CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ember, ez a hülyeség már June 8th-óta fent van ott, te most miért égeted magad ennyire????

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

gduck

próbáljad meg DX10 módban futtatni a Crysis-t XP alatt, tutira nem fog mûködni 😊

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

is - is ....de csont fullon

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

NeBby
"Download DirectX 10 for windows XP is available now."
Igazadvan , ez akkor hülyeség... (nem is csak ittvan fenn , hanem jópár oldalon)
Hogy miért DX9 et ír ki , arra is válaszoltam...

Starcraft2 e-mail: [email protected]

XP-n jelenleg NEM lehetséges DX10 programok futtatása, de neked biztos sikerül! Javaslom hülyisd a gimis osztálytársaid ezzel! Az pedig a te tudásod bizonyitja, hogy TE azt mondod, hogy a nálad(csak nálad) program DX10-ben fut XP alatt, de azért a program DX9-et ír ki... no comment!

Ja, ha meg akarod nézni milyen DX van a gépeden, a dxdiag parancsal meg tudod tenni! Errõl csinálj videót apafej!

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

NeBby
Ha a tudásod vagy a felfogásod gyenge , arról nemtehetek .... Meg arról se , hogy 3 hsz el nemtudsz feljebb nézni <#shakehead>
Most van kis idõm , kép kell vagy videó? <#vigyor>

HeadHunter86
Vista.

BaziJoe
Mivan akkor ha nem fut DX10-ben vistán miért???

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

HI!
Sorry a kérdésért csak a tisztánlátás miatt kérdem:
A Very high grafihoz a demonál már leszedhetõ csomagból beraktam,felülírtam a high cuccokat a veryhigh cuccokkal,így lesz a játék veryhigh xp alatt ugye? Vagy még lehet vhogy szépíteni,ilyesmi?😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

"Azért egy maxot majd bepróbálok tátani a számat.😄" Remélem állóképen is lesz olyan szép, mint mozgásban. <#hehe>

Hát én közepesen nyomom 8600gtve., de így is iszonyat jó grafikája van sztem, tényleg csak ámulok bámulok néha. Nagyon jó a játék. Azért egy maxot majd bepróbálok tátani a számat.😄
Jagumo
foleg ha 2 van😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
hat figy sztem raersz akkor venni olyat ha a GTS avul el😄 mert meg 1 evig a GTS sztem mindent elvisz full gafon😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

elite
Majd ha kijön jövõre egy GTX-nél kétszer erõsebb kari, akkor veszek olyat. 15, max 20% miatt nem váltok.

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Jagumo
hogy 620 MB-s a VGA-d az gyakorlatilag semmit nem szamit az eg vilgon😊

Jagumo
minek eladni? nekem a 2 GTS-el Crysis max garfon 65 FPS legrosszab esetben 50 😄

hali . azért az XP-s directX 10-el csak óvatosan bánjatok , nehogy windows újratelepítés legyen a vége http://winportal.net/?id=924

elite
Én el tudnám adni 59-ért a GTS-emet (többen is jelentkeztek), de minek? 5-8 FPS miatt?
Fel van húzva rendesen (620/1500/950 MHz) Nekem megfelelõ (Hignál magasabb beállításokkal elmegy 30-35 FPS-el)
Havas pályán sokkal visszább esik a sebesség?

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Jagumo
van mar tort szero?

KranaZoli
Most Ti a Patch-en a DX10-et értitek, vagy mi a rákot?
Én megnéztem azt az oldalt.

Ott a DX10 pár db DLL fájl. Ennyi lenne az egész :o
Vagy kell hozzá a VS és DXSDK környezet is?!

(nem mintha tudnám használni, mert DirectX 9-es kártyám van, csak érdekelne a dolog.... és az a link-elt oldal Nekem nem teljesen világos, hogy hogyan lesz DX10....)

Köszi!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

"Jah és dx10 is fennvan XP n"

Igen, persze, hogyne! Móricka!

serito
Van valami patch a játékhoz? A F.A.Q-ban nem találom esetleg máshol?
THX.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

oneal1
Hali!!

Lenne egy kis problémám a játékkal kapcs...
Tökéletesen fut, de a hang akad egyszerüen...
Fogalmam sincs hogy mitõl lehet.

aki tud valami okosságot írjon.

köszi

!Forza Ferrari!

KranaZoli
Hali!

Had kérdezzem már meg, de milyen PATCH-rõl beszéltek?
😊

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

NeBby
Nah megyek , du.án jövök pár képpel !

NeBby
Én csak patcheltem és highra van téve minden , ami ha minden igaz , akkor minden high=very high! 2AA még bennvan és nemigazán megy 22 alá nagyon , néha , nagyon ritkán van 18 , de az csak a havas pályán volt egy résznél , máshol nem tapasztaltam ! Ált. 30 körül megy mindig ...

gduck
Azért mondtam, mert a DX10 VERY HIGH lenne az "igazi" VERY HIGH és félreérthetõ/megtévesztõ lehet mások számára amit írtál. A GTX, ha a SHADER QUALITY HIGH és a többi VERY HIGH viszi DX10 alatt rendes sebességgel a játékot, viszont bizonyos helyzetekben leesik 15FPSre és ez igen zavaró tud lenni 😞

Szal nem kötekedni akartam 😉

NeBby
Akkor miért mondtad , hogy ez nem veryhigh? Gondolom , ha te is patchelted , akkor neked se azt írja ki hogy very , hanem csak simán high...

NeBby
Amit húzással emeltem is 64 re <#vigyor> (700/2000)

gduck
Ezt momdom én is 😊 Én is DX9 "VERY HIGH"-ban játszom és látszatra semmi különbség nincs DX10 VERY HIGH-al szemben. Persze biztos van difi, de azt a szem nem nagyon veszi már észre... Éééééés a látvány lenyûgözõ 😉 A fények iszonyatosan jól meg vannak csinálva 😉 Viszont a DX10 VERY HIGH beállítást nem viszi normális sebességgel egyetlen kártya se, max SLIben 😞

Mellékesen valóban átverés az only Vista very high a crysisban! Én is very hghon játszom és semmi különbség nincs a DX10-hez képest.

Nem is elsõsorban az 512 memória a probléma, hanem a memóriabuszának a szûkõssége.

NeBby
Hát igen , AA +nagyfelbontáshoz már nem elég az 512... De elég sokaknak nincs 1600+ os monitorja és ahhoz bõvenjó és fps különbség is nagyon minimális!

Ha nézel pár tesztet ahol 4-16xAA van eg nagyfelbontás, akkor már messze nem gtx az a gt. Nekem pedig az 1920x1080-hoz kell a gtx. GT nem lenne elég, nagyon nagyon nem...

NeBby
Amúgy szerintem a legjobban a veryhigh az 1. mapon a fákon látszódik , highba és veryhighba teljesen más (verybe sötétebb)

NeBby
Pedig , ha megnézem , azt írja ki , hogy dx verzió: 10
De ez veryhigh , ha hiszed , ha nem! Látom , már beismerted , hogy hülyeséget írtál , ezért nem kötöttél már belém <#hehe> Jólvan , elnézem <#vigyor>

gduck
Dettó! Én is ezért váltottam XP-re és ugyanolyan beállításokkal játszom mint te 😉 Ez a "DX10 Crysis" egy nagy átverés, maga a játék csak DX9-es 😄

UI: A DX10 XP nem fog mûködni! Csinálj egy system.cfg fájlt a Crysis mappába és írjad bele: r_render="dx10" Tutira nem fog futni a Crysis 😞

NeBby
Ha nézel pár tesztet láthatod , hogy a GT húzva = GTX , esetleg 1900+ felbontásban már nem , de amúgy igen!

NeBby
Vistán jóvalkevesebb az FPS ezt elismerem (ezért is váltottam vissza) , de ha patchelek , akkor High = Veryhigh (gondolom utánna kéne olvasnod) ! A veryhighot pedig nem dx alapján tiltja le , hanem oprendszer alapján , de ha fennvan a file és ott a veryhigh patch , akkor az a pár dx10 es effekt is megy!
Parancsolj a dx10 XP re .. Akkor ezentúl imába foglalhatod a nevem <#nyes>

gduck
Nyugodtan nyomhatod a sódert és a hülyeségeidet (dx10 xp alatt), rakjál fel VISTA alól DX10 VERY HIGH képeket és gyönyörködjél a 10FPS alatti értékekben egy mozgalmas helyzetben 😛

UI: Világhíres leszel, ha megosztod mással is a "DX10 XP" telepítõdet! És elárulom, a képernyõn DX10 VERY HIGH-nak kell látszódni 😄 Szal ilyen képeket kérünk és majd megnézzük az FPS értéket 😉

UI2: Egy pillanatig se bántam meg a drága kártyát, az eddig eltöltött játékok órái bõven kárpótoltak érte 😊

NeBby
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dehát sajnállak , ha nem bírod elfogadni , hogy féláron van olyan jó kari ,mint a tied :] ezvan... 😛

NeBby
Azér nem íja ki , mert XP rõl tolom patchel és akkor csak highot ír ki! Írtam is , hogy visszaváltotam XP re...
Nemkellene félrevezetni másokat <#vigyor3> Jah és dx10 is fennvan XP n nekem és megy is ! Szal ez a max...
Esetleg akkor nem , ha a patch nem a very highot takarja , de toltam vistán is veryhighon , ugyanez volt! du. leszek otthon , majd mond , hogy milyen kép kell ahol láccik a very! (mert este csak gyors dobtam pár képet)

gduck
Benyomod a HeadHunter86 féle konfigot és ugyanolyan lesz az FPS és a kép is mint NeBby-nál 😊 Igazán felesleges "kidobni" egy GTS-t 😉 Viszont ha sikerül a bót, akkor jól jársz egy GTvel 😊

gduck
Nem kötekedni akarok, de ez nem VERY HIGH beállítás 😊 Nem kellene félrevezetni másokat, még ha nem is szándékos....

DX9 32bit Custom HDR, az nem VERY HIGH!!! A DX10 VERY HIGH lenne az!!! Azzal viszont egyetértek, hogy kinézetre VERY HIGH, de a 8800GT se viszi el maxon ezt a játékot 😉

M@TriX
mûködik...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Az mért lehet hogy nem mûködik a Fraps a crysisnál minden más játéknál mér,,,<#ijedt>

HeadHunter86
Láttam még fenn az oldalon 2-3 nagyon igényes mapot 😊
Csemegézzetek.

ez a junglemap már az álloképekböl is látszik hogy iszonyatjolnézki
grebber
Nyilánvaló 😄 3 részesre akarják a gamet!

Next PC upgrade: 2022

indulj el a hajó vége felé jobboldalon, és találsz majd egy liftet ami levisz (én tök megíjedtem mikor ráléptem 😛 - füles rulez)