CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki nem tudja a Warheadben ha -dx9 paraméterrel indítom a játékot miért 60hz-en megy a CRT monitorom mint DX10 módban? Sima Crysis-al tök jól mûködik a -dx9 paraméter, úgy 85hz lesz, de itt ugyanúgy 60hz-en égeti a szemem...
Az 1 röhejesen könnyû, Hard majd Delta fokozat kb. könnyebb volt, mint elsõre a Hard. 😞 A Warhead ütõsebb lett.

The Protector
😊De tessék ám god mod nélkül kijátszani mert elveszik az élvezet.Mellesleg ha nagy dögöt dob be neked a gép akkor úgy is elõre odakészíti neked az ellenszert😊Ez már csak ilyen.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Peetboy
Igen megtaláltam a rakéta kilövõt. De god módban keresgéltem. <#eplus2> Mert a vízbe úszkálva is lelõtt a helikopter. Utána még 2 másik is jön odébb a hídon túl a házaknál.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Nem az egyik házban van? Ott van egy kunyhó is, amit a chopper szét is lõ.

The Protector
Keress RPG-t.A konténerekben lesz!

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Peetboy
Assault pályán ahol jön a helikopter a benzinkút felett. Hogy lehet azt kilõni?? (Elõtte egy tankot kellett felrobbantani.)

Peetboy
Sikerült ma megoldanom. Nem kellett semilyen driver, sem Direct X frissítés!

Megoldás: A Dokumentumok - My Games - Crysis mappában mindent törölni kellett, beállításokat. Kivéve a mentéseket.

Papa01
Elég régóta ott volt a Crysis 1 a polcomon. Mivel most szabin vagyok, végig játszottam és nagyon tetszett! 😊 A története is egész jó volt! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Optimus Prime
Nem nehéz õket puszta kézzel se lenyomni. Használd ki a zéró G-t és kerüld ki õket, majd próbáld meg Maximum Strength-el elkapni õket - szó szerint - és kiütni õket. Nekem cirka fél óra kellet még elsajátítottam, de utána nincs esélyük. Te regenerálódsz, õk nem.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Igen azokkal a sz ar zöld mitudom én mivel nem birtam el a végén mert lõszerem nuku.Tudsz segiteni?
Hiába öregszem.
Optimus Prime
Végtelen lõszer? És pont a hegyben? Ez a játék így is nevetségesen könnyû még Delta-n is. Az óriás jégkásavetõ amõbákkal nem bírtál el?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Sziasztok,kérlek segitsetek, elakadtam itt: http://www.youtube.com/watch?v=982hJH2IOk0&feature=fvwrel az a baj hogy próbáltam a végtelen lõszert és nem sikerült!!Ez egy majom rész. 😊
Bocsánat. (Itt soha nem fogjuk tudni módosítani a hsz-t?)
Sziasztok!

Ilyen textúra/nanoruha (😄) problémám akadt: + amikor lövök, elindul az egér felfele. Korábbi mentést betöltve pedig átlövök/átmegyek az embereken. Valaki tudja a megoldást?
http://img692.imageshack.us/img692/8056/crysisx.jpg
Optimus Prime
Ártani nem árt, de így is átkozottul sok benne a bug. 😞

Az optimalizáltságon nem igazán (tudtommal), de jó pár más eredetû hibát orvosolnak a javítások.
A patcheket érdemes feltelepíteni? Javit valamit az optimizáltságon?

Peetboy
Razor verzió, tehát nem eredeti, de ez mindegy is, mert eddig ment gond nélkül. Nem frissitettem semmit, mert nem is kellett. Megpróbálkozok driver frissitéssel.
Kipróbáltam az MSVCR80.dll -et letölteni és bemásolni a System32 könyvtárba, de úgyse jó.

Optimus Prime
Retail, Steam, Origin verzió? MSVCR80.dll.... Hm. DirectX, driverek, frissítése megvolt? .Net csomagok, Visual Studio.

Egyébként az Originen vásárolt Crysis 1 sem mûködik, az EA fórumra a tanú rá. Nálam elvileg a Steames kulcs volt az oka, de úgy fest tök mindegy.

Peetboy
Nem indul a game, ez a hiba jelentkezik:

Optimus Prime
Szerintem

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

g_playerHealthValue = 400.0
g_playerSuitArmorModeHealthRegenTime = 2
g_playerSuitArmorModeHealthRegenTimeMoving = 2
g_playerSuitEnergyRechargeDelay = 1
g_playerSuitEnergyRechargeTimeArmor = 1
g_playerSuitEnergyRechargeTimeArmorMoving = 1
g_playerSuitEnergyRechargeTime = 2
g_playerSuitHealthRegenDelay = 1
g_playerSuitHealthRegenTime = 1
g_playerSuitHealthRegenTimeMoving = 1
g_suitArmorHealthValue = 400.0
g_suitCloakEnergyDrainAdjuster = 1
g_suitRecoilEnergyCost = 1
g_suitSpeedEnergyConsumption = 1
g_suitSpeedMult = 2
g_suitArmorHealthValue = 100.0
g_playerSuitArmorModeHealthRegenTime = 25
g_playerSuitArmorModeHealthRegenTimeMoving = 40
g_playerSuitHealthRegenTime = 45
g_playerSuitHealthRegenTimeMoving = 50
g_playerSuitHealthRegenDelay = 2.5

Ezek az értékek lehetnek, a név után. Szerintem egyértelmûen magasabbra kell állítani. Jól látom az utolsó elõtti sorban a nehézséget és lehet még emelni?

Muttley
tudja-e vki, h a lenti spoilerben lévõ .cfg fileban
mely rovatok képviselik nano-ruha funkcióinak
felhasználási idõtartamát
és milyen értékre kell állítani, ha hosszabítani akarom azokat, hogy tovább tartsanak?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-- AI Detection speed
ai_SOMSpeedRelaxed = 0.05
ai_SOMSpeedCombat = 0.01

-- Alive time
ai_RODAliveTime = 0.20
ai_RODMoveInc = 0.25
ai_RODStanceInc = 0.25
ai_RODDirInc = 0.25
ai_RODAmbientFireInc = 0.25
ai_RODKillZoneInc = -0.5

-- AI fire reaction time
ai_RODReactionTime = 0.01
ai_RODReactionDistInc = 0.0
ai_RODReactionLeanInc = 0.01
ai_RODReactionDirInc = 0.1

-- Cover fire time modifier (cover fire time specified in weapon)
ai_RODCoverFireTimeMod = 4.0

-- ROD ranges - percents of attackRange AI property
ai_RODKillRangeMod = 0.4
ai_RODCombatRangeMod = 1.0

-- Ambient fire, enemies not in the quota cannot hit the player.
ai_AmbientFireUpdateInterval = 0.5
ai_AmbientFireQuota = 20

-- Low health effect duration and health threshold
ai_RODLowHealthMercyTime = 1.5
g_playerLowHealthThreshold = 40

-- AI voice readability
ai_UseAlternativeReadability = 0

-- Player Health/Energy/Suit
g_suitRecoilEnergyCost = 7
g_suitSpeedEnergyConsumption = 110
g_suitSpeedMult = 1.85

g_playerHealthValue = 400.0
g_playerSuitArmorModeHealthRegenTime = 2
g_playerSuitArmorModeHealthRegenTimeMoving = 2
g_playerSuitEnergyRechargeDelay = 1
g_playerSuitEnergyRechargeTimeArmor = 1
g_playerSuitEnergyRechargeTimeArmorMoving = 1
g_playerSuitEnergyRechargeTime = 2
g_playerSuitHealthRegenDelay = 1
g_playerSuitHealthRegenTime = 1
g_playerSuitHealthRegenTimeMoving = 1
g_suitArmorHealthValue = 400.0
g_suitRecoilEnergyCost = 1
g_suitSpeedEnergyConsumption = 1
g_suitSpeedMult = 2
g_suitArmorHealthValue = 100.0
g_playerSuitArmorModeHealthRegenTime = 25
g_playerSuitArmorModeHealthRegenTimeMoving = 40
g_playerSuitHealthRegenTime = 45
g_playerSuitHealthRegenTimeMoving = 50
g_playerSuitHealthRegenDelay = 2.5

g_playerSuitEnergyRechargeTimeArmor = 6
g_playerSuitEnergyRechargeTimeArmorMoving = 7
g_playerSuitEnergyRechargeTime = 8
g_playerSuitEnergyRechargeDelay = 1.0

g_playerHealthValue = 200.0

g_difficultyLevel = 4
v_driverControlledMountedGuns = 0

Just do it :)

Optimus Prime
De ugye nem német nyelvû? A németem kicsit rozsdás, de az alapjátéktól csak jobb lehet. 😛

Shep
Én valami korábbi verziót ebbõl már végig vittem, sajnos nem nagy szám, ráadásul van benne egy csomó érdekes bug, meg hiba, persze lehet ebben a verzióban ezek már javítva vannak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Tölthetõ a Wreckage címû Crysis mod önálló verziója (Nem szükséges hogy fentlegyen a Crysis)

Next PC upgrade: 2022

Hi!
Nem régen találtam pár parancsot amivel in-game lehet állítani a grafikát.
Command: sys_spec_(nyomj egy tabot)
Kedvedre beállíthatod és mivel a menübe nem kell belépni szinte egybõl megnézheted a különbséget.
Warhead meg a Wars az .exe erroral ledob néhányszor, de crysis 1 -et azt tökéletesen lehet állítani.
Még az objektumok minõségét is amit elvileg csak a fõmenüben lehet. Illetve még a DirectX verziót is tudod állítani. Különbséget nem vettem észre csak FPS-ben, de ott se lényegesebbet.
Command: r_driver DX9 vagy DX10
Szinte az egész engine-t át lehet írni in-game a parancsokkal. Szószerint MINDENT. Azt is amit csak forrásfájlokból tudnál.
Ajánlom még az r_FullScreen 0-1 parancsot is!
A fontosabb kezdõbetûk a parancsokhoz:
c_
cl_
pl_
p_
g_
r_
i_
sv_ (multiplayer)
net_(multiplayer)
s_
Van rengeteg, lehet próbálkozni...
Jah, és még valami. A Warheadot soha ne játszátok Deltán, mert iszonyú bugos az AI és csak bosszantani fogod magad...
Sok szerencsét! 😉
gduck
Én a dínósat is vártam, abból se lett semmi 😞

Akkor a jelenlegi listám, amiket várok 😄
- dínós
- Titanic
- kalózos

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

grebber
Kalozos mod (Soha nem készül el ez sem kár ránézni)

Next PC upgrade: 2022

Peetboy
Hadd süssön, legalább jól fut a game. Legalább süt a nap, nem kell árnyék. Inkább a fények a lényeges és a színek. Szerintem Very Highon minden úgy nézne ki csak árnyék nélkül sokan nem vennék észre.

mandm
A második képen az autó alatt is süt a nap <#wow1>

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Maxtreme
Ja hogy van? Akkor tévedtem 😄 Rosszul emlékeztem az alap kinézetére😊

Maxtreme
kb ilyen alapból. Agyonmoddolt verzióból készült képeket a #31459-es hozzászólásban látsz 😊

Optimus Prime
Na, újrahúzott gépen megnézem már hogy fut nálam és mit tudok grafikailag kicsikarni belõle. Majd Steammel csinálok pár képet. Az Origines verzióm amúgyse akar elindulni. XD

Shep
Hát de ez az árnyékmentes verzió teljesen illúzióromboló.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Peetboy
Szerintem mindenkinek máshogy tetszik. Én a megjelenéskor is úgy láttam nekem a Medium-High között tökéletesen megfelel. Felesleges sztem a kékes fényes Very High.
Még pár kép

Shep
Van rajta mod, de a tiéd meg messze van a very higtól. ATI, NVIDIA mindegy, nem azon múlik.

Peetboy
Nálad Very High-on néz ki így? Mintha 2 különbözõ játék lenne. <#hamm> Nekem úgy nem tetszik annyira kékes szürkés - fényekkel.
Meg az is lehet az ATI vga-val máshogy néz néz ki mint NVidian.

Shep
Hát annak valahogy így kellene kinéznie, nálad nagyon le van butítva.

Peetboy
Csak fényes, színes kerítést tettek bele. Nagyon feldobja a játékot az biztos. A Flat Out 2 is tele volt erõs színes házakkal, fényekkel, és tök szép volt mégis elment egy ezer éves Celeronon is.

Peetboy
És mégis olyan fakó színnel akadt rendesen csak séta közben is, de most már nem és színes. Szerintem ez a pálya nem jól optimalizált.

Shep
Hát kis túlzással 😊

Maxtreme
dx6 ps1 powa 😄

Shep
Utolsó kép azért üt 😄

Maxtreme
hát. Így sem egy látványorgia 😄

Peetboy
Míg ugyanez a pálya Alacsony - Árnyék részletességgel így néz ki, süt a nap. A 3. képen a leveles képen látható a különbség. Lehet ez se hozza a Very High kinézetét, de legalább színes és hozza játék igazi hangulatát. Ráadásul, akció közben sem akad be, hanem jól fut a játék.

Optimus Prime
Húúú... Ettõl még nálam is szebb. 😄

Peetboy
Végre rájöttem a beállításra, hogy szépen nézzen ki és jól fusson. Eddig Árnyékok részletessége: Közepes és Magas beállítással ronda volt a grafika, nem sütött a nap, minden fakó zöld volt.

Így nézett ki:

Peetboy
Mert nem olyan gépigényes, és állítólag csúnyább mint az 1.