CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fõleg aki low-ban tolja és hánynia kell olyan ronda 😉
Low-ban jön elõ a játékélmény, ott csak az van, nézelõdni nem igen van mit 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
[merlinw.org]
Tegnap jött Warezon a Crysis, de itt már van aki kipörgette, gondolom milyen élvezetes lehetett végigrohanni a pályán... Apuci gépével, az ilyenektõl hányok..
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Next PC upgrade: 2022
szinte kínos volt lövéssel megzavarni azt a világot.
Nekem nem attól lesz élvezetes egy játék, hogy tízszer kell újratölteni, mire rájövök, hogy milyen sorrendben kell kinyírni az ellenfeleket, hanem attól, hogy szórakoztat, elvarázsol, olyan hangulatot hoz létre, amit amúgy nem tapasztalhatnék.
Crysis ebben nagyon jó. Akinek az okoz örömet, hogy õ nyomta végig leggyorsabban a suliban, hát egészségére. Én inkább megnézek mindent, bekukkantok az összes sarokba, bámészkodok. Mert itt aztán lehet mit.
Next PC upgrade: 2022
Suzuki Swift GL 1.3
Vagy ledarálok mindenkit percek alatt, vagy csak sunnyogok a bokrok között....
Egy pályának mondjuk ez elmenne de egy játékot így végigtolni ... Nem tom... Biztos van akinek ez bejön, de én pl elég keveset játszom azt meg nem hason csúszva akarom eltölteni 😊)))
Var 5 evet a Crysis-re, meg a HL2-re vagy eppen a STALKER-re, 60000-szer frissiti a forumot amig kijon, kepeket es videokat rak be, elemzi a grafikus motort, es amikor kijon a game (na persze warezben..), akkor letolti, es egy delelott vegigrohan rajta esz nelkul easy fokozaton rambot megszegyenitve. Na az ilyen embereket nem fogom en soha az eletbe` megerteni.
Suzuki Swift GL 1.3
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
hogy kell kinyirni a tankokat mer nem jövök rá thx😊 ja és nem lehet beállitani hogy automatikusan vegye fel a löszert a kinyirt katonátol????mer elég idegesitö minden halotthoz oda menni és egyenként megnyomni az F gombot😊
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
Nem tudom fel van-e torve az a resze es van-e egyaltan tort szerver hozza....vagy meg kell venni mindenkeppen az eredeti majd emiatt.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
en mikro kinyirtam azt az elso nagy dogot, utana jon egy ellenseges hajo a hajonk tulaoldalanal. Lelovom azokat az agyukat, utana vmi olyat mondanak hogy fogjam be a TAC gunnal azt a dogot. Na mar most nekem olyan nins, es ahol a terkep mutatja hogy ott kene lennie ott nincs.
Otlet?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Ott tartok hogy egy kis patak van, a túloldalon pedig egy falu szerüség ahol egy csomó ember van és egy idõ múlva magától meghalok...
Hát mit mondjak,többre számitottam...reggel kb 10ora hossza volt.Hát én sokkal jobbra számitottam,mind játékmenetben,mind az idegenek terén.Az AI nem rossz de azért van mit rajta javitani,a grafika kétségtelenül a legjobb amit eddig láttam.Hát értékelésem szerint 10/7.Azt hittem nagyobbat fog ütni...😞
A multi viszont sztem a legélvezetesebb az összes eddigi game közül(esetleg CS:S ér a közelébe)
Szal sztem ha tarol csak azzal fog,a grafika mellett.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Kiprobálnám a fullt. Leszedtem 6,02 GB. Belemegyek az1 fájlba total commander másol 100% kiírja hogy lemez olvasási hiba. Lefutattom a crc-t minden rendben. Próbálom winrart talát 3 crc-hibát. Leszedem újra azt a 3 at most megint talál 2 de másikat. Commander meg mindig 100% lemez olv. hiba akármyelyik winyon prónálom. Mit tegyek kezdem kicsit unni.? (légyszi ne okítson senki hogy vegyem meg eredetibe. nem tudom még eldönteni megéri e a 1xxxx pénzt)
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
[merlinw.org]
na én elmentem +keresni a többi túszt mert az a feladat..de sehol nem találom õket..