CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
most 800×600 mediumon megy😄
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Intel pentium 4 3.0ghz proci, msi 848P Neo-V alaplap, His Radeon X1950Pro Turbo AGP 8× 512mb, 2gb ram,
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax
cod4 multi borzalmas? <#nevetes2>#nevetes2>
nem tudsz játszani vele, azt kész
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
az a cfg engem is érdekelne.nem lehetnem berakni a FAQ-ba?meg azt is,h pontosan hava kell másolni.a gamestar-ban volt ,h valamit egyszerûen át kell írni very high-ra,de nem találtam
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Nah, patch csak januárban lesz 😞
Patch #1
Fixes
* Damage dealt to vehicles when shot by LAW has been made consistent
* F12 (screenshot) now works in restricted mode as well
* When player melees during gun raise animation, their gun will not be in a permanently
raised position anymore
* Memory leaks and potential crashes
Updates
* Improved SLI / Crossfire support and performance
* Improved overall rendering performance (DX9 and DX10)
* Enabled VSync functionality in D3D10
Tweaks
* Reduced grenade explosion radius in multiplayer
* Clamped water tessellation to avoid cheating in MP
* Reduced LAW splash damage vs. infantry in PowerStruggle mode
* Slowed Rocket projectile speed down in MP slightly
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
A haverom kölcsönadta az eredeti Crysisét. Az lenne a gond vele hogy csíkos a kép, és pixeles. A játék meg 40FPS-el fut. A 7.11es Catalyst és a legujabb directx9 van fent.
A konfigom: His Radeon X1950Pro Turbo 512mb AGP, intel pentium 4 2.42Ghz proci, MSI 848P neo-V, 1.25Gb RAM.
Mi lehet a baj?
MOD:
Jah , hogy arra mondja , hogy kurzor <#vigyor3>#vigyor3> Ahh , én meg aszittem a consolera <#rolleyes>#rolleyes> SRYY!!!
Vagy mi a kurzor? Netán ahogy linkelted. ....a billentyûzet aktuális helyét jelöli ....?
<#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Num0 ba igazadvan , de a kurzor nagyonodavág <#wave>#wave>
Kis info a kurzorról , bár sztem ennél alapabb fogalmat nemis nagyon lehet mondani <#vigyor3>#vigyor3>
[ nem kötözködik, csak magyaráz 😛 ]
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
De ha az alapkérdést nézzük :
"xp+very high cfg
vs
vista very high között van teljesítménykülönbség?"
- Igen , 40% ugyanis annyi a 2 között a különbség <#wave>#wave>
Nah , de szeretet , béke <#vigyor2>#vigyor2>
OFF:
I Am Legend (Legenda Vagyok) tölthetõ DVDSCR be , ha valaki nemtudná , jófilm <#vigyor>#vigyor><#eljen>#eljen>
Grayfox: "60%-os növekedés? ezt nem mondod komolyan? 😊"
Brenyo: "Matekból meghúztak mi? Az 40% kérlekszépen "
...vagy még ti nem vettétek a kisegítõben?
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
1280x1024-ben Very high és high keverékben (fizika,látvány texturák meg ilysmik voltak very highban)
Max FPS: 45
Átlag FPS: 30
Min FPS: 25
szal játszható és iszonyat szép😊
pár kép

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax
Csak kár, h a szánkba rágják a Crysis 2-õt. Azé ennyire bénák nem vagyunk. (ld. Próféta és az õ segitségkérése....). a csajt már azt ittem, h elveszítjük, húhhh.
Összességében jó játék. De néhol a tucatszót használtam játék közben meg az unalmasság szót. Egy 4-est érdemel úgy mindenben. De nem az Év játéka -az tuti- legalábbis számomra😊. Nagyon úgy érzem, h inkább multyplayercentrikus gamma lett ez is😞
Amilyen jól kezdõdött, úgy a Core nevû pályánál atombombasztikusan lelankadt a hangulatom a Crysis iránt. És akkor egy-két pályáig átlagos fpsként tekintettem rá, de a vége jól felhúzza a játék játszhatóságát, meg kedvét. Eddig a pályáig volt kommandó ill. predator feeling a jungelben. Kár, h elvész a hangulata hamar. Azért azt ne feledjük, h a FC-ban nagyon sok dzsungeles pálya volt, és ott meg ugye nem lehettünk predator😞(( Azt hittem ez a játék megmondja a magáét nekem ez ügyben, de csak édes kevés pálya volt ez.
Év fpse nr.2! csak ennyit tudott elérni nekem ez a játék.
Segitségeteket elöre köszönöm !
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
wapolok