CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

#17661-ra valaki?
Sziasztok

Van egy kis gondom. Volt ugye az MP Béta ahol regisztráltam magam egy accountal, azaz lett egy nick-em. Most megvettem gémet és se a régi account se egy új kreált account sem segít abban, hogy a gémben ne a Nomad(szám) nickel játszak. Mi lehet az oka? Vki help
thx

Gyá tényleg, te már laktál ilyen szigeten?

Legújabb nvidia driver - talán 169.09 - segit neked is, nekem is segített, szinte isten! 😊

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Jóvan nyugi, vicceltem csak 😊

Na kipróbáltam a játékot.
Háát nálam nem ez lesz az év játéka az biztos.
Deja vu érzésem van ennyi.

Srácok a demóhoz volt egy beállítás HeadHunter86 csinálta a teljeshez használja valaki, vagy nem lehet le szedni kész beállításokat,,

wesker24
Valaki esetleg erre valami megoldást ?? Van egy zöld szimbólum ami átvált narancssárgára egy kis idõ múlva elsötétül minden és aktiválódik ez a két energianyaláb vagy nem tom mi !!
Hogyan kell a hajora föl menni azután amikor a 3 légvédelmi tankot fölrobantottam? Kösz
megy az utánad , mint a pincsikutya , ha megindulsz .a konténernél kilõttél minden lényt?

Csakhogy van egy kis probi ez az ürge ki nem mozdul a konténerbõl. Hogyan vegyem rá, hogy jöjjön velem?
Prófétát vidd mindig a radaron lévõ zöld ponthoz , ott mindig egy égõ roncs van aminél megmelegszik , várj amíg az életereje felmegy 100-ra , aztán mehetsz a következõ zöld ponthoz.

csabush
Az érdekes, én még csak a suliig toltam, ott 2 tank, meg csillió katona volt, ott kb 25 fpsem volt, de nem full lowon, hanem med-highon, pedig nekem csak egy d915ös pentiumom van 3,4 et járatva, és ugyanúgy 2gb ram. Asszem a shadows lowon van.

Mindenesetre játékmenetre nem nagy durr, de a graf engem kárpótól, a Far Cry-t is szerettem a mutánsokig😊 Itt legalább azok nem lesznek😄

Elfogadom én a mások véleményét -így a tiédet is Skyline , mert ugyebár nem vagyunk egyformák ezáltal más szemszögbõl közelítjük meg a dolgokat . Kinek a pap kinek a papné , kinek a kutyája 😊 Szerencsére ahány ember annyiféle. De milyen unalmas is lenne a világ , ha egyformák lennénk . A soha nem látott fizikához ragaszkodom! 😊😊 Wesker annál a résznél lesz egy ketyere ami örvényt gerjeszt , menj bele az továbbvisz .

Prófétét hogy lehet megmenteni?
elite
Hát na neked vissza kellett venni, akkor mindenkinek vissza kell majd venni...

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Riddick21
Végigtoltam, a játék második fele, vagy inkább utolsó harmada egy kalap szar. Nem tesztelték, nem optimalizálták és így tovább. Unalmas, ötlettelen, a játék valós és létezõ pozitívumai közül egy sem érvényesül, kivéve a Crytek nagyobbat/többet/hangosabbat elve, ami már a Far Cry végét is elkúrta.

A játék csúcspontja a tankcsata volt, én azt élveztem legjobban, meg a harcot a koreai nanokatonák ellen a temetõben! Mindezt legkeményebb nehézségen, de a végére azt is vissza kellett vennem, mert a hajón már játszhatatlanul nehéz a befejezés. Amúgy végig very high-on nyomtam 1280*768-as felbontás mellett, de a játék 2. felében több helyen is le kellett húznom minden high-ra, a legvégén pedig már csak mediumon voltam képes 30 fps fölött tartani a sebességet! (Intel Quad @ 2.4, 8800GTX, !GB ram)

Szóval részemrõl ez így gagyi, csalódás, a játék elsõ fele nagyon jó, bár rém egyhangú, de ott egy színvonalas FPS-t kaptunk. Marad az év játéka a The Witcher és az év fps-e a BioShock!

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Telepítettem a játékot.. A beállításokig minden ok, de amikor játszani kezdek a monitoron csak árnyékszerû dolgok vannak.Átállítottam mindent alapra de úgy sem jó. Mit kell beállítanom? ( a demó tökéletesen futott)
VGA: nvidia 7950GT 512 MB, 2 giga memória
Itt is sínen mész csak szélesebb sínen...De ha megnézed mindigcsak egy irányba tudsz elõrehaladni lineárisan...A Soha nem látott fizikával meg azért vitatkoznék..😊
Amúgy nem értem miért nem lehet más ember véleményét elfogadni,ennyire nem kell fanatikusnak lenni....Van akinek (köztük nekemis) ez egy tök átlag game szép graffal,ennyi.

De még mindig szart válaszolni nekem bárki is...Vista + Dx10 alat szebb,vagy ugyanaz mint a high-ultra buherációval?😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

wesker24
A fegyver megvan töltve de jelenleg azért nem látod mert cloak módban vagyok !!
töltsd meg a fegyvert <#gun><#violent><#idiota><#zavart1>

Frank99
van tûzfalad?

mert minden indításkor nekem ki akar menni, csak nem engedem....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

wesker24
Hello éppen itt vagyok nem tudja valaki mit kell csinálni ??

Hogy regisztráljam vagy vásároljam meg.Ez volt a helyzet mikor felraktam a Sims 2-öt is. Rá1-2 napra már kaptam tölük emilt, mintha kaptak volna infot hogy én használom a játékot.
woy
hát igen.voltak benne jó dolgok,meg rengeteg hiba.a végén 4x kellett újraindítani a játékot ,mert nem reagált senki és semmi,én meg azt hittem hogy valamit nem jól csinálok,de volt ilyen többször is.nagyon idegesítõ tud lenni.egyszer lelõtték a repülönket,erre mit látok ?! a pilóta sértetlenül ott áll a gép mellett.mondom jó 😄 a taktikázást nem nagyon lehet jól kihasználni,az ûrhajóban vagy miben szerettem volna láthatatlanul kiosonni,de úgyis megláttak,na meg a hát a történet vége is olyan amilyen :S mintha félbe vágták volna.az MI szerintem átlagon aluli,a stalker vagy a fear MI-je sokkal de sokkal jobb volt.a grafika tényleg gyönyörû,ha van hozzá géped.a hangulata se volt valami hû de jó,néha olyan érzésem volt hogy ez a játék még nincs teljesen készen :-) 1x bõven elég volt végigjátszani.ez az én véleményem.

okok de mikor már vannak vagy 40 en meg vagy 5 tank meg 2 helikopter na akkor kiváncsi lennék mien grafon megy 30 fps-t az elején médiumon nyomtam jó volt mostmár azé vissza kell még abból is venni de rájöttem hogy felesleges mer full lowon is ezt csinálja
x5200+ 2 giga dualba x1950 pro 670/1600

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

bordy
milyen levelet?

csabush
hát, nem csak a vidikarin múlik... nekem vegyes beállításokkal, szép is, és 30fps megvan, lazán fut egy 1950xtvel

Kapott már valaki emilt az EA-tol a Crysis-sel kapcsolatban vagy csak engem piszkálnak?
Gyerekek aki ezt fikázza, annak mi az ami tetszik ? Vagy csak alapból olyan a természete , hogy semmi sem jó neki??????Gyönyörû grafika , elfogadható MI ( ha kiszúr az ellen megpróbálnak bekeríteni , fedezékeket is jól használják ) játékban még sosem látott fizika !!!!! , nekem a hangulata is bejön , jó nagy pályák-ezáltal ugye nem túl lineáris . Ott a COD4 ,FEAR MOHA ezeknél az az érzése az embernek , mintha villamoson ülne , ami ugye a sínek miatt kötöttpályás . Mindig meg van határozva merre menj . Itt arra mész amerre akarsz !Úgy oldod meg a feladatokat ahogy neked tetszik . Ez egy lopakodós taktikai FPS , nem egy agyatlan lövöldözés.Fel kell nyomni a nehézséget 3. vagy 4. fokozatra , aztán lehet JÁTSZANI. Nem easy-n végigvinni mint Rambo bácsi és dicsekedni a suliban , hogy 5 óra alatt kijátszottam azt a szar , könnyû játékot......ENNYI.... akinek nem inge nem veszi magára...

elite
Valaki mondja már meg miért mosott szar a távoli hegyek textúrája?
e_detail_materials_view_dist_xy = 2048 - on van, mégis szar!!!

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

azért egy kicsit kellemetlenmül ért hogy az x1950 esemmel minimumon 800*600 ba is jácchatatlan egyes részeknél😞😞😞

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

woy
én is jobbat vártam,és a vége az :S

Sziaztok.

Egy kis "humoros" video hogyan robbantsunk fel a dolgokat. 😊😊😊

Tom's Hardware Crysis Movie

LackoMester
nemrossz game ez a Crysis,grafika szép meg minden,de ...anyira nemfekszik nekem-tény jobbat vártam...
meg ez a Maximum game baromság,hmmm...

élet a legjobb méreg

Megnyitod a rivatunert, majd a main ablakban a driver settings-nél rákatt a customize ott a legelsõ a system settings lesz.Azon belül pedig a második fül a fan control asszem...

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Szerintem azért unalmas neked mert lowon játszod 😊
Ez a játék tényleg a grafika miatt jó,én low-on biztos nem is játszanék vele...de szerintem ha minimum high-on játszol,és finoman megy,akkor tényleg nem rossz szvsz,egyszer jó végigvinni...(pedig nekem nem nagyon számít a grafika,még c64-en kezdtem,de ez az a játék,ami tényleg a grafika miatt érdemes végigvinni 😊

Nekem is ugyanez a problémám mint silent knight-nak.
Nem tudok be menni a barlangba, mindent megpróbáltam már, de semmi, a fõnök is csak ott toporog és semerre se megy.Ez valami bug lehet?
Elõre is köszi a választ.

Büszke lehetsz megint az ATi ra. jóval a 8800 GT mögött kullog.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

varga peti
lödd ki a nanoruhás katonákat a temetö körül és ott várd a gépet

c2d6400@3400MHZ, ds3,wd160 sataII, Hd 4870 stb...

biztos láma vagyok, de elakadtam ott, amikor a VTOL-nek érkeznie kéne, és felszállni rá, de valamiért nem jön! Biztosítanom kéne a helyszint! DE hogy? :S mit kell csinalni? légyszi segítsetek! köszi
Azért a 320 megás gts egyáltalán nem olyan szar, mint ebben a tesztben. A többi okésnak tûnik. Mindenesetre a 8800gt marha jó vételnek tûnik.

bordy
kukkot nem értek német nyelven de ha jól vettem le 220 €
akko má 8800gt inkább simán.

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa

MaSzKa

lac coo
Hát én akárhogy játszom a játékot, olyan unalamas mint az állat 😞
Egyetértek azzal, hogy ez CSAK a grafika terén hozott valami újat, bár még mindig nincs gépem , szal LOW-ban tolom az meg iszonyatos ronda 😊)) De képek alapján fullban egész jó ... aztán itt meg is áll a tudomány ;(
Most a 10-bõl már csak 3-at adnék neki .... Nagy ritkán bescripteltek valami akciót, életet mellém, de úgylátszik ilyenre nem volt energiája már a Crytek-nek 😞

Összetologatták a pályákat, telerakták tökéletesen egyforma AI-val ( pedig az is viszonylag sokoldalúan paraméterezhetõ ) aztán várják az év játéka díjat 😊))))
Ez így kevés lesz .... Valami elismerést fognak kapni , de mindenki tudja, hogy ahogy az egekbe emelték megjelenés elõtt, akkora tucat játék lett, a többi fejlesztõ meg levonhatják a következtetést, hogy szép grafikával bármit el lehet adni a sok lámának ,)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Nem volt éppen hangtompító a célszerszámon...😊
Amúgy FEAR MI lényegesen jobb,bár ott is vannak marhaságok...De az rendesen a szopató MI..😊
GoW is igen betud turvulni MI téren...De mind1...
Nekem mindenesetre nem ez lett az etalon fps az évben..😊

Egyel a legnehezebb alatt...De lehet újrakezdem legnehezebben..
Vistán dx10ként indítva szebb azért mint xp alatt ezzel az ultrára buherálással,vagy ugyan az?

Azért néz hátra és keres ott, mert hangtompító van a stukin és mögé mennek a golyóid, ott keltesz zajt. Részben jó, részben nem. Viszont megfordul és aztán lõ is rád. Szerintem nem rossz. Nem láttam még olyan játékot, ahol ennél lényegesen jobb lenne az MI.

Amúgy kitoltam a játékot. Elég baba volt. Most egy darabig elég volt mindenféle játékból.