CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sopi
HI all.

Offolni fogok de ne töröljétek csak nem találom a megfelelö topicot ehhez a kérdéshez.
Tehát volt tavaly sg-n is egy játékcikk. Valami nagyon durva grafikája volt a játéknak. oylanra emlékszem belölle h egy csávo volt a képeken midndig..volt benzinkutnál...meg volt egy oylan video is a játékrol h egy házat felkapott a forgoszél..kérlek benneteket ne vegyétek le a fejemet...csak segitsetek utána törölhetitek nyugodtan..elöre is köszi

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

Szia!

Nekem is ilyen kártyám van mint neked. Én a 7.10es catalystot használom de nálam semmi hiba nincs. Igaz nekem Gigabyte kártyám van amin gyárilag Zalmann hûtõ van. Okozhatja melegedés is ami nem minden gamenál jön elõ!

No de akkor a többi programnál is jelentkezne, ha túlmelegedés lenne.

Col Andrew
Ha túlmelegszik a vga, akkor is produkál ilyen csíkokat össze vissza. ekem is volt ilyen, leszedtem a gyári hûtõt, felraktam egy zalmant és megoldódott. persze lehet, hogy driver..

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Sziasztok!

Az a problémám, hogy nálam játék közben halvány keresztiányú csíkok vannak a képernyõn, vízszintesen.
Így nemigazán lehet játszani. Más játéknál (COD4,NFSPS) nem jön elõ, csak Crysisozás közben.

FAQ-ban nem találtam semmit a problémáról, a topicbeli keresõ meg hónapok óta halott.
Volt valakinek hasonló gondja?

Egy 1950Pro-val tolom. Elsõre drivercserére gondoltam, de a FAQ-ban nem találtam semmilyen utalást az optimális driverekre.

En deltaban is konnyen bejutottam, odamesz kozel, amig kinyilik a nagy kapu es kiozonlenek az ellenfelek, majd visszafordulsz korbe a banya peremen vissza lehet jutni a szemben levo magas sziklara, ott lehasalsz, elo a mesterlovesz fegyvert + sniper scope es osztod a fejloveseket, a 2 darab nanosuitban levot ugyanigy, csak a Gaussal. En sem voltam huje ott kozelharcolni, mert bedaraltak mint a szart. :-)
Ability
Ok, csak átírtam egy 0-át 1-re, és már nyitva is van. 😄 Amúgy nem is tudom, szerintem elõnyösebb lenne, hogy ha nem foglalná a helyet. Bár az tényleg lehetséges, hogy nem veszik észre páran. A szabályzatot meg mindenképp ki akarom dobni, semmi haszna...

#18866: Nem tudok rá válaszolni, nem is én találtam ki, hogy legyen SPAM topik. Ha jól tudom, akkor azt a kategóriát, és vele együtt a topikokat nem láthatja egy sima látogató, aki nincs regisztrálva. Talán ez is szerepet játszik abban, hogy ott eltûrik.
MaskimXul
amúgy mi a logika abban, hogy no warez, de a spam topikban meg lehet? ezt sosem értettem 😊
MaskimXul
Ability úgy értettem, majd ha már nem fér el a sok okosság, így fennáll a veszély, hogy sokan rá sem kattintanak, úgy legalább egybõl látszottak a dolgok
Ability
Inkább kidobtam a szabályzatot. Szerintem a többség el sem olvasta, ráadásul már túl vagyunk a megjelenésen, most már nem fog mindenki warez linkeket berakni. Helyette legördülõs lettek a dobozkák. <#vigyor1>
MaskimXul
ja, jó kis kari, vennék én is, de inkább várok, míg kijön az fc2, aztán majd valami 9-es vgat beújítok, 7900gt kezd egyre kevesebb lenni 😄
ebay? 😄

egyébként abban igazad van hogy a gt jól hasít a crisysel, nemcsoda hogy vele reklámozzák...

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

MaskimXul
azt is nézd, hogy a kétszerannyiba kerülõ ultrán is ugyanannyival megy 😊
meg aztán légyszíves mutasd meg, hogy hol tudok akár holnap reggel 60k ért 8800gt-t venni...
amúgy meg mit sír mindenki hogy ilyen nagy a gépigénye meg olyan nagy, 1 60 ropis 8800gtvel ,meg 1 40 ropis procival, 2 giga rammal , aminek most elég lenn van az ára vígan elmegy 30-40 fps között, aki ennyi pénzt nemszán gépre az nemtom mitvár..

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

MaskimXul
köszi, van fotosoppom, csak most nem akartam ezzel vacakolni 😊
meg jó ez így ahogy van szerintem.
Ha a jövõben meg durván bõvülne a tartalom, akkor akár a topik szabályzat féle expandos cuccot is berakhatod, ha gondolod.
MaskimXul
zsír <#worship>
MaskimXul
ff-t használok 😊 crysis színû alatt arra gondoltam, hogy pl passzoljon a bannerhez. kékesszürkés, vagy ilyesmi. Hexakódot így fejbõl biztos nem mondok 😄
Ability
Elsõ bugfix: valszeg az oldal doctype-ja miatt IE alatt nem voltak megfelelõ mértékûek a dobozkák. Most IE böngészõ alatt külön adatok vannak megadva nekik.

#18854: Mit jelen az, hogy "Crysis színû"? Mondhattok amúgy hexadecimális színkódot, és akkor berakom azt...
MaskimXul
ugyanezt láttam akkor is 😄
Jól néz ki, de estleg a narancsszínû oldalsáv lehetne valami crysis színû _)
Ability
Közben átalakítottam, most is ugyan azt lehet látni, de talán egy jobb megoldással csináltam...
Valaki tud valamien tippet adni,hogy hogy jussak be a bányakomplexumba ? mert realisztikus ,sõt közepes nehézségen is lehetetlen ugy hogy kinyirok mindenkit,mert oltári sokan vannak,és kurv@ nehéz......... vmi tipp vkinek ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Ability
Nem tudom, hogy akkor mit láttál, de most lett kész nagyjából... Tetszik? 😄
MaskimXul
ez így tök jó lett szerintem
rendbe csak nem értettem hogy a 8600GTS-nél miért csunya minden felirat,kövek, épületek quad core-al!aszittem vettem egy rakás szart😄

wapolok

MaskimXul
nyilván, de fpsért cserébe. nem véletlenül lehet quality és performance között választani 😊
Ability
Lehet, csak rosszul néz ki. Talán majd kipróbálok valami mást mindjárt...
Az NVIDIA nTune-t még feltettem a driver mellé és a 3d settingsbe ..use my preference emphasizing:quality-re állitva,+ a tálcán high qualityre.sokkal szebb lett minden épület és felirat , a környezet textúrák is...

wapolok

MaskimXul
nekem jó így, de miért nem rakod két sorba? gondolom nem lehet
Szóval nállam így néz ki a játék ''maxon" hdr off soft shadows off felhõk off.
http://rapidshare.com/files/71348740/CVarGroups.rar.html Innen tölthetitek le a config fájljaimat vagy nemtom minek hívják😄..E:\Crysis\Game\Config <---ide kell beilleszteni.GTS-el rendelkezõknek szerintem erõsen ajánlott😄 Nállam sokkal jobban megy, és a hdrnek meg a soft shadows-nak nem sok értelme van,legalábbis engem nem érdekel:p..Textúrákon,látótávolságon stb. nem változtattam.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Ability
Kellõképpen zsúfolt a banner környéke? <#idiota> Jó így, vagy rendezzem valahogy?
MaskimXul
incrysis nekem mindig bejön, a hiba nálad van 😊 esetleg próbáld másik dns-el, vagy valami.
Magyar végigjátszás-féle van a crysis.hu oldalán
Ability
Nem tudom miért, de nekem az incrysis oldala nem akar bejönni. Régen sem jött be, most sem jön be. Remélem csak nekem ilyen. Azért beraktam, gondolom másnak nincs ilyen baja...

MOD: magyar végigjátszást látott már valaki? Annak is ott lenne a helye. 😛 Lehet nekiállok keresgélni.
NeBby
Amúgy pont te mondod , akinek ugye 65 fps el megy maxon a crysis? (biztosan 800×600 ba...) <#buck> Ez azér durvább... <#eplus2>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

NeBby
Mér mekkora lenne az a +0 effekt ? <#vigyor3>
Amúgy már kitágyalva <#circling>

Jagumo
XP nem lehet DX 10 ...😄

A1: csöppet rég rakták fel arra az oldalra
A2: 3 mega? D😄😄:

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

bordy
jah, multihoz kell.

NeBby
Rakétavetõ :] Ottvan a házba , a csaj alatti szobába egy rakat fegyver , ott kell lennie!

MoLc
rpg?

rpgvel.

http://thenamelessphoto.com/

MoLc
illetve nem 3.ik pálya, Recovery misson.

MoLc
hello! a 3.ik pályán mikor a túszt kell kimenekíteni,ott hogyan kell felrobbantani a tankokat ?<#confused>

BaziJoe
A longhorn én ugy tudom a szerver változat vonalon ment tovább, ebböl vált ki a Vista!

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Prince23
Tetszik a gamma nagyon, a far cry teljesen más mint ez. Én meg azt hittem olyan lesz tetõtõl talpig.
Ja és a mi a legjobb: teljes magyar feliratú!

Amúgy letöröltem a Punkbuster service-t. remélem nem gond. (asszem vmi multyplayer progi vagy mi?)

Balumann
Na beleolvastam. Hát érdekes. De vajon akkor mi is az oka annak, h nem csinálnak dx10-es játékot, csak ilyeneket? Gyorsabb, szebb, van Vista is, driverek is? Akkor most mi van? ^^

Hát én hiába telepíteném fel dx10-es kártya nélkül 😊
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi lesz az egészbõl... Írja a cikk, hogy Longhorn fejlesztés akart lenni, már 2001 óta. Nah dehát utána megszakították az egészet, és utána elkezdték az egészet elõlrõl, és ha jól emlékszem valamilyen korábbi alapra helyezve, nem?
Na jó, nem értek ehhez. Inkább csak figyelem az eseményeket...

Barpi
Frissen bekapcsolt gép? Mergoldottam. Mindent közepesre állítottam, majd vissza mindent fullra és megint jó. Nem értem mi lehetett.

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

lac coo
Telepítsd fel ! 😉

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

[url=http://www.yougamers.com/gameometer/10164/[/url] gameometer

wapolok

Olvasd már el : #18821

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Balumann
DX10 for winXP alpha verzió

Nah ezekkel mi a helyzet? ^^