CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megjelent!!!
MaskimXul
De azért nézd meg, hogy codan mekkora terület van töltés nélkül és crysisban mekkora.
Tehát inkább menjen duálba 800-on? Úgy gyorsabb lesz?

667-en fog menni az összes ha beleteszed még azt az 1GB-t!

MaskimXul
Mondjuk nem is baj, mert ha a full kicsit jobban optimalizált, akkor megjelenés napján megyek is megvenni
BlastR
Nforce

MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB

Lenne egy kérdésem. 2GB 800 rammal gyorsabb, vagy 2GB 800-as + 1GB 667-el.

gduck
Ha megnézed a megrendeléseidet az EAstore oldalon és nincs ott a SERIAL a Crysis mellett, akkor még nem tudod tölteni 😞 Lehet, hogy egy kis idõnek el kell telnie...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

lac coo
A szépség szubjektív, kinek mi...
De poligonban, shader-ben efektben mérföldkövek vannak a képek között 😊))
És a jobb fut kétszer gyorsabban ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

tobias88
cod4, gears of war ellenpélda
tobias88
emberszabásún fent vol az nfs p.s. 1 hétig, mire rájöttek ugyebár hogy fake
lac coo
Lassan várható valami virágbolti, ritka ma már az olyan ami nem elõbb van mint a gyári megjelenés ....

tobias88
nekem is jobban bejött a cod4 a crysis demónál, highon sem olyan szép a crysis szerintem
MaskimXul
Jó, akkor csak annyit írok, hogy ez bitony csúnya borstörés lehet preloadosok orra alá 😊
tobias88
szerintem nem
vki segítsen please: megvettem az ea storeba a játékot, ki is fizettem, meg megvan a download manager, de bepakolta a demot, meg a bonus contentet, a full játékot meg nem. Pedig ott van hogy preload, és majd 14.-én lehet aktiválni, de nem rakta be azt írja, hogy "1 Crysis® Processing serial number or unlock code."

erre most mi a megoldás?

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

lac coo
Még lehet bízni a patch-ekben ! A híres optimalizálás már elbukott, de ez még megtörténhet ! 😉
Utána meg még ott van a Vista és a DX10 javítgatása, szal senki ne adja fel !

gduck
Mivel közvetlenül a demó elõtt lett GOLD, ebben nincs semmi meglepõ 😊

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

lac coo
Van ötlet !
Crysisban de sok más játékban sem látni olyan történéseket magad mellett mint Cod-ban, ez teszi hangulatossá....

Na mindegy errõl kár is beszélni , kinek ez kinek az ...
Bár COD annyi díjat bezsebelt már amirõl csak álmodhat a Crytek 😊))) Szal valamit csak tudhat ....
Nekem nagyon bejött, magával ragadó, évek óta nem játszottam ilyen jót , fps-el !
Respect ....

KILLER2
Szerintem ezt most hagyjuk is abba, mert midnenkinek más tetszik és emiatt úgysem fog senkinek megváltozni a véleménye, viszont mindenki próbálja meggyõzni a másikat, de persze mindenki ragaszkodik ahoz, ami tetszik neki, így ebben az egészben akármi értelem helyett csak egy újabb vitát látok.

Töltsük le az internetet!

grebber
Hát nemtudom nekem a Cod 4 egymegoldásos agyonölök mindenkit azt jóvan melette kurvarövid.
Crysist már alapból 2 féleképpen lehet végigvinni a lûthatatlanság miat és és alapból van hangulata.
Mert mintha a Cod 4-be lenne ötlet.

Next PC upgrade: 2022

Davidus
téged kirúgtak a crytec-tõl?

V9ykn8_TZL0

grebber
Miért lett volna különbség? Ezt eddig is mindenki tudta nem lesz mert demohoz képest nem változtatnak a fullon kivétel a TimeShift a legelsõ demohoz képest <#eplus2>

lac coo
Még mindig optimalizálhatják ! 😉 Türelem 😊 A remény hal meg utoljára !

lac coo
A hangulata, nem egy steril, techdemo pályán futkosok.....
Crysisi nekem uncsi + plussz ötletszegény ....A helyszínek vátlozbak, de más nem , ugyan az van mindenhol ....

lac coo
Most nincs fennt más shot , csak COD4 de jól látszik rjata mire gondolok, adott gépnél, milyen csigalassú a Crysis:

Ternészetesen a Crysis 800x600-ban megy nálam,halálba lodolva minden, a Cod nem + aa és fps -ben szintén hozza a 50-et ...

grebber
Cod 4-be mi ragad magával áruld el mert marha kiváncsi vagyok?

Ragtagnak megvan a Crysis.
Azt írja hogy nincs teljesítményben különbség a demo és a bolti játék között. 😞😞😞😞😞
Boxer HUN
Mondd apucidnak, hogy vegyen egyet nekem is... <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

lac coo
Itt nagyon-nagyon sokan csak low-on tudják futtatni, azt is iszonyú lassan, és kb DX7-es színvonalon !Egy diffuse map , azt jól van 😊)) És a méteres kövek az orrod elõtt jelennek meg!
Úgyhogy a Crytek-EA-NVidia bakaphatja ! 😊))
Lehet futkosni új gép után, de én ezért az egyértelmû átbasz---sért nem adok egy forintot sem, és aki végig gondolja ezt az szintén nem termel hasznot sem a készítõknek sem a kiadónak ! 😉
Bár ez így is úgy is így lesz már.....

Lac coo B+!
Maradj már ezzel a low grafikával! Például nálam a Race07 a régi gépemen tök szar volt és hatalmas csalódás, aztán amikor az új gépemen futtattam, akkor meg már mindjárt tetszett...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Dante73
Úgy ketdtem, izlések, és pofonok....
Egyébként 2 csapat már licencelte a motort, álitólag, hogy kik nemtudom.
Te ezekszerint máshogy vagy vele, de engem frusztrál, ha 1 megoldása van egy játéknak. Akármit próbáltam, leszedtek. Az elöre meghatározott vonalon haladva löni sem kell, csak érd el a legközelebbi save-pontot. Pedig elsöre nagyon tetszett. A Crysis elsöre nem annyira jött be, MP alapján. Idétlennek tartzottam a nano-suit-ot, és még mostsem a kedvencem az alien- téma. Viszont 27 féleképp támadhatok, lopakodhatok, a nano-suit csomó lehetöséget kinál, ha használod a fantáziád, stb.
Grafika egyszerüen mindent ver, szerintem még 2 év mire hasonlo grafikát látunk. Szerintem.
És TALÁN SP1 után kicsit a grafot is feljebb lehet tolni...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

lac coo
Igen a szabadság jó...
Csak volna valami értelme😊 Igazából FC-ben sem volt, gyakorlatilag ott is csak a készítõk által eltervezett helyen lehetett közlekedni, ez itt sincs másként .Szabadság ide vagy oda, 100 %-osan lineáris a játékmenet.. Persze vannak akik elélveznek attól, hogy átlátszó egy falevél, meg sétálhat amerre akar, ami nekem kb 10 percig volt érdekes, aztán untam az egészet .....És mivel erõsen be vannak határolva az AI-k mozgásterületei is , igazából csak egy fokkal jobb mint egy ilyen csõszerûre scriptelt játék...
Ami javítható lenne, be tudnám lõni elég jól az AI-t, csakhogy olyan lassú a motor, hogy ha összejönnének a pályán játszhatatlan lenne ....
Viszont már elsõre is nulla hangulatú a játék, szemben COD 4 -el , ami egyszerûen magával ragadó ...
Nem beszélve róla , hogy fullon tudom tolni, és a gyagyi low Crysis-hoz képest álomszépnek mondanám 😊

Persze ízlések és pofonok .....Kicsit olyan ez a Crytek, hogy veri a mellét a csilli-villi , megfoltozgatott motorjával, de kapásból tudnék mondani tucatnyi csapatot, akik ebbõl értelmes, felejthetelen játékot tudnának csinálni, nem pedig techdemot ....

Csak hát sajna a motort valszeg senki nem fogja megvenni ....FC-nél nagyobb durranás volt, de valamiért a kutyának sem kellett ...

ja az nálunk már múlt héten leesett............. off 😛

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Dante73
Mennyire különbözöek az emberek, és izlések!
Vettem egy gamer bill-t, a witcher miatt, felraktam, de nem müködött. Ujrapakoltam a CöG4-et, mert azzal akartam kipróbálni, és azt hittem ez a gondja. Sajna a Vista a gondja, de megoldottam, Viszont a CoD4 mentéseim elvesztek, kezdhettem elölröl.
Ami elsõre 2 órámba telett, most 20 perc alatt megvolt, és marhára untam, hogy tudom, mi fog történni. (most jöbbról jön, aha, most balról, szembõl, itt fordulni kell, stb...) Próbáltam a dolgot másként megoldani, nem lehetett. Ha nem arra mentem, amit a játék készitõi kitaláltak, kegyetlenül leszedtek. Na ez kegyetlenül nekiállt zavarni! Crysis demóján 6x mentem végig, leszámitva azt, mikor a legjobb kinézet/FPS arányt kerestem, és mindig kicsit másként. Hol henteltem, hol lesböl lövöldöztem, hol elgázoltam az ellent, stb.
Igazság szerint, a CoD4-et nagyon élveztem, mig rá nem jöttem, mennyire elöre van scriptelve minden, sõt ezzel együtt is rendkívüli a hangulata a harcoknak, hiszen, azért tényleg durva csaták vannak benne! A Crysis ezzel szemben "igazi" szabadságot kinál, ami nekem sokkal jobban bejön. A Multijával ugyan pechem volt, mert folyamatosan vérpistikékbe, vagy vérprofikba botlottam, nem sikerült kifognom egy jó csapatot, de még az sem volt rossz. A CoD4 multiját pedig nem próbáltam, mert egy letöltött játékkal nincs pofám multizni... Az eredeti pedig majd ha budget kategóriás lessz, mert míg emléxem, hol merre kell fordulni, addig nem kihívás!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

mikisanzi
azon kívül hogy a fogorvosnál megkínoztak pénteken, semmi. esetleg még megemlíthetõ hogy leeset az elsõ hó.meg k*rva hideg van.

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

Helo mindenkinek.szép reggelt + iesmi..van valami uj a legutóbbi pár napba ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

lac coo
Vannak dolgok amik jók benne, ettõl még nem egyébb mint egy átlagos fps! egy sms-t meg ér azért😊
De elõre látom ezzel is úgy leszek mint az almúlt 3 év fps-eivel: felénél letölrlöm a fenébe mert uncsi .
Itt ugye szinte mindent láttam már tehát valszeg elõbb be fog ez következni .
COD-ot jó hogy felhoztad a gygyi agyonscriptelt játékmenete ellenére is alázza az Crysis-t, nem egy pályát újra kezdtem csak mert olyan jó volt 😊

FC-t is unom már, ez pedig nem több annál!!!
Hiába vannak új pályák attól még uncsi .

Szal egy szó mint száz: jó ez a játék ( arosszakhoz viszonyítva) de az a plussz még nyomokban sincs meg benne , ami miatt orákra le tudnék ülni mellé ! Talán a Sandbox, azzal el lehet hülyéskedni ....

Fõképp , hopgy az AI állandóan megröhögtet...FC idejében ez még nagy volt, de azóta illett volna javítani a scripteken, hogy pl legalább ha tõle 10 méterre van fedezék, akkor ne futkosson helyben, vagy ne gugoljon le és kezdjen el lopakpdni még könnyebb célpontot kínálva nekem .
A sok felesleges cselekvés helyett, inkább ezeket gyúrhatták volna, mert bár jópofa , hogy lefekszik vagy pisil , azért ez elég kevés ....

A játék nálam megér egy próbát, de 10-bõl nem adnék 5-nél többet neki ....

lololol
Elég lesz, köszi. Az elmúlt héten túltöltötted az internetet a csõfps szóval; nagyon sok ember idejét fecsérled azzal hogy 25x kell ugyanazt elolvasnia.

schrank
hát most hogy részem volt kipróbálni a cod4 multit meg anno a crájzisz beta multit a crysis magasan veri ezt a csõefpes szart amit cod4-nek adtak ki , de persze egyik se ér játékélmény terén a bf lába nyomába se <#vigyor5> pedig a crysis-ra már nem lehet mondani hogy nem az a kategória mint a bf mert bizony ez a kategória az már más kérdés hogy sikerült bf paródiát készíteniük belõle <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

HeadHunter86
NEm zöltség, tapasztalat 😄

Smithwarden
Akkor tisztazom mert kicsit felreertettel par helyen:

"Multiban nem hiszem, hogy túl nagy durranás lesz."
Hat lehet... amugy az lenne sztem, de a gepigyenye miatt messze nem fogjak annyian tolni kezdetben mint pl a COD4-et sajna az biztos.

"BF2-nek nemigen ér a nyomába"
Indulaskor az emlitett ok miatt nem, de kesobb fene tudja...

"Multiban nem hiszem, hogy túl nagy durranás lesz. Most attól hogy kidõl egy-két fa meg jól néz ki még nem kelltõle ennyire elájulni."
Errol a a kidol 1-2 fa es a grafikai ajuldozasrol annyit hogy en is es akikkel egyutt jatszottunk nagyon sokat a multi betaban eros gepekkel full LOW grafikan (!!) toltuk, es nagyon elveztuk azt az egy palyat! (= eleg ronda volt es semmi favagas power! ... a multi betat nem optimalizaltak, irtak is hivatalis forumon hogy sorry de a vegso jatekra koncentralnak nem a multi betara)
Es mindenki ugy dontott kozuluk hogy CSAK MAGA A MULTI miatt megveszi a jatekot.

"Én igazából már a demóját is untam."
A single-t persze en is eleg gyorsan, csak egy palya, nem is tul hosszu.

"Ja szerintem is érdekes, de akinek az írására reagáltam az azt írta mindenben (multiban is) a Crysis lesz az etalon még sokáig."
Technikailag ertettem foleg hogy nem er a Crysis nyomaba a kozeljovoben semmi, viszont HA az alap multi melle tenyeg normalis modokat es full jatekokat osszerakanak a motorra akkor tenyleg nagyon nehez lesz megszoritani meg akar egy multira irt gamenak is, pl BF3, stb.

De ezeket nem tenykent irom, hanem hogy LEHET, majd idovel elvalik.

Nem kell feltetlen technikailag topon lenni egy jateknak (jarmuvek, fullos fizika, nagy terep, viz, stb) hogy durva legyen single-ben es multiban - lasd COD4!

DE ha sikerul osszehozni a legdurvabb motorra egy nagyon jo multit akkor inkabb azzal jatszok tobbet mint a kevesebbet nyujto masik multival.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

KILLER2
Hát ez nálam is problémás. Asszem elõször végigtolom a játékot, aztán csinálok valamit. De az editort azt tuti, hogy rögtön átnézem.

bakvarnyu
Ja szerintem is érdekes, de akinek az írására reagáltam az azt írta mindenben (multiban is) a Crysis lesz az etalon még sokáig. Hát szerintem nem.De már csak 5 nap és kiderül.

bertino
😄DDDDDDDD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Smithwarden
"Megint képzelõdtök, hol írtam, hogy nem tetszik ?"

...

"..Crysis ami nekem már most unalmas, fõleg, hogy végignéztem minden fegyvert , jármûvet stb, már kicsit sem érdekel a teljes játék."
"A Crysis pedig abszolut egy szûrke egér..."
"Jó vagy ennél jobb ? 😄"
"Nekem pl. ennél sokkal jobban tetszett a Stalker Ai-ja.. .Vagy ha valaki próbálta a Halo2-õt..."
"Ai.. Jó a szart..Szokásos FC : simán elõ lehet csalni õket úgy, hogy libasorba jönnek a puskacsõ elé😄DDD"
"De lehet csak egyszerûen öregszem, és nem akarok még egy csilli-villi tucat játékot végigtolni, azértnem vagyok annyira oda érte, mintha maga a játékok királya lenne ..."
"De mindegy, megértettem: százszor leírni milyen jó az nem flém, néha valamire negatívan reagálni az flém."
"A COD4 ötletességben, hangulatban porigalázza a Crysis-t."
"...szal itt sem számítok semmi jóra, fõleg, hogy egy év mûlva senki nem emlékszik a Crysis-ra : jön egy szebb, csillogóbb és vége lesz a nagy õrületnek."
"Persze elég nagy a hiszti Crysis körül ,egy darabig még mindenki meg lesz õrülva érte 😄"
"Kb. a FC2 megjelenéséig."
"Az AI meg még mindig hülye."
"Én legalábbis kinõttem abból, hogy a grafikára élvezzek, és megcsináljak 500 db "lõj le 10 embert, majd USE-gomb" küldetést.."
"Szerintem is felejthetõ a játék.."
...

A felso kerdesedre asszem valaszoltam a copy-pastekkal.
Es ez csak az utolso par oldal volt, nem is leptem vissza a regi fikazasaidra.

"JÓ A JÁTÉK, SZÉP is de ez szvsz messze nem Nextgame 😄DDD"

Totalisan ellentmondasos dolgokat dolgokat irsz, most meg kezded adni az artatlan Crysist megiscsak szereto jo fiut.
Most akkor jo vagy szar?
Emiatt (is) ujitasz furcsa modon pont a megjelenesekor gepet vagy nem?

Felelmetes vagy...

Ability ne torold ezt a kommentet pls, ennyi flame utan amit osszehallgattunk tole, igazan megerdemlunk mi is egy "osszefoglalot" - csak a feltett kerdesere valaszoltam.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

bordy
én nem is tudom mit fogok elöbb indítani. teljes sandboxot vagy a gamit .
még tudok párat aludni hogy eldöntsem XD
remélem gyorsan jönn is majd utána a normális részletes manualja.

Zsoltika 007
Azért nem kéne zöldségeket beszélni...

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

lac coo
Modot felejtsd el, évekig tartó munka ...
Egy két egyedi pálya maximum ....

KILLER2
Majd segítesz nekem modot csinálni.