CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A levél átlátszóság miért maradt ki a játékból ? Lusták voltak vagy beosszák a következõ epizódokra? ;9
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"Az 1 dolog h mit korlátoztak be az options-ba a fejlesztõk, de ha te parancsokkal elõ tudod hozni akkor tök mind1 mit tilt le neked"
nekem tényleg mindegy, de a játékosok nagy százaléka nem fog konfig fájlokkal meg cvarokkal szarakodni, hanem megy és vesz egy 8800gtxet, meg vistát. Itt nem a magyarokra gondolok 😉
Szóval igen, a dx10 csak vetítés, de sok gyártó jól járt vele.
Meg nem dx10-ként emlegették, mert ezt dx10-ként emlegették... Ami persze kamu.
Hogy õk tiltották le bizonyos hw alatt . OK, csak már kicst éjjel van nekem 😊))
Erdõ meg olyan amilyenre megcsinálják 😊)))
De nézz rá SB1-re is, néhyány új funkciót leszámítva egy az egyben ugyan az ....
Na ez nekem magas 😊
A játék sok sok apró elebõl áll, olyan mint a legó, amit összerakunk.
Minden kész van elõre nekünk (nekik) csak be kell állítani a változókat (paraméterezik) és elhelyezni a pályán a dolgokat, indítot és már müxik is.
Most hirtelen ennyi, még nekem is magas ezeket leírni, bocs de nemtom értelmesen elmagyarázni, lehet félreérthetõ.
De mindegy , annyira nem is érdekel 😉
Csak DX10-el használható DX9 efekt...? <#fejvakaras>#fejvakaras>
dinamikus napszak, idõjárás, és akkora pályák, hogy 10 Crysisi ráférne, nem is tudom hogyan csinálják....
Láttam valami videot a fickó hosszú percekig repked, és csak nem megy ki a pályáról 😊))
Bár ha már szóba került: én nem verném a mellem , a Crytek heyláben milyen hatalmasak ezek a pályák, nem jut eszembe hogy hívják szakszóval , de hatalmas csalás van a látszólagos távolságokkal ...
Elég csak belenézni a távcsõ távmérõjébe: ami már alig kivehetõ ott is jó ha 200-300 méter at ávolság 😊)))
És ha valakinek van kedve kipróbálhatja, hogy kinéz magának egy viszonylag messze lévõ tárgyat és megszámolja sétában hány lépéssel ér oda a karakter 😉
és nem dx10 effekteket lehet elõhozni dx9 alatt, hanem a csak dx10el használható dx9 effekteket. Azért csak azzal, a fejlesztõk szerint, mert nem akarták nagyon megfektetni a dx9 es karikat, ezért pár durva effektet csak dx10 es karikon engedélyeztek.
Vegyünk alapul egy olyan kártyát mint pl. a 8800GTS csak dx9-eset, ami ugyan nem létezik, de ha létezne se futna rosszabbul mint egy DX10-es 8800GTS-en, mivel a Crysis-nak köze nincs a DX10-hez, még támogatásban sem. Csupán átqrták az embereket. Kezdeti fázisban gondolom DX10-re akarták írni a játékot, hogy gyorsabbak legyenek az effektek, de mivel a Mircosoft jól elqrta a DX10-et, ezért nem érte meg a Cryteknek annyi idõt ráfordítani a dx10-es effektekre, ezért megírták dx9-ben, ami eredetileg dx10-nek harangoztak be.
De ott is van real time árnyék .......
Objektum alapú ? Az milyen?
A mai kötelezõ hw javításokat megkapta, pontosabban ráfoltozták valahogy ( több magos támogatás , DX10 , SM3-4..) mindenki tudja milyen eredménnyel 😊)))
De mint mondtam kapott azért plussz dolgokat.....
Hogy van-e DX10 cucc a játékban azt már nem tom, nekem nincs még mindig új kártyám, Vista-m nem is lesz, szal nem tudom eldönteni hogyan is van.... Egy tuti: DX9 alatt nem lehet DX10 efektek elõhozni ... Ha elõ lehet az nem DX10 😊))
Az alap ugyanaz. kb ennyi.
Ugyanaz a szerkezet, editor (abba is került némi plusszbár inkább úgy mondanám, hogy bekerültek eddig hanyagolt részek is a publikus SB-be , amit eddig csak a Crytek használt ), és hát kapott némi ps3(4?), DX10 támogatást ......
CryEngine alapjait meghagyták, azt dolgozták át/tovább. (a hasonlóság látszik is a 2 motor között.)
Ez a motor ilyen, nem fognak ezen semmit javítani, már megtették volna régen ha tudnának ....
(Most azokról beszélek akiknek hasonló vagy jobb gépük van mint nekem, félreértések elkerülése végett..)
a black noise tényleg elég durva, csak kérdés, hányan fogják licenszelni, ugye pl crytek is inkább saját motort írt. de jó volna, ha egy magyar motor hajtaná jövõbeli nagy fpseket 😊
Ezért szaggat egyeseknek, mert nem tudják jól belõni...
Ez így mûködik, nagyon helyesen .....
Látva az ezernyi bugot, ötlettelen , lehetetlen játékmenetet, egyre inkább bízom a Black Noise engine-ben....
Az legalább nem értelmetlenül magas gépigényû lesz (remélem) .
Napjaink egyik legnagyobb címének kiadása után kiderült, hogy annak Multiplayer része számos olyan problémával találkozik, amely ellehetetleníti az online játékot. A CryTek már felvette a kapcsolatot a GameSpy valamint az EA illetékeseivel és teljes erõbedobással dolgoznak a megoldáson. Az inCrysis nemrégiben közzétett egy leírást, amely a vállalkozó kedvûek részére áthidaló megoldás lehet addig is, amíg a fejlesztõk dolgoznak a problémán.
Az elmúlt napokban megtörtént a régóta várt játék boltokba kerülése. A pozitív és a negatív visszajelzések folyamatosan érkeznek a nagyobb rajongói oldalakra. Nemrég egy chat alapján fény derült arra, hogy a CryTek - a játékosok visszajelzései alapján - már javában dolgozik az elsõ szépségtapaszon, amit 1-2 héten belül kívánnak kiadni.
cybergen.hu
Amúgy újra feltettem az XP t , hátha ! Enyhén meglepõdtem! 30-40% al gyorsabb bakker ... Ennyit a Vistáról (pedig február óta azt használtam)
Starcraft2 e-mail: [email protected]
alá (angol XP esetén)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Bioshockal nem játszottam. De nem sok játék jött ki az utóbbi évben, ami Ati 9600 pro-s vga-val például akadásmentesen, és szépnek nevezhetõen fut...
Én a Crysis-t levettem low-ra, kivéve árnyékok (középre) és texturák veryhighpatchel highra, víz meg középre, és ezekkel a *varokkal próbálkzok configolni pl. látótávolságot, mert ezek az 5 méterre elõtûnõ sziklák iszonyatosan zavarnak.
Ha egy játék gold lesz, az azt jelenti, hogy elkezdõdött a sokszorosítás és a kiszálítás.. Gondolkozz már, hogy lehetne eladások elõtt aranylemez? vagy platina?? <#nyes>#nyes>
De amúgy dx9-be élvezhetõ lenne?
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Itt magyarországon valszeg nem sokat adhattak el belõle. A gépigény miatt legfõképpen és azért mert itt amúgy sem kapkodják az eredeti gémeket.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Repkedni nem tudok, simán leszednek az alien szarok.
Viszont az utolsó pályát megnézném azért.
Vagy nem lehet betölteni valami konzol paranccsal ?
Amúgy a játék odáig tök jó volt, amíg nem kellett az ûrhajóban lebegni.
Igaz, ötlet addig sem volt benne semmi, de legalább hangulatos volt, meg jól nézett ki.
Az eljegesedést is másképp képzeltem el, de mindegy, végül is nem nézett ki rosszul benne a csata.
De ez a repkedés baromira nem hiányzott, nem tudom ez minek egy fps-be.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10