CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy kis gondom. Volt ugye az MP Béta ahol regisztráltam magam egy accountal, azaz lett egy nick-em. Most megvettem gémet és se a régi account se egy új kreált account sem segít abban, hogy a gémben ne a Nomad(szám) nickel játszak. Mi lehet az oka? Vki help
thx
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Háát nálam nem ez lesz az év játéka az biztos.
Deja vu érzésem van ennyi.
Mindenesetre játékmenetre nem nagy durr, de a graf engem kárpótól, a Far Cry-t is szerettem a mutánsokig😊 Itt legalább azok nem lesznek😄
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
A játék csúcspontja a tankcsata volt, én azt élveztem legjobban, meg a harcot a koreai nanokatonák ellen a temetõben! Mindezt legkeményebb nehézségen, de a végére azt is vissza kellett vennem, mert a hajón már játszhatatlanul nehéz a befejezés. Amúgy végig very high-on nyomtam 1280*768-as felbontás mellett, de a játék 2. felében több helyen is le kellett húznom minden high-ra, a legvégén pedig már csak mediumon voltam képes 30 fps fölött tartani a sebességet! (Intel Quad @ 2.4, 8800GTX, !GB ram)
Szóval részemrõl ez így gagyi, csalódás, a játék elsõ fele nagyon jó, bár rém egyhangú, de ott egy színvonalas FPS-t kaptunk. Marad az év játéka a The Witcher és az év fps-e a BioShock!
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
VGA: nvidia 7950GT 512 MB, 2 giga memória
Amúgy nem értem miért nem lehet más ember véleményét elfogadni,ennyire nem kell fanatikusnak lenni....Van akinek (köztük nekemis) ez egy tök átlag game szép graffal,ennyi.
De még mindig szart válaszolni nekem bárki is...Vista + Dx10 alat szebb,vagy ugyanaz mint a high-ultra buherációval?😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
mert minden indításkor nekem ki akar menni, csak nem engedem....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
x5200+ 2 giga dualba x1950 pro 670/1600
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
e_detail_materials_view_dist_xy = 2048 - on van, mégis szar!!!
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
Egy kis "humoros" video hogyan robbantsunk fel a dolgokat. 😊😊😊
Tom's Hardware Crysis Movie
meg ez a Maximum game baromság,hmmm...
élet a legjobb méreg
\"We are only slaves to our temptations\"\"
Ez a játék tényleg a grafika miatt jó,én low-on biztos nem is játszanék vele...de szerintem ha minimum high-on játszol,és finoman megy,akkor tényleg nem rossz szvsz,egyszer jó végigvinni...(pedig nekem nem nagyon számít a grafika,még c64-en kezdtem,de ez az a játék,ami tényleg a grafika miatt érdemes végigvinni 😊
Nem tudok be menni a barlangba, mindent megpróbáltam már, de semmi, a fõnök is csak ott toporog és semerre se megy.Ez valami bug lehet?
Elõre is köszi a választ.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
c2d6400@3400MHZ, ds3,wd160 sataII, Hd 4870 stb...
http://www.computerbase.de/artikel/hardware/grafikkarten/2007/kurztest_ati_radeon_hd_3870_rv670/16/
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Egyetértek azzal, hogy ez CSAK a grafika terén hozott valami újat, bár még mindig nincs gépem , szal LOW-ban tolom az meg iszonyatos ronda 😊)) De képek alapján fullban egész jó ... aztán itt meg is áll a tudomány ;(
Most a 10-bõl már csak 3-at adnék neki .... Nagy ritkán bescripteltek valami akciót, életet mellém, de úgylátszik ilyenre nem volt energiája már a Crytek-nek 😞
Összetologatták a pályákat, telerakták tökéletesen egyforma AI-val ( pedig az is viszonylag sokoldalúan paraméterezhetõ ) aztán várják az év játéka díjat 😊))))
Ez így kevés lesz .... Valami elismerést fognak kapni , de mindenki tudja, hogy ahogy az egekbe emelték megjelenés elõtt, akkora tucat játék lett, a többi fejlesztõ meg levonhatják a következtetést, hogy szép grafikával bármit el lehet adni a sok lámának ,)))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Amúgy FEAR MI lényegesen jobb,bár ott is vannak marhaságok...De az rendesen a szopató MI..😊
GoW is igen betud turvulni MI téren...De mind1...
Nekem mindenesetre nem ez lett az etalon fps az évben..😊
Vistán dx10ként indítva szebb azért mint xp alatt ezzel az ultrára buherálással,vagy ugyan az?
Amúgy kitoltam a játékot. Elég baba volt. Most egy darabig elég volt mindenféle játékból.