CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
<#finom><#merges2> hazamegyek aztán töttöm is lefele <#worship>

All hail the double x!

samsung123
most váltott egy INGYENES mmorpg CRYENGINE2-re a napokban fog bindulni.....nézzétek meg elég brutál:képek(kötelezõ)

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

KILLER2
Ja, csak én arra gondoltam, hogy delta szinten nem üres-re van téve, mert a menüben is lehet célkeresztet változtatni és akár ott is lehetne akkor betenni, hanem valahogy le van tiltva. De ezt ne tudom, nem próbáltam ki 😊

Töltsük le az internetet!

Ability
Én sem merültem bele, csak megnéztem a képet, rajta voltak a variációk, láttam ott a normál, meg ott volt az "üres" is. 😛
KILLER2
Megnéztem 😊
Csak nem olvasgattam el, mert láttam, hogy mi ez és úgy gondoltam, hogy ez nem lesz jó nekem. Köszi.

Ability
Ha megnézted volna a linket, akkor láttad volna, hogy ugyan ezzel a paranccsal tüntetik el, és ugyan ezzel lehet visszaállítani normálra, vagy másfélére.
tnm
<#worship><#eljen><#worship>

Elnézést nem néztem körbe mielõtt kérdeztem, bocsesz

Positive Mental Attitude

Halihó
Hogy lehetne megoldani, hogy ne dx10 be akarja a magas beállításokat használni?

Positive Mental Attitude

Black Ghost
köszi
köcce

KILLER2
Ja, az is kell. Az pont külön a multihoz van.
#3350: Trailereket, képeket. Kb ennyi.

a bonus dvd mit tartalmaz?

Black Ghost
Sziasztok

Nem tudok a szerverekbe belépni, mindig azt írja hogy nem egyezõ verzió, ami igaz is.

az enyém:
1.1.1.6.1.1.5

a szerverek többsége pedig:
1.1.1.6.1.5.6

Na most az 1.2-s patch fent van, fel kéne raknom az 1.2.1-t is vagy más is kell?

Jaffa 2843
lol 😄 egész ocsmány 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

fery02
Ha lenéztek a kép aljára, akkor olyan látványt láthattok, amit Crysis-ben sokat nem látunk az biztos. Én sem tudom, hogy ez minek köszönhetõ. 😛

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Bokafix2
Sztem bemérni nem elég... a tudós csajnak kell aktiválni a fegyvert és akkor kell beledurrantani a miután bemérted. Szól is rádión asszem, hogy mikor lehet lõni.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

így így!

bertino
nyomassál már egy képet a fegyverrõl, amivel lövöd azt a bazinagy fost, nagyon érdekelne, hogy mit csinálsz.

fél órája eleve nem is lõheted vele, összvissz 3x kell emlékeim szerint lõni és mindig bemérés után, aztán rohanni kell a Vtol-ra azt szevasztavasz vége a gamenak.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Avval lövö ma is vagy félórája, de semmi. Tegnap lõttem vagy egy órán át.... Itt valami nem stimmel...

Na azzal kell karjait lelõdözni...
Nem nagy dolog.

Tac Gun? a hajón találtam, akkorát robban, mint egy tízemeletes, és sziklák hullanak alá az égbõl 😄DD
De már fél napja lövöm avval is, és semmi.... 😞
Milyen fegyver kell hozzá? 😞

bertino
van rá külön egy fegyver.
amit fel kell venni.
ha nem vetted fel, az ciki.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Továbbjutottam, most a hadihajón vagyok, a végén felbukkant hadihajó méretû alien, gondolom a fõellenség, mert már 16 éve lövöm mindennel amim van és semmi.... Ez a fõellenség? És van valami trükk, hogy lehet legyõzni? 😞

Sziasztok!
Sajnos elakadtam a játékban. Van a,amikor egy hatalmas idegen üldöz a hegyekben a dzsungelnál, bepattanok többedmagammal a jövõbeli repülõbe, majd nekem kell vezetni, és egy telep felé kell repülnöm, ahol le kell lõni pár idegent felette, sárga ponton világít a telep helyén a küldetés célja, ott már két leszállóegység is lent van a földön, ám hiába szállok le, nem történik semmi... Még a gépbõl se tudok kiszállni. Valaki tudna segíteni please?
Kössz
Üdv.

grebber

Next PC upgrade: 2022

sziasztok!

szeretnék a crysis be multiplayeren játszani és amikor regisztrálnék a multiplayerhez akkor azt mér írja ki mindig hogy "a jelszó nem illik az email címhez"?
KILLER2
Nem kerestem célkereszt váltást, mivel eleve nem volt deltán, nem tudom, hogy ez mûködik-e ott.

Ability
Gabor77
Bocsi srácok, új vagyok még, nem láttam a Warhead topikot...azt hittem, egybe van a 2 játék. 😊

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

Gabor77
Egy hülye kérdés: cfg-t Warheadbe hova is kell rakni? 😊

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

KILLER2
Sajna ott nem találtam. Én is nézegettem a cfg-ket, de nem találtam célkeresztre utaló beállítást. Mindegy, kerítettem némileg átírt nehézségi szinteket, úgy elég húzós lesz hardon is, akkor legalább nem kell végig bullettájmolni 😊

Bence94
nézd meg a nehézségi szintek mappájában és azon belül de a lényeg ugy emlékszem van cfg-jük ott lehet állítgatni dolgokat.amúgy szerintem lehet keresztnélkül is bia én úgy játszottam.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

KILLER2
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet deltán elõvarázsolni a célkeresztet? Mert mivel ebben a COG módban van bullettime, ami elég sokat könnyít a játékon, ezért nem akarom könnyebb szinten tolni, célkereszt nélkül viszont nem sok értelme van.

grebber
Nincs hozzá szinkron!

Végül mindent belõttem. Egy utolsó kérdés: létezik a Crysis-ho magyar szinkron? Rohattul bírtam a magyar káromkodásokat a Warhead-ban is!

Nah, a patch megoldotta a 16xAA kérdést, már van 😊

Már csak akkor egy valamire kéne rájönnöm: mi a fenéért nem megy el 64 bites üzemmódban? 😞((

Jelenleg csak egy BFG GTX280 van a vasban, de régen akkor is 16xAA volt, emlékszem. Másik gond meg hogy az 1.2 patch után sem indul el a Crysis64.exe, nagy sötétség. A Crysis Warhead minden gond nélkül ment 64 bites módban, Vista-m is 64 bites....

grebber
Régen nem nvidiát volt véletlenül?? Atival 8x a max!

Hello!
2 kérdésem is volna!

1. Melyik a legújabb patch, az 1.2-es?
2. Régen mintha 16xQ AA-val ment volna a game XP alatt, most csak 8xAA-t tudok belõni Vista alatt : ( Nem vágom miért 😞

KILLER2
Az lesz, csak még nincs fent a Crysis 😊 Na majd meglesem a Warhead-el, úgyis rég játszottam már Crysisal egyjátékosban, most ezzel van benne valami új.

VRSDM
csinálj bizti mentést, és próbáld ki te 😄

u dont have to listen anybody else but me

KILLER2
Warhead-al is megy vagy csak azt alap Crysisal? És esetleg ha megnéztétek, csak 32bites mappába van neki dll-je, így 64biten nem megy a mod. Ha szimplán csinálok egy Bin64 mappát benne a 32bites DLL-el, akkor vajon menni fog? Esetleg ha valaki kipróbálja/kipróbálta.

grebber
Ja lol semmi deltán nincs célkereszt!

grebber
Neked mitõl van célkereszt tps nézetbe? Mertén felraktam a modot nekem nincs 😞

Shep
Vannak ilyen mindenféle cfg-k, modok stb. amik majdnem élethû grafikát adnak pl. a natural mod csak még szebbek. Keresgéltem, de nem találtam csak 1-et ami elvileg élethû erdõt ígér (képek alapján tényleg majdnem fotorealisztikus) de ez még nem volt kész. Gondoltam valaki tud olyanról ami már kipróbálható.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Black Ghost
Pontosan mire gondolsz.
Black Ghost
THX. 😊
Shep
Hát ez engem nem fogott meg. Tud valaki olyan modot amiben élethû grafika van?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber