CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Mikrolag elõfordul sok esetben nagyon nincs rá megoldás.
Azt nem írtad milyen beállításokkal tolod,de a CE3 szereti megfingatni a csúcs gépeket is .

Next PC upgrade: 2022

Nekem laggol a játék! :S A gépem konfigja a leírásomban találhatjátok de folyamatosan mini laggjaim vannak de még a menü pontban is! 😄
Van valakinek valami 5lete? ja amúgy eredeti a játékom! 😊 (Crysis 3)

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Lehet, hogy õ a Warhead-ra gondolt, mert az magyar szinkronos. Egyébként simán megéri megvenni. Szinte ingyen van.
Shep
Magyar szinkron nincsen, egyébként meg a boltban kb 1000Ft-ért.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Üdv.Valaki megtudná mondani,hogy hol találom meg a Crysis letöltõjét magyar szinkronnal magyar felírattal ? Elõre is köszönm a választ.
JohnnyNapalm
évente vagy 3x kijátszom még mindig

Shep
Hát én momentán kb 2 hónapja játszottam újra vagy ötödjére és még mindig jó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Csak mert neked lerágott csont, nem biztos hogy másnak is. Én is nemrég játszottam vele elõször.
Még mindig játszik valaki ezzel. Beszarás... Nem hittem volna, hogy még mindig játszanak vele. Multiban is csak néhányan vannak. Számomra lerágott csont. 😊
Shep
Win7 64-en jól, 8-at nem tudom.

Aborg
Sracok, megy ez a jatek Win8-on? Es Win7 64 biten?
üdv.
Tudnátok nekem segíteni? Videót szeretnék rögzíteni a crysisból de képnél is és videónál is csak fekete képet kapok. Kipróbáltam Frapsal, GameCammal és Hypercammal is. Mindegyiknél ugyan az a hiba.
32bites win7 van a gépemen a hardverek pedig lehetõvé teszik a max grafikán való futtatást.. már ha ez fontos a problémám szempontjából.
Ja igen, videónál hangot azt rögzíti és más játékoknál semmi gond nincs ezzel. Crysisnál az fps számláló sem jelenik meg indításkor.
Szia! Én kitöröltem a játékból a 64 bites mappát és 32 bitessel nincs hanghibám.
JohnnyNapalm
ha windows reinstall sem oldja meg, akkor egyértelmû hogy hardverprobléma

Most így visszagondolva, a Warhammer 40k: Dawn of War: Soulstorm csinálta ugyanezt. Nemrég egy csomagban megvettem az egész sorozatot, felraktam, minden hiba nélkül ment, még a második rész két kiegészítõje is, a Soulstorm viszont szintén indulás után folyamatosan kékhalált produkált.
Hát ez tényleg eszméletetle hiba akkor. Nekem egy játékom volt, ami többszöri Win reinstall és egyéb javítás után is crashelt indításnál: a Dark Void Zero. Win7-el már gond nélkül fut. De anno a Steam JK szériából a régiek nem mentek -ezt sokan is írták, de egy XP reinstall megoldotta a gondot.

A demójával én tuti hogy sokkal gyengébb gépen játszottam. Ráadásul mondom hogy ugyanezen a gépen a 2 simán elmegy, se szaggatás, se semmi. Am azért kérdeztem mert egyrészt többször olvastam/hallottam hogy bizonyos játékok nem rajonganak az ATI kártyákért illetve nem szeretik a laptopokat és én is mintha próbáltam volna egyet ami kedvesen közölte hogy ezen a kártyán õ nem hajlandó futni.
Vírusproblémám már nagyon rég nem volt, pár hete ellenõriztem utoljára, de azért beiktatok egyet a közeljövõben is, az ember nem lehet elég óvatos.

Am a 2-nél melegedett a gép, de úgy emlékszem se fagyni nem fagyott, se kidobni nem dobott ki, volt pár hely ahol kicsit belassult a játék bizonyos scriptelt eseményeknél, de ennyi. Nem hinném hogy az elsõ résznek ilyen problémákat kéne okoznia.
Nem tudod, hogy NVIDIA - It's meant to be played? 😄 Kétlem, hogy ez az oka. Én egy teljes Windows reinstallt ajánlanék, esetleg egy vírus keresés. Nekem a demója még egy Celeron 3 Ghz és 6600 GT-vel is elment anno.

Ja hogy laptop 😊 próbálj meg drivereket frissíteni amennyire lehet, a HDD ellenõrzést és memtestet megcsinálhatod egy egy éjszaka alatt. Túlmelegedésrõl nem lehet szó? Ne a nyugalmi hõmérsékleteket nézd, hanem AIDA64-ben van egy rendszer stabilitás teszt menüpont, azt nyisd ki és hagyd úgy játék közben, majd meg tudod nézni utólag a mért hõmérsékleteket vele 1-2 óra játék után.
Egy laptopnál sajnos nem olyan egyszerû kiszedni az alkatrészeket 😄

Kipróbáltam, felraktam a két patch-et egymás után, de semmi változás. Nem lehet hogy ennyire nem szereti a játék a mobil ATI kártyát vagy az AMD procit?
Kékhalált egy beton stabil gépnek semmilyen körülmények között nem lenne szabad produkálnia. Kékhalált legtöbbször ezek okoznak: driver hiba, bad sector a hdd-n, legtöbbször fizikai hardverhiba de lehet egyszerû kontakthiba, ezt megelõzendõ célszerû idõnként kivenni a gépbõl a RAM modulokat és a többi kártyát majd alkohollal megpucolni óvatosan a csatolófelületeket rajtuk mert oxidálódhatnak és idõvel nem fognak rendesen érintkezni. Továbbá ha ilyeneket csinál a géped javaslom hogy csinálj egy memtestet (Memtest86) és egy teljes merevlemez vizsgálatot, felületi ellenõrzéssel elsõ körben. Ha egyik sem dob hibát akkor más is lehet, nálam pár éve XP-n az Agnitum Outpost nevû tûzfal program okozott random kékhalálokat, mindenre gyanakodtam csak arra nem. Mihelyt töröltem a géprõl megszûntek a hibák, érdekes 😊 Mindenesetre azóta nem használok tûzfalat sem, csak a windowsét, hardveres router tûzfal mögül
Sajnos már a Bf2 is megszívatott anno, a bfbc2 viszont probléma nélkül ment. Nah jó, néha játék közben rám zárja a progit és 2 percnél többet nem sikerült használni a játékba épített commot, de am nem volt vele baj. Mivel a Warhead is érdekel, ezért vettem ME-t, mert a másik dobozos változatból csak az alapjáték annyi mint a ME. Ezt a GameSpy-t viszont sajnálom, mert most minden indításnál beadja, holott a crysisWars-al tuti nem fogok játszani. Az is érdekes hogy a dobozon az van hogy netes aktiválás szükséges, de eddig még nem kérte, ezek szerint a GS-t is csak a multi miatt.

Játék még asszem rám is csak egyszer fagyott win7 alatt úgy hogy a feladatkezelõt se tudtam elõhívni, ill. egyszer volt olyan hogy indítás után az asztal helyett kaptam egy fekete képernyõt meg egy kurzort amit tudtam mozgatni és ennyi. Mivel laptopról játszom, resetelni sem könnyû. Viszont nekem az xp nem produkált a 10 év alatt annyi kékhalált mint a 7 az elmúlt másfél évben. Volt olyan is hogy Mass Effect 3 multi extraction körben crashelt. De játék közben többször elõfordult már ilyen, illetve egyszer böngészés közben. Egyébként én nem az ellenzék tagja vagyok, nekem am bejön a win7 és tényleg jó hogy a Feladatkezelõt bármikor elõ tudom hívni, de stabilabbnak nem nagyon mondanám.
Hát pedig a hiba nem a Win7-ben keresendõ mert nálam biza már 1,5 éve ugyanaz a Win7 x64 szolgál és leszámítva azt hogy a C: meghajtóról felette a szabad hely nagy részét, nem hogy cseppet sem érzem lassabbnak mint mikor felraktam de még resetelni sem kellett a gépet egyszer sem, mert ha valamelyik program véletlen megáll akkor CTRL-ALT-DEL -el újra elõ tudom hozni az asztalt és be tudom zárni task managerben. Az XP-nél az ilyen fagyások 90%-ában hard resetet kellett csinálnom mert semmire sem reagált a gép... Ezt leszámítva semmilyen hiba nem volt még a Win7-ben. 100x jobb, stabilabb, kiforrottabb oprendszer mint az a 11 éves kövület 😊

Mielõtt valaki jönne az ellenzékbõl, ez szigorúan magánvélemény 😊
Nem lehet a GameSpy-ról tölteni, max az Origin-rõl. De azt is patchelni. Kell. Vanilla címmel nem csoda, ha baj van. A GameSpy fiók a multihoz kell.
Patchek

1.2 majd 1.2.1

Háromszor csinálta meg. Utána nyomtam rá egy kompatibilitást, a start menüben feljött egy olyan hogy Crysis 64 bites mód, ugyan az. A Win7 nekem is eredeti, többször crash-elt mint az Xp (az eddig átlagom 2 havonta volt, most 2 nap alatt négyszer, mind a négy Crysis indítás volt ami szintén eredeti, EA Classics Maximum Edition, tegnap bontottam meg)
Patch nem lett hozzá felrakva, mert felajánlotta hogy leszedi a patch-eket meg online regisztráció, be is pipáltam mindkettõt, erre benyomta nekem a GameSpy-t és mivel ez kora hajnalban volt, baromira nem volt már kedvem még oda is regisztrálni, szóval gyanítom hogy ez teljesen az alapjáték. De azért durva hogy az is így reagál illetve a Win7 reagál így a játékra. A Fallout elsõ része is pofán röhögött amikor futtatni akartam, de õ legalább nem vágott a képembe kéket.
Am ha beregisztrálom GameSpy-on a játékot jobban megérné onnan leszedni, nem?
Nekem sok félét csinált, de crasht ritkán vagy játék közben. Dx9 mód, kompatiblitás mód, patchek fent vannak?

Maxtreme
Dehogynem, hisz valamilyen szinten Vistára írták anno (dx10) ami meg a win7 nagyon közeli rokona.

Nálam eddig egyik crysis rész sem mûvel ilyen anomáliákat. (origi win7 enterprise x64)

És annak mi lehet az oka hogy a játék indításra kékhalállal reagál? Többször is próbáltam.
Ha jól tudom, ezt a részt nem sikerült annyira optimalizálni mint a másodikat, tehát elvileg a kettõnek kb azonos a gépigénye, viszont a kettõ hiba nélkül elment. Ez is elmegy, csak viszi magával a Windows-t is 😄 Ennyire nem szereti a win7-et?
Csak 32 bites rendszert használok. És tényleg furcsa, hogy kb. az Awakening pályától kezdte cisnálni.

Próbáld meg 64 bites módban indítani, nekem az szüntette meg a recsegést. Ha nem indul akkor a kompatibilitást állítsd át Vista SP2 módra, nekem úgy már ment
A videókártya, a CPU, a VGA vagy a hangkártya? Netán a Win7? A TAC gunos bug egyébként ennek ellenére is sokaknál elõ jött.

Maxtreme
A hiba az ön készülékében van.

Istenem, ezas játék valami borzalom. Nem tudoma Win7-e az oka, mert XP-n nem volt hanghibám, de olyan, hogy recseg-ropog-akad, még egy restart után is. Kb. a hegy elõtti résznél kezdte. :S
Gondoltam megnézem milyen új VGA-val, igaz Origin-es verzoó - bár kétlem, hogy Steam, Origin, retail oszt-szoroz - de a végén volt a legtöbb bug. A nagy idegen kb. 10 méterrel a hajó felett sétált, a végén a TAC gun nem lockolt utolsó lövés, nem olvt betölve a tûz a végsõ gutásnál és meghaltam, a VTOL nem volt a scriptelt leszáló helyen. És ez már a patchelt 1.2.1 verzzó, el nem tudom képzelni a vanila verzió mennyi buggal lett az év játéka.

A Warhead egy fokkal jobb, mert az talán 4x is végig tudtam vinni. Gondolkoztam a 2 megvételenén Steam salen- ,de hagyom amíg 990 lesz. <#zavart2>

mooo
Hali!
Valaki fel tudná rakni valahova a CCC CUDAATS 2.21-et,mert amit a neten találtam linkeket egyik se mûködik...
Igaz, ez akkor van ha nagyon sietsz. Normális esetben nem jön elõ ez a bug. Szerencsére neten találtam rá választ, azóta mindenhova beírom. Hátha másnak is elõjön.

Nem volt semmi, csak az hogy meghaltam párszor 😄 Én felvettem a fegyvert akkor amúgy is fel kellett úgyhogy nálam nem volt ilyesmi
Ami vicces, hogy Delta-n még rövidebb, mint Hardon. :S A Warhead-ben legalább van némi kihívás. Nálad nem volt gond a végén a boss fightnál? Elsõre én nem vittem a TEC gunt, utána meg nem tudtam lockolni vele. Ami azért van, ha túl gyorsab lövöd ki a boss 4 ágyúját, még mielõtt a mission objective megjelenne.

Végigvittem Delta Force fokozaton, még mindig kár hogy ilyen rövid 😞 Azóta nem fagyott le, sztem 32 biten nem érzi jól magát Win7 alatt, mintha olvastam is volna Még a Warheadet is letolom, a második résznek meg nem tudom neki fogok e állni, nem nagyon tetszik ez a városi bolyongás, ez a dzsungel pont jó volt...
Helyesbítek, elég a Crysis.exe-t átállítani 😄
Hmm érdekes, sikerült mûködésre bírni a 64-bites exe-t, a Bin64 mappában a Crysis.exe-t meg a Crysis64.exe-t át kellett állítani Vista SP2 kompatibilitásra és úgy elindult 😊 Így már nem recseg a hang, meg talán valamivel jobban is fut
Amgúy nekem is integrált Realtekem van
Szóval nálad is befagyogat? akkor nem is szórakozok vele... Warheadet még nem játszottam csak feltettem megnézni, majd azt is végigviszem. Ezt is csak nosztalgiából tettem fel no meg azért mert az ez elõtti gépemen még mediumon sem volt meg nagyon a 30 FPS sok helyen... Nem emlékszem már hogy akkor ott fagyott-e, mindenesetre remélem nem fog túl sûrûn elõfordulni mert eddig a Win7 javára legyen írva hogy minden játékot/programot be tudtam eddig zárni gond nélkül ha véletlenül megfagyott, de itt a Crysis úgy megfagyott már kétszer hogy fél percig kellett nyomkodni a CTRL-ALT-DEL-t mire reagált rá a gép, majdnem reseteltem már elõször amit nem szerettem volna semmiképp, ez a gép még nem volt resetelve mióta megvan 😄 (1,5 éve)
Sokan elfelejtik a hangkártyát, mint tényezõ. Nekem egy integrált Realtek van, de azzal gondom nem igen van. Bár a játék mindkét rész átkozotul bugos. Még patchelve is. El se hiszem, hogy anno a vanilla verzió kapott 90% feletti pontozást.
Nekem sokkal gyérebb gépen mixelt beállításokkal simán megy. Bár a Warhead átleg kétszer elszáll 5 órás végigjátszás alatt.

játék 1.2.1-re van patchelve, hangról leírtam mit csinál, meg néha így pattan egyet a hangszóró...
Már kétszer le is fagyott :\ A hang is néha így beakad, mintha egy hangot többször közvetlen egymás után játszana le, mintha a proci nem bírná... Nem értem mi van, pedig DX9 High-on van minden ezen a gépen:

Pentium Dual-Core E6700 3.2GHz
4GB DDR2-800
1GB HD 4850...
Catalyst driver: 11.9

FPS 30 alá nem nagyon megy, így nem értem mi van... Túlmelegedés sem lehet mert egyik játék sem csinált eddig ilyet, a proci 4 fokot melegszik játék alatt (50-et mutat alapból, crysis alatt max 54 volt eddig..., VGA max 70 fokos volt...)

hang vagy VGA driver lehet?
A motion blur intezitását lehet állítani egy csúszkán.

Próbáltam úgy is, de nem jegyzi meg akkor sem. Ha közepesre teszem vagy magasra akkor megjegyzi, csak akkor nem ha kikapcsolom... Direkt szivat ez a játék <#idiota>...

Mindegy, végülis csak azért akartam kikapcsolni mert mozgás közben némelyik fa lombja bevibrál az elmosódástól, kikapcsolt állapotban nem csinálja. Majd megszokom...
Adminként futtatod? Hasonló hibák már nálam is voltak több játéknál. sose jöttem rá miért. <#shakehead>

Most sima Crysis-ban is van egy hülyeség: a motion blurt hiába kapcsolom ki, vagy nem vesz róla tudomást a játék egyszerûen, vagy ha kilépek és visszalépek a játékba beállítja "egyéni"-re és hiába írom át akár config fájlban, ugyanúgy figyelmen kívül hagyja...
Nekem hasonló gondom XP-nél volt, mikor váltottam az OpenGL játékok csak 60 Hz-en mentek. De a Crysis D3D, szóval nem értem. Esetleg az ini/cfg fájlt nézd meg nem-e lehet állítani. Vagy futtasd ablakban.