CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintetek mit kéne kicserélni és mire ? Kb 50000 Ft-ot szánnék még rá .

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Balumann
Inkább csak low

Sziasztok ! Megkaptam a konfigomat és szeretném tudni hogy a Crysis hogy fog menni .
A konfigom : Intel Core 2 Duo E4400 2 GHZ , 2 GB RAM , Ati Radeon X1550 512 MB . Szerintem Low - Medium-on fog menni . Esetleg Mediumom .

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

a nem látja vidd vissza oda ahol vetted.

A black editionos felvetésre reagálnék, annyit hogy ha AM2es rendszered van, jó választás egy 3850-3870es karival, vagy 8800gt-vel. Ja és veri az inteleket ja.. ha azokat nem húzzák. Egy E4400at is problémamentesen meg tudsz húzni 3.2ig, és az forint-ötvenes árkategória.

Bugokról. Hát a gránát bugot én nem észleltem, sõt bevallom egész játékidõ alatt kb 3 embert sikerült kinyírni gránáttal, mert mindig elszaladtak elõle. Az jobban frusztrált hogy nem tudom kitartani a gránátot hogy leeséskor robbanjon.
Nagyobb robbanásoknál megesik hogy a fegyver pörög a földön 30-40 secig. Majd lesz rá peccs, nem halok bele, csak a csörömpölése zavaró. Az autós elütés nem tûnt fel, nem is nagyon erõltettem ha volt lõszer.

Logozás. Fizetett hírdetés. Mit gondoltál mi más lenne? Gondoltad hogy Atin/AMDn nem indul el a játék? Nagy üzlet lenne, rögtön elesnének egy jelentõs vevõkörtõl.

Ma értem végig a játékkal, vizuálisan kellemes felüdülés. Talán végig játszom nagyobb nehézségen is, mert normálon nulla kihívás volt. A játék egy új korszakot nyitott meg a high tech videokarikkal, afféle hírhozó, így a részemrõl türelemmel viselem a hibáit. Fel tudnék sorolni sokkal rondább, sokkal bugosabb játékokat is amik sikeresek.
Miért lenne szar a 8600os széria? Nekemis azvan, és eddig minden ment zökkenõ mentesen....

ja és a videokártyát is cseréld le😄

wapolok

Tigristank
A vicc az egészben, hogy a napszakváltozás nem csak DX10-ben elérhetõ, én szombaton játszottam egy olyan szerveren, ahol a shore pályán sötét, majd 20 perc játék után már világos volt. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

szedd le a demót és ugy telepitsd fel a játékot

wapolok

igen nforce..de szarul gyorsabb az elõzõ lapomnál ami asrock 4core dual sata volt.

wapolok

Hello!
Próbáltam feltelepíteni a játékot, de már az elején kilép, és még a hibát se írja ki!
A Demó minden gond nélkül elment.
Konfigom: Intel 2400 proci, 1 gb ram, Ati radeon 9800 se, 120 gb vinyó.

Köszi elõre is.
Nvidiás nem de?

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

naja az alalplapom meg asus p5n-e sli.. ott meg ram gondok vannak..kettõ giga ramom a fiókba pihen mer nem látja ez a szemétláda vagy csak fél gigának ismeri fel az egy gigát😄

wapolok

gduck
Na akkor játékról is 😊

Kipróbáltam a hétvégén a DX10-es MULTIt. Háááát a napszakváltás RULEZ, viszont egy csomó fa "protekciós", még az atom se "használ" neki 😄 Szal maradok a "gördülékeny" DX9 MULTI mellett és hanyagolom a "döcögõs" DX10 MULTIt, amíg ilyen "szar" gépem van 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Lehet én is lecserélem az amd-t intelre mert a black edition nagyon drága és még hûtõt is kell venni hozzá legalább 10k-ért akkor már inkább intelre váltok úgy is kell egy új alaplap mert a jelenlegi nem crossfire támogatott. A 2900 GT-t tuti nem cserélem le hanem majd veszek egy másikat. Úgy már brutál teljesítmény lesz.

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

Persze, ha letöltöd a komplett frissítést az a biost is frissíti. De külön tudod csak a biost is de ha a legújabb driver van a gépen akkor a legújabb bios is.

ez most lehet hülye kérdés de videókártyának lehet frissiteni a biosát..ha van egyáltalán😄

wapolok

A procid nem de szerintem a vidkártyád lesz. A 8600-as széria egy rakás sz*r. Erre már rájöttél szerintem. Azt javaslom hogy szánj rá egy kis pénzt és cseréld le a következõk valamelyikére: HD 2900 GT, HD 3850/70, 2900pro, 8800 GT. 8800 alatt ATI-t érdemes, ezt egy pártatlan monjda neked. de ha van 70k-d akkor 8800 GT.

nem a procim szar ...

wapolok

1024×768 ban nekem is very highon megy😄

wapolok

Ez mind csak üzlet hogy a játékok megnyitásnál nyomják az nvidia meg az intel logót amúgy nem jobb. Sõt. Veszel egy Athlon 64 black editiont egy zalman hûtõvel veri a core 2 duókat.

Ennyi! AMD 4400+ Sapphire HD 2900 GT 2 GB 667 ddr2 ram Crysis 1024x768 minden high on tökéletesen fut mindenféle szaggás nélkül. Nesze neked intel meg nvidia agyon logózás.

én majd leszedem a patch-et .viszont idegesit hogy kiadtam ennyi pénzt és nem megy normálisan a game...engem ez a rész jobban érdekel.

wapolok

Ráhibáztál nesze neked nvidia logó.

Na mi van erre senkinek sincs semmi mondanivalója. Látom mindenkinek csak a frame per sec-ig jut el a tudata. Talán sokaknak az agya helyén is egy 880 GTX vagy ultra van és fps nyelven beszélnek csak.

nemtom nekem intel core 2 quad ,8600GTS plus edition 720/2200mhz 256mb,2×1 giga ram és medium beállitásoknál le szokott fagyni a gép..crysis driverrel is.de nem csak ez a game.van valakinek ilyesmi gépe?és az nvidia beállitásoknál nem látom az antialisinget,vagy nincs is beta drivernél ilyen? gyanitom ettõl fagy le vagy szar a kártyám...

wapolok

Kezd már fárasztani hogy mindenki csak arról tud beszélni hogy a gépén hogy megy a Crysis. Kutyát nem érdekli. Miért nem beszél arról senki hogy tele van bugokkal a játék ha megöltem egy ellenséget úgy hogy a többi nem vette észre és utána arra járt egy járõr le se sza*ta a hullát. Oda dobok egy gránátot ordibálnak és meg se moccannak. Ugyan ez van ha el akarom ütni. Ja és ez mind delta nehézséken! Ne is beszéljünk már arról hogy a csóka a fegyverén forgott 10 másodpercet, valamint a rá omló falakba is bele épült szépen. Meg van egy pár érdekes halál. Széttörök egy dobozt max erõvel és meghalok. Fura mi? Az ellenség észre sem veszi a lézeres irányzékot. És még sorolhatnám. Ezekrõl senki sem beszél csak hogy hú 8800 GT így ment úgy ment, meg ennyi fps annyi fps.

szevasztok.single mod van már?😮

wapolok

Raptor 2
Nekem A videokarim ilyen, és 2 GB ram mellett, és Amd A64 3000+ al kb mediumon ment... A proci miatt viszont háztöréseknél és nagyobb fizikai durranásoknál csúnyán belassult 😞 Viszont nemrég vettem meg az X2 4200+-t azóta nincs gond fizikai részeknél szal nekem így megy most high-medium beállításokon 1280-ban. Szal én a cimbidnek kb ezt javaslom:

1024x768
Medium
No AA

így talán lesz kb átlag 20 körüli FPS

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Hát, a Crysissel 60 fpsed neccesen lesz. Rondán meg nincs különösebb értelme játszani vele, mivel a grafika az erõssége nem a sztori. HL2vel felesleges összehasonlítani, mivel az grafikailag 10es skálán 3as a Crysis mellett.
Kb milyen beállításokat remélhet a cimborám egy 3300as semptronnal és x1950 proval(256) ? 1 giga ram.
KILLER2
Eddigi legjobb trailer.

Töltsük le az internetet!

de addig még lefolyik pár liter viz a dunán 😄
ezt a játékot én márcsak 9xxx kártyával fogom felrakni ugy legalább élvezhetö lesz számomra. 1xer végig akarom vinni de nem ugy hogy fosadék a graf vagy szar az fps.
bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

6milan6
Megoldódott. Valamiért nincs Direct 3D ha felteszem az újjabb drivereket (7.8, 7.10, 7.11).:S Most 7.7 van fenn és ismét elindul. A VGA amúgy egy AGP-s Shappire Radeon X1650 Pro 256 Mb.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

gduck
Pedig más megoldás nem nagyon van 😞

A konzolba:
con_restricted 0
s_soundenable 0
s_soundenable 1

Azaz: hang ki/be kapcsolása 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

NeBby
Nekem is volt ilyen gondom nvidia driverrel , úgy lett jó , hogy 3-4 el régebbi mentést töltöttem be , mert a legújabbakkal dobott ki ! Szal tölts be egy régebbi mentést és sztem jólesz !

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Promi
<#wow1>
lac coo
Arra gondoltam, hogy ha a Crysist akarod HL2-es színvonalon futtatni 60 fps-el.... 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ability
Meglátjuk. Én az utóbbi fél évben egy játékkal sem játszottam szinte, most pedig rákaptam egy kicsit. 😛 Szerintem tetszeni fog, nincsenek nagy igényeim, sokszor a 'megyek és lövök' játékok is lekötnek.

Egyébként miért mondod, hogy mélyen a zsebembe kellene nyúlni? Nálam a HL2 1024-ben vígan elfutott egész magas beállítások mellett. Ráadásul ott is voltak mozgalmas helyszínek. A CS:S pedig stabil 60 FPS-t kihoz magából 1680-as felbontásban is alacsony beállítások mellett. Egy mai középkategóriás gépnek nem hiszem, hogy gondot okozna egy HL2-es látványvilág.

MOD.: egyébként lehet, hogy az HL2 Episode 2-nek már nagyobb igényei vannak. Gondolom fejlesztettek azon is, hogy idõvel elõjönnek egy újabb résszel. Én a normál HL2-rõl beszélek, annak a látványa nekem tökéletesen elég, és jól is futott az elavult gépemen.
6milan6
Hali! Nem tud valaki segíteni abban, hogy miért nem indul? Eddig ment szépen, tettem fel új ATI drivert és azóta tölt 3-4 mp-et és kilép. Semmi hibaüzenet vagy valami.:S

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

lac coo
Hát HL2es graf színvonalon fõképp ha 60 fps az igényed igen mélyen zsebbe kell nyúlni ! 😊))
COD4 szerintem is zseniális...Ha belevágsz a Crysis-ba, rájössz : ahoz képest (is) dögunalom ....

lac coo
Ezzel a hülyeséggel, magatokat akarjátok nyugtatni ???
Hogy ti. egy olyan ócska játékot fényeztek ami évente tucatszámra születik ... Komolyan gondolod , hogy valaki aki rosszat ír a Crysis-rõl azért teszi mert irigykedik bármire is ....aki megelégszik egy szép grafikával, és CSAK ez elég neki annak ez a favorit.... aki a játékot keresi egy játékban az röhögõgörcsöt kap .....

Komolyan mondom ez a hsz-ed nagyon felbosszantott, ekkora hülyeséget életemben nem olvastam !!!

Lac coo

Dante73
Kár, hogy pont elöttem írt a házigazda, így picit hoszabb lessz, mert NEM NEKI szól!
Szóval; a fórumot olvasgatva, bennem a péniszirígység társa, a konfigirígység fogalma kezd körvonalazódni, egyre erõteljesebben.
De, ugye, akinek nem inge...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Ability
Nem sokat adok a grafikára. Nekem még a HL1-es látvány is élvezhetõ. A HL2 grafikájával meg tökéletesen meg vagyok elégedve, annál jobbra nem is igazán vágyok. A játékélmény meg ki tudja, hogy tetszene-e. Valaki szerintem nagyon jó, és van olyan is, aki szerint botrányos. Már hosszú ideje nem játszottam semmilyen játékkal, talán csak a CS:S maradt nekem, de azzal is volt egy hosszú kimaradás, mert a netem alkalmatlan volt rá. Most pedig egy haverom rávett, hogy rakjam fel a CoD4-et, mert az biztos menni fog az én gépemen is. Hát meg kell mondjam, hogy eddig teljesen levett a lábamról. Igaz érezhetõ, hogy elõre scriptelt, de a látvány és a hangulat teljesen meggyõzött még alacsony grafikai beállítások mellett is. Most pedig azon agyalok, hogy milyen játék után nézzek, hogy ha annak vége. 😛 Ha menne Crysis, akkor biztos bepróbálnám. Nem érdekelne, hogy mennyire csúnya, csak legyen legalább 60 fps...
Sziasztok!
Elakadtam :S
Ott tartok mikor az anyahajón vagyok és meg kell védenem attól a nagy szarságtól. A probléma meg az hogy valami TAC ágyúval kellene leszednem, távcsõ mutatja is a helyét csak ott nincs semmi, a fedélzet alatt meg nem hiszem hogy lenne, mert nem tudok lejutni oda. Valaki elárúlná hogy hogyan csinálta meg? vagy BUG? :S
Elõre is köszi

VRSDM
reménytelen. hagyd el... szerintem, nem bántás (mert nekem sem fut) de az egyetlen élmény a játékban a grafika, na most min.on rondább mint a 2-3 éves elõdei ... kell az neked?

u dont have to listen anybody else but me

bolond vagy te

bolond vagy te

ezaz meg osztársamnak elégé gyenge a gépe azt minimumonfut neki