31662
CRYSIS
  • bordy
    de király lenne ha 2x aa-val lenne átlag 40

megnézném én is azt az amd-ati-t mit tudd. bár tuti van teszt valahol.
  • grebber
    Na meglett a 8800GT-m futattam is gyorsan pár tesztet:

• Gio
    Amikor demo kijott nyustoltem parszor, aztan a fullt kicsit meguntam az elejen, most megint elovettem. Azt kell, hogy mondjam jo kis jatek volt ez. Az alienekkel valo csatat, meg a core-ban valo barangolast, es a "helikopterezest" nem igazan elveztem. Viszont a korreaikkal valo kommandozast annal inkabb:D Deltan jatszottam, es sztem a vegefele azert joval konyebb az egesz (alien-es resz). Azert volt par alkalom amikor rendesen meglepodtem:) Pl a temetos resz, az nmy is nanoruhaban izomkodott, az mar tulzas volt szvsz. A core-bol valo kijovet utan a hegyekbe, azok a kis kek gecik kiakaszottak:D Parat leoltem, de utana inkabb sunyultam. Tolteny se volt tul sok meg amikor mar 4es csapatba voltak, azt nem igazan ereztem volna delta fokozaton, kb 20-30 fps-el harcolni veluk. Az ai sok esetben idiotan buta, de ahogy lonek az vicc, olyanokat sebeztek, hogy egybol szinte 0 hpm volt. Fegyverek sebzese is erdekes. Jah, meg egy kis negativum. Nem tetszett, hogy pl a kispityut (pedog csak 1-2 esetben hasznaltam) nem lehetett lecserelni mitomen shutgun-ra. Sok esetben valasztani kellett mit cserelek mire, es mit dobok el, pedig sniper volt a kedvencem. A story nagyreszt logikusan tortent. Az atomos cucc varhato volt, hogy az lesz belole. A vege olyan Fuggetlenseg napja feeling volt nem?:) Varom a 2. reszt:)
  • Jaffa 2843
    vista miatt van.. nekem is rettentő sokat töltött míg vistám volt fent a gépen, azután visszatettem az XPt és sokkal jobban ment
  • BaliBoy
    Szvsz, valamilyen háttérbrn futó program okozhatja. Pl. nincs bekapcsolva, hogy a merevlemezek egy időután leálljanak? Mert olyankor néhány mésodpercre megáll a gép. Bár ahogy látom Vistát hasznlsz, úgyhogy ne csodálkozz ilyeneken.

BTW: Sima 3870-ed van vagy PCS? Hogy muzsikál? Ha minden igaz a héten veszek egy PCS-t.
  • BaLeeX
    Pár napja újra elővettem a játékot majd végig is játszottam. Gondoltam gépfejlesztés után már nem lesz probléma vele. Hát nem így volt. De nem tudom mi lehetett rosszul beállítva. Azt vettem észre, hogy gyakran beakad és tölt a vinyóról, sokszor másodpercekre beáll. Ekkor visszavettem highról mediumra (1280x1204) de itt is előjött a probléma. Ennyire meg nem hiszem, hogy nem bírná a gép.
    Ráadásul miután végigtolram, feltettem Very highra mindent, 2x AA és amikor éppen nem töltött a vinyó akkor élvezhető sebességgel futott (fpst sajna nem tudom, mert fraps nem akart működni). Ez minek a rossz beállíátástól lehetett vagy mi okozhatta? Amikor nekiállt tölteni pl. robbanásoknál, új ellenségek megjelenésénél, kocsiba be-kiszállásnál meg hasonlók.
    Driver mindenből a legújabb, catalyst 8.1 konfig az aláírásban.

Talán a virtuális memória rossz beállítása, vagy bármi ötlet?
  • Herti1
    hy mindenkinek...elnézést kérek mindenkitől...robocop tőled is...de sztem jó alaplap nem kell megvenni mindig a legdrágábbat..és ahogy elnézem a gépem nem erőlködik...mert nem érzem rajta..max 1 picit..és különben a másik oldalon ahol még tudod állítani a grafikát ahol wan a viz részletessége meg ilyenek azok nekem ott mind MAGAS grafikán wan az első oldalon minden közepesen wan..és látszatra semmit sem akad...szoval sztem annyi h annyira nem erőlködik...na de nem lényeg mert megy és jó...amugy meg hosszú ? mert 3 napja játszok és még kb. 2-3pályát vittem ki..mindig bujdosok..az a lényeg nem ? ne fedezzék fel a technikám..mert már elcsesztem..találkoztam két emberrel aki olyan volt mint én..bazz annyit szarakodtam velük..furcsa volt h ők is álcázó modban wannak xD ott találkoztam azokkal amikor elszállítottak repülővel és a helyszínt kellet megtisztítani...aztán utána bevetésre vittek..jóhh volt..de mondták h sokat szarakodsz a buzi koreaiakkal aztán egy idő után lefagy az egész föld és jönnek az ufok ? most kik ezek? hogy lehet megölni őket? vki mondja el..köszi :)
  • Narxis
  • GazCamp3r
    látom teli vagy saját ötletekkel -.-
  • Peetboy
    Kislány ám a nagynénéd. Vagy tudod ki, te. Menj aludni te is.
  • GazCamp3r
    és megint vicces kislány voltál, mehetsz aludni
  • Peetboy
    Kiváncsi voltam mi újság van a Crysis háza táján. De látom rosszra nyomtam, megint a hardware topikba mentem bele.
  • DarkSector
    hát ilyen miatt már ment rottyra cpu.
  • tonyo9
    igen ilyen asrock lapom volt nekem is.és csak 2300 mhz-et látott a gép a 2.4-es procibol.kiszedtem a procit a lapból és rajta volt egy toll vagy mi a rosseb a tükön:D
  • Jaffa 2843
    vagy azért mert 4=fo(u)r, mint 4 You :D
  • kifli
    azért 4core mert 4 olyan proci van aminek benne van a nevében hogy core és belemegy :)
  • DarkSector
    Mosmá vágom!
    a 4core az alaplap neve....
    De hogy milyen procik mennek bele az a sötét részen van...lol
    :D
  • GazCamp3r
    FY71-hez jó a robbanó lőszer, és ha van nálad, ugy tudod rárakni, mint bármely más kiegészitőt... C betű alapbol, vagy a középső egérgomb + a puska ikon :)

Más: tegnapi nappal meghalt a Razer Diamondback-em főgombja, és most szereztem be egy Logitech G9-et, eddig nagyon kényelmes, mindjárt crysis tesztnek vetjük alá
  • Balumann
    ITT van annak a "4core" Asrock alaplapnak a leírása, ott is bennevan.

És minőségben gyengébb az Asrock, én is úgy tudom. Senki sem szarozta le, tanulj már meg olvasni. És igen azt jelenti hogy dualcore-s és quad -os proci is belemegy. Csak olyan proci nincs, hogy 4Core. De egyébként a quad az meg 4-et jelent.
  • simonl #23219
    Sziasztok,

Egy nektek már vélhetően egyszerű, mondhatni láma kérdésem van:
    Megtaláltam az első robbanó lőszereket, hogyan tudom ezeket betárazni és mely fegyver(ek)hez jó???
    ill. van egy robbanó kis antennás csomagom, azt hogyan??

Köszi megértő és türelmes válaszokat.....
  • DarkSector
    Igen de az core 2 Quad processor.
    Olyan nincs amiben 4-es szám van.
    De mondjuk nem mintha fontos lenne.
  • Narxis
    OFF

Szerintem is.

ON
  • Herti1
    Asrock miért gyenge ? azt sem tudjátok miről beszéltek csak leszarozzátok meg minden..nah annyi h a 4 core dual az a 4 magos processzorra gondol és nem a core2 dual ra vagy is 2 magosra..a négy magos asszem az a Quadcore proci ami elég erős önmagában és megwan az ára is érte..na ennyi..ha jól tom ez a Quadcore az a 4 magos..onnét tom h bátyám olyat fog wenni..elvileg..de ha nem hiszed holnapra küldök egy képet h 4 CORE DUAL oda wan irva az alaplaphoz..IQ FIGHTER !!!!
  • DarkSector
    Off
    Igen én is úgy tudom, hogy az Asrock egy gyengébb kategória.
    On
  • BaliBoy
    Az Asusnak a vállalata az Asrock. Asrock néven adják el a gyengébb alaplapjaikat.
  • DarkSector
    THX
    csak gyors kérdés volt.
  • kifli
    asrockot tudtommal asus gyártja... Szal asus biztos jobb mert a "fő" márkát biztosan jobban megcsinálják de a külömbség elhanyagolható :)
  • Patosik
    Melyik a jobb alaplap márka az asus vagy az asrock?
  • Smithwarden
    prohardver.hu
    hwsw.hu
    forum
  • Ability
    Ezt máshol beszéljétek meg, köszi. Amúgy meg PH!-n van egy topik kezdő tuningosoknak, olvasd el előtte.
  • DarkSector
    THX
    De a bios-ban azt a szorzót kell állítani?
    És ha igen, akkor mennyi %-ot szabad gyári hűttővel?
    50?
  • Smithwarden
    Bios-al es ahol mar fagynak a programok ott leallhatsz.
  • Smithwarden
    Ujabb config-pack

Ultra High Quality Custom Config 1.3 by HP (XP-re is)

HP's webpage
  • DarkSector
    Na tessék 1.1-es pach-nél nekem a végén kiírja, hogy valami "PCW_..._Family1" fájl nem található vagy mi.
    Ez mi lehet.
    FAQ-ban semmit nem találtam.
  • DarkSector
    Igen csak core2-őket kegyetlen lehet húzni és ezért drágább.
  • DarkSector
    Mivel és hogyan lehet biztonságossan húzni?
  • Smithwarden
    Csakhogy mostani inteleket fel lehet huzni siman 60-80%-al... az meg "kicsit" szamit.
    Ha nem huzza a procit az ember akkor mind1 hogy amd vagy intel, talan amd kicsit jobb ar/ertekben, de aki nem huzza a procit, foleg ilyen tunungpotencial mellett, az erosen a sajat penze ellenesege - sztem (is).
  • DarkSector
    Igen de 4-es szám eleve nem szerepelhet a CPU-nál!!!
    Ez a fura.
    Szerintem a 2 ram slotnál a 4GB ram volt bekavaró.
  • Balumann
    Ja de, belemegy core2 duo meg core2 quad is :o
  • Balumann
    Mi a fene az a 4 core dual? Akárhogyan keresek, egyedül Asrock alaplapra találok ha keresem link. Ilyen processzorról nem tudok, és nem is találok semmit. Core2 quad szerintem nem megy bele.