CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
A konfigom : Intel Core 2 Duo E4400 2 GHZ , 2 GB RAM , Ati Radeon X1550 512 MB . Szerintem Low - Medium-on fog menni . Esetleg Mediumom .
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
A black editionos felvetésre reagálnék, annyit hogy ha AM2es rendszered van, jó választás egy 3850-3870es karival, vagy 8800gt-vel. Ja és veri az inteleket ja.. ha azokat nem húzzák. Egy E4400at is problémamentesen meg tudsz húzni 3.2ig, és az forint-ötvenes árkategória.
Bugokról. Hát a gránát bugot én nem észleltem, sõt bevallom egész játékidõ alatt kb 3 embert sikerült kinyírni gránáttal, mert mindig elszaladtak elõle. Az jobban frusztrált hogy nem tudom kitartani a gránátot hogy leeséskor robbanjon.
Nagyobb robbanásoknál megesik hogy a fegyver pörög a földön 30-40 secig. Majd lesz rá peccs, nem halok bele, csak a csörömpölése zavaró. Az autós elütés nem tûnt fel, nem is nagyon erõltettem ha volt lõszer.
Logozás. Fizetett hírdetés. Mit gondoltál mi más lenne? Gondoltad hogy Atin/AMDn nem indul el a játék? Nagy üzlet lenne, rögtön elesnének egy jelentõs vevõkörtõl.
Ma értem végig a játékkal, vizuálisan kellemes felüdülés. Talán végig játszom nagyobb nehézségen is, mert normálon nulla kihívás volt. A játék egy új korszakot nyitott meg a high tech videokarikkal, afféle hírhozó, így a részemrõl türelemmel viselem a hibáit. Fel tudnék sorolni sokkal rondább, sokkal bugosabb játékokat is amik sikeresek.
wapolok
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
wapolok
wapolok
Próbáltam feltelepíteni a játékot, de már az elején kilép, és még a hibát se írja ki!
A Demó minden gond nélkül elment.
Konfigom: Intel 2400 proci, 1 gb ram, Ati radeon 9800 se, 120 gb vinyó.
Köszi elõre is.
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
wapolok
Kipróbáltam a hétvégén a DX10-es MULTIt. Háááát a napszakváltás RULEZ, viszont egy csomó fa "protekciós", még az atom se "használ" neki 😄 Szal maradok a "gördülékeny" DX9 MULTI mellett és hanyagolom a "döcögõs" DX10 MULTIt, amíg ilyen "szar" gépem van 😄
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
wapolok
wapolok
wapolok
wapolok
wapolok
wapolok
1024x768
Medium
No AA
így talán lesz kb átlag 20 körüli FPS
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
A konzolba:
con_restricted 0
s_soundenable 0
s_soundenable 1
Azaz: hang ki/be kapcsolása 😉
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Egyébként miért mondod, hogy mélyen a zsebembe kellene nyúlni? Nálam a HL2 1024-ben vígan elfutott egész magas beállítások mellett. Ráadásul ott is voltak mozgalmas helyszínek. A CS:S pedig stabil 60 FPS-t kihoz magából 1680-as felbontásban is alacsony beállítások mellett. Egy mai középkategóriás gépnek nem hiszem, hogy gondot okozna egy HL2-es látványvilág.
MOD.: egyébként lehet, hogy az HL2 Episode 2-nek már nagyobb igényei vannak. Gondolom fejlesztettek azon is, hogy idõvel elõjönnek egy újabb résszel. Én a normál HL2-rõl beszélek, annak a látványa nekem tökéletesen elég, és jól is futott az elavult gépemen.
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
COD4 szerintem is zseniális...Ha belevágsz a Crysis-ba, rájössz : ahoz képest (is) dögunalom ....
Hogy ti. egy olyan ócska játékot fényeztek ami évente tucatszámra születik ... Komolyan gondolod , hogy valaki aki rosszat ír a Crysis-rõl azért teszi mert irigykedik bármire is ....aki megelégszik egy szép grafikával, és CSAK ez elég neki annak ez a favorit.... aki a játékot keresi egy játékban az röhögõgörcsöt kap .....
Komolyan mondom ez a hsz-ed nagyon felbosszantott, ekkora hülyeséget életemben nem olvastam !!!
Lac coo
Szóval; a fórumot olvasgatva, bennem a péniszirígység társa, a konfigirígység fogalma kezd körvonalazódni, egyre erõteljesebben.
De, ugye, akinek nem inge...
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Elakadtam :S
Ott tartok mikor az anyahajón vagyok és meg kell védenem attól a nagy szarságtól. A probléma meg az hogy valami TAC ágyúval kellene leszednem, távcsõ mutatja is a helyét csak ott nincs semmi, a fedélzet alatt meg nem hiszem hogy lenne, mert nem tudok lejutni oda. Valaki elárúlná hogy hogyan csinálta meg? vagy BUG? :S
Elõre is köszi
u dont have to listen anybody else but me