CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Positive Mental Attitude
mennyit szívtam vele legelõször...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Next PC upgrade: 2022
ha akarod a wc tetejére is fel lehet tenni végülis.
tényleg fel lehet, ja.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
u dont have to listen anybody else but me
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Bocsánat ha félreérthetõ voltam!
Az alap FarCry még mai szemmel is odab*szós szerintem!
Streba rárakott valami módot én semmi szebbnek ható változást nem észleltem sõt eltaknyosodott az egész!
Töltsük le az internetet!
Én aszondom ez még mai szemmel is mutatós, ellenben jó néhány ratyi fejlesztõcsapat még ma is képes ennél jóval csúnyább grafikájú játékokat is képernyõre vetni. Nem akarok példákat mondani khm... City interactive khm... úgyhogy kólát, csipszet elõvenni és tessék újra végigtolni az FC single kampányt... <#vigyor>#vigyor>
régjátszotam már vele, az élienek meg tudnak rapdesni, azt nem esett le😊
#30625: Végül is 200e-bõl már valóban kijön egy jó PC fasza monitorral, ha ügyesen van összerakva.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PS3 meg nem jó mert nincs rá warez!<#violent>#violent>
csakhogy azt vedd figyelembe!!!!!!!!! hogy!!!!:::
1. xbox-ps3 kb 70ezer ---- ellenben ---- pc kb 200ezeré kell venned.
2.konzolon nem akad........-------- ellenben ------ pc-n ha nem költesz rá eleget a gépre, akkor nem gyengén tud szaggatni és textúrahibák lesznek...(ez pedig illuzióromboló...)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"