CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy meglát rámfogja a fegyvert de ahelyett hogy tüzetnyitva eloldalaz..😊
Vagy kõröz a harcihelikopter kb 100 méterre tõle felrobbantok két ummert de ide se repül megézni mivan csak kõröz tovább...
A szabadságot csak azért hoztam fel mert sokan irogatták hogy mekkora szabadság van benne...Amúgy az oblivion fps😉
Hullákról (az õ fizikájuk az egyetlen gondom) majd nyomok be shotokat a kedvedért rendesen elégsok van amin röhögtem,kb azonnal beáll mindegyiknél a hullamerevség érdekes nem?😊 A fák mozgásában mi a gyönyörû? Mindegyik ugyanúgy mozog kb minimétereket,mintha rázná a fát alul valaki egy kicsit..😊
A grafikán kívül semmi kimagasló nincs ebben a játékban...Talán még az hogy elégsokminden szétlõhetõ...No meg a gépigény😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Mi 0? - Sztem nagyon is jó lett, az ellenfelek emberi reakciói pl. vagy ahogy bekerítenek.
Szabadság? - Ha szabadságra vágysz akkor játsz szerepjátékkal, Oblivion pl egész nagy 😄
Ez FPS nem egy RPG ahol bármerre császkálhatsz különféle missióért.
fizika nemrossz. - te aztán tudsz szépeket írni, mondj még 1 programot, ahol ilyen fizika van, még a hl2-t is lepipálja ilyen tekintetben.
Fák mozgása gyönyörû.
Te véletlen nem az orosz crysis átirattal játszottál? XDD
Szép szép jójó....Az emberek kidolgozása amire mindenki azt mondta hogy györnyörû...Hát addig amíg arcokat és katonai páncélokat,ruhákat kell megjeleníteni...De pl a kutatócsaj vmi ritkaronda,iszonyatgyengén néznek ki az izmok...Mint egy sorvadt múmia..😊
Az MI egy 0...Legalábbis számomra hatalmas csalódás,gyakorlatilag csont hülye az ellenfél.
Számtalan dolog iszonyatosan elõrescriptelt akárki akármit is ír...😊
A szabadság...Hááát...Nagyobb bejárható területen de lineárisan tudunk elõrehaladni,a szabadság inkább annyi hogy nagyjából úgy támadunk ahogy akarunk (nekem pl kedvencem a hummerek által bevédett táborokba a jeeppel való belandolás padlógázzal,és kocsiból kiugrás..Hummerek durr és mindenki pislog)..
A táj szép bizonyos távolságból,a vízeffekt baba,a fizika nemrossz (bár a hullák hagynak igencsak némi kívánnivalót)..
Én azért ennél többre számítottam,dehát ez van... Bejön,de nem lesz nállam az év játéka...a gagyi széleffek helyett (valjuk be,hogynézmárki ahhogy a fák mozogak....nevetséges...) kisebb gépigény és vagy 3X ennyi MI jól jött volna,ez így semmimás csak egy giccs átlag game...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD
\r_driver=dx9
r_driver=dx9
de egyiket sem figadja el elsõ verzió elindul de dx10
a második el sem indul elfeketedik a kép utána azonnal desktop
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Töltsük le az internetet!
HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Nem tudom biztosan, mitõl sikerült, mert elsõre nem nyílt ki, de a továbbjutás szemben lesz, kicsit fentebb, mint az a zsilip ahol bejöttél. Ha kinyílik azt látni fogod, mert a nyomáskülönbség szívja kifelé a "ködöt" az ajtó körül. Elsõre nem nyitotta ki és tíz percig kerestem énis ... szerintem ahogy bemész, lenézel, lesz egy zöld fénylõ kör, benne egy szimbólummal, lehet ott kell lenni amíg narancs nem lesz a színe és akkor nyílik a zsilip.
Egyébként ez a játék kegyetlenül odabasz! A sztori végre ismét elsõrangú eddig és a látvány még így a gépem miatt LOW -on is rettentõen jó
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Segítség kellene mert elakadtam.
Lent a föld alatt, ahol már nincs gravitáció, bérek egy terembe egy nagy szétnyíló, köralakú ajtón.
Riadóztatnak a lények és egy pillanatra sötétség lesz.
Na innen fingom sincs, hogy merre tovább.
Ha valaki járt már erre, és emlékszik még rá, megoszthatná velem, hogy merre vegyem az irányt!
THX!
Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD
XP-n még gyorsabb lenne a kicsike...
Medium beállításon így fut a crysis az videóban látott gépen, felbontást sajna nem adták meg, de sztem 1280*1024 vagy 1024*768 lehet.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
http://9gag.com/gag/5135249
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Most az anyahajó fedélzetén vagyok, és a tengerböl kiemelkedett egy idegen ürhajó.
Nálam van egy kisérleti fegyver, amit nem tudok használni. (azt irja nincs befogott célpont)
A csaj a VTOL röl láthatóan lézerrel befogja, de a fegyverrel nem tudok tüzelni!!
Asus P5W64 WS Pro,4*1GB,Core2DuoE6700,NVIDIA GeForce8800GTS(640MB),WD 2*250GB Raid,SB Audigy2, Vista Ultimate 64bit
Ez egy hazugság! Én vásároltam már jó néhány játékot ott (HL2 sorozat, COD 2), de hibátlan volt még a fólia is! Elképzelhetõ, hogy egyes 576 boltokban vannak olyan eladók, akik lopnak, de nem mindenhol! Ha pedig annyira idióta vagy, hogy fólia nélkül elviszed, akkor megérdemelted! Ilyenkor azonnal reklamálni, és kérni a panaszkönyvet! Vagy, vásárolj a MM-ban, vagy a Saturn-ban!
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Visszalehet tartani eggyáltalán a levegöt hogy pontosabban lõdözzek?
Ennek is lockolt már a bootloadere?
A csaj mondja hogy fogjam be a célt, de sehogy sem sikerül.
Asus P5W64 WS Pro,4*1GB,Core2DuoE6700,NVIDIA GeForce8800GTS(640MB),WD 2*250GB Raid,SB Audigy2, Vista Ultimate 64bit
Nem tudja valaki hhogy lehet távcsöves pityunál visszatartani a lélegzetet?
Mert ugy mozog az a sz.. mintha valami alkesz fogná.
Ennek is lockolt már a bootloadere?
AMD A10 7850K; 16 GB Kingston HyperX DDR3 1866; GA-F2A88XM-DS2
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Engem érdekelne egy teszt! Ha jobb mint a GTS-m (és szerintem jobb) akkor leváltom GT re.
Bye!
PS3 ID: SDani456
Szal érdekel valakit? <#vigyor2>#vigyor2>
Starcraft2 e-mail: [email protected]