CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All hail the double x!
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Töltsük le az internetet!
Csak nem olvasgattam el, mert láttam, hogy mi ez és úgy gondoltam, hogy ez nem lesz jó nekem. Köszi.
Positive Mental Attitude
Hogy lehetne megoldani, hogy ne dx10 be akarja a magas beállításokat használni?
Positive Mental Attitude
#3350: Trailereket, képeket. Kb ennyi.
Nem tudok a szerverekbe belépni, mindig azt írja hogy nem egyezõ verzió, ami igaz is.
az enyém:
1.1.1.6.1.1.5
a szerverek többsége pedig:
1.1.1.6.1.5.6
Na most az 1.2-s patch fent van, fel kéne raknom az 1.2.1-t is vagy más is kell?
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
fél órája eleve nem is lõheted vele, összvissz 3x kell emlékeim szerint lõni és mindig bemérés után, aztán rohanni kell a Vtol-ra azt szevasztavasz vége a gamenak.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem nagy dolog.
De már fél napja lövöm avval is, és semmi.... 😞
Milyen fegyver kell hozzá? 😞
amit fel kell venni.
ha nem vetted fel, az ciki.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Sajnos elakadtam a játékban. Van a,amikor egy hatalmas idegen üldöz a hegyekben a dzsungelnál, bepattanok többedmagammal a jövõbeli repülõbe, majd nekem kell vezetni, és egy telep felé kell repülnöm, ahol le kell lõni pár idegent felette, sárga ponton világít a telep helyén a küldetés célja, ott már két leszállóegység is lent van a földön, ám hiába szállok le, nem történik semmi... Még a gépbõl se tudok kiszállni. Valaki tudna segíteni please?
Kössz
Üdv.
Next PC upgrade: 2022
szeretnék a crysis be multiplayeren játszani és amikor regisztrálnék a multiplayerhez akkor azt mér írja ki mindig hogy "a jelszó nem illik az email címhez"?
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Már csak akkor egy valamire kéne rájönnöm: mi a fenéért nem megy el 64 bites üzemmódban? 😞((
2 kérdésem is volna!
1. Melyik a legújabb patch, az 1.2-es?
2. Régen mintha 16xQ AA-val ment volna a game XP alatt, most csak 8xAA-t tudok belõni Vista alatt : ( Nem vágom miért 😞
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!