CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom mien szép rend lehet az oprendszerükön, meg mennyi hülye fölös progi lehet rajta stb stb.
Nem gyõzöm hangsúlyozni hogy Vista. Aki crysis-ozni akar az ne Vistán tegye. Sõt, aki játszani az se.
Én használtam 2-3 hónapig, 2 gépen is, sztem ennyi idõ alatt ki lehet tapasztalni egy Oprendszer.
És azt kell mondjam h nagyon fogja a gépet. Sokat CS:S-zek (most már TF2 😄) és nagyon lehetett érezni a különbséget.
Az említett DEVMODE -ban van "All WEAPONS" és "All AMMO" funkció is?
Ha igen mely gombok ezek?
Köszönöm válaszod
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
ABIT NF8, AMD 3000+, GF7600GS 256MB DDR2, 1GB RAM
Sztem jól van optimalizálva, le merném fogadni hogy a nyavajgó emberek nagy részének Vista van fenn...
Nekem XP-vel tökéletesen játszható!
Mint azt sokadszor mondtam már, 1280-1024-ben Medium-Very High. Atom kinézettel.
Beállításaim sokadszorra 😄 Csak azért is 😄
Megpróbálhatod, én kb. 3 órát elcsesztem, vagy 4x próbáltam meg állítani és korábbról kezdeni.
De azért sincs értelme mert bemész a barlangba és már jön a következõ pálya.
Indítsd a játékot -DEVMODE paraméterrel, a játékba a barlang elõtt nyomj egy F4 -et majd F3-at (god mod majd repülés), és akkor szépen átmész a bugmiatt nem beomlott sziklákon, és utána már be is tölti a köv pályát. (utána lépj ki és -DEVMODE -t töröld ki és mehetsz tovább rendesen.
Töltsük le az internetet!
E van. Nem kell szeretni, de e van. Ebbe kell beletörõdnünk, vagy a köv. havi fizu-ból áldozni rá 😊))
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Ezért a gammáért éri meg beruházni új gépbe, új graf. kártyába, új alaplapba, új prociba, stb...
Senki nem várja, hogy közép kategóriás gépen úgy tudja futtatni, ahogyan azt sokan álmodták. Ehhez sajna a sebbe kell nyúlni. Ha találsz vmit és Neked megéri, akkor ez a gamma, amibe érdemes invesztálni tõkét. Ha nem, akkor ratyin fog kinézni, hiába a rengeteg állítási variáció és egy driver sem fog csodát mûvelni.
Csak úg graf kártya, stb... fogja meghozni azt amire várnánk.
Ezt többek között sajna Én is belátom 😞((
E köll neked....
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
***FC BAYERN FOREVER NUMBER ONE***
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Elöre is köszi!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Hát megnézve itt a belink-elt YouTube-os videókat szerintem hamar ki fog jönni egy Service Pack ehhez a gammához is 😊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
7.9-el tolja valaki? Ugyan olyan sz*r mint a 7.10?
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
El kellne egy kis help! A játék elején vagyok még, egy barlangba kellene bemennem, de sziklák vannak az útba. Belelõtem toltam nyomtam, semmi. valami ötlet, vagy esetleg ez egy hiba a játékban?
Más : aztat a putkát ne felejcsétek felvenni mert utána nem lehet visszamenni érte . Én is megszívtam. Valaki írta hogy nem lehet nélküle a fedélzetre menni ... hááát kilehet
makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"
Valaki irja már le hogy kell az fpst kiiratni a játékban.
köszi
Valami gond van a konfigommal. 3-5 percenként játék közben kapok egy fekete képet az arcomba pár másodpercre aztán visszajön a játék nagynehezen.(néha elõfordul hogy a fekete képernyõ hirtelen barnára vált és csak aztán jön vissza a játék képe) Ezt csinálja úgy 15- 20 percen át 3-5 percenként aztán se só se beszéd kivág az asztalra de már volt rá péda hogy úgy beakadt hogy kékhalál lett a vége valamilyen ati dll-re hivatkozva 😞 Ilyen problémával mit kezdjek? Ha esetleg tud valaki elixírt szóljon legyen kedves! 7.10-es catalyst van fent, configom alul olvasható, a játék képi beállításainál minden közepes fokozaton van.
Egyébként 7.9-es catalystel is megy a játék vagy mindenképp 7.10 kell neki? Mert én úgy emléxem a demót még 7.9-el toltam és nem voltak ilyen hibák játék közben de lehet hogy nem jól emléxem.
Egy kérdésem lenne!
Elakadtam ott ahol a túszt megtaláltam és a tankokat kell kilõni! Hogy lehet azt megcsinálni??
Elõre is köszi a segítséget!
Szeretnék kérni mentést, ha tud adni vki!! Nem boldogulunk az ûrhajós, lebegõs résznél, ahol azok a zöld izék úszkálnak a levegõben.Az a baj hohgy esély sincs rá hogy megcsináljuk, mert amúgy a játék közepes beállításokkal tökéletesen fut, ennél a résznél az alacsony beállításokkal is akad így nem lehet még lelõni se senkit .😞 Meg amúgy se nagyon tiszta mit is kell csinálni 😊)
Tehát megköszönném ha küldene vki egy mentést az antigravitációs rész végénél, vagy utánna rögtön.Köszönöm! [email protected]
Battlelog: Purga5
u dont have to listen anybody else but me
Jó kis break egy kis törés-zúzással egybekötve <#hehe>#hehe>
Battlelog: Purga5
annyi idõ múlva tuti lesz ilyen graf sztem is.