CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smithwarden

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

cicai
faxa😄
most 800×600 mediumon megy😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

NeBby
1024, medium

Starcraft2 e-mail: [email protected]

cicai
Szerintetek egy ilyen konfiggal majd h megy a játék?😊
Intel pentium 4 3.0ghz proci, msi 848P Neo-V alaplap, His Radeon X1950Pro Turbo AGP 8× 512mb, 2gb ram,

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

NeBby
Meg kell ölnöd az alieneket , amik jönnek . Ha megölted mindet menj tovább egy tûzig és oda követni fog!

Egy segítséget kérnék! Mikor Profétát kell melegebb helyre kísérni ill megvédeni; Kinyírtam az idegeneket, felvettem az Alien fegyvert azt Proféta bemegy a konténerbe, és ott dekkol. Mit kell onnantól csinálni? A végigjátszás szerint új küldetést kellene kapnom. Valaki pls segítsen!

Kössz a segítséget az infoval kapcsolatban!!!

Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax

Xp-n is be lehet állítani...le is van írva egy pár helyen hogy hogy kell.

Tudom régi, de:

cod4 multi borzalmas? <#nevetes2>
nem tudsz játszani vele, azt kész

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Nah mi lehet a megoldás a problémámra???Nem tudom minek fagy meg:S de nem csak azon a pályán hanem már máshol is:s Játszok vele egy kis idõt és halál...:S

thx

Ability
FAQ, és itt fent a topik fejlécébe a "tippek, trükkök"-et talumányozzátok. Találtok linket arra a konfigra, amivel XP alatt is elõ lehet csalogatni a very hight beállítást, illetve le van írva, hogy mit hova kell másolgatni.
valami ilyesmire gondoltam én is... Ezért most biztos nem teszek fel vistát 😊 majd egyszer 😊

bertino
talán csak annyi, hogy "very high" mint olyan, csak Vistán van 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

2GB ram, 8800 GT-m van hozzá egy core2 6850es proci stb... xp sp2es directx9c és nem tudom beállitani very high-re csak simán highre a grafikát. Sötéten van satirozva a very high, mi lehet ennek az oka? Csak visztán lehet futtatni max grafikán?

Befejeztem delta nehézségen is. Szerintem könnyebb volt mint realistic-on, mert mindent tudtam hogy mikor/merrõl/hogyan kell csinálni. Összességében túl könnyû az egész, és a lopakodós mód teszi azzá. Persze nehezíthetem magamnak hogy pisztollyal megyek, de az valahogy nem az igazi.
hali!
az a cfg engem is érdekelne.nem lehetnem berakni a FAQ-ba?meg azt is,h pontosan hava kell másolni.a gamestar-ban volt ,h valamit egyszerûen át kell írni very high-ra,de nem találtam
valaki tudna adni egy oyan cfg-t amiteúl iyen high graf féle lesz?

Bence94
akkor ez a patch nem csak dupla kártyásoknál fog sebesség változást hozni

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

NeBby
Akkor mégiscsak tudok valamit <#vigyor><#vigyor>

tugyiti
<#idiota>
szopjanak lovat <#gonosz3><#gun>

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

cicai
müxik😊

NeBby
Sztem az lesz a gond , hogy nem törölted teljesen a régi catalystot (programok telepítése és törlése), mielõtt feltetted az újat ! Sztem próbáld ki ,( bár csak egy tipp) úgyis van új 7.12 es Catalyst

gduck

Nah, patch csak januárban lesz 😞

Patch #1

Fixes

* Damage dealt to vehicles when shot by LAW has been made consistent
* F12 (screenshot) now works in restricted mode as well
* When player melees during gun raise animation, their gun will not be in a permanently
raised position anymore
* Memory leaks and potential crashes

Updates

* Improved SLI / Crossfire support and performance
* Improved overall rendering performance (DX9 and DX10)
* Enabled VSync functionality in D3D10

Tweaks

* Reduced grenade explosion radius in multiplayer
* Clamped water tessellation to avoid cheating in MP
* Reduced LAW splash damage vs. infantry in PowerStruggle mode
* Slowed Rocket projectile speed down in MP slightly

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

cicai
Itt a kép:

cicai
Sziasztok!
A haverom kölcsönadta az eredeti Crysisét. Az lenne a gond vele hogy csíkos a kép, és pixeles. A játék meg 40FPS-el fut. A 7.11es Catalyst és a legujabb directx9 van fent.
A konfigom: His Radeon X1950Pro Turbo 512mb AGP, intel pentium 4 2.42Ghz proci, MSI 848P neo-V, 1.25Gb RAM.
Mi lehet a baj?

Ability
Elég vakmerõ gondolat. <#idiota> Amúgy semmi gond. 😊
NeBby
Igazadvan! Bocsi , nem olvastam vissza mit írtam és a console jutott eszembe elõször... <#lookaround>

Ability
Nem kellene felfortyanni, említettem, hogy nem kötekedés. Azért írtam be, hogy legközelebb ha említened kell, akkor tudd a pontos nevét. Irónikusan mondhatnám, hogy hasznodra akartam lenni. Azt a linket pedig tanulmányozhattad volna jobban is, illetve ha már tudtad, hogy azt is jelentheti, akkor gondolkozhattál volna többet is mielõtt ....
NeBby
Uristen! A nyíl , ez egér , az a kurzor ... ahh ecsém , szégyen <#shakehead>

MOD:
Jah , hogy arra mondja , hogy kurzor <#vigyor3> Ahh , én meg aszittem a consolera <#rolleyes> SRYY!!!

joshua
Az IS kurzor. Wiki-n is írják😄

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Hát akkor mi , ha nem kurzor ????? 😄DDDDDDDDDDD

Vagy mi a kurzor? Netán ahogy linkelted. ....a billentyûzet aktuális helyét jelöli ....?

<#lama><#lama><#lama>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

NeBby
Jujj , szted az a kurzor , ez durva !!! <#zavart1><#hehe><#nevetes1><#nevetes2><#vigyor5><#guluszem1><#taps><#idiota>

Num0 ba igazadvan , de a kurzor nagyonodavág <#wave>

Kis info a kurzorról , bár sztem ennél alapabb fogalmat nemis nagyon lehet mondani <#vigyor3>

Ability
Kurzornak hívják, és szinte biztos vagyok benne, hogy a numerikus nullával nem zárja be. Ha pedig nem akarja azzal beírni a karaktert, akkor a num lock-al kell próbálkozni.

[ nem kötözködik, csak magyaráz 😛 ]
fsgh
hát pedig ennyi...45+25=70 ez osztva 2vel 35 majdnem ugyanott vagyok😄 am ez Vista alatt van

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

NeBby hallod pls küldj már egy privit nekem hogy majd hogy kell beállítanom xp-n very high grafot.THX!Úgy kb hétfõre kéne mer akkor lesz meg uj gépem!Köszi elõre is( Bárki küldheti még aki tudja!)

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

NeBby
Jó , neked is igazadvan , vistának 60% os növekedés , de az XP 40% al gyorsabb a vistánál <#rolleyes>
De ha az alapkérdést nézzük :

"xp+very high cfg
vs
vista very high között van teljesítménykülönbség?"

- Igen , 40% ugyanis annyi a 2 között a különbség <#wave>
Nah , de szeretet , béke <#vigyor2>

OFF:
I Am Legend (Legenda Vagyok) tölthetõ DVDSCR be , ha valaki nemtudná , jófilm <#vigyor><#eljen>

grayfox
Brenyo: "Te esetedbe mondtam , tehát 25 helyet lesz 40 kb..."
Grayfox: "60%-os növekedés? ezt nem mondod komolyan? 😊"
Brenyo: "Matekból meghúztak mi? Az 40% kérlekszépen "

...vagy még ti nem vettétek a kisegítõben?

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

NeBby
Hát , a max FPS az nagyon sovány , de gondolom csak úgy kb ra írtad <#vigyor> A maxnak legalább 2× olyan soknak kéne lennie , mint az átlagnak...

NeBby
Játékba megnyomod a 0-t (console) hosszan , annyira , hogy írjon még bele egy 0-t is , utánna a 0 elé viszed az izét , ahova ír :] és beírod , hogy r_displayinfo 0 oszt enter! Azért kell az elején a 0 oda , mert ha azt megnyomod bezárja.

fsgh
nah akkor eredmény:

1280x1024-ben Very high és high keverékben (fizika,látvány texturák meg ilysmik voltak very highban)

Max FPS: 45
Átlag FPS: 30
Min FPS: 25

szal játszható és iszonyat szép😊

pár kép

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Helló all! Feltettem a very high modot, de most kiír valamiket a képrnyõ jobb felsõ sarkában. Valaki segítene és megmondaná, hogy hogyan tüntethetem el?! Elõre is kössz

Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax

Prince23
Na végigvittem. én bamba nem mentem a rakétavetõkhöz. Szólhattatok volna xD és aztán jött a nagy benga megamonstrum😄D Látványos ellenfél volt,.
Csak kár, h a szánkba rágják a Crysis 2-õt. Azé ennyire bénák nem vagyunk. (ld. Próféta és az õ segitségkérése....). a csajt már azt ittem, h elveszítjük, húhhh.
Összességében jó játék. De néhol a tucatszót használtam játék közben meg az unalmasság szót. Egy 4-est érdemel úgy mindenben. De nem az Év játéka -az tuti- legalábbis számomra😊. Nagyon úgy érzem, h inkább multyplayercentrikus gamma lett ez is😞
Amilyen jól kezdõdött, úgy a Core nevû pályánál atombombasztikusan lelankadt a hangulatom a Crysis iránt. És akkor egy-két pályáig átlagos fpsként tekintettem rá, de a vége jól felhúzza a játék játszhatóságát, meg kedvét. Eddig a pályáig volt kommandó ill. predator feeling a jungelben. Kár, h elvész a hangulata hamar. Azért azt ne feledjük, h a FC-ban nagyon sok dzsungeles pálya volt, és ott meg ugye nem lehettünk predator😞(( Azt hittem ez a játék megmondja a magáét nekem ez ügyben, de csak édes kevés pálya volt ez.
Év fpse nr.2! csak ennyit tudott elérni nekem ez a játék.

Sziasztok . Egy kérdésem lenne . Ha elindítom a Crysis-t akkor folyton szagatt nagyon de ha már játszok akkor Mediumon 1024 x 768-on játszok és nem szagatt . Ez miért lehet ?

Segitségeteket elöre köszönöm !

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

fsgh
melyik drivert érdemes feltenni?

NeBby
Matekból meghúztak mi? <#vigyor> Az 40% kérlekszépen <#crazya>

fsgh
na most lett meg az új gépem 4magos proci,4giga ram,8800 Ultra OC! és Vista Ultimate...szal megnézem így mit bír...hogy lehet a Very Highnál is nagyobb grafikát varázsolni?(Ultra high talán ez a nev...)

szevasztok . a 3d guru oldalon van egy driver updates töttöröttörö.. mennyire lehet annak hinni? csak pénzért lehet onnan frissiteni?😮

wapolok