CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Miért mit vársz, mindenki álljon szájtátva percekig egy pálmafa elõtt ? 😊
Fõleg aki low-ban tolja és hánynia kell olyan ronda 😉
Low-ban jön elõ a játékélmény, ott csak az van, nézelõdni nem igen van mit 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

crazyclone
nekem nem tetszik annyira ... egyelõre ... lehet majd megtetszik de lehet beleunok sajna a far cry sem tetszett azt is meguntam ....

MerlinW
ne legyetek már "szexelünk bébi? hozok sört, te addig csinálj szervert...." tipusú emberek😄

[merlinw.org]

HeadHunter86
Sok ovodás, azt se tudja mi az a játék vagy hogy kell vele játszani, elakadnak egy ilyen játékban, hát, lol.
Tegnap jött Warezon a Crysis, de itt már van aki kipörgette, gondolom milyen élvezetes lehetett végigrohanni a pályán... Apuci gépével, az ilyenektõl hányok..

lac coo
<#taps><#taps><#taps>

MaskimXul
biztos nem kérdezed elég sûrûn, azért nem válaszol senki. de hogy legyen egy jó napod; ott, nem, szarügy 😊
Pókmalac
hol van a rakétavetõ😄????xd ja és nem lehet beállitani hogy automatikusan vegye fel a löszert a kinyirt katonátol????mer elég idegesitö minden halotthoz oda menni és egyenként megnyomni az F gombot😊

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

GoKu x
a tankokat h kell kinyirni?? értem én h rakétavevõvel, de aztt hol találok mert nincs??

Na beszarok mik mennek itt 😄 Rambo szimulátor 😄 Rambot megszégyenitve,,,,,,doom 1 prealpha techdemo szintü grafika..viszi a pálmát

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

grebber
Pontosan nemtudom megmondani de 20-30 fps között mozgott az fps szám amikor néztem de volt hogy lement 14 fps-re pl az atomnövényes dzsungeles részeknél.

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
tizenegyezerforint

[merlinw.org]

skinnyman
A 2. képen mi az az ocsmány geci? 😊

Regards,

skinnyman
Aham. És az átlagfps kb mennyi?

Regards,

MaskimXul
Ja, meg arma és crysis között azért nem kéne párhuzamot vonni, semmilyen szinten <#kacsint>
MaskimXul
na a deer hunter is ilyen, leültem játszani, és csak bambultam a szarvasokat meg a szép osztrák tájat 😊
szinte kínos volt lövéssel megzavarni azt a világot.
MaskimXul
Nem mindenki a kihívást keresi a játékban. Én pl végigtoltam a demót normalon, utána beraktam minden létezõ csítet, és mentem baromkodni, tájat nézni, meg mindenféle taktikát kipróbálni.
Nekem nem attól lesz élvezetes egy játék, hogy tízszer kell újratölteni, mire rájövök, hogy milyen sorrendben kell kinyírni az ellenfeleket, hanem attól, hogy szórakoztat, elvarázsol, olyan hangulatot hoz létre, amit amúgy nem tapasztalhatnék.
Crysis ebben nagyon jó. Akinek az okoz örömet, hogy õ nyomta végig leggyorsabban a suliban, hát egészségére. Én inkább megnézek mindent, bekukkantok az összes sarokba, bámészkodok. Mert itt aztán lehet mit.
magus
értem én hogy egy társadalom rákfenéje vagyok hogy nincs csúcs gépem de akkor ha nem maxon futtatom akkor a játéknak rondábbnak kell lenni a doom 1 prealpha techdemojanal is?

grebber
FPS általában igen arral szól hogy szarrá löjjünk mindekit.Nemtudom mit vártatok basszus.

Next PC upgrade: 2022

bepe79
Akkor olyan game-eket, mint az Armed Assault, Operation Flashpoint, Operation Flashpoint 2 (2008), Deer Hunter 2005, stb. stb. ki se probalj, mert nem RAMBO-szimulatornak keszultek. (:

Suzuki Swift GL 1.3

lac coo
Elég uncsi ez így is úgy is 😞
Vagy ledarálok mindenkit percek alatt, vagy csak sunnyogok a bokrok között....
Egy pályának mondjuk ez elmenne de egy játékot így végigtolni ... Nem tom... Biztos van akinek ez bejön, de én pl elég keveset játszom azt meg nem hason csúszva akarom eltölteni 😊)))

SimaSuna
<#eljen>
lac coo
Keress egy patakot a nagy falu mögött, azt követve eljutsz egy barlang bejáratához .....

bepe79
Na az ilyeneket en is kutya legyek, ha megertem...
Var 5 evet a Crysis-re, meg a HL2-re vagy eppen a STALKER-re, 60000-szer frissiti a forumot amig kijon, kepeket es videokat rak be, elemzi a grafikus motort, es amikor kijon a game (na persze warezben..), akkor letolti, es egy delelott vegigrohan rajta esz nelkul easy fokozaton rambot megszegyenitve. Na az ilyen embereket nem fogom en soha az eletbe` megerteni.

Suzuki Swift GL 1.3

wedge31
Nem tudom nekem furcsa ,ha csak a legutobbi Bioshock örületre gondolok akkor is nagy a csend de lehet hogy neked van igazad.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

SimaSuna
tank nyakát célozd a rakétavetõvel 😊
Pókmalac
hi all

hogy kell kinyirni a tankokat mer nem jövök rá thx😊 ja és nem lehet beállitani hogy automatikusan vegye fel a löszert a kinyirt katonátol????mer elég idegesitö minden halotthoz oda menni és egyenként megnyomni az F gombot😊

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

SimaSuna
én per pill elakadtam..kb 50hszel ezelõtt irtam 1 kérdést..de csak a "gépigény" topikot leltem itt..
Smithwarden
Meg multi szerver kellene...

Nem tudom fel van-e torve az a resze es van-e egyaltan tort szerver hozza....vagy meg kell venni mindenkeppen az eredeti majd emiatt.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Neked hogy sikerult?
en mikro kinyirtam azt az elso nagy dogot, utana jon egy ellenseges hajo a hajonk tulaoldalanal. Lelovom azokat az agyukat, utana vmi olyat mondanak hogy fogjam be a TAC gunnal azt a dogot. Na mar most nekem olyan nins, es ahol a terkep mutatja hogy ott kene lennie ott nincs.
Otlet?

Smithwarden
Sztem eleg sokan jatszanak. <#hawaii>

wedge31
Nagyon csendes a topic ,oriási hsz áradatra számitottam valszeg sokan csalodtak vagy még nem jött le mint nekem.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Smithwarden
Varj kitalalom...nem az izgalmas "realistic vagy "delta" modban rohantal vegig a jatekon. <#crazya>

skyli991
kipróbáltam, és egész jó, de még mindig nagyon akad. 1280-on minden mediumon 7800gs-el 3,2-es procival és 2 gb rammal... 😞
Ott tartok hogy egy kis patak van, a túloldalon pedig egy falu szerüség ahol egy csomó ember van és egy idõ múlva magától meghalok...

Nah végigjátszottam!!!!!

Hát mit mondjak,többre számitottam...reggel kb 10ora hossza volt.Hát én sokkal jobbra számitottam,mind játékmenetben,mind az idegenek terén.Az AI nem rossz de azért van mit rajta javitani,a grafika kétségtelenül a legjobb amit eddig láttam.Hát értékelésem szerint 10/7.Azt hittem nagyobbat fog ütni...😞
A multi viszont sztem a legélvezetesebb az összes eddigi game közül(esetleg CS:S ér a közelébe)
Szal sztem ha tarol csak azzal fog,a grafika mellett.
Ability
Igen, vagy a konfig fájlba is teheted.
Na lent van a game....ma kezdtem el huzni csak,de lent is van....de nincs szivem feltenni,mnert elkezdtem a gears of wart :S

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

GamerAdams007
Töltsd le a demót, nagyrészt már az alapján is el lehet dönteni, hogy megéri-e. A tényleges gondodra viszont nem tudok megoldást, esetleg próbáld meg letölteni más forrásból.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Prince of Máté
hóesénél mennyivel kevesebb az fps-ed mint a tengerparton?

Sziasztok!
Kiprobálnám a fullt. Leszedtem 6,02 GB. Belemegyek az1 fájlba total commander másol 100% kiírja hogy lemez olvasási hiba. Lefutattom a crc-t minden rendben. Próbálom winrart talát 3 crc-hibát. Leszedem újra azt a 3 at most megint talál 2 de másikat. Commander meg mindig 100% lemez olv. hiba akármyelyik winyon prónálom. Mit tegyek kezdem kicsit unni.? (légyszi ne okítson senki hogy vegyem meg eredetibe. nem tudom még eldönteni megéri e a 1xxxx pénzt)
Mr Manson
consolba?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Szabó Péter
Az túl egyszerû!

Ability
\r_displayinfo 1
Szabó Péter
Fraps nevû programmal például

Mr Manson
FPS-t hogy tudom kiiratni?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

GamerAdams007
"Kamuflázskrosszer" lmao... <#idiota><#eplus2>

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

MerlinW
Jó az, az a rejtõzködõ célkereszt. Hogy ne lássa az ellen. Kamuflázskrosszer powa😊

[merlinw.org]

SimaSuna
találtatok 1 túszt..

na én elmentem +keresni a többi túszt mert az a feladat..de sehol nem találom õket..
Hy all. Ott tartok hogy a 2tankot felrobbantottam el mentem a barlang bejáratához, de nem tok bemenni mer sziklák eltorlaszolják. Merre kell menni?<#confused>
GamerAdams007
Jah mondjuk ha már használ az ember célkeresztet, akkor érdemes átállítani a HUD-ot mondjuk fehérre, az még használható is.

lac coo
Kemény ötlet volt egy ilyen dzsungelban a zöld célkereszt 😊)))
Nem is lehet használni ,a piris pöttyös célzóka a jó ....