CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem elsõre sem okozott semmiféle gondot.... Nemértem, hogy mi olyan kurva bonyolult rajta de komolyan 😄

Positive Mental Attitude

bertino
ja és ha szeencséd van, még tul is éled a várakozást 😄
mennyit szívtam vele legelõször...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

fery02
Úgy mûködik elméletileg, hogy rácélzol és vársz, míg a megjelenõ csík betöltõdik, majd utána lõhetsz.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

hogy kell kinyírni a végén az anyahajót támadó fõszörnyet ? nem tudom elsütni azt a kísérleti fegyvert.

Hali,az mitõl lehet hogy elkezd vibrálni a kép és játszhatatlanná válik a játék?Eredeti 1.1es patch van fent.Elöre is kösz

gduck
Én EZT várom már régóta 😞

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

grebber
Ez a pálya sem csúnya:

Etherica

Képek belõle!

Next PC upgrade: 2022

fery02
Alan Wake érzés <#szeret>

grebber
Elég jól néz ki ez!

De hogy kell használni?

bertino
fel.
ha akarod a wc tetejére is fel lehet tenni végülis.

tényleg fel lehet, ja.

Annyit akarnék kérdezni hogy D-re fel lehet-e tenni a játékot?Nem vagyok hülye csak sokan mondják hogy csak C-re lehet tenni.Ha volt már ilyen kérdés akor bocs de rengeteg az oldal.Elõre is kössz a választ.<#vigyor4>
gduck
Pedig viszaolvastam <#wave> Úgy látszik jobban meg kell törölni a szemüvegemet <#vigyor2>

The Protector
a vótmá is vótmá

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

VRSDM

u dont have to listen anybody else but me

gduck

Bokafix2
Én 30"-os full HD-n próbáltam ki ezt a modot de az alaphoz viszonyízva nem lehet észrevenni semmit.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

fery02
Jóhogy nincs szükség, mikor még egy "Crysis meets Far Cry" mod-dal csak rondább lesz utána a játék.<#idiota>

am azért ilyen grafikához már monitor / tv is kell hogy értelme legyen sztem. én egy 4:3-as új samsungon jáccok 19"os, és 1280*1024-ben tökéletes az alap játék grafikája is. attól többre nincs szükség

grebber
Engem nem gyõzött meg ez!

Hát nemtom én ezeket pakoltam rá és azt mondják nem változott semmi??? Hmmm...<#fejvakaras><#fejvakaras>

grebber
Ez mi én nem látok nagyon semmit?Amúgy milyen modot irnak amit linkeltem az nincs kész?

fery02
Valóban sokkal szebb az alap, de amúgy a linkelt képed sem az alap grafikát képviseli...már ami a vizet illeti. Itt a képen rondább, mint az alap FC-ban (nézzetek csak rá távolban az ismétlõdõ textúrákra, meg pl a vízbe nyúló halászkunyhó is mintha csak oda lenne téve, nem is tükrözõdik a vizen).

Synchronous
* illetve nem a linkelt, hanem az általad beszúrt képre.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Synchronous
Ok, vettem az adást. Nem néztem kinek ment a post. Azt hittem a linkelt képre mondod h takony. <#idiota>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

berczely
Igen így gondoltam!
Bocsánat ha félreérthetõ voltam!

Az alap FarCry még mai szemmel is odab*szós szerintem!
Streba rárakott valami módot én semmi szebbnek ható változást nem észleltem sõt eltaknyosodott az egész!

KILLER2
Szerintem a "mi ez a takony' dolgot a #30634-ben linekelt képre írta, amikor alapban szebb nála a FC.

Töltsük le az internetet!

Synchronous
Takony? Haver, mikor a gémerek ezt elõször meglátták 2004-ben lefosták a bokájukat a vizuális orgazmustól. <#nyes>
Én aszondom ez még mai szemmel is mutatós, ellenben jó néhány ratyi fejlesztõcsapat még ma is képes ennél jóval csúnyább grafikájú játékokat is képernyõre vetni. Nem akarok példákat mondani khm... City interactive khm... úgyhogy kólát, csipszet elõvenni és tessék újra végigtolni az FC single kampányt... <#vigyor>

berczely
Mi ez a takony? <#idiota>

alap FarCry grafika:

Kipróbáltam a modot amit irnak, tényleg sokkal szebb:
Kép!!
<#worship><#worship>

kifli
aha, szóval annak nem kéne XD
régjátszotam már vele, az élienek meg tudnak rapdesni, azt nem esett le😊
berczely
<#idiota>
Lebeg a nagy behemót?

kifli
mi a fail?
bertino

grebber
KILLER2
Ez nem nagyon lehet, mivel hogy a motor az valóban eredetileg PCre készült, maga a játék meg mivel csak sandboxban összerakott izé, nem hinném, hogy bajok lennének.
#30625: Végül is 200e-bõl már valóban kijön egy jó PC fasza monitorral, ha ügyesen van összerakva.

kifli
ez nem valószínû, fordított az eset, pc-rõl portolják konzolra. Ugyanis a motor az alapvetõen pc-s, nem konzol
grebber
Szerintem egyáltalán nem port lesz hanem párhuzamosan fejlesztik a konzolosokat és a pc-set.

Shep
De az benne is van a kikalkulált árban, õ meg csak a 70-et írta ami magában ugye tök jó abban az esetben ha csak egy darab mûanyagot akarsz nézegetni, esetleg változatosságot eredményezhet a ledek fényének csodálata 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

berczely
Nekem van egy olyan érzésem hogy a Crysis 2 majd egy jól elrontott konzol port lesz PC-re!

kifli
attól hogy a konzolon fele olyan gyors az árnyék meg kisebb a látótáv stb a pc-n ez nem lesz észrevehetõ, a motort nem butították, tudja az ugyan azt mint a cryengine 2 (még többet is) csak a konzol nem tudja azt, pc-n viszont szerintem még szebb is lesz mint ce2
VRSDM
Én se azt mondtam hogy, mekkora gecik hogy fele frémmel rajzolják a kidõlt fa árnyékát 😄 Mert tényleg észre se vennénk kb, a játékban. Csak szimplán hogy tudjuk mitõl lett gyorsabb, mivel ugye csodák nincsenek.

bertino
ja.
kicsit.
nagyon.

KILLER2
Szerintem is felesleges lenne emiatt vitát gyártani. Érdekes a videó a különbségekkel, a CryEngine 3 meg nagyon jól néz ki. Amúgy sok helyen elég erõltetett szerintem az a pc vs konzol graf videó.

grebber
Én amondó vagyok ha itt lesz a Crysis 2 nemigen fogjuk észrevenni a "butítást"

VRSDM
nem azért linkeltem be hogy konzol vs pc vita induljon, hanem magát a motort akartam hogy lássátok, hogy milyen kompromisszumok árán fog futni végre élvezhetõen.

KILLER2
Már nem azért, de ha már PC vs konzol kell, akkor a PChez nem kell monitor?

Shep
Az igaz, hogy 70, de kell hozzá még vagy monitor, vagy tv úgyhogy már nem igaz a 70.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
De nekünk így a jó pc-n ahogy van!Nemkell konzol mert akkor sok lesz a lemez meg a pénzkidobás a játékoknak a lemezeire!Inkább hardwerre költök mint lemezekre!<#eplus2>
PS3 meg nem jó mert nincs rá warez!<#violent>

kifli
hol kell 200e-et rákölteni gépre hogy mediumon menjen? azt se feledd el hogy gépet nem csak játékra lehet használni, jóhogy drágább. am 100e környékén olyan gépet össze lehet rakni ami high/very high-on futtatja
DarkSector
nem rosszból, de igaz ez a "butitás"....
csakhogy azt vedd figyelembe!!!!!!!!! hogy!!!!:::

1. xbox-ps3 kb 70ezer ---- ellenben ---- pc kb 200ezeré kell venned.
2.konzolon nem akad........-------- ellenben ------ pc-n ha nem költesz rá eleget a gépre, akkor nem gyengén tud szaggatni és textúrahibák lesznek...(ez pedig illuzióromboló...)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"