31662
CRYSIS
-
#23198 Sztem eleve hülyeség azért drágább procit meg vga-t is venni, hogy szebben és jobban fusson ez a játék. -.- -
Herti1 #23197 Robocop...ne hidd el..a 4 core dual belemegy az alaplapba..lefényképezzem neked wazz? oké..csak szólj mikor..ma felrakom az alaplapról a képet is.. -
#23196 ez hülyeség
4000+ x2 kb 65fps
E6750 80fps
azért a 15fps-ért hülyeség 2x drágább procit venni -
#23195 A modokat fanok és egyéni teamek csinálják.
A bugok javítása a fejlesztők dolga.
Bár lehet itt is lesz community patch :D sose lehet tudni. -
#23194 Most nemazért de mi a fenének csinálnak ennyi rakat modot? Max mindegyiket játsza 1000 ember ha egyáltalán kijön és akkor is teli lesz bugokkal... Nemtudom hogy miértnem a sima game javításán dolgoznak... -
#23193 CryGate mod
-
#23192 -> SPAM topik -
#23190 jelszo: a VGAbol sosem elég..
proci az mar jo amit irtal és a ram is elég -
Hedic #23189 csa all !!! milyen configuracioval lehet jatszani a crysist maximum grafikan???
egy Ati HD Radeon HD 3870, 512MB DDR3, PCI-E grafikus kartya eleg???
+ 2 gb ram ddr3 Intel Core 2 Extreme QX6700 vagy erosebb kell???? -
#23188 Jah te tsíter -
GazCamp3r #23187 mostanában egyre pozitivabb kritikákat látok itt
multiba meg mindig lecsítereznek -
#23186 aha -
#23185 Most, hogy megvan a 8800GT és lassan a felénél tartok azt kell, hogy mondjam igen is jó ez a játék, megérte az árát, kicsit féltem ,hogy nem fogják tudni überelni a FarCry-t de sikerült neki, a játékmenetre még dobtak egy lapáttal, a pályák ugyanolyan jól összerakottak, és ismét óriási szabadságot biztosítottak, nem ez a megyek egy csőben és lelövöm aki jön téma. -
#23184 4 core 2-es mi...
na ne etessé má. -
#23183 Hiába van jó vga-d ha proci nem hajtja ki rendesen -
#23182 Üdv néktek
Lenne egy kérdésem. Bár két napja megkérdeztem, de nem kaptam választ, hátha most igen:)
Ha angolul felraktam a játékot, át lehet utána állítani magyarra? (Magyar nyelvi fájlt is felraktam)
Segítségeteket megköszönném.
Egyébként végigvittem angolul, deltán, és nagyjából értettem a sztorit, de magyarul is szivesen végigtolnám. Elején én is lopakodtam, de néha jól esett nagy zajt csapni:) -
GazCamp3r #23181 te szoktál simán Jaffa néven tolni crysis multiba? -
#23180 még szép hogy erőlködik :D
hát én a helyedbe fejeket vágtam volna le ha összecserélték volna a C2D-t az intel dual core-ral az héccencség.. viszont ha beujitasz egy 88GT-vel akkor bizony proci is kell oda még rendesen.. vagy huzd meg legalább 1 ghz-cel :D jah és 1giga ram nemárt még pluszba (nem a szupermarket xD) -
GazCamp3r #23179 szal uj gép lesz -
Herti1 #23178 ez a játék hmmm.. :) isteni..halljátok nincs vmi hűűű dejóó gépem de médiumon pörög mint a buszkerék high-en egy pöttyet szaggat de inkább médiumra raktam h ne szenvedjen a kicsike...nah szal sztem ez a játék, médium grafikán sokkal szebb mint a Cod4 full-on..tapasztalat..igaz ez a játék sokat zabál kell is neki egy kisseb fajta gép xD...a gépem nekem médiumon tökéletes..februárban lesz 8800GT 512MB-osat...kb 60-70 között forog..nemrég néztem meg..lenne egy kérdésem..mindig sokat kell bujdosni ? faxom tele wan bazz első pályán annyit bujkálok h ne vegyenek észre, ha kevesen wannak szépen puskára hangtompító aztán had szoljon..a másik kérdésem h erőlködhet a gépem ? mondjuk médium grafikán látszatra semmi akadás nincs..
gépem :
alaplap: ASrock vmi olyan h 4 core dual is belemegy csak egy hátrány (max 2gb ram :( )
videókártya: MSI Nvidia Geforce 7600 GS (256mb)
RAM: Kingstone 1GB DDR2
Operációs rendszer: Windows Xp Prof.
Processzor: Intel Dual Core 1.66ghz (faszom core 2 duot rendeltem erre ezt hozták ki xD)
Hangkártya: Sound Blaster Audigy 4 (C-s verzió)
szerintetek ? erőlködik? mondjuk majd veszek bele még RAM-ot 1gb aztán vista mehet rá..
meg a 8800GT-t veszek..megmajd asszem kicserélem a procit..nah kössz sziasztok
-
#23177 graT -
#23176 Végre sikerült végig vinnem -
#23175 úgy hogy a játékokba a vga a lényeg utána meg a proci + ram -
Haegemonia #23174 Köszi. -
#23173 Nagyon magashoz VISTA kell! -
Haegemonia #23172 Köszi a gyors választ, már azt hittem, hogy rossz a gép. -
#23171 XP miatt... Csak vistán engedi , vagy less be a GyIK ba! -
Haegemonia #23170 Üdv mindenkinek!
2 napja vettem meg a játékot (Gyönyörű kiadás és gyönyörű játék: Fémdobozban 3 dvd ( Játék dvd + A játék teljes zenei anyaga dvd-n + Bonus dvd ( Így készült, Trailerek, Screenshotok ) + Special Edition Art Bokklet) + Egy kód amivel egy + járművet lehet leszedni a multi-s játékhoz. Ez a kiadás is magyar feliratos akárcsak a sima és csak egy 1000-sel volt drágább.
A gondom a következő:
Minden beállítást 1680 x 1050-es felbontásnál csak MAGAS felbontásig engedi a játék a NAGYON MAGAS-t már nem, az Antialising -et viszont 16xQ-ra is fel tudom rakni + a v-sync-et is be tudom kapcsolni.
A rendszer:
Alaplap: ASUS P5K-E WIFI-AP EDITION
Processzor: CORE 2 DUO E6750 2.66 GHZ.
Memória: KINGSTONE 2x1 GB KIT 800 MHZ.
VGideokártya: ASUS GEFORCE 8800 GTX DDR3 768 MB.
Hangkártya: AUDIGY SOUND BLASTER 7.1 .
Op. Rendszer: WINDOWS XP PROF. SP2 HUN.
Monitor: IIYAMA 22" WIDE LCD.
Remélem tudtok segíteni. Előre is köszi. -
#23169 minimumhoz elég, néhány beállítás mehet mediumra is talán -
Patosik #23168 De ehez a játékhoz szerintetek elegendő highton egy Ati Hd 2600 pro? -
PBulldog #23167 Na mind 1 köszi a segitséget jó játékot továbrais sziasztok -
#23166 Az alienek megbabrálták a kerítést!!!!!!!
(remélem még nem volt) -
PBulldog #23165 Alapban low-ra akja be és 800*600 felbontásba :D -
#23164 De érdekes hogy ilyen géppel mint az övé, lowon megy, az enyémmel meg mediumon...
2400 mhz-s Athlon 64, 7600Gs, 1,25 gb ram
Itt valami másnak (is) kell lennie a háttérben nála. -
PBulldog #23163 amitől már menjen keményen -
PBulldog #23162 amúgy hamár itartunk mijen procit tudtok ajánlani ehez a géphez? -
GazCamp3r #23161 van "válasz erre" gomb, használd egészésggel :) -
PBulldog #23160 Énis ezen gondolkoztam hogy a proci akkor majd kicserélem egyszer -
GazCamp3r #23159 megmondom mi a parád :D
ilyen vga-hoz az a proci több mint BŰN :D
nem hajtja ki, de még a felét sem a kártyának az a ratyi proci. Amint lecseréled, nagyot fogsz nézni :) -
PBulldog #23158 Probáltam semmi változás nincs amúgy 2 napja szenvedek vele :D