CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én reálison nyomom és hát ja. nem egyszer kellet elmenekülnöm és elrejtöznõm míg visszagyógyultam. pedig nem rambozok be, csak megjönn az erõsités valahonnét.
izin és normálon nem is játék, reális vagy delta.
Battlelog: Purga5
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Nem szaggat, hanem beakad!
Neked 2 Giga RAM-od van, szerintem az ami igazán nem elhanyagolható.
Egyébként ezek alapján biztos vagyok benne, hogy az állításod helyénvaló.
Szerintem a Cod-ot meg a half -life 2 szériát egy ilyen csili-vili maszlag sem éri utól<#beka2>#beka2>
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Továbbá szeretnék hozzászólni a játékélménnyel kapcsolatos vitához. Nem ígértek semmit ezzel kapcsolatban, nem értem, hogy miért vártatok egetrengetõ újítást... a grafot nagyon ígérgették, meg is kaptuk. Szarul van optimalizálva, ez más kérdés, bár nekem nincs gondom vele szerencsére. ^^ Visszatérve a játékélményre: én se élveznék egy olyan játékot, amin csak végigrohanok, kinyírok 10 kóreait, aztán megyek a következõ zöld ponthoz, és megint megcsinálom ugyanazt. Persze, mert ezt nem is így kell játszani, nem az a lényeg, hogy very easy fokozaton végigrohanj a pályán, vagy beülj valami járgányba, teszemazt egy csónakba még a First Light környékén, áthajózol a túloldalra, majd berohansz a hajóroncshoz (vagy lehet, hogy nem számít roncsnak). Igen, így elég unalmas, viszont a szabadságot tovább növeli. Én most kezdtem egy újat, úgy fél óra - egy óra alatt végig is vittem a demót. Hard fokozaton indultam neki, kikapcsoltam a célkeresztet (ez utóbbi nagyot dobott a játékon, egyrészt értelmet kapott a fegyverre szerelhetõ lézer, hogy tudjam is hova célzok (elõtte soha nem raktam rá), másrészt értelmet kapott a zoom is, vagyis az Iron Sights, vagy a Reflex sights. Hard fokozaton már a Silencernek is látom jelentõségét, ha meghallanák, hogy lövök, és erõsítést hívnak, akkor jön az a bizony 100+ ellenfél. Ezenkívül Hardon nem bírsz ki 50 lövést, jó ha 5-öt, fõleg, ha még az Armor is ki van kapcsolva. 10 ember ellen már elég hasznos tud lenni ha fedezékbe bújsz, és onnan hentelsz, majd megkerülöd a házat, és mire észrevesznek már 3 ferdeszemû halott. Továbbá a jármûvek is segíthetnek ha felnyomod a fizikát: valahol a sziget közepe felé teligázzal nekivezettem egy kocsit az ellen jármûvének, volt 1 jó kis robbanás és 3 ember meghalt, kicsit megkönnyítette a dolgom. No meg az is hangulatos tud lenni, amikor eldobok egy granatot, ami robbanásnál "felkavarja" a homokot, ettõl jó kis füst lesz, és pár másodpercig megáll a tûzharc, majd ha elszállt a por folytatódik. 😄
Nah már így is hosszú lett, bár tudnék még mit írni, nem untatlak titeket vele. 😄 Egy szó, mint száz, a játékélmény nem csak a játéktól, de a játékostól is függ. Vannak ennek a játéknak is hibái, mint mindegyiknek, nem kell rajta meglepõdni. Ha kihasználod a játék nyújtotta szabadságot, lehetõségeket, akkor jól lehet szórakozni. Valakinek tetszik a game, valakinek nem, valaki élvezi, valaki unalmasnak tartja. Ez az én véleményem, nem kötelezõ reagálni rá, ha nem tetszik figyelmen kívül lehet hagyni.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
MSI K8N Neo4 / AMD A64 3200+ s939 / 1GB 400MHz RAM / Geforce 8600GT / 160GB HDD
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Csak vizuálissan kapunk újjat, meg ugye a nanosuit-ot hype-olták még.
Én ha játékmenetet szeretnék, akkor FPS az eszembe sem jutna.
És LOW minden.
Én kurvajó grafot vártam, mert az igérték.
Én megkaptam.
A többi meg az FPS-ekkel járó dolgok.
Ez soha nem lesz más, mert akkor már nem FPS lesz, hanem RPG!!!!!!!!
Mert vannak olyanok, mint az Oblivion meg M&M szarságok, csak éppen azzal egy percet nem tudok játszani, hiába szép.
Szóval ez így nagyon is jól van szerintem.
Regards,
Bughegyek mindenhol de nekem nagyon tetszik a game hangulatos szép bár majd 1 év múlva látom remélem teljes pompájában!
Next PC upgrade: 2022
Kipróbálni,néhány órát játszani....aztán annyiííííííííí.... Többet vártunk.. Semmi extra... Sõt... Ilyen már volt... A Cod4....szerintem jobb,ami azért is szégyen,mert azt a "kutya" sem várta...
Bérbe vehet? reklámfelület...
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64