CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki nem tudna nekem full save lést küldeni?
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Nekem olyan gondom van, hogy nincsenek fények illetve árnyékok és az elmosódás sem mûködik!minden maxon van, a konfigom alul látható.nVidia 163.75 driver van fennt!
a game szaggatás nélkül fut ezerrel, de zavar, hogy nincsenek fények, azaz nincs nap és a motion blurt is hiányolom!hálás lennék ha valaki tudna gyúgyírt a problémámra!
Amúgyis eszembe jutott, hogy tud az engine realtime tükrözõdést, csak a hecc kedvéért kipróbálom lehet-e krómozott fegyvert csinálni amiben tükrözõdik a valós környezet (alapon egy elõre beállított kép tükrözõdik valamennyire ...) . Illetve tuti lehet, csak nekem sikerül-e ...😊)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
köszi
Pedig az azonos nevû mappák már megvannak.Mindegy szorakozok még velük hátha egyszer csak sikerül!
Next PC upgrade: 2022
2 több mint 1!<#idiota>#idiota><#zavart2>#zavart2><#law>#law>
ASROCK,PIV 3.02Ghz,NVIDIA Gainward Bliss 7600GS 256MB,1024MB Kingmax ram(633Mhz),Samsung 250GB,Samsung writemaster DVD-RW
Nem tom, hogy a motor használja-e az új skint becsomagolatlanul is, vagy be kell legyen csomagolva az eredeti pak-ba....Majd ha egyszer felrakom megint, megnézem 😊))
mindenestre próbáld ki azt, hogy kicsomizod aletöltött cuccot, és az ott található dds -eket simán berakod a Game könyvtárban. Ha nem olvassa be így, akkor újra kell csomagolni sajnos....
ASROCK,PIV 3.02Ghz,NVIDIA Gainward Bliss 7600GS 256MB,1024MB Kingmax ram(633Mhz),Samsung 250GB,Samsung writemaster DVD-RW
tettem a gépembe mégegy nvidia 8600GT-t, és bekapcsoltam az SLI-t.....
játék meg ugyanolyan szar lassu....hol kell bekapcsolni a játékban az SLI-t???
Új vagyok a chellonál nemtuggya vki h mért lassítanak orba szájba amikor alig töltögetek vmit...??!!!<#falbav>#falbav><#guluszem1>#guluszem1><#csodalk>#csodalk><#conf>#conf><#help>#help>
De ha emlékeim nem csalnak, és ha megfelelõen be van állítva acsomagolód, akkor elég egyszerûen belehúzni az új dds-t az adott object.pak -ba.... Persze nem ártana tudni melyikbe 😉
Kicsit húzom a VGA-t is mindig, HiGH grafikán minden 1280*1024 ben élsimítás nincs. Néha megreccen a kicsike, de általában 30 fps szokott menni. A vége fele amikor durvul akkor 20 a legalja.
Próbálkozz XP alatt, sok sikert, ja és jó játékot <#hawaii>#hawaii>
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Peace DD
Az állításaid csak akkor igazak, ha az OS-ek körét leszûkítjük 32 bites asztali Win-ekre.
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
A garfika fontos , persze .......De egy rossz játékból semmi nem csinál jót, viszont egy ötletes dologhoz nem kell über-brutál grafika 😉
2. Copy the downloaded object file into the current game folder (Game)
"
másold be a játék Game könyvtárába
De legalább közelednek a vélemények: elismered , hogy ebben se stori se feeling ,)
szoba:
CRYSIS DX10.szoba
pass:
crysis
Grafika pedig igenis számít. Sokszor vettem már elõ a hl1 -et újra, hogy végignyomom, de nem volt elég szép ahhoz, hogy hihetõ legyen.
Persze kivételek vannak, bg2-t, fallout2-t pár évente elõveszem. De ezeket megmenti a sztori és a feeling, ami sok új és szép játékban nincs, azok csak a grafikával adják el magukat.
Crysis is.