31662
CRYSIS
-
Skyline #23117 Na valaki plz!
Hogy kell betenni azt a rohadt slowmodot?:)
-
#23116 nálam bevált!köszi! -
#23115 Gyorsabb lesz tőle a játék.
Simán bemásolod a Crysis főkönyvtárába. -
simonl #23114 Szia Mester,
Az általad belinkelt config fájl, mennyit és mit módosít?? csak kb.?
Ja , és ha letöltöm hova kell bemásolnom?
Köszi -
#23113 XP alatt csak DX9 van! -
G18XM8 #23112 Valakinek meg van a directx 10 win xp alatt? Mik a tapasztalatok? -
#23111 Na végigvittem. Jó volt. Sokkal jobb, mint a Far Cry volt a hülye szörnyeivel. -
peti71 #23110 Köszönöm. -
#23109 Tegnap este beesett a szerverre egy olyan cheater, aki egyszerre ölt meg különböző helyen lévő játékosokat! Szerencsére hamar lelépett :)
NEM bírom az ilyen fejlődésben visszamaradt, értelmi fogyatékos, fatökű játékosokat -
#23108 Azt a RivaTuner csinálja. -
#23107 Nem! -
#23106 És mi a repülésnem a cheat -je? -
Skyline #23105 Népesség!
Hogy a rosebbe kell beleteni a játékba a slow modokat? -
peti71 #23104 Szia engem az a program érdekelne ami a bal felső sarokban futt.. -
#23103 Látom nem csak én voltam ilyen hülye xD -
#23102 Írd be a repülés csítet, és menny le érte... :/ -
#23101 De akkor jó régit vissza kell tölteni, újra le kell győzni a nagy bigyót is.
Hát nem vettem fel ezt mondom.
De lehetett volna annyi eszük a fejlesztőknek, hogyha ilyen előfordul akkor azért meglehessen csinálni a játékot, pláne, ha pont az a rohadt fegyver kell neki.
-
#23100 Ha már kint vagy a fedélzeten akkor már nem tudsz vissza menni érte ! Esetleg lehet hogy nem vetted fel !!
De ha van elözö mentett állásod akkor töltsd vissza azt és akkor vedd fel ha meg nincs mentett állásod akkor az meg nagy gáz ! -
#23099 Oké, hogy én anno nem vettem fel, de akkor mostmár lehetetlenség lemenni érte?
Erre miért nem gondoltak a fejlesztők, hogy esetleg én nem vettem fel? -
#23098 nem a játék van elcseszve... -
#23097 Minden ajtó zárva, hogy lehet lemenni?
Vagy királyul már sehogy? Elcseszték a játékot? -
#23096 még nem játszottama crysis-el de elvileg 0-val lehívod a konzolt majd beírod map pályanév, nyomsz egy tabot majd egy entert -
#23095 Ja! Köszi.
Akkor a kis bigyónak mondjuk nem pont-al kellene jelölnie, ha nem egy szinten vagyok. Hogy jutok le? -
#23094 speciel ott van, ahol kissé hozzányultak a ruhádhoz
nem a fedélzeten, hanem a hajó mélyében... -
#23093 Hol a k**va anyjában van itt a TAC?
Itt vagyok a jelzett pontnál, de *****ra nem látom.
Már kicsit felidegesített!!! -
#23092 Milyen hajót lössz?TAC gunt csak a végén a fő alienre lehet használni annak is a 2 lövegére!Gaus pedig jó mindenre. -
#23091 Senki nem tudja? -
dz1 #23090 Sziasztok!
Letöltöttem egy Crashed single player mappott. Ezt bemásoltam a Game/Levels könyvtárba.
Azt szeretném tudni, hogy a crysisban, hogy kell elinditani ezt a mappot?
-
#23089 Namáá ember vki.. légyszi. -
#23088 Állati jók ezek a képek. A felső igazi nyári tengerparti feelinges. Az alsón meg olyan autó versenyzésre csábító út van.
Remélem előkerülnek benne a sportkocsik is. -
GazCamp3r #23087 ez nem lac coo-nak válasz, cska kérdés, nemtom mé ment oda :S -
GazCamp3r #23086 egy kérdés, ami eszembe jutott:
nem tudja vki hogy lehet éjszakai szerót csinálni??? természetesen dx9-ben :) meg tört szerót hogy lehet? :S néha van olyan szerver amin elő bukkan egy-egy éjszakai map, és kivi lennék hogy köll -
GazCamp3r #23085 nem fene
szem tudja, meg olvas is, mielőtt képet linkel, mert előtte már megmondták ezekről a képekről, h kamu az egész. Először nem reagált semmit a crytek, aztán mondták, h ők ugyan még nem nagyon adtak ki uj képet a játékból, szal vmi fanatikus csinálhatta. Egyébként meg sztem nem is szépek. Max ez a fás dolog -
#23084 Jah, hogy egyformák a fák ...
Fene tudja ,....
-
#23083 Mi az a TAC löveg?
Én hiába lövöm már egy éve a hajót Gauss-al, meg aknavetővel semmi se gáltozik. -
#23082 2-vel se. -
#23081 10 fps-t akartál írni? -
#23080 Erre vki? -
#23079 Nézd meg mire válaszoltam , nézd meg mi van a képen és utánna nézz magadba , hogy minek kérdezel hülyeségeket... -
#23078 Ezen mit kell néznem ? :)