CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaskimXul
ja, azért van különbség a "can run" meg az élvezhetõ fps között <#nyes>
lac coo
....és a döglött tyúk miért kotkodácsol ha rálépek ? <#banplz>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Törölt felhasználó
Crysis Collector's Edition SoundTrack INTERNAL-Torrentleech

Fincsi!
MaskimXul
miért nem próbálod ki? amúgy meg szerintem medium-high 800*600 ban jó lesz
Sziasztok!!
Tom h unnyátok már az ilyen jellegû kérdéseket de most az 1szer megkérdezem
mivel sok fejfájást okoz nekem ez a játék, ugyanúgy mint sokmindenki más én sem
akarok kimaradni a gémelésbõl.Szóval mik a megfelelõ beállítások a Crysis-ben a következõ PC-nek:

ASROCK,PIV 3.02Ghz,NVIDIA Gainward Bliss 7600GS 256MB DDR3 Golden Sample Goes like hell,1024MB Kingmax ram(633Mhz),Samsung 250GB,Samsung writemaster DVD-RW

Annyit tok h a minimumot üti és nem félek a 800x600-as felbontástól tehát ne kíméljétek, reális képet akarok...

Elõre is köszönöm Noodle!! ui.:egy elõzõ kérdésre a válasz :ezen az oldalon az összes új játékot le tudjátok tesztelni elméletben, h valyon fog-e menni www.systemrequirementslab.com

ASROCK,PIV 3.02Ghz,NVIDIA Gainward Bliss 7600GS 256MB,1024MB Kingmax ram(633Mhz),Samsung 250GB,Samsung writemaster DVD-RW

daf xf
Ja és a procim AMD 4200+ duálmagos

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

daf xf
Üdv all!
Lenne egy kérdésem.

Az én gépem ennyire elég a játéknak.
-AMD 4200+
-asus alaplap
-1giga kingston 800mghz-es memó
-geforce 8500gt 512 mb
Ha vennék bele még 1 giga ramot vagy így ahogy motvan élvezhetõ lenne a játék?
Ha nem akkor lesem töltöm.

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Peetboy
Balumann: "Szinte annak van a legkisebb gépigénye ha 1 éven belül megjelent játékokat figyeljük "

Szerintem a Bioshock-nak kisebb a gépigénye mint a COD4-nek. Nálam Mediumon is tökéletesen fut a Bioshock. Sõt még Max grafon is kisebb akadásokkal játszható. 1024x768-on.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Peetboy
Hamarosan csinálok egy összehasonlító képet egy zsákról ami benne van a Crysisban is és a COD4-ben is. Különbözõ beállitásokban persze.
Majd nagyot néztek, mekkora a különbség.<#vigyor0>

Peetboy
De Mediumon is nagyon jól elmegy Single-ben csak nem akadás mentesen. 40-50FPS.
Rájöttem a VGA-m az birná, csak a procim gyenge hozzá sajnos.

Peetboy
COD4-rõl. Na én fõleg a Net Multi játékra mondtam,hogy ott érezhetõ a nagy a gépigény. Ott akad még Lowon is. High és Extra beállitásokon is próbáltam, és eléggé megfogja a gépet. Na igaz nem annyira mint a Crysis, mert az csúcs.<#vigyor>

Viszont nemrég kezdtem el a Single Playert, és ott jobban fut. Mindent maxra tettem és bent épületben az elején még elment. Aztán amikor kimentem a szabadba, ott már kilépett a játékból, mindez húzott procival.

Balumann
Szinte annak van a legkisebb gépigénye ha 1 éven belül megjelent játékokat figyeljük :|

Balumann
CoD 4 -nek nagy a gépigénye? :-/ radeon 9600 pro-val is elfut játszhatóan és nem csúnya grafikával. Neked kb. 1024-be low-medium beállításokkal kéne fusson.

Csá Peetboy én a cod 4-gyet már lenyomtam csúcsvolt!<#violent>
Peetboy
Hehe, ez jó kérdés. Majd én is biztos jót fogok röhögni rajta. De még el se kezdtem. Majd 3 év múlva fény derül rá, milyen is az az iskola a szigeten. (Akkor lesz új gépem<#vigyor>- Ezt csak úgy mondtam)

Hát lehet hogy bennszülöttek járnak oda. <#nyes>

Jelenleg a COD4-el próbálgatok játszani, de kiboritó mekkora annak is a gépigénye, na és még milyen ronda Lowon.<#levele>

Sziasztok segítség kellene mert nemtom, hogy mikor a bányászaton bemegyek elõsször az ûrhajóba az a feladat hogy jussak ki nemtom. Hogy holkell kimenni hol kell kimenni???<#falbav><#fejvakaras>
HeadHunter86
JA. Nekem se kellett fórumra jönnöm mert bug van, meg mert elakadtam, nekem gördülékenyen ment minden, max beakadt egy script. kiléptem fõmenübe, aztán beloadoltam és már jó is volt a dolog. Ja meg volt két apró grafikai bugom (textúra szétcsúszás.) oszt ennyi. De várom h újra játszhasssak vele. Függõ lettem 😄
De sajna Egyetem, és nem vok otthon h játszahtnék.

catacom
Hát nem is megérteni bonyolult, hanem buggal megcsinálni:-)

ABIT NF8, AMD 3000+, GF7600GS 256MB DDR2, 1GB RAM

KILLER2
Nem tudom, azért csak nem olyan bonyolult egy odolog ez a fõellenség, hogy ennyien megkérdezzék. Én sokkal többet szerencsétlenkedtem a Hunter-el. Magyar az egész, nekem magától értetõdõ volt az egész.

Töltsük le az internetet!

ronso
megszenvedtem a végével a fene enné meg..nekiálltam vagy 10x.....<#violent>

Sakkoo.......Baszkiiii

gduck
Hehe 😊 van ez így 😉 DE az általad készített Crysis config akkor is ûberfasza 😊))

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

ronso
á nagyon jo volt 2 nap alatt végigtoltam.......<#vigyor1>

Sakkoo.......Baszkiiii

XenHai
Ja ott van meg tenel 1 sziveseget a mentest fel tudnad rakni rapidra vagy valaova el vesztek a menteseim es en is ott tartotam.
youtube-on keress erre rá:Crysis ending battle(vagy valami ilyesmi) ottan mutatja,hogy mit kell csinálni

Az utcso pályán mit kell csinálni?
felvettem a TAc gunt és nem tudom mit kell vele csinálni
az idegenek hadihajóját védõpajzs védi
a rakétával nem tudom megsebezni
HeadHunter86
JA, pl. stream-elve lehet nézni a Die Hard4-et, elég durva. Ráadásul tele van HD-s cuccokkal. Marha sok Crysis videó van fenn.

KILLER2
Asszem kint a fedélzeten az egyik repülõnél van a lift

Venom
Hali. Megint segítség kéne. Egy hajón vagyok és valami fõmérnököt kell kimentenem az alsó fedélzetrõl de sehol nemtalállok lejáratot :S merre van ez?

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

zombeeka
Köszi ez tök jó oldal!<#vigyor2>

Irgum-burgum :)

GamerAdams007
Nekem az õvé simán bejött. Írt valami 1 másodperc várakozást, kb. ennyi idõ elteltével bejött a kép. Az elõzõnél is csak kép megjelenítése - frissítés és kész. De a sok nagyokos szerint gyorsabb beírni, hogy jajj béka, meg rakd fel máshova, mint 3-at kattintani. (Igen, pont 3 kattintás az egész.)

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

HeadHunter86
Linekelni tudni kell LOL
Sárga béka, hehe neked se jött össze.

KILLER2
Úgy, mint te? xD

catacom
Pedig a te linkeden is csak a béka jön elõ:-)) De lehet csak én nem értek hozzá:-)

gduck
Linkelni tudni kell 😄

Pl:
KÉP

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

HeadHunter86
Bazz így se jó. pedig ha békás kép van és írsz a link után egy kérdõjelet akkor behozza a képet, de linkelve úgylátszik nem megy.

catacom
Igen akkor a te linkedet néztem tegnap éppen:-) Erre gondoltam csak bekevertem:-(

HeadHunter86
catacom
ok bocsi akkor bekevertem:-) Szerencsére én nem akadtam el ott:-) Viszont a végén nagyon megszívatott egy bug mert nem volt hajlandó lõni a tacgunom:-( Pedig mindent jól csináltam. Aztán vissza kellett mennem egy régebbi mentésre és onnan újravinni: Bezzeg akkor egybõl befogta a célt:-)

Balumann
Az már az utána lévõ pálya.

Balumann
Itt van leírva a csít, hogy hogy lehet ott továbbmenni (ezt belinkeltem tegnap valamikor)
LINK

catacom
Az nem az arész véletlenül ahol fent vagy valami magaslaton és elõtted egy romos függõhíd amin nem lehet átmenni? És ott le kell menni a vízbe és balra meg egy vízesés van? Már csak azért kérdezem mert láttam valami képet itt amin volt magyarázószöveg is , és azt mutatja be, hogyan is kell kinéznie ott a terepnek. Lehet, hogy keverem de nekem az akép arra a részre hasonlított amit az elõbb leírtam, de én ott simán leúsztam a folyón és nem mentem semilyen barlangba.

Balumann
2. pálya, elõször egy faluba kell a csajt kimenteni, majd északra kell indulni (ott jön egy kóreai hadjárat, meg pár emberke a "folyó túloldaláról", utána menni kell elõre. A barlang elõtt találkozni kell Prófétával, és bekellene menni a barlangba. Bug miatt sokaknál a barlangba nem lehet bemenni mert sziklák vannak kép.

Csak épp hogy bekell menni, és utána már töltõdik be a következõ pálya (nem barlangos), akkor rabolja el az a szar Prófétát. Írd be google-ba hogy Crysis cave bug, nagyon sokaknak van ez a probléma.

HeadHunter86
Õslakosoknak biztos ott tanultak, csak jöttek a kóreaiak vagy kik, és elkergették õket 😄

KILLER2
Hát ez tényleg jó kérdés. De ha belegondolsz a benzinkutat leszmítva nem furcsa, mert ha visszemlékszel a játék elejére, ott mondják, hogy evakuálták az egész szigetet.

HeadHunter86
Még az eleje fele asszem, legalábbis ahogy a képeket néztem. (Nekem speciel nem jött elõ ez a bug.)
Bemész a barlang bejáratába, és loading, aztán a köv pálya a barlang után kezdõdik.
Prophet-tel mész oda asszem.

lac coo
Visszaemlékezve a játékra egy kérdés: mi a fenét keres egy ilyen szigeten egy iskola ??? Pláne benzinkúttal .....<#banplz>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

catacom
Ebben igazad van:-)

KILLER2
Most erõsen elkezdtem gondolkodni azon, hogy visszateszem az XPt.

HeadHunter86
Ja, akkor szedtem le Vistát mikor szerváltam Crysis MP kulcsot, feltettem XP-t és ott már sokkal jobban ment a kicsike, igaz akkor még csak 3200+-os procim volt, de a különbséget rendesen lehetett érezni.

catacom
Most tényleg komolyan kérdezem milyen barlangról beszéltek, mert nekem valahogy nem jön be az a rész:-(