CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
próbáljad meg DX10 módban futtatni a Crysis-t XP alatt, tutira nem fog mûködni 😊
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Igazadvan , ez akkor hülyeség... (nem is csak ittvan fenn , hanem jópár oldalon)
Hogy miért DX9 et ír ki , arra is válaszoltam...
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Ja, ha meg akarod nézni milyen DX van a gépeden, a dxdiag parancsal meg tudod tenni! Errõl csinálj videót apafej!
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Most van kis idõm , kép kell vagy videó? <#vigyor>#vigyor>
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Sorry a kérdésért csak a tisztánlátás miatt kérdem:
A Very high grafihoz a demonál már leszedhetõ csomagból beraktam,felülírtam a high cuccokat a veryhigh cuccokkal,így lesz a játék veryhigh xp alatt ugye? Vagy még lehet vhogy szépíteni,ilyesmi?😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Fel van húzva rendesen (620/1500/950 MHz) Nekem megfelelõ (Hignál magasabb beállításokkal elmegy 30-35 FPS-el)
Havas pályán sokkal visszább esik a sebesség?
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Én megnéztem azt az oldalt.
Ott a DX10 pár db DLL fájl. Ennyi lenne az egész :o
Vagy kell hozzá a VS és DXSDK környezet is?!
(nem mintha tudnám használni, mert DirectX 9-es kártyám van, csak érdekelne a dolog.... és az a link-elt oldal Nekem nem teljesen világos, hogy hogyan lesz DX10....)
Köszi!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Igen, persze, hogyne! Móricka!
THX.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Lenne egy kis problémám a játékkal kapcs...
Tökéletesen fut, de a hang akad egyszerüen...
Fogalmam sincs hogy mitõl lehet.
aki tud valami okosságot írjon.
köszi
!Forza Ferrari!
Had kérdezzem már meg, de milyen PATCH-rõl beszéltek?
😊
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Szal nem kötekedni akartam 😉
De ez veryhigh , ha hiszed , ha nem! Látom , már beismerted , hogy hülyeséget írtál , ezért nem kötöttél már belém <#hehe>#hehe> Jólvan , elnézem <#vigyor>#vigyor>
UI: A DX10 XP nem fog mûködni! Csinálj egy system.cfg fájlt a Crysis mappába és írjad bele: r_render="dx10" Tutira nem fog futni a Crysis 😞
Parancsolj a dx10 XP re .. Akkor ezentúl imába foglalhatod a nevem <#nyes>#nyes>
UI: Világhíres leszel, ha megosztod mással is a "DX10 XP" telepítõdet! És elárulom, a képernyõn DX10 VERY HIGH-nak kell látszódni 😄 Szal ilyen képeket kérünk és majd megnézzük az FPS értéket 😉
UI2: Egy pillanatig se bántam meg a drága kártyát, az eddig eltöltött játékok órái bõven kárpótoltak érte 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nemkellene félrevezetni másokat <#vigyor3>#vigyor3> Jah és dx10 is fennvan XP n nekem és megy is ! Szal ez a max...
Esetleg akkor nem , ha a patch nem a very highot takarja , de toltam vistán is veryhighon , ugyanez volt! du. leszek otthon , majd mond , hogy milyen kép kell ahol láccik a very! (mert este csak gyors dobtam pár képet)
DX9 32bit Custom HDR, az nem VERY HIGH!!! A DX10 VERY HIGH lenne az!!! Azzal viszont egyetértek, hogy kinézetre VERY HIGH, de a 8800GT se viszi el maxon ezt a játékot 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.