CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
kevesen írnak az FC-s fórumba, így inkább itt veri a nyálát...
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
90% csak a negativ fikazas jon, semmi mas, ugyanazt leirja folyamatosan 100* ujra es ujra.
Ezert szerintem nem kell idejarni, nagyon nincs szukseg az ilyen emberekre a forumokon.
Menj oda ahol valami epito jellegu dolgot tudsz csinalni, ami neked is tetszik, mi is es ok is sokkal jobban jarnanak.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
abszolut hulyeseg... erre a kijelentesre mar nem tudtok finomabban fogalmazni
Foleg ugy hogy 1 palyat lattal belole, cod 4 single demo ne mond mar otletgazdag - menni kell elore es nyomni kell a gombot amig mar nem mozgog semmi, szo szerint semmi mas.
Az egesz otletesen van osszerakva, lovoldozos jateknak tokeletes.
"viszont hosszú perceket sétálgatok a semmiben, hogy találjak 2 embert a játékban"
Hat akkor jol eltevedtel valahol...vagy kuszva maszkaltal a dzsungel kozepen ejjel.
De meg ha igaz is lenne, sztem ez a realis, foleg annal hogy minden 1-2 meteren szardiniaszeruen be van rakva 20-30 ellenseg es 5 perc alatt lelosz 300 embert.
"És ha utánanézel rájössz, hogy külföldön még sokkal gyengébb egy átlag pc mint nálunk"
Ez igaz lenne - de nem.
Mivel az atlag pc azert gyengebb mint nalunk mert itt egy csaladnak 1 pc-je van, es az kb kozepesen eros, mert jatekra IS hasznalja a gyerek.. de kulfoldon apukanak anyukanak nagyinak stb kulon van gepe es nekik persze boven eleg a kis gep.
Aki jatszik kulfoldon siman osszerak egy durva gepet seperc alatt (vagy apuci/anyuca -val megveteti).
"Aki csak a grafika alapján itél meg egy játékot, az nem is játszani szeret...."
grafika - legjobb
fizika - legjobb
hangulat - nagyon jo
realitas erzet (ott vagy feeling) legjobb sztem
otletesseg nagyon jo (demobol / multibol es videokbol is itelve...)
ai nagyon jo
Hibak, bugok ebben is vannak mint 100bol 100 jatekban, de nem sok.
Engem grafika is erdekel persze, de leszarom ha a jatekmenet, jatekelvezet rossz... de itt szo nincs ilyenrol, iszonyat jo lesz a jatek a demo es a multi beta alapjan. (10/10 ismeros szerint is, nem csak sajat velemeny)
Mar csak egyet nem ertek, ha neked ilyen durvan nem tetszik az egesz miert jarsz folyamatosan erre a forumra vissza a vegsokig folyamat 90%ban alaptalan dolgokkal fikazni.
Megnezted neked nem tetszett, semmi gond, viszlat kb.
(Es most nem az erdekel hogy forum es jogod van blablabla... - hanem hogy MIERT vagy itt meg mindig? Flame power emberke...? )
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ezzel szemben a garfika is romlott, és az akkor még csak nem is létezõ hw-k sem képesek normálisan futtatni 😄DD
Az ha fejlõdik egy játék számomra nem egyértelmû azzal, hogy CSAK a grafika van az egekben 😄DD
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Minden téren butítottak rajta, ha valaki mélyebben beleássa magát az editorba, akkor rájön, hogy ennél durvábbra is lehet rakni minden efektet , mint ami most látható !
Amivel csak az a bajom, hogy máig azokkal a videokkal adják el a játékot !Persze ez minden téren így van. muszály becsapni a vevõt ..!
Ha meg valaki szó nélkül elfogadja azt amit ajánlott gépigények írnak azt sajnálom, meglehet egy 5 évvel ezelõtti játék motort is úgy csinálni, hogy alig menjen egy mai gépen .....( FIFA, R6, Chrome stb....)
Még a videok alapján el is hittem, hogy ennek kell ez a gép, de aztán minden gagyibb lett a demon: fény-árnyék, köd, átlátszósság stb.....
Aztán mikor megláttam, hogy fut nálam 800X600-ban, full low-on, 20 fps-el, jót röhögtem ez egészen 😄DD
Tudom nem túl népszerû az álláspontom, de most minden játékom sokkal szebb, élvezhetõbb mint a Crysis, igaz azok max garfikával mennek, ez meg oltári gagyin ....Csak hát engem nem az érdekel, és nem arra élvezek, hogy mi milyen beállításon van, engem csak a végeredmény érdekel ! 😄DD
Igaz nem olyan csilli villi ( bár nálam lazán futkos fullon és kb ötször jobban néz ki mint Crysisi low-ban ), de magával ragadó maga a játék , alig lehet abbahygni, szemben a Crysis-al ami nekem már most unalmas, fõleg , hogy végignéztem minden fegyvert , jármûvet stb, már kicsit sem érdekel a teljes játék.
És kicsit gáz nekem, hogy bár égen földön dicsekszik a Crytek a hatalmas bejûárható területtel, ( ami egyébként egy hatalmas kamu, ha valaki odafigyel rájön, hogy sétában 5 lépéssel 100 métert tesz meg akarakter ...) viszont hosszú perceket sétálgatok a semmiben , hogy találjak 2 embert a játékban ....
És ha utánanézel rájössz, hogy külföldön még sokkal gyengébb egy átlag pc mint nálunk, õk egyszerûen valami konzolt használbak inkább ....
Mod-ok lesznek , talán ha némely el is készül, bár alegtöbb mod-nak nevezett valami nem is mod, hanem néhány új építésû pálya halmaza ....FC-ben máig kimerült a modolás néhány új fegyverben ...
szal itt sem számítok semmi jóra, fõleg, hogy egy év mûlva senki nem emlékszik a Crysis-ra : jön egy szebb, csillogóbb és vége lesz a nagy õrületnek, arra pedig nem fognak gyúrni a modderek ...
Aki csak a grafika alapján itél meg egy játékot, az nem is játszani szeret....
A Crysis pedig abszolut egy szûrke egér ....
Felreertes ne essek, a COD4 nagyon jo lett, en is tolom vele, durvan hangulatos es nagyon ugyesen tuningoltak fel a grafikat a COD2-es motorhoz kepest + feelinges a multi BF2 szeru karakter fejlodos rendszere, de sok helyen nagyon latszik hogy mar nem mai szintu grafika, fizika, stb foleg a Crysishoz kepest.
A jovobe mutat, igen kicsit talan tul is lottek a celon, tul sokmindent akartak belezsufolni de ez sikerult is kb, nezem a tobbi jatekot, vagy kepeket, fizikat stb akkor a Crysis jut eszembe hogy uristen ebben 2-3* jobban mar meg van oldva...
Gepigeny - igen nem art eros gep, de ez sajnos foleg nalunk gond, kulfoldon ahova igazan terveztek, meglatja az ember a jatekot, es annyit mond hogy hm, ez egy jo jatek, jovo heten osszerakatok egy eroset gepet, nem problema...es vigan jatszanak a haverokkal. <#buck>#buck>
De Mo-on ha valaki mostanaban ujit gepet ugyis 2 magos procit vesz es azzal + kb nvidia 7600 feletti VGA-val megy a game siman mediumon, es ugy mar gyonyoru.
Tehat par honapon belul / jovore mindenkinek siman fog futni a jatek mindenkinek aki kicsit is fogalkozik a gepe ujitasaval.
Remelem jovo evben nagyon sok mod is kijon normalisan megcsinalva a Crysis-hoz mert barmit (!) ki lehet hozni belole.
Legjobban szemely szerint egy CS / BF2 / COD4 szeru modern hadviseleses mod tetszene, lenne durva ezen az engine-en. (ami elvileg siman kivitelezheto) <#hawaii>#hawaii>
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Ha látom, hogy ha nem felel meg a gépem a RECOMMENED-nek, akkor nem fogok csodálkozni azon hogy nem fog úgy kinézni, vagy futni, mint azt ígérték.
Amúgy meg Full max-on Vista mellett meg szerintem olyan, amilyennek a készítõk ígérték, úgyhogy én ebben nem látom a probléma forrását.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Oda van írva, hogy milyen gép kell a max-hoz.
Mindenki tud olvasni, és ez eddig is már mindenki tudhatta, hogy mire számítson.
És a készítõk is nem egyszer beszámoltak, hogy mirõl van szó.
Úgyhogy lehet hogy neked ez újdonság, de akik kicsit is utánaérdeklõdtek vagy régebbi híreket olvasgattak a játékról, azok tudják, hogy ez nem fog maxon menni egy C64-es gépen.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ezt már mikor mondták tulmutat a game a mostani hw-eken.Majd jõvõre jön olyan vga amin rendesen fog futni!
KK meg nemtom mi kifejthetnéd bõvebben!
Next PC upgrade: 2022
csak azt ne <#idiota>#idiota>
http://thenamelessphoto.com/
B+!!! Kell, hogy ideszokjon a KK???
És amikor kiadták 2004 márciuásba akkor nem mondtam rá hogy fos meg minden mert nem ment el rendesen a 9600-ar karimon!
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Crysis2007. november 9. 02:31, Péntek - Németh Szabolcs
Eddig sosem tapasztalt érdeklõdés veszi körül az Crytek játékát. Cevat Yerli a cég igazgatója szavait idézve, elképesztõen forr a levegõ a játék körül.
A gurunak igazat kell adnunk, hiszen csak az elsõ hétvégén több százezren töltötték le a Crysis-t a különbözõ oldalakról. Eközben a szakma már betekintést kapott a teljes verzióba is, és szinte mindegyik újság rekordokat dönt. A német Gamestar például tíz éve nem adott 94%-ot egy játékra. De a tengerentúlon sem más a helyzet, a PC Gamer a maga 98%-val minden idõk legjobb értékelését adta. A francia PC Jeux 95%-kal jutalmazta az FPS-t.
"A siker mögött négy év kemény munkája rejlik. Nagyon örülünk, hogy nemsokára végre bárki leülhet a játék mellé. A szakma bizonyítványa különösen jól esik, hiszen a fejjlesztõk mindent megtettek azért, hogy rászolgáljanak a dicséretre."- nyilatkozta Cevat Yerli.
info : SG 😄
Töltsük le az internetet!
vagy nézd meg hogy egyáltalán azt használja e a game.. inditsd el állitsd át a felbontást valami másikra, lépj ki és nézd meg hogy ott átirta e, ha igen akkor irásvédettségnek müködnie kell...
meg van egy parancs is amivel inditani lehet a gamet mindjárt utána nézek..
ha jol emléxem akkor:
Crysis.exe -Width "szélesség" -Height "magasság"
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
azért köszi
r_Height = 1050
r_Width = 1680
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
itt átirod ezt a két értéket arra mire akarod: pl:
r_Height = 1680
r_Width = 1050
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
De én már nem bétázok, meguntam a pályát is meg a játékot is.
Viszont a Béta mindig elindult, most meg a Demó nem töltõdik be nálam.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
CRYSIS MULTI BETA ujra INGYENES mostantol a megjelenes elotti heten mostantol !!!
Fileplanet
(Aki multizni fog ezzel sztem vegye figyelembe hogy ez 1.5-2 honapos beta multi verzio, nincs jol optimalizalva, nem fut olyan jol mint a Single demo es kisebb bosszanto bugok is vannak benne (beakad a geppuska hang neha, stb).)
De nagy poen egymas padlogazzal kozlekedo terepjaroi ala granatot hajitani, sniperezni 1 km-rol vagy maximum cloak modban becserkeszni az ellenfelet hatulrol. <#hawaii>#hawaii>
Eros gepet adjatok meg konfignak mert kisebb gepeket elutasitja a fileplanet.
Crysis.hu forumban es az oldalrol elerheto Teamspeak szerveren foleg estenkent talalhattok par embert akik delutan / estenkent publikozni szoktak a szervereken.