CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Offolni fogok de ne töröljétek csak nem találom a megfelelö topicot ehhez a kérdéshez.
Tehát volt tavaly sg-n is egy játékcikk. Valami nagyon durva grafikája volt a játéknak. oylanra emlékszem belölle h egy csávo volt a képeken midndig..volt benzinkutnál...meg volt egy oylan video is a játékrol h egy házat felkapott a forgoszél..kérlek benneteket ne vegyétek le a fejemet...csak segitsetek utána törölhetitek nyugodtan..elöre is köszi
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
Nekem is ilyen kártyám van mint neked. Én a 7.10es catalystot használom de nálam semmi hiba nincs. Igaz nekem Gigabyte kártyám van amin gyárilag Zalmann hûtõ van. Okozhatja melegedés is ami nem minden gamenál jön elõ!
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Az a problémám, hogy nálam játék közben halvány keresztiányú csíkok vannak a képernyõn, vízszintesen.
Így nemigazán lehet játszani. Más játéknál (COD4,NFSPS) nem jön elõ, csak Crysisozás közben.
FAQ-ban nem találtam semmit a problémáról, a topicbeli keresõ meg hónapok óta halott.
Volt valakinek hasonló gondja?
Egy 1950Pro-val tolom. Elsõre drivercserére gondoltam, de a FAQ-ban nem találtam semmilyen utalást az optimális driverekre.
#18866: Nem tudok rá válaszolni, nem is én találtam ki, hogy legyen SPAM topik. Ha jól tudom, akkor azt a kategóriát, és vele együtt a topikokat nem láthatja egy sima látogató, aki nincs regisztrálva. Talán ez is szerepet játszik abban, hogy ott eltûrik.
egyébként abban igazad van hogy a gt jól hasít a crisysel, nemcsoda hogy vele reklámozzák...
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
meg aztán légyszíves mutasd meg, hogy hol tudok akár holnap reggel 60k ért 8800gt-t venni...
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
meg jó ez így ahogy van szerintem.
Ha a jövõben meg durván bõvülne a tartalom, akkor akár a topik szabályzat féle expandos cuccot is berakhatod, ha gondolod.
http://mysite.verizon.net/laurin99/colorchart.htm
http://www.bmk.com.au/cgi-bin/colors.php
... ha esetleg az új nem tetszene. 😄
#18854: Mit jelen az, hogy "Crysis színû"? Mondhattok amúgy hexadecimális színkódot, és akkor berakom azt...
Jól néz ki, de estleg a narancsszínû oldalsáv lehetne valami crysis színû _)
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
wapolok
wapolok
http://rapidshare.com/files/71348740/CVarGroups.rar.html Innen tölthetitek le a config fájljaimat vagy nemtom minek hívják😄..E:\Crysis\Game\Config <---ide kell beilleszteni.GTS-el rendelkezõknek szerintem erõsen ajánlott😄 Nállam sokkal jobban megy, és a hdrnek meg a soft shadows-nak nem sok értelme van,legalábbis engem nem érdekel:p..Textúrákon,látótávolságon stb. nem változtattam.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Magyar végigjátszás-féle van a crysis.hu oldalán
MOD: magyar végigjátszást látott már valaki? Annak is ott lenne a helye. 😛 Lehet nekiállok keresgélni.
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Amúgy már kitágyalva <#circling>#circling>
A1: csöppet rég rakták fel arra az oldalra
A2: 3 mega? D😄😄:
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
http://thenamelessphoto.com/
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Ja és a mi a legjobb: teljes magyar feliratú!
Amúgy letöröltem a Punkbuster service-t. remélem nem gond. (asszem vmi multyplayer progi vagy mi?)
Hát én hiába telepíteném fel dx10-es kártya nélkül 😊
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi lesz az egészbõl... Írja a cikk, hogy Longhorn fejlesztés akart lenni, már 2001 óta. Nah dehát utána megszakították az egészet, és utána elkezdték az egészet elõlrõl, és ha jól emlékszem valamilyen korábbi alapra helyezve, nem?
Na jó, nem értek ehhez. Inkább csak figyelem az eseményeket...
[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619
wapolok
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?