CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Hát én már nem tudom, mert eddig én is úgy tudtam, viszont néhány online-bolton, meg azt olvastam, hogy nem. Meglátom, nem izgat különösen.

Töltsük le az internetet!

lac coo
Már megvan a java cucc, a videokártyákra várok ...
Meg aztán össze kell rakni, rendszer, a fontos dolgaim.. Pfúúú...

Kb ezzel is úgy leszek , mint mikor megvettem életem elsõ (akkori) csúcskártyáját, aztán kb 1 hónapig nem volt erõm berakni a gépbe 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
Már le lehet tölteni a Crysis-t az EA oldaláról!

Link
Forrás
Másik forrás

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

gduck
Abban is lesz magyar felirat 😊

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

MaskimXul
Ingame csak az fps,meg gpu használatot tudod, sys_enable_budgetmonitoring 1 és r_displayinfo 1 -el.
Amúgy meg ne fullscreen futtasd, és akkor látod a feladatkezelõt az óra mellett, ha fut.
Peetboy
Laccoo jövõ héten meglesz az új géped? Na hiszen ez nagyszerû. Mire megjelenik a teljes Crysis arra neked is lesz valami csúcs géped, ami elviszi maxon.
Én is szivesen addigra beújítanék egy új gépre,de nincs rá keretem.
Pont arra gondoltam, Low-on ha kijátszom, akkor nem látom majd az igazi szépségét a játéknak. Viszont késõbb amikor meg lesz új gépem ami elviszi maxon, akkor meg már nem érdekel. <#vigyor>
Én akkor szeretek vele játszani, amikor elõször viszem végig, mert akkor újdonság minden benne.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

GamerAdams007
Hogy tudom ingame megnézni a proci/vga terhelést, meg ilyemiket?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

MaskimXul
Na megnéztem, ofc felugrik a procihasználat ha felrobbantok egy házat. Bár ez egy 7900Gt, de kétlem hogy dx10 es kártyánál nem használná a procit fizikára. Ja, és mind a két magot 100% on használja.
KILLER2
Köszi. Csak azért kérdeztem, mert a játékban lesz magyar felirat, de asszem, hogy a collector's editionban nem, nekem meg az lesz és akkor majd leszedem a játék rendes verzióját, aztán magyarítom.

MaskimXul
szoftveresen. Vagy a gpu számolja a fizikát, vagy a cpu. Ha nézed a prociterhelést játék közben, láthatod, ha felmegy robbanásoknál. Ha nem megy fel, akkor videókártyával számoltatja, ami elég érdekes lenne, lévén az már úgy is szarrá van terhelve.
AZt hiszem az Nvidiában is van Quad Effect néven , de nem biztos . Valahol mintha olvastam volna hogy az NVidia is tett a 8800-as videókarikba saját Physix -et . Amit észrevettem mint sok más ember hogy tényleg mikor robban a gránát egy épületben akkor ugyanúgy repülnek darabjaira az elemek mint amikor kiadtak egy crysis physix videót . De szerintem lehet hogy csak szoftveresen számolja .
Smithwarden
Rakj fel XP-t es minden highon siman fogsz jatszani 30-50 fps-el kb ezzel a geppel.
(persze legujabb drivers, stb legyen felrakva)

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

MaskimXul
cvarokkal tovább lehet finomítani a beállításokat, tweakguides.com on is van róla leírás.
MaskimXul
game/localized/english.pak/Languages/compiled docs

viszont:

" That is not the official story, but more an early sketch of what the story could look like. So do not expect this to be the final version of the story. Smile

See it as a behind the scene asset for those who are interested in how the story of Crysis evolved.

-alex
"
*Cry-Alex*
Community Manager
BaliBoy
.....
Unified Superscalar Shader Architecture

* 320 stream processing units
o Dynamic load balancing and resource allocation for vertex, geometry, and pixel shaders
o Common instruction set and texture unit access supported for all types of shaders
o Dedicated branch execution units and texture address processors
* 128-bit floating point precision for all operations
* Command processor for reduced CPU overhead
* Shader instruction and constant caches
* Up to 80 texture fetches per clock cycle
* Up to 128 textures per pixel
* Fully associative multi-level texture cache design
* DXTC and 3Dc+ texture compression
* High resolution texture support (up to 8192 x 8192)
* Fully associative texture Z/stencil cache designs
* Double-sided hierarchical Z/stencil buffer
* Early Z test, Re-Z, Z Range optimization, and Fast Z Clear
* Lossless Z & stencil compression (up to 128:1)
* Lossless color compression (up to 8:1)
* 8 render targets (MRTs) with anti-aliasing support
]* Physics processing support[/szin
.....

Tehát már a HD 2900-sekben is be volt szerelve fizikát számító egység. Utána a 2400 ill. 2600-as szériába is. És gondolom a héten érkezõkbe is bele lesz szerelve. Nvidia oldalról nem tudom.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

KILLER2
Nekem is az vele a bajom, hogy túl üres. Kellet volna valami extra az elejére, akkor nagyon jó lenne

KILLER2
Nem rossz, bár nekem annyira nem jön be.

GamerAdams007
Uhh nagyon fasza, bár az elõlapja nekem kicsit üres...

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

bordy
rinyálásokat elkerûlvén plusz van aki biztos nem tudja hogy kell behozni, itt van még 1x

bordy
béka hja 😄
kopiztam és nem figyeltem, ennyi. szerkeszteni meg nemtudom. sms-t meg nem fogok azért küldeni 😛

Zsoltika 007
Hanem béka... Nemtom ninek használjátok ha szar. Van 1000 másik mûködõ képtár. Tudom hogy meg lehet jeleníteni de annyit nem ér az egész.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

bordy
de széép 😊

kivételesen nem pálmafa 😊

akkor expressz add fel a tiedet 😛

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

lac coo
Mégegy videokarit bele ! 😉

ja,és vistám van

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

üdv!
alant látható a konfigom. a demo-t mindent lowra vettem, kivéve a texture-shader-water quality-t,azokat very highra, és így produkál 15-20 fps-t. szeretném tudni, milyen teljesítményfokozó megoldások léteznek,gondolok itt virtuális memóriára, vagy valami segédprogramra, AKÁRMIRE. privát üziben is el lehet küldeni a tippeket. elõre is nagyon köszönöm

KILLER2
Van benne valmi.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy hol vannak a játék szövegei?

red bull
Pre-Relase DEMO

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

KILLER2
A Crysisban nekem az az egyik legnagyobb bajom, hogy elképesztõen trágya a HUD lowban. Ilyen szar recés képeket még egy játékban sem láttam, ez az elsõ és ebben meg nem is szabadna semmi ilyesminek lennie.

red bull

"Csendlegyen"
😄

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Ability
A videókártya hasonló a processzorhoz bizonyos értelemben. Ugyan úgy tud számolni minden mást is, mint a "normál proci". A modern brute force jelszófeltörõ programok is használják már a VGA-t, mert így kb. 4x gyorsabban halad a program...

Szerk.: és nekem amúgy rémlik valami, hogy a DX10-es VGA-k olyan kialakítást kaptak, hogy a fizikát is rajtuk keresztül számolja ki a játék + ugye a szoftveres támogatás (DX10). Ennek utána kéne nézni, mert nem nagyon emlékszek.
lac coo
De elméletben videokari is tud fizikát, legalább is ezeket az alap dolgokat amit a játék használ .. .Vagy rosszul tudom ?
Szvsz ragdoll-t az tuti , hogy tudja a gpu ....

XeeN
fizika proci effekt gpu.

Smithwarden
Fileplanet beta multi ujra elofizetos.

Most vagy szopatjak a nepet (beetetes power) vagy megint sokan regeltek.

k3nGu
úristen, nah iet még nem basztam😄D

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

Smithwarden
Hi

Nem adjak ki.

Rusnyi
csõsztök!

ezt a gémet Ps2-re is kiadják?

lac coo
Amúgy itt a fizika számítását ( rongybaba, merev testek stb .) a videokártya végzi ?Vagy hová van irányítva? Mert komolyabb dolgoknál ( pl. hurrikán által darabokra szedett ház..) iszonyatosan beakad viszont közel nincs 100 %-on a proci ....

Üdv, csináltam egy egyszerû képátdolgozást, így kicsit sötétebb a hangulat 😊

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

gduck
Na nekem már a gépemen a játék, de nem sokat érek vele mert még 5 nap és 13 óra múlva kódolják ki 😊

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Te nem vagy normális...

lac coo
Hol írtam, hogy a scriptelt Ai a jó, és hol hogy szar a grafika?

<#vigyor>
Tény hogy lowban megy most, talán jövõ héten meglesz az új gépem az lazán viszi fullon, de hogy szar azt nem írtam.Low-on hihetetlen gagyi és még ahoz is viszonylag erõs gép kell az tuti .....

Rgo ha már így artad , sokszor valóban nem fogtok fel semmit, és igen jól olvastok a sorok között... 😄DD

Prince of Máté
Sztem hagyjátok ezt a Lakót, tény hogy szánalmas egy figura, de nem fogja abbahagyni.

Dante73
Látom, nem vágod a lényeget.
1, a véleményed ismerjük, tudomásul vettük. A mi véleményünkön nem tudsz változtatni. Mi nem akarunk a Tieden.
Kis adalék; Ma három féle ai létezik; Olyan, mint a Crysis-é, rosszabb mint a Crysis-é, Scriptelt. Hogy Te a scriptelt AI-t tartod jónak, tudjuk.
2, nem esel hasra a grafikától. Itt két eset lehetséges.
a; Szar a géped.
b; Hiába Jó a géped, többet vártál. Oké. 3524 szer leirtad. Szerinted elsõre senki sem értette?
Mindezt egy elõremutató játék demója alapján.
Mindenkinek van véleménye. Sokszor ez nem egyezik a többiekével. Ez természetes.
Viszont az az arrogancia, amivel ránk próbálod erõltetni, nem az!
Kértünk szépen, csúnyán, hogy fejezd be az önigazolást, és fogd fel végre; A Te véleményed EGY vélemény a sok közül. Itt csak részben osztják a véleményed, vagy egyáltalán nem. Azzal, hogy huszonötödször elmondod más szempontból ugyanazt, azt üzened, hogy nem fogtuk fel amit mondasz, ergo hülyék vagyunk. Pedig lehet, csak másként nézzük a dolgot, és a számitástechnika jelenlegi korlátaival jobban tisztába vagyunk mint Te!
Tudod, ez az egyszeri viccre emlékeztet, amikor bemondják a rádióban, hogy egy ámokfutó halad szemben a forgalommal. Nos Te vagy a sofõr, aki szerint nem egy, hanem mind...
Részemrõl ezzel lezártnak tekintem a dolgot!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Gideon Wieth
amugy a COD 4ben is lazán befutnak a puska elé az ellenek...

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
ehhez csak annyit fûznék hozzá, hogy szerintem a COD4 és a Crysis két különbözõ kategória.
a Cod4 direkte arra épít,hogy folyton menjen az akció a Crysis elsõsorban arra, hogy a sziget látványvilágával elkápráztasson minket... És azért kicsit túlzás, hogy 5 perceket kell gyalogolnod két ellenért. Jól írták elõbb. egy szigeten, egy hatalmas dzsungelben ne várt el, hogy mnden bokorból elõugorjon egy ellen. a Játékot nem ennek készítették el 😊
Amugy nekem mindkét játék nagyon bejön 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

lac coo
Helyes megint ott tartunk ahol szoktunk :
Über az AI , mondom gagyi... Nem gagyi takarodjak ... Gagyi de kit érdekel, takarodjak 😊)))))

Valaki írja már be milyen témában milyen véleményt írhatok be, hogy néha benézhessek ide ? 😊

DarkSector
Nem akarok helyet foglalni, a vitában, de ez teljességgel így van ahogy leírtad.
Ezen az elven mondhatnánk, hogy a foci egy hülye szarság, mert egy nyomott sima pályán futosgál néhány ember a labda után.
A Crysis-hoz lehet hasonlítgani mindent, csak éppen semmi értelme.

Minden játék egyediséggel próbál elkáprásztatni a játékost.
A Crysis-hoz hasonló játék nincs.
A cod4 meg bármennyire is jó, de egy tucat.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Dante73
Álandóan a top10-ben van a pc-s játékoknak... címü topik. Megmondom öszintén, maga a cím is irritál. Eleve egy vélemény, amivel nem értek egyet, illetve nagyon szeretném, ha nem lenne sosem igaz. Egy teljes napom ment rá egy ottani vitára. Meg vagyok gyözõdve róla, hogy igazam volt, mint ahogy a topiklakók is nagy valószinüséggel arról, hogy seggfej vagyok.
És a legszomorúbb az egészben, hogy ebben nagy valószinüséggel igazuk van. Odamegyek ahol a konzolosok laknak, felépitenek egy érvrendszert maguknak, amiben HISZNEK, és odamegy valaki, aki nekiáll kirugdosni az érvrendszer egyik pillérjét. Továbbra is irritál a topik címe, továbbra is hülyének tartom Õket, (bizonyos szempontból, nem általánosan!) De a **szt keresek ott, ahol nem látnak szívesen?
Ha hetente bejárok, és leírom ugyanazt, mi változik? Semmi. Maximum magam idegelem, és Õket is.
Ha nem volna világos, La-coo ra reagálok, De hogy érdemben is mondjak valamit.
Le lehet õket lõni libasorban? Le. És? Ki nem szarja le? Legalább annyira valóságos ez is, mint a nano-suit, nem? Másik ha a láthatatlan emberrel találkozol, hova bújsz fedezékbe? És minek, mikor lehet ott ál mögötted? Inkább elengedsz egy két sorozatot vaktában hátha alapon. AI szar. Persze... Átlagot vidáman röhögve veri. Esetleg 5-10 év múlva, a 32-64 magos procikon majd taktikáznak valóban, addig csak szimulálni tudják a fejlesztõk a taktikát, maximum! Másik. Percekig lehet menni mire találkozol valakivel. Gondoljuk csak át! Trópusi sziget, elszórt örhelyekkel, amik közt járõrözik pár katona. Persze, itt aztán CoD4 szerü csatákra kell számítani....
Én elhiszem, hogy lacoo nem ezt várta, de ezzel a grafikával, fizikával megvalósithatatlan lenne Cod4 a mai gépeken! A Cod4 azért tudja azt, amit tud, mert minden, de MINDEN szkriptelve van. Ötletesen meg van oldva hogy ne vedd észre, de tulajdonképp mindennek egy megoldása van, nem lehet megkerülni, és hátbatámadni az ellent. Crysis-ban az a nagyszerû, hogy lehet, és le is reagálja!
Mindegy is, nem tépem tovább a szám, a legegyszerübb, ha figyelmen kívül hagyjuk lacoo véleményét, ill nem reagálunk rá. Eleve felesleges. Mást várt, sajnálom, hogy nem azt kapta amit akart, de engem nem gyõz meg az igazáról, mint ahogy én sem õt, az én igazamról. Tehát értelmes vita, kizárt. Innentõl, meg felesleges szócséplés az egész!
Bocsi, a hosszú OFF-ért!
ON

Dante.

http://www.freetvmaci.info/