ahogy a kedvenc játékaimról is pontosan tudom, mi az amit változtatni kellene rajtuk....

bordy
hát ha csak a demot láttam volna és ismerném, én is csak azt mondanám hogy mire ez a nagy crysis sztárolás a médiában. halál lapos volt ez a demo. de ez csak feltételezés, nem csak a demot ismerem szerencsére, a sztori meg majd beindul és tuti jó lesz sztem az is. amúgy télleg jobban belehet lõni az egészet sandboxban, vagyis még szebre picit. egy ilyen E3-rõl megmaradt prezentáló cuccot ide dobtak nekünk szerintem azt csá. picit variáltak benne mert pl a képesség menü nem ugyan az.
jerichoban megbírták csinálni hogy a játék közepébõl csináltak demot. na az úgy zsír is volt. ezzel is meg lehetett volna csinálni ezt.

Ability
"De mindegy, megértettem: százszor leírni milyen jó az nem flém, néha valamire negatívan reagálni az flém 😄DDD"

Nem néha teszed, ez a baj. Ráadásul már annyiszor elmondtam, hogy ez a topik -- mint általában más topikok is -- a rajongók gyûjtõhelye. Lehet negatív véleményed, de Te sem szeretnéd, hogy ha valaki folyamatosan ócsárolná azt, ami számodra kedves.

Szerk.: és ne gyere a dumáddal, hogy Te milyen ritkán írsz be. Igen, tényleg ritkán, de az emberek megjegyzik, hogy már megint jöttél, és valami nem tetszik. Mindegy, hogy milyen idõközönként teszed, sosem változik a hozzáálásod, és ezt õk tudják. Ezzel arra akarok célozni, hogy ne csodálkozz azon, hogy ha elõre leírnak, mintahogy azon se csodálkozz, hogy ha már nem vagy szívesen látott forumozó. Hozzá is teszem: senkit nem érdekel, hogy neked milyen jogod van. Szar is ez a szöveg, mert akkor a többi fórumozónak is joga van kifejezni, hogy nem kedvel téged... Sajnos ezt már annyiszor eljátszottuk, hogy tudom minden reakciódat. :/

... és persze a legjobb az lenne, hogy ha senki sem szpemmelne. Nekik is kár reagálni, akár igazuk van, akár nem....
lac coo
Jó vagy ennél jobb ? 😄

Nekem pl. ennél sokkal jobban tetszett a Stalker Ai-ja.. .Vagy ha valaki próbálta a Halo2-õt.....

KILLER2
Készült már játék, amiben szerinted jó az AI?

KILLER2
Ja, az jó. Ezt nem is tudtam.

lac coo
Hát ha egyhelyben állsz , persze, hogy bekerít, vagy ha magad mögött hagysz pár embert. Akkor ha meghallják a csetepatét ( 300 méterre vannak belõve...) elindulnak a hátadmögött feléd....
Ha kicsit belenéznél tudhatnád, hogy az edtorral Nem lehet "AI-t csinálni ", max belõni õket legyõzhetetlen gyilkológéppé....Egyébként hatalmas teljesítmény, hogy AI odamegy egy ablakhoz 😄DDD

De igaz, jobbat nem tudok csinálni 😄DD Viszont ettõl még elég vicces, ha pl. messzirõl meglövök valakit, akkor ahelyett, hogy elbújna vagy legugol, vagy körbe-körbe elkezd szaladgálni 😄DD Legtöbbször ...

Ha a nehézségen állítasz azzal nem lesz okosabb az AI !!!

De lehet csak egyzserûen öregszem, és nem akarok még egy csilli-villi tucat játékot végigtolni, azértnem vagyok annyira oda érte, mintha maga a játékok királya lenne ...

De mindegy, megértettem: százszor leírni milyen jó az nem flém, néha valamire negatívan reagálni az flém 😄DDD

GamerAdams007
Hát deltán nem igazán jönnek be libasorba (igen, próbáltam)! Bekerítenek, egyrészt a Command Post-on kívül ha jól emlékszem nincs is olyan ház, aminek csak 1 bejárata lenne. First Lightnál a parton pl. az ablakból is kaptam az áldást, és cloackba is könnyeben vesznek észre. Amúgy meg, ha szerinted annyira szar, akkor csinálj jobbat, ne csak fikázd. Mutasd meg, mi az, ami már szerinted jónak mondható, ott a Sandbox, kiváncsian várom az eredményt.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

k3nGu
szét nyomkodtam az egész billentyûzetet, de kösz!😄D

Viktor9202
induláskor megnyomod a P betût

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

grebber
Fegyvert akkor tudsz venni amikor bal also sarokban megjelenik a kis bevásárló kocsi ikon akkor megnyomod a "P" betût és vásárolsz!

Next PC upgrade: 2022

k3nGu
multiban szarrá néztem a control settingset, de nem naon találtam h h tok fegyót venni, vki?<#banplz>

lac coo
Jó a szart..Szokásos FC : simán elõ lehet csalni õket úgy, hogy libasorba jönnek a puskacsõ elé😄DDD

GamerAdams007
AI jó, csak nem very easyn kell játszani.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

lac coo
Hány pályát láttam belõle ? 😄DDDD
AI jó ???????

bordy
hehe, mekkora kicseszés már azokkal akik fizettek a kulcsért.

Smithwarden
Irtam lentebb is hogy ujra ingyenes a megjelenesig a beta.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D