CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HeadHunter86
Az Oblivion FPS nézetbõl játszható RPG.
Mien nehézségi szinten játszol?

Már neharagudj de az milyen amikor kb 5 méterrõl rálövök a csókára géppityuval és ahelyett hogy megfordulni továbbra is hátatfordítva keresgél engem,és vagy 5 mp reakcióideje van...
Vagy meglát rámfogja a fegyvert de ahelyett hogy tüzetnyitva eloldalaz..😊
Vagy kõröz a harcihelikopter kb 100 méterre tõle felrobbantok két ummert de ide se repül megézni mivan csak kõröz tovább...

A szabadságot csak azért hoztam fel mert sokan irogatták hogy mekkora szabadság van benne...Amúgy az oblivion fps😉
Hullákról (az õ fizikájuk az egyetlen gondom) majd nyomok be shotokat a kedvedért rendesen elégsok van amin röhögtem,kb azonnal beáll mindegyiknél a hullamerevség érdekes nem?😊 A fák mozgásában mi a gyönyörû? Mindegyik ugyanúgy mozog kb minimétereket,mintha rázná a fát alul valaki egy kicsit..😊
A grafikán kívül semmi kimagasló nincs ebben a játékban...Talán még az hogy elégsokminden szétlõhetõ...No meg a gépigény😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

HeadHunter86
Ehhh, érdekes.
Mi 0? - Sztem nagyon is jó lett, az ellenfelek emberi reakciói pl. vagy ahogy bekerítenek.
Szabadság? - Ha szabadságra vágysz akkor játsz szerepjátékkal, Oblivion pl egész nagy 😄
Ez FPS nem egy RPG ahol bármerre császkálhatsz különféle missióért.
fizika nemrossz. - te aztán tudsz szépeket írni, mondj még 1 programot, ahol ilyen fizika van, még a hl2-t is lepipálja ilyen tekintetben.
Fák mozgása gyönyörû.

Te véletlen nem az orosz crysis átirattal játszottál? XDD

Hát pár óra játék után :
Szép szép jójó....Az emberek kidolgozása amire mindenki azt mondta hogy györnyörû...Hát addig amíg arcokat és katonai páncélokat,ruhákat kell megjeleníteni...De pl a kutatócsaj vmi ritkaronda,iszonyatgyengén néznek ki az izmok...Mint egy sorvadt múmia..😊
Az MI egy 0...Legalábbis számomra hatalmas csalódás,gyakorlatilag csont hülye az ellenfél.
Számtalan dolog iszonyatosan elõrescriptelt akárki akármit is ír...😊
A szabadság...Hááát...Nagyobb bejárható területen de lineárisan tudunk elõrehaladni,a szabadság inkább annyi hogy nagyjából úgy támadunk ahogy akarunk (nekem pl kedvencem a hummerek által bevédett táborokba a jeeppel való belandolás padlógázzal,és kocsiból kiugrás..Hummerek durr és mindenki pislog)..
A táj szép bizonyos távolságból,a vízeffekt baba,a fizika nemrossz (bár a hullák hagynak igencsak némi kívánnivalót)..
Én azért ennél többre számítottam,dehát ez van... Bejön,de nem lesz nállam az év játéka...a gagyi széleffek helyett (valjuk be,hogynézmárki ahhogy a fák mozogak....nevetséges...) kisebb gépigény és vagy 3X ennyi MI jól jött volna,ez így semmimás csak egy giccs átlag game...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hogyan lehetne megölni az anyahajjón azt a nagy gépet? már próbáltam mindennel, de semmi hatása. 😞 vagy csak nem vagyok elég kitartó?
Igy probáld!

Ja és még hogy lehet a rivatunerrel a venti fordulatszámát maxra állitani?Mert itt vki irta vkinek, nemrég olvastam hogy állitsa maxra!

HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD

Hello valakinek sikerült elindítani már vista alatt dx9-be?mert nekem nem akarm menni beírtam így

\r_driver=dx9
r_driver=dx9

de egyiket sem figadja el elsõ verzió elindul de dx10
a második el sem indul elfeketedik a kép utána azonnal desktop

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

KILLER2
Lassulást nálam is csainálja, csak inkább 3 óra után. Megeledés lesz szerintem.

Töltsük le az internetet!

KILLER2
Mondogat az mindet, csak egyszerûen legugolt a fegyveres konténer vagy mi elé, azt nem hajlandó felállni. Pedig végre egész jól sikerült megcsinálmnom. Na mindegy, majd holnap.

Na hi emberek!Kéne egy kis segitség!Exodus pályán akadtam el!Találkoznom kellett vmi strickland õrnaggyal,aztán jön egy ilyen hatalmas nagy szörny és azt kéne kinyirni, rakétautánpótlás van végig, de nem tudom kinyirni!Lövöm egyfolytában,a száját is, próbáltam gyengepontot keresni, de nem sikerül!Az a feladat elvileg hogy evakuálási pontot kell biztositanom,de nem tom kinyirni ezt a szörnyet!Please vki help!Elõre is köszi!Ja meg a másik, laptoppal tolom és nálam is jelentkezik ez a belassul téma!Mi lehet a megoldás?nVidia geforce go 7600ossal tolom,256 MBs!Megy kb az elején 20 percet zsirul ,utána meg belassul és csak néha néha jó,utána megint lassul:S!

HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD

MaskimXul
Akkor csak szivat, mennie kéne utánad, és mondogatnia, hogy brr dehidegvan, vagy ilyesmi 😊
Macccy
Jönni fognak csak tedd mindíg amit a parancsnokság mond. Psycho vigyáz rá amíg te kilövöd a két harckocsit az iskola körül, aztán juss ki a faluból és mikor a határban leszel, szólni fog Psycho hogy biztonságba viszi a túszt ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

KILLER2
Köszi, de az a baj, hogy nem jön. Pontosan mit kell vele mûvelni? Vagy csak a játék szivat?

MaskimXul
indulj el vele, és a tüzeknél állj meg, hogy felmelegedjen a manus. Mutatja is a hpját a képernyõ közepén asszem
Macccy
Mákod van, pont egy órája jutottam ott ki.

Nem tudom biztosan, mitõl sikerült, mert elsõre nem nyílt ki, de a továbbjutás szemben lesz, kicsit fentebb, mint az a zsilip ahol bejöttél. Ha kinyílik azt látni fogod, mert a nyomáskülönbség szívja kifelé a "ködöt" az ajtó körül. Elsõre nem nyitotta ki és tíz percig kerestem énis ... szerintem ahogy bemész, lenézel, lesz egy zöld fénylõ kör, benne egy szimbólummal, lehet ott kell lenni amíg narancs nem lesz a színe és akkor nyílik a zsilip.

Egyébként ez a játék kegyetlenül odabasz! A sztori végre ismét elsõrangú eddig és a látvány még így a gépem miatt LOW -on is rettentõen jó

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

KILLER2
Ha valaki tart már az ûrhajó utáni részen, az tudna segíteni? Ott vagyok, hogy újra megvan Prophet, de sérült a ruhája. Odaadja az alien fegyvert, én meg leirtok mindenkit, de utána csak jajjgat és nem mozdul meg, aztán meghal és game over.... Itt mit kéne csinálni?

nem azért de ennél a demot nagyobb grafikén nyomtam, gyengébb konfiggal........é s50000 szor szebb volt mégis..........

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

MaskimXul
mondtam, használd a strength módot, attól biztosabb lesz a kezed, meg hasalj le.
Üdv!

Segítség kellene mert elakadtam.
Lent a föld alatt, ahol már nincs gravitáció, bérek egy terembe egy nagy szétnyíló, köralakú ajtón.
Riadóztatnak a lények és egy pillanatra sötétség lesz.

Na innen fingom sincs, hogy merre tovább.
Ha valaki járt már erre, és emlékszik még rá, megoszthatná velem, hogy merre vegyem az irányt!

THX!

Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD

HeadHunter86
Ittvan még egy: http://www.gametrailers.com/player/27854.html

XP-n még gyorsabb lenne a kicsike...

HeadHunter86
Tessék: http://www.gametrailers.com/player/27856.html

Medium beállításon így fut a crysis az videóban látott gépen, felbontást sajna nem adták meg, de sztem 1280*1024 vagy 1024*768 lehet.

sli gtx-ed van ? jo ég

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Hello segitenétek az elején meg kell találni valami tuszt aki csaj sikerült is de nem tudom hogy utána mit kell teni nem jön utánam nem tudok vele beszélni se, mit kell csinálni?
w77d
Hidd el nem vagyok annyira idióta, de volt rajta fólia, ugyanis ilyenkor általában újrafóliázzák (nem nagy ördöngõsség, egy fóliázõgép kell hozzá), amit azóta megtanultam megkülönböztetni a gyáritól (kicsit vastagabb és nem tudják olyan szépen lezárni a szélét)! abban teljesen igazad van, hogy hülye dolog volt az összes 576-ra kiterjeszteni a dolgot, én csak az árkád 576-ot ismerem! De õk aztán tényleg lopnak, arrogánsak és abszolút nem korrektek! A többiektõl meg elnézést kérek!

gduck
Nekem még mindig 1 nap és 2 óra 😊 EAStore bekaphatja 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Én minimum úgy egy év(vagy több) múlva fogok csak ezzel a játékkal jáccizni. 😞

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

gduck
Hali! Hogy muzsikál a géped?

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Yoda001
errõl van szó, én eddig a hl (hl2 is) és cod sorozatokat is ott vettem,semmi bajuk nem volt

http://9gag.com/gag/5135249

és azokra esetleg nem gondolsz, aki még nem tart itt??? nem véletlenül van a SPOILER... írj ugy, hogy csak az olvassa el, aki akarja... vannak még itt emberek, akik nem vitték végig, és talán meglepetést akarnak...

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Köszönöm, de szerintem nem egyre gondoltunk.
Most az anyahajó fedélzetén vagyok, és a tengerböl kiemelkedett egy idegen ürhajó.
Nálam van egy kisérleti fegyver, amit nem tudok használni. (azt irja nincs befogott célpont)
A csaj a VTOL röl láthatóan lézerrel befogja, de a fegyverrel nem tudok tüzelni!!

Asus P5W64 WS Pro,4*1GB,Core2DuoE6700,NVIDIA GeForce8800GTS(640MB),WD 2*250GB Raid,SB Audigy2, Vista Ultimate 64bit

"576-ból SOHA ne vegyél gamét! Én eddig kb 4 játékot vettem ott, abból 3 ból lenyúlták a cd-kulcsot, egy meg szét is volt karcolva!"

Ez egy hazugság! Én vásároltam már jó néhány játékot ott (HL2 sorozat, COD 2), de hibátlan volt még a fólia is! Elképzelhetõ, hogy egyes 576 boltokban vannak olyan eladók, akik lopnak, de nem mindenhol! Ha pedig annyira idióta vagy, hogy fólia nélkül elviszed, akkor megérdemelted! Ilyenkor azonnal reklamálni, és kérni a panaszkönyvet! Vagy, vásárolj a MM-ban, vagy a Saturn-ban!

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

w77d
külföldrõl rendelted, hogy ilyen hamar megkapod? most akkor mégsem rendelik vissza a 8800gt-ket?

stultus78
Valaki ! #17620

Visszalehet tartani eggyáltalán a levegöt hogy pontosabban lõdözzek?

Ennek is lockolt már a bootloadere?

b betût megnyomod és bemérdet távcsõvel és kattintasz a töbit elintézik a repülõk de a hajótol távol legyél egy kicsit

pl van ilyen c4 bomba vagy az a távcsöves gránátvetõ vagy mi

MaskimXul
strength mode
Valaki segitene, hogy az anyahajon a TAC löveggel hogy kell löni ??
A csaj mondja hogy fogjam be a célt, de sehogy sem sikerül.

Asus P5W64 WS Pro,4*1GB,Core2DuoE6700,NVIDIA GeForce8800GTS(640MB),WD 2*250GB Raid,SB Audigy2, Vista Ultimate 64bit

GyuriX2572
Mivell kell rálõni és hova?

egyébként szerintem túldicsérték a játékot. jó elhiszem, dx10, sm3, stb... sokkal élvezetesebb a játék... de haver is azt mondta. ha nem lenne ilyen grafikája a gamenek le se töltené... mert ebben csak azt lehet élvezni. kicsit Rambo érzés fogott el azon a mapon amikor a suliba kellett bemenni, és 2 tankot csak ugy lazán ki kellett nyirni, + kb 15 katonát tök egyedül

srácok, nekem az tünt fel, hogy a pálmalevél, a bokrok élethû mozgatására több idõt forditottak mint a karakter fejlesztésére. például én teljesen elfogadnám ha lenne szintezõdés a képességekben. minél többet használod a gyors futást, annál tovább lehetne futni vele. minél többet használnád a strength-et, annál nagyobbat ütnél... stb. láthatatlanságban tovább lehetne maradni, stb... Találtam egy bugot a játékban. Elhiszem hogy hiperszuper helik vannak benne, de egyszer egy helit leráztam ugy hogy bebujtam a bokrok közé, láthatatlanság, és elrepült. most van egy olyan repcsi, ami elõl hiába rejtõzök, láthatatlanná válok nem kopik le...

kb 2 rálõsz de normálisan

Mozzanat
szevasztok jo lett a games?
Én valszeg holnap probálom ki

GyuriX2572
Annyival nem jobb, hogy megérje a ráfizetést. Vegyél iinkább olcsón (ha kapsz) GTX-et.

stultus78
Szeva mindenkinek.
Nem tudja valaki hhogy lehet távcsöves pityunál visszatartani a lélegzetet?
Mert ugy mozog az a sz.. mintha valami alkesz fogná.

Ennek is lockolt már a bootloadere?

\ már nem kell 😛

MiQ
... nem kell messzire menni tesztért --> a Prohardveren van, és majdnem gtx teljesítményt hozott a kari, úgyhogy én elpasszolom az enyémet 30 000 HUF-ért, amint lehet itthon kapni a gt-t 😊))

AMD A10 7850K; 16 GB Kingston HyperX DDR3 1866; GA-F2A88XM-DS2

NeBby
Csak 2× kb <#vigyor3> 320asnál <#wave>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

SD456
Hy!

Engem érdekelne egy teszt! Ha jobb mint a GTS-m (és szerintem jobb) akkor leváltom GT re.

Bye!

PS3 ID: SDani456

NeBby
Holnap jön a 8800GT m vagy legkésõbb holnapután! Gondoltam csinálok egy tesztet (vagy leírom hogymegy) , ha valaki akar még venni ilyen VGA t...<#vigyor3>
Szal érdekel valakit? <#vigyor2>

Starcraft2 e-mail: [email protected]