CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Ez a vízesés marha jól néz ki,,,
De ha vkinek VeryHighon van a víz és van mentése uccsó pályáról akkor küldjön képet. 😊
Nekem ez azért furcsán hangzik, elég gyanús...
Másrészt mint ahogy írtam, hogyha egy 8800 ultra nem bírja very highon max AA-val, akkor mi lesz ha még igazi DX10-es effektek lesznek, ráadásul amik tényleg csak Vista-n mennek?
Sztem ez már DX10, ha megnézitek azt a rengeteg beállítást a leírásban amiket külön belehet kapcsolni még mellé (cvarokkal). Ha dx9 ennyit bír, akkor tényleg minek a dx10?
Bár én még most is ottvagyok, h attól mert szebb a grafika nem ad nagyobb játék élményt, nem fejlesztek azért gépet h szebb legyen egy játék grafikája mert nincs értelme. De ez a DX10 nagyon, de nagyon érdekesen indul...
/ráadásul itt a bizonyíték h még a dx9-et messze nem használják ki.../
Csak a kártyákat kellett volna erõsíteni, teljesen feleslegs a dx10
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Igazad van .
Amúgy meg logó: Bakker ATI m volt , teljesen máshogy nézki a logó , élesebb stb , nvidián meg tök homályos és színesebb minden ( ez nemjó 😊 ) <#wow3>#wow3> Ez az egy bánatom van , hogy cseréltem nv ra...
Sokkal kevesebb poligont használ a FC, és még a régi kártyákra van kihegyezve.
Crysis-ban még lowon is sokkal tobb a dinamikus cucc mint FC-ben.
Nem fognak neked egy teljesen új algoritmust írni, low grafikára. Csak butítják ami van. Kb. durván leírva.
Elég csak a nagy elõdöt , a Far Cry-t megnézni .....FC very high és Crysis low között nem kicsi különbség van 😉
De nem kezdem megint, értelmetlen ....
Lényeg hogy egymás után gyorsan kell nyomkodni az akciógombot. Ha végeztél akkor meg jön majd a fõellenfél, Ariel. Majd a vízbõl bukkan elõ. Na itt én se tom mit kell csinálni.
www.crysis.hu <- Találsz végigjátszást...
Lehet azért csinálták mégis a Crysis.-t dx9-ben mert õk rájöttek hogy egy nagy ZSÁKUTCA a DX10, de mivel az elején becsengették hogy a Crysis Dx10-re készül ezért nem mondhatták azt hogy, bocs de mégse lesz, dx10, inkább megcsinálták dx9-ben és elhitették velünk h dx10.
Én ezt tartom a leglogikusabb magyarázatnak a dx9, dx10-es mizériára.
Fõképp , hogy olyan minõségben nézem-látom-játszom a játékot, amilyet talán még a 9500-as karim korában láttam 😊))))) És ez most fut 20 fps-el .....
DE fullal nincs bajom, ott van anyag rendesen, nem az a lényeg miben fut, hanem hogy mennyit kell neki számolni .....Márpedig fullon(mint már egy évvel ezelõtt is mondtam) ma még nincs olyan gép ami elvinné normálisan...És editorban még feljebb lehetne tolni mindent rajta 😊))
Javaslom nézzen mindenki utána milyen újdonságokat tud a DX10 , és gondolkodjon el ebbõl mit tartalmaz a Crsis, vagy bármelyik más Dx10-nek hírdetett játék !
De nyílván attól, hogy nincs bennük normális DX10 támogatás még létezik a DX10 !
A Crysis ben DX10 -ként feltûntetett efektek nem DX10-esek ....
Na akkor most mi van? ^^
DX10 létezik, többet is tud mint DX9...
Inkább az a helyes, hogy a Crytek nem tudta-akarta megcsinálni a játékot DX10 alá( továbbra is az a véleményem, hogy ez "csak" egy megfoltozott Cryengine1 motor...) .....Tehát semmi új DX10 shadert nem használ, vag csak keveset, de attól a DX10 még nem DX9 !
high on van minden és normálisan fut és csak a hang akad...
!Forza Ferrari!
Tolja valaki a játékot még vista alatt és akad neki a hang?
!Forza Ferrari!
DX9 Fut Vista alatt is csak DX10-ként van feltûntetve, ez az átbaszás!
Sztetek miért lehet XP alatt azt a látványt elõhozni mint amit Vistán látunk DX10-be, talán azért mert nem DX10 hanem DX9 megy Vistán is, csak vetítettek nekünk...
Már rég lejárt téma, Istenem...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Légyszi vki segitsen kösz!
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
Bár én nemtom , megcsináltam ami oda van írva sok helyen fennvan ugyanez , ha jó jó , ha nem nem én csak azt mondom ami oda van írva!
6kor jövök akkor lesz vidi + kép