CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
u dont have to listen anybody else but me
A játék menet multiban, instant actionban akkor is szörnyû így, nem tom h nektek mi tetszik ebben. Grafikán kívül az ég világon semmi olyan nincs benne, ami miatt jobb lenne egy játéknál is... mondjátok már el, pl. a GRAW 2-nél, v CoD 4-nél, CS -nél, ET Quake Wars-nál miben jobb a multi?! Quake Wars is sokkal jobban tetszik, ott is nagy pálya, más játék módok, stb..
A multija meg nekem kicsit BF2 parodiának tûnik ....😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Be kell álítani x el , hogy ne szóródjon a golyó és közelrõl kell lõni...
Starcraft2 e-mail: [email protected]
/a valósabb alatt azt értem, hogy realisztikusabb élet rendszer van, pl. 3-4 shotgun lövéstõl meghal az ellenfél... a ruhában is csak a lopakodó meg az erõ mód tetszik, illetve a gyorsmód se rossz.
Meg eleve nem tetszik ez a bio ruhás mód, az h túl sok az élet de azért fagyasztótól pl. egybõl megfagy, meg rengeteg dolog nem tetszik még.
Mint mondtam a Power Struggle módot nem volt alkalmam még kipróbálni úgy h nem akad a játék, és sokan játszunk. tudom, hogy ott fegyvereket is lehet venni, jármûvek is vannak, és már azt is tudom nagyjából h mit kell csinálni. Azt még kipróbálom, de az biztos h IA -t többet nem játszok... ^^
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
ui.: ez a hangulat se jön benem annyira. A játék multiban háborús játékra irányul, háborús játékba nekem meg a CoD 4 ezerszer hangulatosabb, de ennél sokkal jobban tetszett pl. GRAW 2 is, meg még sok más játék is
Next PC upgrade: 2022
Sokféle siker van de a fejlesztõk leszraják neked vagy másoknak mi ajó nekik behozza a raklap millió dollárat azt örülnek.Tehát sikeres a Crysis!
Next PC upgrade: 2022
Nah aztán prociórajel növelés -> játék sokkal jobban fut. Így most DM-eztünk kb. 40 percet (2x 20 perces menet), voltunk páran. Sajnos hiába nem akad a játék, szép grafika és nagy pálya, a multi - legalábbis ez az instant action (deathmatch) mód hihetetlen unalmas. Habár a ruha módjai, fõleg az átlátszóság nagyon jól meg lett valósítva. Ami nem tetszik a játékba nagyon, az a fegyverek, és az élet mennyisége. Életnek kb. 10-ed ennyi kellene, és pontosabb fegyverek. És ez single-be is így kellene. Miért kell 5 méterrõl 4 shotgun lövés egy emberbe amikor még nem is Armor módba van a ruha?
Majd vmelyik nap kipróbálnám az összetettebb módot is így többen, kiváncsi vagyok, hogy az milyen, bár én szerintem nekem ilyen elrendezéssel az se fog tetszeni, ráadásul nagyon uncsi azokon a nagy pályákon így autokázni meg futkosni. 😞
Ez a játék se single-be, se multiba nem fogott meg egyáltalán. Én igaz elõtte se vártam túlságosan a játékot, már elõtte is tudtam h ez nem az én stílusom, de azért mégis reménykedtem valahogy, na mind1.
"You are witnessing mysterious internal error, which isn't supposed to exist" ha vki tud segíteni szóljon...ha nem így jártam😞
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Jó látni , hogy a szuper grafika még mindig nem elegendõ egy játék sikeréhez.
Gyere , elmondom hogykell! (hamachira)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
-CRYSIS- 2.szoba
jelszo: crysis
Itt lesz dm minnyár , eddig vagyunk 8 an ! Lag nemlesz , jo netröl fog menni <#vigyor3>#vigyor3>
Ha leszünk 10 en , akkor mehet a hatalmi is!
Gyertek pls 😊
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Belépsz a konzolba (~ billentyû) és beírod egymás után az alábbi parancsokat:
con_restricted 0
s_soundenable 0
s_soundenable 1
😉
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Mail to: [email protected]
az a problemam, hogy a jatekban egy ido utan leall a hang, es csak az ujrainditas oltja meg. mint singleben, mint multiban. fogalmam sincs mi okozza.
kerem segitsen valaki, koszonom!
fps-t ki lehet iratni game kozben, konzolbol?
Mail to: [email protected]
Utolsó pályán a nagy ûrhajónak kilõttem a négy kisebb ágyúját. Hogy kell befogni a TAC-val a nagyot, melyik billentyûvel? Próbáltam távcsõvel is, nem ment. HELP!
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Töltsük le az internetet!
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU