CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Van az 23% is...
(Sry a sok külön hszért...)
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Ez hülyeség , már kb 4-5 hónapja használja szinten minden game
Az anyahajón amikor jön az a nagy dög, azt hogy kell kinyírni? Csak mert az atom fegyverem nem akar elsülni. Azt írja ki hogy nincs befogott célpont. Valamit rosszul csinálok?
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
a 8800GT hol jobb nekd 40%-al a 8800GTS-nel? jo ha 10-el..
azt meg hogy gyenge a procim szerintem te se gondoltad komolyan...😄
ha XP-d van normalisan le se kezelni a 4 magos procit. am. meg a mai jatekok a 2 magosakat se hasznaljak ki, es am. is 2 szalon futnak es most kezdik azokat a jatekokat fejleszteni amiknek 4 magos proci ajanlott 😄
es nemtom mert vagy igy elszalva mert van 1 4magos prcoid 😄 eleg hulye vagy ezekhez
ha nemhiszed el olvass utana...ja es majd adok pritet
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Kérdés: ezek a halflifeos szörnyek észrevesznek lopakodó üzemben?
Akit érdekel http://scene.hu/news.php?extend.295 oldalon tudja megnézni! Le is lehet tölteni a demot, és nagyfelbontásban megnézni mert úgy az igazi(mondjuk ahoz elég jó gép kell)! 😉
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Fedezékrõl fedezékre mászkálj álcázd magad 😄 Egyebet nemtudok mondani.
Next PC upgrade: 2022
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Igaz , akkor 2 GTS veryhighon ad 65 öt... bocs
Akkor ennyit a 2 GTS 65 fps rõl.... Messze nincs annyi még a 2 GT se! Szal beégtél <#ravasz1>#ravasz1>
gabr:Ezt , pedig , hogy mennyi kell neki náladnál jóval okosabb emberektõl hallotam (ph) Szal ha énis beégtem , akkor FleSs is meg a többiek <#nyes>#nyes> Ennyit errõl
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Az utolsó pályán azt a baromi nagy fõellenséget hogy kell kinyiffantani ???
Minden fegyverem üres , az atomfegyver meg nem lõ semmit
PLS HEEEEEEELP
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
"de meg a AMD atlon 64 2x 4800+-se hasznalja ki semmi" Ez meg qurvanagy hülyeség , ugyanis a GT hez 3.2 es C2D kell (az használja ki) és a C2D 40% al jobb azonos órajelen , mint az AMD... tehát hülyeséget írtál
mert a jelen konfigon dx10 ben inditva High fokozaton is szaggat , sõt tegnap ha a fegyverekre távcsövet raktam szétesett a kép. ki kellett lépnem alt + tab al és visszajöttem akkor lett jó.
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
LOPAKODNI tudtok, ill. lehet a játékban? Mer én próbálok, de nem jön össze... az elsõ pályán vagyok
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
22" a monitorom😄 es 2 8800GTS-am van😄 ne nevetess mar.
2 8800GTS joval jobb mint 1 8800GT 😄
a procid jobb...a ram gyakorlatilag ugyanazon a szinten van 😄 nekem is Aero Engine II-es hazam van 😄
de meg a AMD atlon 64 2x 4800+-se hasznalja ki semmi 😄 nem hogy az enyenemt 😄 meg a tiedet majd jesszus meddig eleg az 😄
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money