CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
Igen de ott ellehet kerülni, lehet választani, ráadásul kisebb pályák vannak, és közelre hatásos, én mentem vele 1x. (bár közelre a pisztoj is hatásos ott). Crysisba egyszerûen nincs értelme, de mégis odarakják és van amikor nincs más választás ha gyorsan kell szerezni fegyvert, kevés fegyver van ott. Ráadásul a fagyasztó meg van ilyen ultragépágyu (ami ilyenidegen fegyverre hasonlít, nem tom játékba az h kerül be) amivel szembe pisztojjal meg shotgunnal, sõt gépfegyverrel sincs semmi esély.

Balumann
Hát azért vmennyi lövedék elõre fele is megy nem? 😛

Nemtom folyamatosan cod4-ezek most tervezem a megvételt multi miatt,de pont azért nem használom benne a shotgunt mert sztem gyenge benne...(bár késöbb elég komoly motyik vannak a témában😊 )

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

de 4-5 méterre már kb 1 métert széthord a repesz akkor szerinted 20-30 méteren mennyi esély van rá?😊

Balumann
Jó, de ott 3 méterrõl belelövök megyhal egybõl az ellenség, másrészt ott választani lehet több fegyver közül (na jó ott meg az a hülye fejlõdés van :@). De akkor nézhetjük a pisztojt is, vagy a többi fegyvernek a hatását, pl graw 2-höz képest ^^ Na mind1 hagyjuk a fegyvereket meg élet rendszereket, ez csak 1 a sok közül ami miatt nem tetszik

VRSDM
ha csak egy repesz is beleállna a combodba, megtudnád, hogyha csak megmoccansz egy törpényit, összeszarod magad úgy fáj, ahogy vagdossa a husit ott belül :] nc

u dont have to listen anybody else but me

De amúgy CoD4-.ben is hiába lõsz shotgunnal 20-30 méterre lövõ ellent mivel A shotgun repeszezik,ami szétirányba (jómagyaros😊) megy és 20-30 méteren már több métert terít be az a pár repesz ami kb szart se ér ha szerencséd van max akkor..😊

CoD4 multinál? semmiben (max grafi/fizika,de az multiba felesleg) ..😊

Balumann
Egyet értek.

Balumann
5 méterrõl lõttem bele (bent voltunk a folyósókon), és átállítottam a golyó szórást kisebbre akkor is azthiszem (de általába átállítottam). De akkor is rendbevan h kisebb távra jó, de nehogy már 40-50 méterre el se lõjön és ne érjen semmit... Lehet ha fejbe lövöd 1 méterrõl shotgunnal meghal, nagyon realisztikus tényleg -.- De a gépfegyverrel is ha nem fejbe lövöd a másikat akkor 1 tár se biztos h elég, hogy meghaljon ha távolabb van... Tudom, ott a bioruha ami megvéd, nagyszerû.
A játék menet multiban, instant actionban akkor is szörnyû így, nem tom h nektek mi tetszik ebben. Grafikán kívül az ég világon semmi olyan nincs benne, ami miatt jobb lenne egy játéknál is... mondjátok már el, pl. a GRAW 2-nél, v CoD 4-nél, CS -nél, ET Quake Wars-nál miben jobb a multi?! Quake Wars is sokkal jobban tetszik, ott is nagy pálya, más játék módok, stb..

16 pálya<#vigyor4>

17 pályán amikor odaéerek egy kapuféleséghez és nem leht átmenni rajta mert üvegbõl van ott mit kell csinálni? a végigjátszásban nincsen benne!!!!!!!!!!!!!!!!

lac coo
Ez az .... Ne adja az ég, hogy rákapjanak a fejlesztõk arra, hogy csillili-villi ürességet kapjunk mert úgy is mindenki rohan megvenni, hogy legyen mivel gizdázni a suliban .....Bár ahogy nézegetem a fórumokat egyre többen lehúzzák a játékot, hogy a grafikán kívül egy nagy nulla , remélem ez is a fejlesztõk fülébe jut .

A multija meg nekem kicsit BF2 parodiának tûnik ....😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ott pont...

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

NeBby
Hát shotgunnal nem 200m re kell lõni <#rolleyes>
Be kell álítani x el , hogy ne szóródjon a golyó és közelrõl kell lõni...

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Balumann
Én shotgunnal egyszer sem bírtam megölni senkit se, pedig mentem avval párszor, és el is találtam a célszemélyt ^^

Balumann
meg kéne tanulnom érthetõen fogalmazni <#szomoru1>

NeBby
Itt 1 shotgun lövéstõl is meghal <#vigyor> Az realisztikusabb , mint 3-4....

Balumann
De mint azt is írtam, ez a játék nem az én stílusom, én jobban kedvelem az egyszerûbb, "valósabb" kialakításu, és háborús, taktikus játékokat.
/a valósabb alatt azt értem, hogy realisztikusabb élet rendszer van, pl. 3-4 shotgun lövéstõl meghal az ellenfél... a ruhában is csak a lopakodó meg az erõ mód tetszik, illetve a gyorsmód se rossz.

Balumann
Nem, az azért volt unalmas + rossz is mert akadt akkor a játék, és csak 3-an játszottunk. A DM (játékban instant action) meg azért, mert ezt a deathmatch módot eleve utálom (rengeteg játékban játszottam már).
Meg eleve nem tetszik ez a bio ruhás mód, az h túl sok az élet de azért fagyasztótól pl. egybõl megfagy, meg rengeteg dolog nem tetszik még.
Mint mondtam a Power Struggle módot nem volt alkalmam még kipróbálni úgy h nem akad a játék, és sokan játszunk. tudom, hogy ott fegyvereket is lehet venni, jármûvek is vannak, és már azt is tudom nagyjából h mit kell csinálni. Azt még kipróbálom, de az biztos h IA -t többet nem játszok... ^^

azért unalmas egy game, mert nem tudod, hogy Power Struggle-be mit kell csinálnI? azé ez eléggé lol.... <#wilting>

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Balumann
Hangulatával nekem nincs problémám, grafika ad egy jó hangulatot a játékhoz. Csak aztán a játékmenet...
ui.: ez a hangulat se jön benem annyira. A játék multiban háborús játékra irányul, háborús játékba nekem meg a CoD 4 ezerszer hangulatosabb, de ennél sokkal jobban tetszett pl. GRAW 2 is, meg még sok más játék is

grebber
Pedig nekem nagyon bejön mutlija marha hangulatos.

Next PC upgrade: 2022

Balumann
Nekem pont attól unalmas :-) vagyis attól is. Sok Call of Duty 4-ezés, SWAT 4 -ezés, meg egyéb ilyen játékok után nekem ez a játék abszolut nem tetszik. Átláthatatlan is, rossz életrendszer, kevés és rossz fegyverek (fõleg a DM módba), stb..

grebber
Hm nemtudom hányan voltatok,de connecteljél fel fullos 32-es szerverre ott nem lesz unalmas mert léptem nyomom szarrá lõnek aztse tudod honnan!

grebber
Akkor valamit nagyon rosszul látsz mivel sikeres a játék.

Sokféle siker van de a fejlesztõk leszraják neked vagy másoknak mi ajó nekik behozza a raklap millió dollárat azt örülnek.Tehát sikeres a Crysis!

Balumann
Nah szóval tegnap próbáltuk a játékot multiban, az összetettebb módban (amikor foglalni kell meg minden), de kevesen voltunk, és akkor akadt a játék nagyon. Unalmas volt nagyon, egyrészt az akadás miatt alig bírtam menni (fõként ezért volt rossz), másrészt nem is találkoztunk, nem tudtuk mit kell csinálni.

Nah aztán prociórajel növelés -> játék sokkal jobban fut. Így most DM-eztünk kb. 40 percet (2x 20 perces menet), voltunk páran. Sajnos hiába nem akad a játék, szép grafika és nagy pálya, a multi - legalábbis ez az instant action (deathmatch) mód hihetetlen unalmas. Habár a ruha módjai, fõleg az átlátszóság nagyon jól meg lett valósítva. Ami nem tetszik a játékba nagyon, az a fegyverek, és az élet mennyisége. Életnek kb. 10-ed ennyi kellene, és pontosabb fegyverek. És ez single-be is így kellene. Miért kell 5 méterrõl 4 shotgun lövés egy emberbe amikor még nem is Armor módba van a ruha?
Majd vmelyik nap kipróbálnám az összetettebb módot is így többen, kiváncsi vagyok, hogy az milyen, bár én szerintem nekem ilyen elrendezéssel az se fog tetszeni, ráadásul nagyon uncsi azokon a nagy pályákon így autokázni meg futkosni. 😞

Ez a játék se single-be, se multiba nem fogott meg egyáltalán. Én igaz elõtte se vártam túlságosan a játékot, már elõtte is tudtam h ez nem az én stílusom, de azért mégis reménykedtem valahogy, na mind1.

Balumann
Régóta foglalkozok Hamachival, de ilyen hibával még sose találkoztam. Vegyél fel msn-en: [email protected]

fsgh
egyenlõre nem müködik a hamachim:S:S semelyik verzió se:S elindítanám és ezt írja ki

"You are witnessing mysterious internal error, which isn't supposed to exist" ha vki tud segíteni szóljon...ha nem így jártam😞

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

lac coo
Attól félek, hogy sajnos elég a sikerhez, és sorban jönnek ezek a gagyiságok 😞((

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Szerintem ez egy hihetetlenül gyenge játék lett. Csillog-villog és belül töküres.
Jó látni , hogy a szuper grafika még mindig nem elegendõ egy játék sikeréhez.

NeBby
már 2 napja 😊
Gyere , elmondom hogykell! (hamachira)

fsgh
elvileg Hamacsin nem megy a crysis...vagy mégis?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

NeBby
Hamachi:

-CRYSIS- 2.szoba
jelszo: crysis

Itt lesz dm minnyár , eddig vagyunk 8 an ! Lag nemlesz , jo netröl fog menni <#vigyor3>
Ha leszünk 10 en , akkor mehet a hatalmi is!
Gyertek pls 😊

reaper4
végre 2 óra után mi? 😄 sokan napok után se kapnak választ 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

koszonom szepen! vegre valaki! 😊
gduck
Amíg nem történik meg a hiba javítása, a "hivatalosan" ajánlott módszer:

Belépsz a konzolba (~ billentyû) és beírod egymás után az alábbi parancsokat:

con_restricted 0
s_soundenable 0
s_soundenable 1

😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

ATS: Peelova
danka!!! hmm 30
sziasztok. valaki lenne olyan kedves es jofej, hogy segit nekem?
az a problemam, hogy a jatekban egy ido utan leall a hang, es csak az ujrainditas oltja meg. mint singleben, mint multiban. fogalmam sincs mi okozza.
kerem segitsen valaki, koszonom!
Ability
Szia!

Ezzel a paranccsal írathatod ki: r_displayinfo 1
ATS: Peelova
hello!

fps-t ki lehet iratni game kozben, konzolbol?
Ki kell lõni az összes szem alakú ágyút majd odamegy a VTOL de csak akkor megy oda ha a csápos repkedõ valamiket kilövöd a Gaussal vagy valami erõsseb fegyóval . Ekkor ugye jobb click ás becélzod a bal szárnyát aztán beledurrantasz egy egészségeset . Majd átmegy a VTOL a jobb szárnya ekkor is jönnek olyan csáposok és lõdd le majd céloz és tûz . Majd föléd emelkedik az ûrhajó ekkor a csapóajtót célozd be azon keress egy pici háromszögszerû összezáródást és azt célozd be és tûz majd miután nincs már csapóajtó eressz bele megint egyet aztán spuri a hajóról el . Hát ennyi . HA nem megy semmiképpen akkor valószínû bug van , volt nálam is ez és sajna újra kellett azt a részt kezdenem .
Csõ.
Utolsó pályán a nagy ûrhajónak kilõttem a négy kisebb ágyúját. Hogy kell befogni a TAC-val a nagyot, melyik billentyûvel? Próbáltam távcsõvel is, nem ment. HELP!

tiburon26
dehogynem!igy nemtudok multizni crysissal!<#help><#violent>

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

KILLER2
Most nem azért, de ez már tényleg nagyon nem ide illik.

Töltsük le az internetet!

KILLER2
Nem, csak az, ami nem kell. A trailereket nézegesd, azok vannak iduáskor.

Töltsük le az internetet!

tiburon26
mindent?!

tiburon26
thx

Jaffa 2843
ha az intro videokra célzol akkor töröld ki innen a megfelelõket: Crysis\Game\Localized\Video\

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

tiburon26
a videokat nemlehet valahogy kiiktatni?