CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
De nyílván a kész pályát akarom jól futtatni nem az editort.... Mimden efekt alapjáraton megy ebben a demoban, jóval szebbé lehet tenni mindent: ködöt, szelet, lodokat stb ....
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Ha nem is igényli az SLI-t , editorban össze lehet dobni olyan pályát ami még azt is kiakasztja ....
De alapvetõen a jövõre gondolok, 3-4 évet ki akarok húzni ezzel ...Még azt sem tudom milyen lesz, rábíztam az ottani emberkére, remélem ATI...
Ár...
Feleségem egy nagy banknál intéz milliárdos hiteleket, ez a cég is így jött a képbe, 2 éve dolgoznak együtt...Nem tépem a szám de hidd el kihozom ezt a gépet 100 k alatt...
Mondjuk életemben nem vettem még 50% -os árnál drágábban hw-tm talán itt van olyan emberke akinek hoztam ....Pedig azt elég kupec gyerek adta, gondolom volt haszna rendesen neki is...
Mire a tucat hivatalos beszerzõ, nagkereskedõn, kisekreskedõn stb átmegy lazán rájön az a 80 %...Sajnos így van ez mindennel 😞
Na mindjárt kikeresem nektek a gamespotos cikket.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Next PC upgrade: 2022
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Multiba meg mindenkinek a bf2 az etalon? Nem ér a nyomába a multi... Ez elég érdekes, tekintve, hogy a bf2 multira kihegyezett gém, ez meg singlere. Mellesleg én nem szeretem a BF sorozatot...
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Csak az veheti meg az autót mp-n belül aki elõrendelte/megvette Special Edition-t.
A kétéltû koreai APC-be, csak az szállhat be vezetõként aki megvette. Amint ez a személy elhagyta a jármûvet a társai tudják használni és feltörhetõvé válik az ellenség számára (lock-pick eszközzel).
szal koreai apc elvileg.
Töltsük le az internetet!
én letöltöttem amit csináltál müködik , jó szerintem köszi ^^
de pár kis filmen láttam olyan tankot ami ilyen atombomba szerüséget lõ.
hogy azt nem tetted bele mert én nem találtam meg :S ha benne van akkor le irnád hol
elöre is köszi ^^
"egyszerûen ilyen áron kerülnek ki a cuccok a gyártóktól": hát ez meg már tipikusan leesett a teherautóról kategória 😊 8800GT-nél nem hiszem hogy 80% árrés lenne 😄
1 GT sincs sokkal alatta , nemhogy 2 <#vigyor>#vigyor> Sõt még veri is elég sokszor...
Starcraft2 e-mail: [email protected]
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Meg vegyél bele 2 darab 8800 GT-t, az elég olcsó és a 8800 GTX-alatt nem sokkal van tudásban.
De emiatt nem költenék el annyi pénzt ...Sli meg azért lesz, mert olyan olcsó ....
Nejem Hp okostelefonját, 30 k-ért vettük, 160 a boltban ,egyszerûen ilyen áron kerülnek ki a cuccok a gyártóktól ....
Nem tudom minek kötözködni, amikor leirta mi a helyzet. Itt csak ti köttök bele a másikba nem õ.
Gyüjtõknek szánt kiadás, amely teljesen angol nyelven várható. A normál kiadás lesz csak magyar feliratos.
tõle ennyire elájulni.Én igazából már a demóját is untam.
És nem 1 játékért vesz valaki gépet!
Ha nem tetszene akkor nem vett volna újat. Csodálkoztam is ezért rajta, mivel korábban azt irta, hogy mások minek szórják a pénzüket ez miatt olyan drága gépre. Most meg õ is bele esett ebbe a hardware csapdába,hogy a játék kedvéért újitsunk gépet. <#bee1>#bee1>
Majd nekem is szerezhetnél késõbb olcsó áron alkatrészeket.<#vigyor>#vigyor>
Igazából nem is akartam idén gépet, de a feleségem munkája miatt napi kapcsolatban áll az ország legnagyobb számtek cégével, és brutál jó áron szereztek alaktrészeket... mondjuk 20 milliárdos éves forgalmuk van, ennyi belefér nekik 😊)) Szvsz gyári, gyártási áron hozhatták ...
En kozel nem latok annyira komlexen osszerakott gamet, fps-t hirekben / fotokon / videokon ami megkozelitene a Crysist foleg grafikaban / fizikaban, stb-ben.
NEM vagyok elvakult Crysis fan - csak keresem a jo fps es foleg fps multi game-ket + az infokat ezekrol es jelenleg nem latok semmit ami a nyomaba erne a kozeljovoben (a tavoliban sem nagyon ~1-1.5 ev), ez teny.
(..de hiszen meg ki sem jott ez sem mondjuk...par nap!)
Talan BF3 de arrol sincs semmi kezzel foghato dolog, es nem valoszinu sokmindenben erosebb lesz.
(Irjatok ha tudtok valami jovobeli nagyon utos cuccrol infot, mert erdekel persze.., de en nem nagyon tudok most ilyet.)
Bar lehet es valoszinu sok ceg erre a motorra var, megnezi mit tud, licenszelik es ez ala irjak az uj jatekaikat (1-2-3 ev).
Ebben remenykedem is, mert ezeket nehez lesz elbaszni ilyen alappal, es a jovore ujitott gepeinken is vigan elfutkaroznak majd valoszinuleg.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB